Lukovica na stablu
















mravi su dobri ljudi.

ponedjeljak, 25.10.2004.

Nervozna sam totalno!

Neam pojma sta mi je. Dan je poceo sasvim solidno...u skoli je bilo tak-tak nist posebno...Lijepo sam dosla kuci i odmah se uhvatila kemije ,ali sam se toliko nazivcirala oko nekih glupih zadataka i odustala ikao sutra pisemo test ,ali ja se nadam da ce nam ga odgodit! Od fizike sam odustala do daljnjeg, cak mi je palo na pamet da se javim da dobijem 1 jer ne mogu vise...znam da me nista nece natjerati da ju naucim osim 1! Al jebiga...Onda sam krenila kao pisat zd iz matematike...pocela sam s 1. zadatkom i na njemu ostala ,tj. nisam ni njega rijesila jer ga nisam znala...sjeban je. Sutra ce me prozvat da rijesim neki zadatak i ja ga necu znati i prof ce mi reci kak ja nista ne radim i kak cu pasti mat iako inace imam 4 ,al profesor voli pretjerivati .Jednom je Iliji ,koji nije ponijeo zbirku rekao da kad bi njegov tata (ilijin) znao da on ne nosi zbirku ,da bi ga se odreko! Inace prof Matusko je malo senilan po mojim procjenama, iako za svoje godine ima odlicno pamcenje. Senilan je u smislu blesavosti! Nest je on jednom opomenuo ovu jednu zato sto je pricala i reko joj kao :"sta nije ti mat zanimljiva (pa mislim kom je?) jel bi ti bila zanimljiva kad bi ti profesor izvodio striptiz?!" no komments....
Inace on je optuzen za pedofiliju i zbog toga je vec izbacen iz jedne skole! No nema to veze iako to svi znaju on nama predaje! A znate kak se opravdao rekao je:" Pa ja sam stari covjek sa secernom bolesti!" Ma katastrofa!
E da onda sam se sjetila da sutra pisem 5 minutni iz gk sto znaci da bi trebala naucit kojih 20 stranica ,a ja nemam ni knjigu! E i pisem sutra test iz ej...ma super...a sta ja radim trenuto? Iskaljujem se na blogu... kao nemam pametnijeg posla!
E i cijeli dan sam se zajebavala s prebacivanjem pjesama s laptopa na mob i nisam nista postigla i to me nazivciralo!
JOOJ jedva cekam onih 5 dana praznika!!!! Odo sad gledat Tefau...ne da mi se ucit i necu! Boli me kar za skolu!
Sretan vam dan darovatelja krvi....just to survive 2morrow
Joj neki sk8teri na tveu...bye
(Black sis')

- 18:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2004 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv