Isplata dviju zarada sa MicroWorkers na Skrill

Stigle su dvije isplate zarađenog novca sa MicroWorkers-a. Za isplatu sam koristio sustav Skrill, poznat prije pod nazivom Moneybookers jer ljudi javljaju da imaju problema s isplatom na Payza, prije poznatom kao Alertpay. Više o Skrill-u ću pisati u idućem postu!


MicroWorkers payments withdraw to Skrill

Oznake: cash, microworkers, mlm, payment, pocket money, ptc, safe earnings, skrill

IPSOS PULS ONLINE KLUB – HONORARNO ISPUNJAVANJE ANKETA


Ipsos Puls Online Klub - zarada ispunjavanjem anketa

Puls d.o.o. je poznata hrvatska tvrtka koja provodi anketna istraživanja za brojne hrvatske institucije, a odnedavno omogućava svojim građanima da ispunjavaju ankete putem Interneta i time skupljaju bodove. Nakon sakupljenih 100 bodova na kućnu adresu stiže Vam poklon bon u vrijednosti od 100 kuna kojim možete kupovati u nekom od brojnih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
Članstvo u ovom online klubu je potpuno besplatno.
Uvjet za sudjelovanje u klubu je da ste fizička osoba, stariji od 14 godina, stanovnik RH i jedini član u svom kućanstvu koji je registriran u članstvo Puls Online kluba.
Velika prednost je da je zaštita osobnih podataka zagarantirana i u svakom trenutku se možete odjaviti iz ovog kluba, nakon čega se Vaši podaci u potpunosti brišu.

Sustav bodovanja:
Registracija (3 boda)
Ispunjavanje uvodnog upitnika (5 bodova)
Prijava prijatelja u članstvo panela * (3 boda)
Anketa prosječnog trajanja do 10 min (5 bodova)
Anketa prosječnog trajanja 11 do 20 min (10 bodova)
Anketa prosječnog trajanja više od 20 min (15 bodova)

* Na ovaj način možete sakupiti maksimalno 15 bodova u godinu dana (znači da se godišnje preko Vas može registrirati maksimalno 5 osoba)

Registriran sam u ovaj online klub od ožujka ove godine i do sada sam dobio već 9 anketnih upitnika za ispunjavanje, što je doista puno u odnosu na slične programe.

Svi koji se žele registrirati u ovaj anketni program, neka mi pošalju svoju e-mail adresu s naznakom "ZA IPSOS ANKETE" na mail koji se nalazi na vrhu bloga, a ja ću vam poslati pozivnicu za učlanjenje.

Oznake: internet anketa, ipsos, online, pocket money, survey

MARKETAGENT.C0M – Ispitivanje tržišta i mnijenja na Internetu

Marketagent je austrijska tvrtka koja provodi ankete putem Interneta nad zemljama EU (Austrija, Češka, Francuska, Hrvatska, Italija, Mađarska, Njemačka, Slovačka, Slovenija i Švicarska).
Registracija je jednostavna i besplatna, a zaštita podataka je zagarantirana.
Naravno, registracijom i ispunjavanjem anketa ostvarujete bodove koje možete zamijeniti za novac. Odnos bodova i novca je 100 bodova = 1€.
Već samom registracijom dobivate 150 bodova, što znači 1,50€.
Ispunjavanjem anketa možete dobiti 20-250 bodova.
Dodatne bodove dobivate dovođenjem novih sudionika u anketama – pozivanjem preko maila ili njihovom registracijom preko vašeg bannera. Za svakog sudionika koji se registrira preko Vas dobivate 100 bodova, uz uvjet da taj sudionik ispuni barem jednu anketu.
I posljednja mogućnost zarade je da jednom godišnje aktualizirate Vaše osobne podatke za što ćete biti nagrađeni s 50 dodatnih bodova (o tome ćete biti obaviješteni mailom nakon godinu dana).
Isplatu možete zatražiti nakon što skupite minimalno 200 bodova i to na Skrill, PayPal, Points24, Paysafecard, Bwin, zamijeniti za proizvode ili usluge ili donirati u humanitarne svrhe Marketagentovim partnerima, čiji se popis nalazi na njihovoj službenoj stranici.
I na kraju, imate mogućnost odjave i brisanja Vaših podataka u slučaju da niste zadovoljni radom Marketagenta.

Registrirati se možete klikom na ovaj banner:



Oznake: internet anketa, marketagent, pocket money, zarada ispunjavanjem anketa

CLIXSENSE - U NOVOM RUHU S JOŠ VIŠE PTC OGLASA

Nakon dugo vremena s već pomalo zastarjelim i monotonim izgledom svog sitea, Clixsense je uveo nove promjene. Osim novog i poboljšanog dizajna te preglednijeg sadržaja iznenadio nas je još većim brojem PTC oglasa koji, naravno, plaćaju za svaki klik. Novost je da su, osim standardnih oglasa koji traju 30 sekundi, uvedeni i tzv. mini oglasi koji traju svega 3 sekunde, ali ipak plaćaju (nešto manju svotu, ali i to je novac).
S dosadašnjih 1-2 oglasa dnevno, sada ih je i do 10-ak. Isplata se vrši preko, već provjerenog, Alertpaya.
Mogu samo reći da sam ugodno iznenađen.



Oznake: clixsense, džeparac, INTERNET ZARADA, money, pocket money, ptc