Priče El Maestra

15.07.2015., srijeda

Oaza snova

A, eto, ovih dana mi raspolozenje varira, ali uglavnom mi sada krece na bolje.

Evo jedne pjesme koju sam jos napisao 17. ozujka 2015., ali sam je tek nedavno pronasao u svojoj arhivi, a uskoro kad malo poslozim ladice, bit ce toga jos.

Oaza snova

Povedi me u oazu snova
Da zapamtim tvoj smijeh
Nauci me i srce mi takni
Jer za mene si najljepsi cvijet

Krenut cu za tobom
Jer vrijeme mi je
Predugo cekam dan
Da ozivim uspomene

Srcu mome ti si dar
Ljepota koja je tu
Vjeruj mi ja zelim
Biti u tvome snu

- 20:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.07.2015., nedjelja

Tragovi proslosti

Ponekad pomislim da me neke stvari u zivotu poprilicno muce i zato mi je tesko odluciti kada da se napokon pokrenem.
Ono sto me ovih dana poprilicno uznemirilo su tracevi. I to tako sto se neki ljudi pocinju bas lose ponasati prema meni.

A, eto sjecam se da sam i prije bio dosta naivan, i to je taj povremeni naivni optimizam koji me ovih dana poceo onako poprilicno stajati zivaca. A, eto, i vrucina me jos dodatno cini nervoznim. A bas sam prije dva dana htio napisati da lagano ulazim u zen fazu. Dosta toga me u zivotu zbunjuje, cini mi se kao da se neke stvari u zivotu ipak na neki nacin doimaju jos prezahtjevne za mene.

Cini mi se da je taj nedostatak drustvenosti tijekom srednje pomalo utjecao na to da se ponekad osjecam veoma zapostavljenim, a jos je i tu ta zelja za prijelazom iz introvertnosti u ekstravertnost. Pa, eto, tako, mislim da ponekad previse kompliciram neke stvari, ali eto, razocarenje u neke ljude povrermeno bivakju bas velika, no ipak se nadam da ce uskoro doci i do vise podrske.

Tako da eto, malo sam i tuzan , a opet s druge strane i zadovoljan jer nisam si dozvolio da se previse upustim u svadje i udarce ispod pojasa.
Tako da eto, cinjenica je da se neke stvari zapravo i prebrzo dogadjaju na paralelnim bazama, no eto ,kao i u sprtu, na greskama se uci.

Pa, eto, ovim putem zelim jos i reci to da se nekako mi cini da je nekad bolje dozivjeti razocarenje nakon kraceg poznanstva, nego kada bi se to vec baaziralo na nekakvom dubljem i povezanijem odnosu. Prijateljstvo definitivno nije igra, ja dosta lutam u onome sto mislim da bi moglo biti prijateljstvo, ali eto, ipak se nadam da cu uskoro i bolje upoznati ljude koji zaista zele pruziti ugodan prijateljski osjecaj i kojima je zaista iskreno stalo.
- 22:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2015 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Studeni 2015 (1)
Srpanj 2015 (2)
Lipanj 2015 (2)
Svibanj 2015 (1)
Travanj 2015 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi