DVD Buševec

18.07.2009., subota

04.-05.07.2009. Prvo Komin pa poslije Bregana, a drugi dan Staro Čiče

Pokret u Komin dogovoren u dva poslijepodne a možda i kasnije jer mene ni bilo jer sam moral biti u Bregani do dva sata na suđenju pa neznam sve detalje puta u Komin. U Komin došle su oko tri po rasporedu su bile treće na drugoj stazi pa su malo pričekale red jer su se žurile u Breganu de su branile prvo mjesto od lani. Poslije ekipe Paukovca dolaze moje na red.Prva vježba 43 i neke sitnoga sve ok a onda druga 40.60sek. isto čista al uz par ekshibicija V - 1 i V – 2 te N -1,pad prek cijevi i takve stvari, čist oke jer smo doznali drugi dan u Čiču da je to bilo dosta za prvo mjesto.Po vježbi brzo su otišle neke bacit pod zub i onda put pod noge i za Breganu.E da kad su naručivale klopu dogodio se mali požar roštilja,sve to je bilo poslije nek su one dobile klopu a kak je bilo poslije namam pojma.
Dolazak u Breganu oko sedam i odma iz kombija na stazu.Onak umorne prva vježba oko minute plus grešaka da ti pamet stane,sve oke mislim si imaju još jednu ali ne druga 52.5 čista ali strojar i V – 2 spajaju na stroju dobrih pet šest sekundi,kak sam poslije doznal dobro je kaj je Jelka opče spojila jer ju je glava razarala tak da je jedva odvežbala.Na kraju drugo mjesto iza Odranskog Obreža sve ok imamo još nedjelju i Staro Čiče.Kak su cure bile dost umorne odma po proglašenju put pod noge za Buševec.
Drugi dan Staro Čiče,cure odmorne i zadovoljne rezultatom od dan prije.Do pauze sve ok a baš kad su cure krenule da pripreme opremu spustil se pljusak i počelo je dobro grmeti pa su malo pričekale da kiša pristane da bi mogle odvježbati.Kad se kiša smirila kreče prva vježba koja ja je bila čist solidna al s par greškica,puž i sl.,druga 40.40sek. čista.
Poslije Kupa održan je Superkup gde je i moja ekipa s četvrtim vremenom natjecanja stekla pravo nastupa.U prvom krugu vježbale su protiv ekipe DVD-a Mala Hrastilnica koja je imala vrijeme vježbe 44.5+15greške a moje cure 45.5+10greške te su se plasirale u drugi krug gde su izgubile od ekipe DVD – Johovec koji se na kraju u finalu sastal s ekipom DVD – a Paukovec koji je bio najbolji i u Kupu a i u Superkupu.
Cure su s tim vremenom bile prve ispred ekipa Komina i Siska.Cure su se po proglašenju zadržale još koji sat na fešti a potom doma.
Sljedeći vikend XII Kup Turopolja.Vidimo se u Buševcu

- 15:16 - Komentari (4) - Isprintaj - #

28.06.2009. Paukovec II Memorijal Igor i Nikica Vodopijevac

Nakon naporne subote i natjecanja u Lekeniku dan poslije krenuli smo oko tri sata poslijepodne na natjecanje u Paukovec. Po dolasku u Paukovec počela je padati kiša koja je malo usporila tijek natjecanja, ali na kraju krajeva sve je završilo odlično. Budući da na natjecanju nije bilo nekakvog rasporeda kad ekipe vježbaju ekipa je pričekala da kiša stane pa su se pripremile za vježbu i stale u red na stazu tri. U međuvremenu dok je kišilo, cure su igrale karte i odmarale, a ja sam pratil kak vježbaju ostale ekipe. Cure su kak je to za njih već postal običaj vježbale posljednje.
Prva vježba oko 48 sek. Ali pametni moj N – 1 umjesto puža i pet greške umislila da je Ronaldo i klasičnim,skoro pa volejem,udri po pužu i evo ti nepravilnog rada i plusa od deset sek.Ok sve uredu imamo još drugu vežbu.
Druga vježba sve pet osim kaj je malo Marina zastala na sitki a još joj baš ni bilo dobro, čista 43.60sek.U tom trenu bile su druge a onda dok je trajal Superkup dolazi Cerinski sa svojim curama negdje iz Slavonije i cure krenu odma na stazu i normalno naprave odličnu vježbu 42 i neke sitnoga čista. Tomek svaka čast curama treba nakon tri sata vožnje takvu vježbu odraditi.
Poslije smo odgledali ostatak Superkupa gdje su u finalu nastupile ekipe DVD D.Gračenica i DVD “Spačva“ Vinkovci. U finalu je na kraju pobijedila eikpa DVD – a D.Gračenica.
Poslije se sve preselilo pod šator na dobru klopu i još bolju muziku.
Proglašenje oko deset sati. Najbolje ekipe u ženskoj konkurenciji Jalševec Breški prvo mjesto,Zaprešić drugo i moje curice treče. Sve u svemu odličan rezultat na početku natjecateljske sezone i čistam neke drugoga od dana prije u Lekeniku.
Po proglašenju ostali smo još malo na fešti budući da je bila nedjelja pa poslije put Buševca,u kombiju dogovor za vježbu te dolazak doma oko ponoći.
Pozdrav svima i vidimo se u Kominu i Bregani……..

