Dobrovoljni Vatrogasci Petrinja


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga 
Blog dvd-a Petrinja kao i vatrogasne zajednice grada Petrinje

Kontakt 
DVD Petrinja
Vatrogasna 57
44250 Petrinja
Tel/fax: +385 44 815 233
M.B:03249565
dvdpetrinja@gmail.com

 Linkovi
Petrinjski radio
Petrinjski radio-izvor većine informacija na ovom blogu

H.V.Z.
Portal Hrvatske vatrogasne zajednice

Vatrogasni portal
Portal Hrvatskih vatrogasaca

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

 Petrinjski radio
Ovim se pismeno zahvaljujem Petrinjskom radiju na svesrdnoj pomoći pri realizaciji ovog bloga. Bez njihove pomoći ovaj blog bi bio puno siromašniji

 21.02.2010., nedjelja

Skupština DVD-a Taborište

Subota 20.02.2010

TABORIŠTE - „Taborište broji 74 domaćinstva, ima 309 stanovnika od kojih je 146 uključeno u rad vatrogasnog društva. Od toga imamo 28 operativnih članova, 70 aktivnih, 38 mladeži i djece i 10 veterana, a prosjek starosti članstva je 27 godina. Osposobljeni smo i opremljeni za sve vrste požara s kojima se susrećemo na području našeg naselja, a i Grada Petrinje.“ – predstavio je DVD Ivan Palaić, predsjednik društva, na izvještajnoj redovnoj godišnjoj Skupštini.

Dodao je i kako u protekloj godini nisu imali požarnih intervencija, a to je odraz preventivnog djelovanja svih njihovih članova jer nema kuće iz koje bar jedan nije vatrogasac.

U planu za ovu godinu, između ostalog, naznačili su: odazvati se na sve akcije gašenja požara i spašavanje ljudi i imovine ugroženih požarom i elementarnim nepogodama vodeći posebnu pozornost za zaštitu ljudskih života, obaviti preventivne preglede po domaćinstvima, raditi na pomlađivanju i omasovljenju društva, ali i redovito provoditi školske taktičke vježbe, kao i vježbe pripreme za vatrogasna natjecanja.

Pohvale za dosadašnji rad, ali i želju za što uspješniji u slijedećem razdoblju, uputili su im Milan Herceg, zamjenik gradonačelnika, te Ljubo Orabović, predsjednik Vatrogasne zajednice i Ivica Šulentić, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Petrinja.

vatrogasna skupština vatrogasna skupština vatrogasna skupština vatrogasna skupština vatrogasna skupština vatrogasna skupština vatrogasna skupština vatrogasna skupština vatrogasna skupština Photobucket


Slike i tekst: Petrinjski radio 106,90 MHz, www.petrinjskiradio.hr
- 20:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #