utorak, 29.05.2007.

Diamond Dust @ groupie.hr

We <3 Diamond Dust


Doznali smo da je bilo i paparazzia na nasem koncertu, tako da su osvanule i slike na groupie.hr.

Pa - evo ih...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Vise o tome na > groupie.hr

by Igor

- 09:59 - komentari (10) - print - Diamond Dust @ groupie.hr -

ponedjeljak, 28.05.2007.

Posjetite nas i na Netopolisu

Eto, uredjen nam je profil i na Netopolisu (citaj: basista nije imao pametnijeg posla, pa je uz jutarnju kavicu drkario po PhotoShopu i slicnome), pa svi zeljni gledanja, citanja, a uskoro i slusanja mjuze i gledanja videa, navratite ovdika. Moze?

Vole nas cure od svuda, evo ove tri nam se javljaju sa plaza Kalifornije...

Diamond Dust, WE LOVE YOU!!1



by Igor

- 11:07 - komentari (3) - print - Posjetite nas i na Netopolisu -

petak, 25.05.2007.

znakovne poruke

evo meni malo dosadno pa sam odlučić napisati novi post i pri tome napisati neke znakove onako kad vec atha voli znakove. recimo fasciniralo me ono srce i sada to srce je ful seksi srce ali ja sam htio nesto malo vise seksi i razmisljao sam i razmisljao i smislio sam kako da budem originalan i kako da svi svate moju poruku koju bi vam najarade reko pa evo vam poruke:


3 c===8 ; AAAAAAAAAAA!!! c===8 4 U

jebite se svi u supak ; boli me kurac za vas

evo ja se nadam da ste skuzili sretno vam bilo...

pozz

by Aki

- 17:53 - komentari (7) - print - znakovne poruke -

srijeda, 23.05.2007.

Gotove ritam gitare

Hell yeah eto promjenili smo dizajn na blogu i eto danas smo završili ritam gitare za sve pjesme koje će biti na demo albumu. Sad slijede solaže pa bas i onda šećer na kraju Jay. Eto izgleda da ćemo ići na svirku u Trogir 2.lipnja samo nam trebaju pare,pa smo zamolili organizatore festivala da nam pomognu oko putnih troškova i ja se nadam da će nam moći pomoć. Eto toliko za sada, uživajte i budite nam pozdravljeni. By Pedestrojka

- 16:19 - komentari (8) - print - Gotove ritam gitare -

Promjena dizajna

Nas blog je dozivio promjene u dizajnu. Ovaj post je posvecen Jayu da ne kaze da nitko nije rekao da se dizajn mijenja. =P
Kolega iz CoD2 teama i ja smo nesto malo prckali jucer i dosli do ovoga, nadamo se da je ovo promjena na bolje.
Ajd sad komentarishite hebemu sunac...

by Igor

- 07:25 - komentari (2) - print - Promjena dizajna -

utorak, 22.05.2007.

Diamond Dust @Opatija, 20.05.2007

Da probam i ja nesto napisati ovdje. =p

Eto, u petak je DD nakon dosta pauze odrzao i koncert, i to ni vise ni manje nego u centru Opatije, no to vec svi znate pa predjimo sa rijeci na dijela. Vjerojatno vas zanimaju slike...NOT!
Mislim da vise zanimaju clanove nase DD postave, pa evo...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hvala Tamari na slikama. <3

posted by: atha aka Igor

- 21:02 - komentari (9) - print - Diamond Dust @Opatija, 20.05.2007 -

nedjelja, 20.05.2007.

promjena plana...

dakle kao sto smo i predviđali sviramo u 19 sati kao što i piše na rirock.net-u, evo uvjerite se sami: KLIKNI I NE BLEJI U TAJ LINK!!! ISKOPAT ĆU TI OČI!!!. tu je raspored za danas i kao sto mozete vidjeti upad se plača 25 kuna što je malo ipak previse po mom misljenju... a jebiga sad... uglavnom dođite čim prije recimo oko 18 i 30 jer je jako lako moguce da pocnemo svirati ranije pošto smo uskračeni za vrijeme, racunali smo kako čemo imati 45 min a eto, kurac imamo 30 ali smo napravili svirku za 29 minuta i 39 sekundi, jos imam na mobu na štoperici ;). ali jos uvijek postoji sansa da tost oslobdi svoje vrijeme jer nisu sigurni pa mozda i namoljamo da obavimo svih 45 minuta ;) drzte fige. jer eto raspored pjesama se promjenio i sada je ovaj:

1. Rise Again
2. World of Misery
3. Destiny Words
4. Innocent Guilt
5. Hooligan
6. Grinding to Dust

eto nestala obrada Jole, Speed i Puppets of War koju smo malo doradili :'( steta jer je sada stvarno bolja ali se nadam da cemo je stici ukenjati negdje ako bude bilo vremena :D

još jedan pozzdravv

by Aki

- 13:21 - komentari (13) - print - promjena plana... -

četvrtak, 17.05.2007.

