djeva bajna

četvrtak, 27.11.2008.

Povampirena

Eo ga na.

Baš čitam..

Roman Abramovič je svojoj đevojci kupio parcelu na Mjesecu! Na Mjesecu da! Ne znam od koga..od mjesečara možda.. Uglavnom, njegva gruda je veličine od 10 000 četvornih metara.. Veli da je parcelica odmah pored imanja Toma Cruisea, Jimmyja Cartera i Johna Travolte..

Ja se zovem Jambrek Prosinečki, a ovo oko mene je moje imane..

A ja?

Meni uletavaju momci sa spikom da sam se sva proljepšala od osnovne škole, da mi je nekak vilica narasla!

O korpus del kristo, maria magdalena!

Svačeg sam se još naslušala od dotičnog te večeri..i kak mi šiške dobro stoje i kak imam lijepe tenisice, al narasla vilica mi je plafon!

Je vidte vi to? Pa u soma bum se pretvorila kolko već ronjam po mulju na dnu svog ljubavnog života.. Brkove već imam..

Ooooo.....svašta.

Nego vako..

Do daljnjeg ponosno nosim titulu visoke časnice vojske istočnog napada! Džingiskan 21. veka! I ne jebe me živa sila za sve ostalo! Potpuno sam predana i posvećena svojoj misiji!

Sve za Barbaru Kleopatru Jugoslavensku!


Dodatak: danas mi je baba skoro kuću zapalila. ne pitajte kak..ne znam..ne zna ni ona..pao valjda žar kad je trpala u peć..neprimjećeno.. Skužila sam da nekaj nije u redu tek kad je hodnik već bio pun dima koji je sukljao iz njene kuhinje.. Oće ju više neko uzet k sebi na par dana, da se ja malo odmorim?

- 18:07 - Komentari (8) - Isprintaj - #

petak, 14.11.2008.

Muči me:

Kak se zove pjevačica iz grupe Mandi?

Zake sanjam male kite sasušenog vrha?

Zake mi se vid muti i slova mi titraju kad čitam Budžetiranje kapitala, a ni ne trepnem kad u jednoj noći i danu zgutam Saramagov Ogled o sljepoći?

Oće li više jednom proć ovo moje kurčevo razdoblje statusa kvo? Ni vrit ni mimo!

Zake Nives Celzijus Farenhajt Zeljković Kupusović Drpić Ukraden izigrava jebenu žrtvu u svojoj knjizi?

Zake gospodična u Avenju molu koja prodaje neke ušljive pilinge za telo ne odustaje kad joj otvoreno kažeš da ti ne pada na pamet dat 200 kuna za 200gramsku teglicu govna iz Mrtvog mora? I još ti pokušava nabit osjećaj neugodnosti ako nemaš 200 kuna.. I osjećaj krivnje ako imaš 200 kuna, al ne za to. Jebemumater dat 200 kuna za nekakvu kozmetičku pizdariju prelazi svaki moj prag razumnog baratanja vlastitim ograničenim financijama. I još ti malo nabije osjećaj neženstvenosti i nebrige za vlastito tijelo ako recimo ne koristiš piling uopće..tj. koristiš ga vrlo rijetko. Ma mrš.

Zake su mi ukinuli Hustler TV na maxu? I Adult TV? Tamo sam se bar mogla nasmijat.. Jednom je ženska bila skroz gola (mislim, ofkors) samo je na nogami imala neke roze vunene štucne i neke polucipele..sa zmazanim đonom oliti potplatom.. Totalni disturb.. A jednom su si na kraju grupnjaka svi sudionici – ZAPLJESKALI! Mislim wtf?! Da ne pričam o seljačkim posteljinama, ružnim muškarcima, krevetima kojima se klimaju noge end sou on.. Max vrati mi 900 programe!

Zake se Maca iz Operacije Trijumf šminka? I crta obrve? I kovrča kosicu?

Jel svijet stvarno tako šokirajuće mali? Zasad ugodno šokirajuće. Mislim ono, samo pitam.. kiss

Zake mojim majstorima koji mi već par dana rade novu kuhinju znoj tako ubitačno smrdi? Jednom znojkić vuče na kisele krastavce drugom na dinstani luk..

Zake ti mene stalno zoveš na neke kakti spojake, a onda kurcem ne makneš? Ništa! NI-ŠTA! Ha?

Zake me sekira kad netko napiše čovijek? Il ćovjek? Il ćovijek?

Zake me sekira kad mi baba za pultom kaže „što biste vi htjela“?

Koja maskara je najbolja maskara?

Radi li itko vizualne ploče?

Jel vjerujete da sami postavljamo svoje granice?



O bogec, raspukel bum se...kaže meni moj mozak..lud

- 17:46 - Komentari (27) - Isprintaj - #