Erotske poze - Datiranje za seks

ponedjeljak , 24.12.2018.

Erotske Priče










Click here: Erotske poze






Ok, ionako se dosađujem, dajte mi 15 min da se spremim, ok reče ona, za 15 min kod naših kola. Zaista je bilo nezanimljivo gledati desetak mladica kako polulenjo trce za loptom i glume vrhunske igrace, stovise, cela igra postajala je tragikomicna i bilo mi je cak zao sto uopce gubim vreme.



erotske poze

Što je dublja penetracija koju opisujete, dovešće vas do poslednjih vaginalnih nerava, pa će na taj način doći do podizanja donjotrbušnog pleksusa i vaša žena će dobiti željeni orgazam. Gaćice su mi bile vlažne, jednom rukom sam držala torbu na kolenima dok sam prstom druge ruke prelazila preko svoje ribice, lagano da niko ne primeti. Da li postoji šansa da je u pravu?



erotske poze

Erotske Priče - Prvog dana smo se malo odmarali od puta i uveče smo sa vlasnikom apartmana pili kafu i razgovarali o odmoru,odnosno upoznavali smo se. Samo čekam da se pojavi i ulepša mi ovo prohladno decembarsko jutro.



erotske poze

Začinite svoj seksualni život Tražite li nove načine kako začiniti seksualni život? Ako ste u potrazi za novom pozom u seksu, ne morate više brinuti i pretraživati knjižare u potrazi za posljednjim izdanjem Kama sutre. On radi, a vi uživate. Ovo je ponešto drugačija poza od dobro poznate 69. On legne na leđa na krevet, a vi leđima na njega. Vaša je glava okrenuta prema njegovim stopalima. Ovo je odlična poza i za kunilingus i analingus, samo se pobrinite da mu je ispod glave jastuk, jer će inače imati problema s istezanjem vrata. Ono što je zgodno, u ovoj pozi on rukama može istraživati vaše cijelo tijelo. Zapravo riječ je o varijacijama iste poze, no obje su jednako uzbudljive. Samo još treba naglasiti, za ove poze potrebna vam je određena doza snage u rukama. Duboki udar Ovo je poza za sve koji vole izazove, osobito kada je nagrada više nego vrijedna truda. Legnite na krevet, stražnjicom uz rub kreveta. Partner stoji uz krevet, drži vas za stražnicu, a vaše su noge na njegovim ramenima. U ovoj pozi podražaj G-točke je jak, i ona će definitivno postati jedna od vaših najdražih. Obrnuta misionarska poza Vještina je u pogađanju pravog položaja, užitak je u pogledu. Na slikama se nalaze dvije verzije obrnute misionarske poze. U objema ste okrenuti jedno drugom glavom prema stopalu. U prvom slučaju vaš je partner gore. Ova poza je malo nezgodna što se penetracije tiče i ne preporuča se onima nedovoljno obdarenima. Isto tako pripazite, da penis ne savijete previše. Dobra vijest je da on niti ne mora ulaziti u vas, dovoljna je i vanjska stimulacija. U drugoj verziji žena je gore. U ovu ćete pozu najlakše doći ako krenete iz sjedećeg položaja. Isto tako pripazite da penis ne savijete više od onog što je njemu ugodno. U ovoj pozi uživat ćete u kontroli penetracije, a on u pogledu na vašu stražnjicu. Ogledalo strasti Pripremite se za nevjerojatne orgazne, ali pripremite i trbušne mišiće. U ovoj pozi vaš partner sjedi uz rub kreveta. Sjednete na njega, okrenuti prema njemu, pa se nagnete unatrag, a on vas pridržava. U ovoj pozi bitno je naći zajednički ritam. Poza je u ovom položaju dosta naporna za vaše trbušne mišiće, no možete si olakšati pridržavajući se rukama za pod staviti i jastuk na pod ako je potrebno ili se jednostavno pustiti da visite. Krv će vam se spustiti u glavu, a orgazam će biti puno intenzivniji.



TOP 10 EROTSKI FILMOVI
Ovu pricu sto cu vam ispricati se de desila dok sam isao u srednju skolu. Kaća je bila njen pravi klon! Veoma strasna poza jer oboje stoje, a imaju odličnu kontrolu nad situacijom. Samba Ona leži na strani na krevetu ili na podu, okrenuta od njega s jednom nogom ravno ispruženom, dok je druga ispred i čini oblik L. Strastveni čučanj Najbolje je da on pravi male kružne pokrete, a da vi stiskate svoje PC mišiće dok se podižete i spuštate brzinom koja vam se najviše dopada. Isprva joj ne bih dao više od 18 godina. Oh da Ona leži na stomaku dok joj gornji deo tela visi, a dlanovima drži svoju težinu. Jedan momak misli tako, da proverimo? Imala je takav običaj. Jebii mee kuronja, treba mi dobra kurcina Andjela je bez imalo stida glasno govorila. Pomisao na Mileta uvek mi je kamenila kitu i vracala ukus njegove kite u ustima. Izgleda da ste pogodili živac, kako u medicini tako i unutar vaše žene.

[Sexy shop osijek|Sta je karma yoga|Brežice Sex files]






Oznake: erotske, priče

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.