dom, kuća, okućnica

petak, 19.01.2007.

Thompson na maksimirskom stadionu 16. lipnja

Preneseno iz Vecernjaka:


Još od predstavljanja albuma “Bilo jednom u Hrvatskoj”, kada je doslovno blokirana Bogovićeva ulica u Zagrebu, šuška se o velikom zagrebačkom - stadionskom - koncertu Marka Perkovića Thompsona. Sada je stigla i konačna potvrda da će se koncert zaista i održati, i to na maksimirskom stadionu.

Ekskluziva je “procurila” za vrijeme ručka u NK Savi, kada je veliko okupljeno društvo uživalo u raštiki, suhom mesu i čuvenim čeljevskim vinima. Thompsonu, koji je svima darovao svoj album “Bilo jednom u Hrvatskoj”, nije bilo drago što se spomenuo datum održavanja spektakularnog koncerta.
- Istina je da smo obavili preliminarne razgovore i usmeno se o svemu dogovorili. Ali ja sam uvijek oprezan. Nikad ne želim izlaziti s informacjama prije potpisivanja službenog ugovora. Namjeravali smo ovih dana u Gavelli održati konferenciju za novinare uz promociju CD-a. Ondje ćemo medijima priopćiti detalje o koncertu - oprezan je Thompson.

U društvu s karizmatičnim pjevačem bili su Goran Grgić, koji recitira stihove na najnovijem Thompsonovu CD-u, i Zlatko Vitez, koji je obećao riješiti moguće probleme vezane uz promociju u Gavelli.
- Razgovarat ću sa Stazićem i mislim da će se pronaći slobodan termin za promociju i konferenciju u Gavelli - rekao je Vitez i usput pozvao pjevača da se na Vincekovo pridruži glumačkoj ekipi u histrionskoj klijeti.
- Na žalost, nisam u Zagrebu jer moram u Njemačku. Naime, uskoro ću predstaviti album i u Frankfurtu. Bit će to prvi CD hrvatskog autora koji će se legalno prodavati u njemačkim trgovačkim centrima - objasnio je.

Kako je novi CD već poprimio platinasti sjaj, možda imaju pravo Goran Grgić, koji na albumu recitira pjesmu “Početak”, s našim domaćinima Stankom Jerkićem i Ivanom Nikićem, Matom Renićem i Tomislavom Palinićem, tvrdeći da će Maksimir biti pretijesan za sve koji će htjeti na koncert.

- 10:43 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • lamentacije, halucinacije, rekreacije..

Linkovi





  • frontpage hit counter