pun Split Trumanovih mornara

subota , 12.02.2022.



nije "Amerikanska jahta u Spli'skoj luci" nego veliki, ogroman Truman nosač avijuna sa 5 iljada članova posade koji su se razmili Splitom od kantuna do kantuna.............Njihov brod je nenormalno velik , a oni željni kopna i ....Bože moj.....lipe ženske čeljadi. Užarile se aplikacije za poznanstva " daj što daš " i sve dolazi u obzir muško-žensko, muško-muško........

Naime, u 2010. američki predsjednik Barack Obama potpisao je zakon kojim se prvi put dopušta homoseksualnim osobama u vojsci da slobodno govore o svojoj spolnoj orijentaciji. "To će napokon omogućiti desecima tisuća Amerikanaca da ne moraju živjeti u laži", izjavio je Obama.

On je tako i formalno ukinuo zakon popularno nazvan "ne pitaj, ne govori" iz 1993. godine, odbačen u Kongresu prošloga tjedna.

Donošenje zakona bila je velika pobjeda za Obamu.

"Vrijeme je za zatvaranje ovog poglavlja u našoj povijesti. Vrijeme je priznati da žrtvovanje, hrabrost i poštenje nisu definirani seksualnom orijentacijom više nego što su to po rasi ili spolu, religiji ili vjeri. Vrijeme je da se omogući homoseksualnim Amerikancima da otvoreno služe svojoj zemlji", rekao je Obama u priopćenju kojim je pozdravio povijesno glasovanje u Senatu. ( Slobodna Dalmacija )


Intanto, Split živi , živahni su časnici s Trumana , a da mi je lipo vidit ovu grdosiju s pustim avijunima , bogme i nije.....Kažu, da s Ukrajina brani s Jadrana



foto: GEOMIR.blog.hr

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.