BLOGZZZZ:
fat "slow ball"
fajruntina
treba svašta
vulgarna mačka
penelopa (al ne kruz)
crna mačka
bauštel reloaded
kikiriki
diNANAmo
božji nektar PIVA



tu me vrijeđaj:
domi_nations@yahoo.com

domijeve nacije



ponedjeljak, 24.10.2005.

muškarci?!

nakon njihovih rockerskih dana, kad su za cure bili "oni čudni zanimljivi likovi iz tehničke", vremena su se promijenila i kupovanje nepotrebnih stvari za sviranje i singlova od raznoraznih bednova je napokon prestalo. onda je logičan slijed bio u potpunosti se prebacit na novu zanimaciju. na nogomet. i na igranje i na gledanje.
tak je i bilo. ALI! očito je da ih ni niz šovinističkih i muških zanimacija nije mogo očvrsnut! naime, BUCO I DOMI SU TOTALNE PIČKICE!

s čežnjom se sjetim kak smo početkom ljeta obojica igrom slučaja imali kartice i keš za peglanje para, i kak smo obojica potrošili po hiljadu i neš kuna na krpice. hodanje po gradu s vrećicama, trčkaranje po trgu u ritmu pipi duge čarape, pjevušenje najnovijih hitova od ivane kindl, gumi-gumi...
mislili smo "oke, to je to..." ALI! opet smo se u gradu našli na bezazlenom kupovanju poklona za frenda i završili jedan drugome u zagrljalju plačući nad svim majicama i pizdarijicama koje si hoćemo kupit. budući da obojica imamo po jedan dućan iz kojeg NIKAD nismo izašli bez da smo kupili nekaj, i danas smo ih posjetili i drobili novce.

ovaj put, bombica je dobio na kladionici (ajde, to je još uvijek dosta muški), dok sam ja uvjeren da bi se zakačio ko majmun pa ni ne ulazim na takva mjesta. kupovavši majicu za frenda svaki od nas si je našo 16 majici, 25 dresova, 4 trenirke i 9 jakni koje bi si kupili (a vjerojatno ubrzo i budemo). a to je bio tek prvi dućan! onda su sportski dućani oko trga obilježeni u našim srcima i ubrzo smo krenuli u nemoguću misiju. GOCU treba nać hlače! (lijevo je odnos veličina za njega i mene). po običaju, izvodili smo gluposti po dućanu i srali pizdarije pa se prodavačica trgala uz nevjericu koju veličinu goc treba.

tek pred kraj našeg puta epilog je bio ovakav: 1 trenirka, 1 dres, 1 hlače, drugi dres, 1 majica i plan za kupovanje svega oko čega smo obilježili teritorij i po kaj dolazimo drugi tjedan.

žene sigurno imaju recept kako spriječiti ovu šoping ludost! domi i goc žele svoje muškosti nazad!!!



- 18:08 - komenterejšn (19) - ko još printa?! - povijest



< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Click Here



SITEZZZZ: