Sex i grad serija online - Lijepe djevojke

četvrtak , 27.12.2018.

filmovi online sa prevodom










Click here: Sex i grad serija online






Po žanru je svrstana u sitkom, iako ima dramske elemente i serijski tok priče. Svih šest sezona serije premijerno su emitovane na kanalu HBO u periodu od 1998. Opis: Seks i grad engl. Uz nju su Samantha, vamp PR-ovka koja je na samačkoj sceni vidjela i isprobala sve, galeristica Charlotte koja još vjeruje da ljubav pobjeđuje sve i cinična Miranda, odvjetnica u velikoj tvrtki kojoj je najmanje do romance.



sex i grad serija online

Radnja serije je smeštena u Njujork, a u glavni likovi su četiri žene. Bavila se socijalno relevantnim temama, često sa posebnim osvrtom na položaj žene u društvu kasnih devedesetih godina dvadesetog veka, prikazujući uticaj promene uloge i definicije žene na glavne likove. Serija je srušila mnoge tabue i otvoreno progovorila o seksualnoj ravnopravnosti žena i muškaraca. Radnja serije je smeštena u Njujork, a u glavni likovi su četiri žene.



sex i grad serija online

Sex and the City 2008 - Prošlo je nekoliko godina otkako su gledaoci poslednji put videli Keri i njenu družinu, a ona je i dalje sa Gospodinom Zverkom i potpuno je obuzeta svojom opsesijom ka firmiranoj robi.



sex i grad serija online

"0:0O :@0A820O 65=I8=0 ?>H;0 1K A MB8< B8?><, B>;L:> 5A;8 1K 59 E>@>H> 70?;0B8;8. >65. "0:>9 68@=K9.



Samantha (From Sex And The City) -The Short Movie-
Opis: Seks i grad engl. U gradu prepunom igrača, grabežljivaca, gubitnika i perverznjaka, ovim osobama treba sva moguća pomoć kako bi pronašli jedino što im svima izmiče - pravu, trajnu vezu koja ih ispunjava. Sve njene kolumne su inspirisane ličnim i iskustvima njene tri najbolje prijateljice: Samante Džouns Kim Ketrel , vlasnice sopstvene firme za odnose sa javnošću, koju više interesuju veze za jednu noć nego ozbiljne veze, Mirande Hobs Sintija Nikson , cinične advokatice kojoj je karijera bitnija od ljubavi i Šarlot Jork Kristin Dejvis , najkonzervativnije od četiri prijateljice koja radi kao kustos u umetničkoj galeriji.. Po žanru je svrstana u sitkom, iako ima dramske elemente i serijski tok priče. Carrie eksperimentira s nekadašnjim dečkom i upoznaje Facu. Kako nikakav dogovor oko snimanja trećeg dela prvobitno serije, a zatim i filma Seks i grad nije postignut, uglavnom zbog neuspeha drugog dela, nove dogodovštine četiri prijateljice, ipak ćemo možda moći da gledamo. Serija je snimana u njujorškom filmskom studiju Silverkap Silvercup Studios i na različitim lokacijama na Menhetnu. Inspiracije joj nedostaje, jer sve što mora jest naćuliti uši dok joj se povjeravaju prijateljice ili prepričati svoj posljednji izlazak. Inspiracije joj nedostaje, jer sve što mora jeste naćuliti uši dok joj se poveravaju prijateljice ili prepričati svoj poslednji izlazak. Tema za Carriene kolumne je i Faca, zgodni i misteriozni tajkun koji joj uvek ubrza otkucaje srca.

[Matorke sms|Sastanci|Svaka duša traži svog učitelja ili mučitelja!]






Oznake: seks, i, grad, sex, and, the, city

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.