IPSOS PULS ONLINE KLUB – HONORARNO ISPUNJAVANJE ANKETA


Ipsos Puls Online Klub - zarada ispunjavanjem anketa

Puls d.o.o. je poznata hrvatska tvrtka koja provodi anketna istraživanja za brojne hrvatske institucije, a odnedavno omogućava svojim građanima da ispunjavaju ankete putem Interneta i time skupljaju bodove. Nakon sakupljenih 100 bodova na kućnu adresu stiže Vam poklon bon u vrijednosti od 100 kuna kojim možete kupovati u nekom od brojnih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
Članstvo u ovom online klubu je potpuno besplatno.
Uvjet za sudjelovanje u klubu je da ste fizička osoba, stariji od 14 godina, stanovnik RH i jedini član u svom kućanstvu koji je registriran u članstvo Puls Online kluba.
Velika prednost je da je zaštita osobnih podataka zagarantirana i u svakom trenutku se možete odjaviti iz ovog kluba, nakon čega se Vaši podaci u potpunosti brišu.

Sustav bodovanja:
Registracija (3 boda)
Ispunjavanje uvodnog upitnika (5 bodova)
Prijava prijatelja u članstvo panela * (3 boda)
Anketa prosječnog trajanja do 10 min (5 bodova)
Anketa prosječnog trajanja 11 do 20 min (10 bodova)
Anketa prosječnog trajanja više od 20 min (15 bodova)

* Na ovaj način možete sakupiti maksimalno 15 bodova u godinu dana (znači da se godišnje preko Vas može registrirati maksimalno 5 osoba)

Registriran sam u ovaj online klub od ožujka ove godine i do sada sam dobio već 9 anketnih upitnika za ispunjavanje, što je doista puno u odnosu na slične programe.

Svi koji se žele registrirati u ovaj anketni program, neka mi pošalju svoju e-mail adresu s naznakom "ZA IPSOS ANKETE" na mail koji se nalazi na vrhu bloga, a ja ću vam poslati pozivnicu za učlanjenje.

Oznake: internet anketa, ipsos, online, pocket money, survey