Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

28.06.2009. Paukovec II Memorijal Igor i Nikica Vodopijevac

Nakon naporne subote i natjecanja u Lekeniku dan poslije krenuli smo oko tri sata poslijepodne na natjecanje u Paukovec. Po dolasku u Paukovec počela je padati kiša koja je malo usporila tijek natjecanja, ali na kraju krajeva sve je završilo odlično. Budući da na natjecanju nije bilo nekakvog rasporeda kad ekipe vježbaju ekipa je pričekala da kiša stane pa su se pripremile za vježbu i stale u red na stazu tri. U međuvremenu dok je kišilo, cure su igrale karte i odmarale, a ja sam pratil kak vježbaju ostale ekipe. Cure su kak je to za njih već postal običaj vježbale posljednje.
Prva vježba oko 48 sek. Ali pametni moj N – 1 umjesto puža i pet greške umislila da je Ronaldo i klasičnim,skoro pa volejem,udri po pužu i evo ti nepravilnog rada i plusa od deset sek.Ok sve uredu imamo još drugu vežbu.
Druga vježba sve pet osim kaj je malo Marina zastala na sitki a još joj baš ni bilo dobro, čista 43.60sek.U tom trenu bile su druge a onda dok je trajal Superkup dolazi Cerinski sa svojim curama negdje iz Slavonije i cure krenu odma na stazu i normalno naprave odličnu vježbu 42 i neke sitnoga čista. Tomek svaka čast curama treba nakon tri sata vožnje takvu vježbu odraditi.
Poslije smo odgledali ostatak Superkupa gdje su u finalu nastupile ekipe DVD D.Gračenica i DVD “Spačva“ Vinkovci. U finalu je na kraju pobijedila eikpa DVD – a D.Gračenica.
Poslije se sve preselilo pod šator na dobru klopu i još bolju muziku.
Proglašenje oko deset sati. Najbolje ekipe u ženskoj konkurenciji Jalševec Breški prvo mjesto,Zaprešić drugo i moje curice treče. Sve u svemu odličan rezultat na početku natjecateljske sezone i čistam neke drugoga od dana prije u Lekeniku.
Po proglašenju ostali smo još malo na fešti budući da je bila nedjelja pa poslije put Buševca,u kombiju dogovor za vježbu te dolazak doma oko ponoći.
Pozdrav svima i vidimo se u Kominu i Bregani……..


Post je objavljen 18.07.2009. u 15:11 sati.