NAPOKON KONCERT NAKON SKORO 4 MJESECA MIROVANJA...

eto i ono glavno sam zaboravio reći! za one vjerne fanove koji misle doci na koncert u opatiju mi ipak sviramo u nejdelju i to oko 19 sati a sad posto neznam tocno, nebi bilo lose da vec budete dole oko 18 i 30 pa nece bit problema s onime kao a jebiga vac ste svirali, a sranje... bla bla bla. nego dodite ranije malo popijte i tako cekajte da se popnemo na stage! znate di je! tamo nije na ljetnoj kao sto sam ja mislio nego na pjesku ce postaviti stage pa eto ono iskrcate se s trisdujom na slatini i odmah cete skuziti stage (ako sam ja dobro skuzio) a ako neznate di je pratite buku... evo neznam sta da napisem pa cu staviti popis pjesama koje cemo dole odsvirati pa da se pripremite... dakle:

1. Rise Again (nova stvar prvi put ce te je cut)
2. World of Misery (za one koji su bili u BRM-u na nama ce znat)
3. Destiny Words (klasik thumbup hehe)
4. Speed (jedna od starijih stvari dugo je nismo izvodili)
5. Under Jolly Rodger (obrada od Running Wild-a isto je pun kurac nismo svirali)
6. Puppets of War (isto stara ali malo vse filova ubaceno, popunjene rupe u njoj ;) )
7. Innocent Guilt (nova stvar jos je nismo nigdje svirali)
8. Hooligan (nasa dobro poznata)
9. Grinding to Dust (secer na kraju, da malo opisemo bend i nabrijemo rulju da svi pockravaju od thrasanja)

i to bi bilo sve, ja se nadam da cemo stici sve odsvirati, mozda neke izbacimo ako budemo ograniceni vremenom...
pozdrav
by Aki

- 22:47 - komentari (8) - print - NAPOKON KONCERT NAKON SKORO 4 MJESECA MIROVANJA... -

uf jebote...

evo ljudi pozdrav... eto danas nakog duzeg vremena razmisljanja danas je dosao taj dan kada smo napokon javili damiru kako se nas stari basista vraca u bend i kako se moramo oprostiti s njim, i normalno aki mora sve obaviti i aki ga je danas zvao na kavu (inace aki nikad nema para pa u je cak i damir platio kavu) da bi mu na kraju rekao kako se stari basista kojeg smo pred par mjeseci ispratili prilikom njegovog odlaska rekli smo mu da je uvijek dobrodosao nazad u bend- i sve to super sve to ok da nije on bio tako u beda da bi kad se sjetim kad sam ga vidio na sta je licio nakon sto sam mu to rekao cijeli dan ono propaoi onda zovem jaya i on mi kaze kako sam ja kriv. MA PUJ JEBEM TI SVE PO SPISKU STA SAM JA KRIV?!?!?!?!?! ali ajde onda me nas vjerni fan utjesio na faksu (Doni - ciju cu sliku staviti sad tu dole jer mi svaki dan jebe mater da sta di je ta slika na blogu jer on je nas vjerni fan s majicom i jos jedan decko iz sibenika ima majicu na nas- Emil - on je onaj koji mu pokusava uvalit jezik) i rekao mi je da se ne bediram toliko zbog Damira nego da stedim malo tog beda za sebe jer da sam tako los da ce i mene ubrzo izbacit... i neznam zasto ali to mi je oraspolozilo dan... i sada cu malo psovat:

JEBEM SVIM PROIZVODACIMA ZICA STA GOD ONI OCE DA IM JEBEM JER SU OGROMNI SUPCI I BODULI I SMECA I ŠKOTI I SVE ONO STO JE SKRTO, DA JEBENE ŽIDOVE SAM ZABORAVIO, PA U KURAC PA STA NEMOZES NAPRAVIT JEBENU ZICU OJA JE MALO OTPORNIJA NA JEBENU TORZIJU (to ce strojari znat sta je) A NE DA MI PUKNE AKO PRDNEM UZ NJEN JEBENI RUP PA SE POJAVI SILA OD 0.000000000000000000000000001 NANO NJUTN (i to ce strojari znat sta je) PA MI S TIM JEBENIM KRAKOM OD 0.000000000000000000000043 NANO USRANIH METARA NAPRAVI MOMENT OD SPIČKANIH 0.000000000000000000000000000000000000000000000000043 NJUTN POKAKANIH METARA (izracunaj pa ces vidjet da je rezultat točan) PA NAKON TOG OPTEREČENJA ZICA PUKNE!!!!!

