Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

04.-05.07.2009. Prvo Komin pa poslije Bregana, a drugi dan Staro Čiče

Pokret u Komin dogovoren u dva poslijepodne a možda i kasnije jer mene ni bilo jer sam moral biti u Bregani do dva sata na suđenju pa neznam sve detalje puta u Komin. U Komin došle su oko tri po rasporedu su bile treće na drugoj stazi pa su malo pričekale red jer su se žurile u Breganu de su branile prvo mjesto od lani. Poslije ekipe Paukovca dolaze moje na red.Prva vježba 43 i neke sitnoga sve ok a onda druga 40.60sek. isto čista al uz par ekshibicija V - 1 i V – 2 te N -1,pad prek cijevi i takve stvari, čist oke jer smo doznali drugi dan u Čiču da je to bilo dosta za prvo mjesto.Po vježbi brzo su otišle neke bacit pod zub i onda put pod noge i za Breganu.E da kad su naručivale klopu dogodio se mali požar roštilja,sve to je bilo poslije nek su one dobile klopu a kak je bilo poslije namam pojma.
Dolazak u Breganu oko sedam i odma iz kombija na stazu.Onak umorne prva vježba oko minute plus grešaka da ti pamet stane,sve oke mislim si imaju još jednu ali ne druga 52.5 čista ali strojar i V – 2 spajaju na stroju dobrih pet šest sekundi,kak sam poslije doznal dobro je kaj je Jelka opče spojila jer ju je glava razarala tak da je jedva odvežbala.Na kraju drugo mjesto iza Odranskog Obreža sve ok imamo još nedjelju i Staro Čiče.Kak su cure bile dost umorne odma po proglašenju put pod noge za Buševec.
Drugi dan Staro Čiče,cure odmorne i zadovoljne rezultatom od dan prije.Do pauze sve ok a baš kad su cure krenule da pripreme opremu spustil se pljusak i počelo je dobro grmeti pa su malo pričekale da kiša pristane da bi mogle odvježbati.Kad se kiša smirila kreče prva vježba koja ja je bila čist solidna al s par greškica,puž i sl.,druga 40.40sek. čista.
Poslije Kupa održan je Superkup gde je i moja ekipa s četvrtim vremenom natjecanja stekla pravo nastupa.U prvom krugu vježbale su protiv ekipe DVD-a Mala Hrastilnica koja je imala vrijeme vježbe 44.5+15greške a moje cure 45.5+10greške te su se plasirale u drugi krug gde su izgubile od ekipe DVD – Johovec koji se na kraju u finalu sastal s ekipom DVD – a Paukovec koji je bio najbolji i u Kupu a i u Superkupu.
Cure su s tim vremenom bile prve ispred ekipa Komina i Siska.Cure su se po proglašenju zadržale još koji sat na fešti a potom doma.
Sljedeći vikend XII Kup Turopolja.Vidimo se u Buševcu


Post je objavljen 18.07.2009. u 15:16 sati.