dom, kuća, okućnica

ponedjeljak, 19.09.2005.

Oj brate joj

Hoće ili neće. Nova ekipa za nove pobjede. Za razliku od prošlogodišnjeg Big Brother-a, ovogodišnji casting bio je nalik castingu za Baywatch. Cure utegnute, rastegnute, prpošne, (što sprijeda što straga), muškarci ko od stijene Dinare odvaljeni, (neki manje neki više), spremni za kolektivno uništavanje situacije, a na kraju i međusobno, u kojem najjači ili najjača među njima dobiva milijon kuna. To već znaju i embriji skupa sa malom djecom. Ali nema veze. Repetitio est mater studiorum.

Nakon dva tjedna igrokaza ispalo je troje likova. Prvo teta Biserka koja je izletila glasovima publike bez da je bila nominirana od strane stanara. Za njom je po hitnom postupku iskočio iz bb vlaka riječki nadobudni mladac Rene. Osobno mislim da tip ima proročanske moći nakon što je izjavio «... jebo bi Brankicu, jer je prava pička!!». Ironično, baš tjedan dana nakon te izjave Brankicu je uhvatio međunožni svrbež koji je Matko the Dinara trebao neutralizirati. Ali od Matka ništa. I onda se Hrvati pitaju zašto izumiru? Pa kad su svi u celibatu!

Jebi ga Rene, ali to se zove Viša sila.

I sad zadnja ostaje Nataša. Cura koja je htjela ostati, ali da s nikim da ne priča. Inače bila je nominirana u duetu sa Kristinom (koja je moljakala pučanstvo da glasa za nju, ali očito joj se glas slabo čuo, pa je ostala), a izletila je Nataša.

U isčekivanju novog pokušaja sekscesa ostaje da veliki brat i dalje gleda, ali džabe ti je brate šta sve vidiš kad vidjet ništa nemaš.

- 12:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • lamentacije, halucinacije, rekreacije..

Linkovi





  • frontpage hit counter