I tako sam ostao bez druge zice...


i tako evo vam ovaj supak sto me oraspolozio je ovaj lijevi... ajde mi sad nesto priseri konju jedan!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


by Aki

- 21:44 - komentari (4) - print - uf jebote... -

subota, 12.05.2007.

HELL YEAH

Pozdrav ljudovi dakle jučer smo bili u studiu i snimili smo Rise Again i Hooligana ali naravno samo ritam gitaru tako da nam je još ostao Grinding To Dust i onda se bacamo na solaže. Zasada sve zvuči ok, ali kad majstor Boro bude sve to lijepo editirao i napravio završni miks bit će genijalno!!!. Eto kako stvari stoje u subotu 19. svibnja sviramo u Opatiji na Ljetnoj pozornici oko 19 sati zato tko može neka obavezno dođe. Eto toliko za sada, budite nam pozdravljeni i uživajte. By Pedestrojka

- 12:35 - komentari (9) - print - HELL YEAH -

utorak, 08.05.2007.

aki pomalo odlazi u kurac...

ok ono koji je vo kurac, kakva su to trpanja preko komentara?!? sram vas bilo, u bendu samo vidite priliku da nadete curu... c-c-c-c!
jebote neznam koji mi je kurac nisam dugo svirao gitaru mogu reci i stvarno sam zakrzljao ako se ovaj jebeni faks ovako nastavi Diamond Dust ce morati potraziti novog gitarista, umjesto da sam sve bolji i bolji ja sam sve lošiji i lošiji... jebote padam u bed... nemogu vise svoje solaze odsvirati cisto... u picku materinu!!!

kako sam u kurcu...

pozz...

aki

- 16:34 - komentari (5) - print - aki pomalo odlazi u kurac... -

subota, 05.05.2007.

Snimanje u petak ali je zato DESTINY WORDS 9 MJESTO na DEMOBANDS

U jebote nastavak snimanja ipak u petak u 15 sati... jucer sam se malo zgazio pa nisam mogao u 22.00 h. tako jos samo gitare za Hooligan, Grinding i versove i refrene od Rise Again jer sam jucer snimio sve teme brejkove i ritmove za solo i lijevu i desnu gitaru, tako jos je malo posla ostalo... o jebote da pa Destiny Words mozete poslusati na Demobands (link je sastrane u boxu) upisite u trazi Destiny Words i oznace trazi pjesme a ne band, ne budite blesavi! hehe. ali to sad nije bitno nego je bitno da je ta stvar mozda tjedan dana na demobandsu i odmah smo zauzeli 9 mjesto, mislim ono predobro! nemogu vjerovati! najgore je to sto je to ona verzija D'Words-a koja je tako lose snimljena live iz palacha ono nula je sound, a to sto meni ugasi gitaru da ne pricam i opet ono jebote! a ste ce bit kad dode ova kvalitetna iz studija??? hehe

ajde ljudi pozz

by aki

- 13:05 - komentari (10) - print - Snimanje u petak ali je zato DESTINY WORDS 9 MJESTO na DEMOBANDS -

petak, 04.05.2007.

HELL YAEH TO STUDIO!!!

Stvarno neznam šta da kažem evo danas bili u studiu i ko bi reko ritam gitare su gotove za: Destiny Words (to vec znate), World of Misery, Innocent Guilt i polovično za Rise Again. Veceras najvjerovatnije idem srediti Rise Again do kraja. pa ono mozda veceras i bude Rise gotov. hehe bilo bi fora! i onda jos samo Hooligan i Grinding to Dust. Sad nam je krenulo! heh pa eto posto sam ufuran onda da malo to i podjelim s Vama i tako ako se ovako budu odvijale stvari postoje sanse da vidite demo do kraja 6 mjeseca najkasnije. pa eto ljudi uzivajte i iscekujte demo heheh!

pozz

by Aki

- 16:13 - komentari (1) - print - HELL YAEH TO STUDIO!!! -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.