Apartmani crna gora petrovac - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

Petrovac Apartmani 2018, Petrovac Crna Gora privatni smestaj cene










Click here: Apartmani crna gora petrovac






Privatni parking se može besplatno koristiti. Petrovac Apartmani Katarina u ponudi imaju šest apartmana od 35 m˛ do 90 m˛ i jedna soba 20 m˛. Studio apartman se sastoji od francuskog ležaja , kuhinjskog dijela, kupatila,francuskog balkona, kablovske TV i... Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri.



apartmani crna gora petrovac

Apartman ima dve spavace sobe , dva kupatila , veliki dnevni boravak , kuhinju i trpezariju i dve terase sa predivnim pogledom na more. Petrovac krase male, sa stilom urađene kućice i dvorišta koja su puna brojnih ukrasnasnih zimzelenih drveća. Svaki apartman poseduje klima uredjaj, internet WiFi i CATV. Privatni parking se može besplatno koristiti.



apartmani crna gora petrovac

Petrovac Apartmani 2018, Petrovac Crna Gora privatni smestaj cene - Idealan je za četvoročlanu porodicu.



apartmani crna gora petrovac

U ponudi imamo: 1. Trokrevetni studio - prizemlje 2. Petokrevetni apartman prvi sprat 5. Petokrevetni apartman drugi sprat 6. Studio u potkrovlju Apartmani na... Nudimo vam kompletan servis i uslugu: -svakodnevno čišćenje -besplatan intern... Zbog mirnog okruženja, kao i blizine petrovačkih plaža predstavlja pravo mesto za Vaš odmor. Glavna plaža je udaljena 100m, Lučice 250m, prodavnica 10m, najbliži restoran 100m. Apartman poseduje klimu,kablovsku TV. Pansion Medin raspolaže klimatizovanim smeštajnim jedinicama u Petrovcu na Moru, na samo 200 metara od najbliže plaže. U pansionu je obezbeđen besplatan bežični internet. Sobe nude TV sa kablovskim kanalima i balkon sa pogledom na vrt. Idealni su za porodični odmor. Apartmani su novoizgrađeni,savremeno premljeni,što uz ljubazne domaćine i pristupačne cene predstavlja pravi izbor za Vas. Idealan je za četvoročlanu porodicu. Kuhinja opremljena, mašinom za suđe, šporetom sa pećnicom i aspiratorom, kombinovanim frižiderom. Stan opremljen svim potrepštinama posudje, pegla, fen,... U ponudi su 1 petokrevetni A , 3 trokrevetna apartmana B i 2 četverokrevetna C. Svi apartmani su u potpunosti opremljeni, mini kuhinja, klima, TV-CAT. Trokrevetni i petokrevetni apartman imaju terasu sa koje...



Apartmani - Vila Petrovac
U ponudi su četiri trokrevetna apartmana, kompletno opremljena kupatilom, kuhinjom i terasom. Sve smještajne jedinice imaju zasebne ulaze sa pripadajućim terasama ili balkonima, u prirodnoj hladovini vinove loze i maslinovih krošnji. Plaža je uređena, a veličina peska osciluje s jednog kraja na drugi. Grad predstavlja atraktivno turističko mesto Budvanske rivijere. Petrovac nudi širok izbor kafe-barova i butika. Nudimo vam kompletan servis i uslugu: -svakodnevno čišćenje -besplatan internet -posteljina -peškiri -vešeraj -transferi -ekskurzije Svi bitni... Glavna plaža je udaljena 100m, Lučice 250m, prodavnica 10m, najbliži restoran 100m. Takođe, Petrovac ukrašavaju mnogi prirodni, kulturni i istorijski…. Dovoljno je mali - da biste se osećali prijanto i uspešno odmorili, a opet dovoljno veliki da ima dovoljan broj prodavnica, banaka i poštu, tako da vam ništa neće nedostajati.

[Trazim mladjeg muskarca -- Mali Oglasi # Goglasi.com|Gole cure do kraja|Prvi poljubac forum]






Oznake: Smeštaj:, Petrovac, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.