Lazanje

četvrtak, 30.01.2025.

Bilo bi pametnije odmarati, šetati, piti kavu, biti u dobrom društvu, ali...
Takav je period da moram biti uposlena, nečim.
Pa zato, kuhinja...
A čekala je Godota sigurno 2-3 godine...

It's amazing... komentira jelo Djevojka, a dok je bila mala, mumljala je dok je jela nešto fino. Gurmanka. Na tatu.
Htjela je da je naučim spremati lazanje pa smo ih slagale zajedno.
Bolonjeza uvijek imam u pripremi, smrznutog, za svaki slučaj.

Ne uživam osobno toliko u hrani, ali u sitnim trenucima jako...
Npr. u onome dok smo čučale zajedno, dok smo gledale i čekale da se zapeče bešamel.
Tu treba biti osobito pažljiv, u tren zagori, objašnjavam.
Upija svaku riječ.

Sad znam da zna, znam i da će odstupiti od mog recepta prvom prilikom jer je svoja, a i smart je, na mamu ;).
Prilagodit će ona sve svome nepcu. A tako i treba, valjda.
Ja ne znam, niti je mogu to naučiti.

Ali znam i da definitivno moram dovršiti tu kuhinju, da dijete ima gdje eksperimentirati.




A čujem i zvuk bušilice vani.
Majstor je stigao.

Dodatak:
Malo mu je pobjeglo svrdlo.

20250130-161242



<< Arhiva >>

DNEVNIK.hr10Nakon prijave pratite svoje najdraĹľe blogere i kreirajte vlastite liste blogera!Naslovnica