- 15:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.07.2009., petak

12. KUP DVD-a LEKENIK

Negdje oko pola 4 samo se zaputile prema Lekeniku. Pošto su oni, praktički, naši susjedi, tamo smo bile već oko 15 do 4. Došli smo tamo i smjestile se na obližnje tribine i gledale nastupe drugih ekipa. Srele smo i naše stare prijetelje iz Deanovca i Bregane. Na stazi smo bile 6. po redu te smo imale dosta vremena do vježbe i malo smo zujale okolo... Na natjecanju se osim klasične vježbe održavao i "superkup" na kojem nastupaju 8 najboljih ekipa natjecanja, bilo muških ili ženskih. I počele se mi polako spremati za vježbu... Naravno pao je i pokoji savjet od naših voditelja... Krenula je prva vježba. Sve je bilo dobro do "usisni vod do vode" gdje je V-2 prerano otišao te je strojar morao sam spajati usis na agregat. Doduše cijev se otpojila i imale smo frk. Al sve je to za ljude. U drugoj vježbi N-1 nije spojio niti jednu spojku, al kaj sad. I najboljima se događa. Druga vježba je bila bolja(51,??) plus greške. Poslije vježbe smo se otišle naklopatinjami i nakon klope, malo smo igrale remi i baš nam je bilo super. sretan I tako došlo vrijeme proglašenja...A mi smo znale da su nas ove greške skupo stajale i tako je i bilo. Od sveukupno 9 ženskih ekipa mi smo bile 9-e. Prvo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Zaprešić, a kod muških DVD ??.(nadamo se da nam neće zamjeriti--tehnička greškalaze)

Do idućeg posta, budite pozdravljeni!!sretan
- 14:44 - Komentari (5) - Isprintaj - #

GRADSKO NATJECANJE U BUŠEVCU

Evo došlo je i do toga da se u Buševcu prvi put održi gradsko natjecanje mladeži i djece. S pripremama nismo imali problema i sve je "išlo ko po loju".zubo Na dan natjecanja naša ženska ekipa koja je nastupala, trebala se okupiti oko pol 9 kako bi obavili završne pripreme. Neke ekipe došle su i oko 9, iako je natjecanje trebalo početi u 10 sati. I tako mi sve to obavili....(haha kaj smo ponosninaughty) I došlo vrijeme otvorenja... naravno tradicionalona vatrogasna i hrvatska himnahrvatska Za početak nas je g. Hubak pozdravio sa par riječi, a nakon toga je predsjednik VZG Velike Gorice otvorio natjecanje. I došli mi do početka natjecanja... Mi smo bile prve na stazi i odradile uredno prvu vježbu... Bilo je dosta greški, ali to sada nije bitno... Krenula je i druga vježba, ali sam je(3) pala preko atletske prepreke i nisam mogla odraditi vježbu do kraja pa smo iz toga razloga bile diskvalificirane.cry A gle, šta je tu je... Sve ukupno nastupilo je 10 ekipi mladeži ( 5 muških i 5 ženskih) i 22 ekipe djece (14 muških i 8 ženskih). U kategoriji mladež ženska, prvo mjesto su odnijele cure iz DVD-a Kuče, a kod muških DVD Mraclin. Kod muške djece naši dječaci su odnijeli prvo mjesto(dečki čestitamo), a kod djevojčica DVD Ribnica. Sve je dobro prošlo i mi smo zadovoljni obavljenim poslom. Nadamo se da se vidimo i iduće godine kod nas.


Veliki pozz iz Buševca!!!mah

- 14:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Listopad 2009 (1)
Srpanj 2009 (4)
Lipanj 2009 (4)
Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (6)
Kolovoz 2008 (7)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (3)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (3)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

Muška i Ženska A - ekipa DVD - a Buševec