Poza 69 kako izgleda slike - Datiranje za seks

četvrtak , 20.12.2018.

SVE TAJNE POZE 69: Mali trikovi za veliki užitak










Click here: Poza 69 kako izgleda slike






On potom prebaci svu težinu napred — kako bi erekcija bila jača i kako bi bolje dodirivao i klitoris dok se pomera. Dok je on u vama, preksrtite kolena i tako se oslonite na njih - to će stvoriti dodatni pritisak oko njegovog juniora, a poveća će se i trenje na vašim vaginalnim zidovima. Ona rukama obavije njegov vrat i prepusti se njegovoj kontroli.



poza 69 kako izgleda slike

Ako oseti da je blizu vrhunca, može da uspori. Odlican sex je mnogo vise u ritmu, mirisu tijela i nivou opustenosti partnera nego u ovoj ili onoj pozi. Ove četiri poze vode ga pravo do cilja. Jednostavno, dovoljno je da njene usne lebde oko njegovog penisa, što može da bude sasvim dovoljno da ga oduva preko ivice.



poza 69 kako izgleda slike

SVE TAJNE POZE 69: Mali trikovi za veliki užitak - Pohotni ples u krilu Zašto pali: On dobija erotični kontakt očima, a vi dobijate više slobode pokreta da se namestite u pozu koja vas najintenzivnije stimuliše.



poza 69 kako izgleda slike

Uvek sam bila ubeđena da su određene poze u seksu za postizanje jačih orgazama čist mit! Međutim, ispostavlja se da nisu! Ako je već tako, zašto nas nisu više o tome učili? Bila sam radoznala, razgovarala sa seksolozima i ekspertima za seks i, verovali ili ne, potvrdili su mi da je priča o određenim pozama istina! Očito, sve ću ih podeliti s vama sad, i tako ćemo svi biti srećni i uživati u seksu! Iščitajte i imajte neverovatne orgazme! Položaj leptir ili modifikovana misionarska poza Kada je žena na leđima, a kukovi su joj na ivici kreveta, muškarac ulazi u nju stojeći. Ona potom stavi noge na njegova ramena i pomeri kukove napred, bliže njemu. Ovo pravi odličan ugao za cervikalnu stimulaciju uz duboku penetraciju koja može da dovede do intenzivnog vaginalnog ili materičnog orgazma. Uz nešto laganiju penetraciju, muškarac može da stimuliše prednji vaginalni zid i tako dođe do G-tačke. Duboka penetracija dovodi do intenzivnog vaginalnog orgazma Modifikovana tehnika podešavanja i usklađivanja koitusa Par bi trebalo da počne u misionarskoj pozi. Kada muškarac uđe duboko u ženu, pusti je da sklopi noge između njegovih. On potom prebaci svu težinu napred — kako bi erekcija bila jača i kako bi bolje dodirivao i klitoris dok se pomera. Ovo najbolje utiče na žene koje više vole klitoralni stimulans tokom odnosa, kako bi postigle neverovatno jak orgazam!



0: ?@028;L=> 45;0BL :C=8;8=3CA
Ipak, kada zamenite uloge i on se nađe na vama, pružićete mu nezapamćen užitak jer ćete imati pristup testisima a ne samo penisu. To će ubrzati vaš put do Oooohhh faze i učiniće je intenzivnijiom. Noge gore Zašto pali: Kada podignete noge uvis krv jurne u karlicu intenzivirajući tako osećaj u tom delu tela. Bukvalno, dva liza i gotovo. Moram da priznam, iako je često praktikujem - nisam znao kako se u originalu zove. Jer 69 otkriva čitav prostor, dajući vašem partneru pristup vašoj celoj vulvi, perineumu i anusu, tako da je on sada u mogućnosti da stimuliše mnogo više tačaka, nego samo vaš klitoris. Za dublju penetraciju, neka vas partner uhvati za guzu i privlači bliže dok se mešajući kukovima spuštate na njega.

[Moji dani nakon raskida IV|Trazim najbolje na hrvatskom webu|Aplikacije badoo]






Oznake: POZA, 69-kako, To, stvarno, izgleda

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.