nedjelja, 18.03.2007.

update na ovaj post ;)

bubnjevi su gotovi! sad ih boro mora editirati i onda krecu gitarice i basic... priznajem nevjerovatno smo ufurani ali jebiga napokon jebeni demo!!!
by aki

- 13:08 - komentari (9) - print - update na ovaj post ;) -

IDEEEEŠŠŠŠŠ....

Eto, kako da kažem jučer smo se naradili (najviše armando) kojem su noge i ruke otpale. a mi smo najebali tako da smo ispizdili nazivce od cijelo vrijeme slušanja metronoma i paf paf trtrtrtr paf tupatupatupa tup kššš trtrtrtrtr kššš trtrtrtrt paf trtrtrt kššš kššš kššš itd itd... bilo nam je to ful zanimljivo slušati cijeli dan... nakon toga skužite da ipak postoji nešto u onomblesavom tehnu oni makar imaju klavijature i šta ti ja znam... a ono je ubi bože i nemoj me poštediti... jučer sve što smo radili je odrđivali tempo svakoe dionice svako stvari i snimanje pilota (pilot gitara i pilot vokal, što znači snimi kako god očeš samo da te ona stoka za bubnjevima skuži kad je koji dio...) to je proteklo uz mnogo zajebancije... mozda smo i zato toliko vremena ispušili. ali hej!!! PA NE NAPLAČUJE PO SATU, BOLI ME KURAC NIGDJE NAM SE NE ŽURI!!! to je snimanje dema a ne kada moraš požurivati nekog za neke dionice, kao ej nemamo para! ma ko te jebe sad mi se nigdje ne žuri i dobit cemo bobar demo! ok sad da predem na stvar eto jučer su oni tandrkali od 10 do 20 sati s time da sam ja bio oko 18 i onda sam skoknuo u studio da vidim sta su snimili i eto gotovi bubnjevi na world of misery gotovi bubnjevi za innocent guilt s time da je potrebna prerada i tako isto i hooligan (s time da su panjevi dok mene nije bilo zaboravili snimiti intro za hooligan) ali eto sad sam ih zvao i snimili su ga, ja danas nazalost nisam mogao ic ali sta cu im, kad samo armando tandrče po bubnjevima. kad sam ih zvao taman su radili grinding bubnjeve. valjda ce stici do 12 snimiti sve bubnjeve... da se mozemo u utorak srijedu kad je vec boro slobodan baciti na gitare mare i ja... i da mare jebiga morat ces se nauciti mog dinkija jer ja pola tih stvari derem s flojdom. i jebiga... ajde pozdrav ekipa, sad znate na cemu smo i uzivajte i ocekujte ga za nekih mjesec dana moja procjena, jer se necemo zuriti ;)
by aki

- 10:57 - komentari (1) - print - IDEEEEŠŠŠŠŠ.... -

utorak, 13.03.2007.

HELL YEAH još malo pa demo

Pozdrav dragi narode evo samo se javljam ovako bezveze jer me baca u depresiju ovaj post koj veli da smo odkazali koncert u četvrtak, a dobro nema veze bit će još koncerata. Evo samo da van kažem da se pripremamo za ovaj demo ko debili a i uz to vježbamo par pjesama za moju maturalnu i nadamo se da će sve to ispast kako treba.Eto toliko jer stvarno nemam pojma šta bi vam pisao, samo da znate da je svo OK. Pozdrav dragi ljudi i uživajte u ovo za popizdit vrućem vremenu. By Pedestrojka.

- 21:43 - komentari (2) - print - HELL YEAH još malo pa demo -

ponedjeljak, 05.03.2007.

Diamond Dust od/za kazao... :(

Žao mi je što ovo moram priopčiti, ali od Diamond Dust-a ovog četvrtka ne će biti ništa. Nažalost D Bubnjar Armando se razbolio i ne će moći mlatiti po svojim padelama. Javimo vam kad bude nešto organizirano, do tada pozdrav...
by Aki

- 18:59 - komentari (15) - print - Diamond Dust od/za kazao... :( -

petak, 02.03.2007.

Nakon dužeg vremena napokon koncert

Pozdrav ljudi, eto danas me nazvao moj dragi prijatelj Ogi i upitao ako bi htjeli svirat u Booki? I naravno nazvao sam svoje kompanjone iz benda i svi smo se složili da bi mogli svirati u Booki. Koncert je u Četvrtak 8. ožujka i nastupamo sa bendom koj se zove Inciter. Odličan bend iz Zagreba i preporučam da ih posjetite na www.myspace.com/inciterband svirka im je odličnathumbup. I tako volio bi da dođete i da nas podržite, Još neznam kada će to počet i kolika je cijena ulaznica pa ćemo vam to još javit neki drugi put. Eto toliko za sada, još jednom bih se zahvalio mom dragom frendu Ogiu u ime benda Diamond Dust što nam je omogućio jednu takvu svirku. Pozdrav ekipa i nadam se da ćete doći i podržati nas.By Pedestrojka

- 17:06 - komentari (4) - print - Nakon dužeg vremena napokon koncert -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.