RAzočarat ćete se 100 %

utorak, 30.10.2007.

Evo, jedan drug mi je pokazao jednu veoma šesnu fotografiju, pa vi pogledajte i prokomentirajte. Mislim da je to djevojka svacijih snova. Uistinu. Djevojka je obdarena svim carima zenskoga tijela. Neopisivo. Ali, znate kako kazu - slika govori tisucu rijeci, pa nek vam slika kaze sve za sebe.



Klikni tu

Milutin

- 23:39 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 25.10.2007.

evo vama ga na vol.2

Da ne propademo opet, samo malo da se javim. Pozdravljam sve čitatelje i da ne zaboravim, molim Vas da dođete u subotu u 16 i 45 u dvoranu "gorovo" u Opatiji kako biste podržali KLJA Opatija u vrlo teškoj utakmici protiv Dubrovčana (svi koji dođu i podrže domaće volejbolere dobivaju člansku iskaznicu navijačke skupine "MADAFAKERS" i čašu limunade). Nadalje, opet je problem inspiracija, vražje nadahnuće koje je vrlo trulo i liši Vas nevjerojatnih umotvorina mladoga majmuna. Eto, drago nam je da Vrkić (kolega) zdrav i da sad njegove brojne klice i bakterije i virusi nisu više izvor tako velikih pandemija. Osim toga, vrlo sam sretan što mogu kazati da ću ove godine poći na svoje prvo skijanje u aranažmanu đorđević&co. i toplo se nadam da neću kakvu lavinu prouzročiti kad stanem na skije. Društvo je odlično, a nadam se da ću i bit opskrbljen eurima kako bi uz čašicu sve bilo i bolje. To je to, jedan kratak postić da Ivek ne bi zajebavao kako je sve trulo otkad on više ne piše. Pa bilo je i prije makar bi nam bilo drago da se vrati.

Pantelija nenadahnuti

- 21:10 - Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.10.2007.

Reinkarnacija

Dobar dan svima. S ponosom najavljujem da sam se vratio online, napokon. Bila mi je uskracena mogucnost da se koristim internetom, pa sam morao jebat jeza u leda da se povratim u prvobitno stanje. Eh, da. Naime, primjetio sam da se mudri Pantelija poceo osjecati usamljenim bez mene. Jao. Panticu, meni je zao. Oprosti sto je sve tako ispalo. No, zivot ide dalje, pa tako i mi idemo.

Bela Nedeja

Zanimljiv event. Kako svima, pa tako i meni, iako sam morao apstinirati od alkohola. Okupila nas se mala grupica na jednome stepenistu pri vrhu picke materine. Uglavnom bambus, koliko sam ja vidio. A ono sto ja nisam vidio je neke kostalo ranice na bradi. Necemo ih navesti, samo cemo ih znacajno pogledati. eek
Neki kazu da je bilo prejebeno u satoru, no nisam imao priliku ici i sam pogledati. Vjerovati cemo im na rijec.

Marunada

Nadolazi nam Marunada. Kao i prosle godine, mi smo obvezani pohoditi na taj event. Biti ce fenomenalno. Valjda. Kao predgrupa Gustafima (tako sam ja skuzio) sviraju Jebivjetri ilivamga Windfuckers. Zanimljiv bend. Go Štanc!!!
Bambus, medica, pisanje, riganje, medica, bambus, negdje m,ozda maruni (za one koji apstiniriaju) i tako dalje. Biti ce lijepo.


I, da ne zaboravim, samim citanjem ovog posta obvezani ste doci u subotu u sportski balon Gorovo navijati za OK Opatija. Naime, odigrati ce se utakmica protiv nekoga, ne znam tocno koga (tu informaciju potrazite na lepsotovom blogu). Potpora nam je potrebna, stoga dodjite i navijajte. Zabava zajamcena.

Uvijek s vama, Don Milutin a.k.a. Vrkic

- 13:56 - Komentari (10) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.10.2007.

Evo vam ga svima

MI nismo mrtvi. Samo smo smrtonosno dosadni i bezidejni i lijeni i debeli( i vrkić isto) i ne da nam se pisat o svakodnevici. Ja stvarno sad ne znam šta bi pisao. Bela nedeja i rođendan- to je već profukano. To će svi pisat. Evo sad sam imao neki tračak inspiracije, ali se ugasio vrlo brzo sa spoznajom da mi se i ne da zapravo pisat. I vidite da serem već 4 retka o ničemu jer ne znam šta bi pisao. I ovo je već peti redak. Ne znam kako će se to pojavit na postu,ali meni je to 5. redak. Sad šesti. I kako ste vi svi? Mi guramo. Cijelo vrijeme ona provjerena rutina. 25%odbojke,19.5% škole,30% familije,35% prijateljevanje,25% prijateljevanje uz razne supstance... I sad mi se ne da računat kolko sam već postotaka potrošio do 100 pa ću nastavit bez obzira na matematičku nepunktualnost. 99% razmišljanja o seksualnim perverzijama sa raznim osobama naravno ženskog spola( za Vrkića ne znam),45% razmišljanja o tome kako bi lijepo bilo biti mršav, 5% opterećivanja u vezi neuredne sobe. I još toga,ali sad sam već na oko 250% tako ovo uopće nije bilo pametno. Morate uzet u obzir da sam produženi vikend potrošio na ono što i svi drugi. Alkohlni Petak gdje sam se nabio na križ, Alkoholna Subota gdje sam ležao u grobu(zapravo na muliću),a u nedjelju me medica uskrsnula. Nek mi religiozni oproste. Trebali bi napravit svoju seriju DICA ME, kao kopiju REŽi ME (Mia stvarno ima dobru pozadinu, mislim na blogu naravno). U seriji bi se mi obična vesela mladež međusobno svađala,tukla, jebala ,varala, zajebavala uz boce medice(dicame) .Vidite kolko sam bezidejan zapravo kad pišem neka svoje čudne kvaziideje. Još sve vrije u meni od jučer i ovo me podsjetilo na činjenicu da moram obavit nuždu. Koju nuždu? Malu nuždu. Ueeee. Sastanak sa pitonom. To je sve od mene. Piis aut. Momci i djevojke (i skubi). idite i množite se. Voli vas svih i gleda Big Pantelija

ž.đ. - nemojte da netko od 2,3 čitaoca slučajno zbroji postotke da bi ispo kul. kisi kisi




- 14:14 - Komentari (9) - Isprintaj - #