BLOGZZZZ:
fat "slow ball"
fajruntina
treba svašta
vulgarna mačka
penelopa (al ne kruz)
crna mačka
bauštel reloaded
kikiriki
diNANAmo
božji nektar PIVA



tu me vrijeđaj:
domi_nations@yahoo.com

domijeve nacije



utorak, 24.01.2006.

koji je ono mjesec?!

"zima je zima je, joj kak je zima... nje nje nje..." a kaj bi vi, jebemu?! majice na bretelice? uske muške majice bez rukava (tzv. kurtonke)? trofrtaljke i japankice? pa prvi mjesec je! i treba bit zima! to je normalna stvar, zato nemojte na ljeto cmizdrit "če'eče, eeee, kak je vruće, pazusi su mi mokri i smrdljivi. a da samo znaš kak su mi se dlakice na guzi (tzv. tarzanele) razljepile... nemrem disat od sparine! jebemti globalno zatopljenje!"

moramo se svi odlučit! jel oćemo prek zime da nam pegla kiša i da su temperature od 0 do 5 stupnjeva, pa da nam onda i ljeto bude sparno, kišno i sjebano? il ćemo imat normalnu klimu sa sva četiri konkretna godišnja doba? svaki dan na vjestima čitam "u rusiji najniža temperatura... u zadnjih 30 godina". e pa ak je već takva bila pred 30 godina, onda ćemu se čudimo? kad na vijestima vele "najniža temperatura u povijesti svijeta!", onda ću progutat knedlu, usrat se ko grlica, obuć nakurnjak i pokrit se sa 2 deke.

normalno je da nitko ne voli zimu kad ju proživljavaju trčeći iz tramvaja u tramvaj u osam ujutro po bljuzgi (sad čak ni toga nema). kad se ode nekam u prirodu na neki sunčani dan, onda se fakat vidi kak je ta zima u stvari jebena. jebiga, uvijek mogu na sebe obuć još 15 majici, al kad prek ljeta zapegla 16 iljada stupnjeva, nemrem kožu sa sebe oderat...

nema tu puno filozofije: zimo moja, peglaj. opusti se. jer ak nećeš sad, kad ćeš? nemoj me zajebavat sa snijegom oko uskrsa, već se sad ispadaj i pusti nam proljeće i ljeto na miru. iskali se na nama i onda nam se makni na slijedećih 10 mjeseci. budi dobra prema nama, bit ćemo i mi prema tebi.
pozdrav zimo, vidimo se sutra.


n.p. DELIVERANCE - soundtrack



- 22:35 - komenterejšn (12) - ko još printa?! - povijest



< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Click Here



SITEZZZZ: