Još tri nova košarkaša u Zvezdi...
[ # ]

Photobucket

Filip Šepa potpisao je četvorogodišnji, a Nemanja Bjelica i Stevan Milošević ugovor na godinu dana sa Crvenom zvezdom. U jednom danu, crveno-beli angažovali su tri talentovana, mlada košarkaša i tako broj novih uoči starta sezone popeli na - devet.

Šepa (na slici), mladi reprezentativni bek, odlučio se da karijeru nastavi u Zvezdi iako je imao ponude iz inostranstva. On već desetak dana trenira sa Svetislavom Pešićem i ostalim igračima, a potpis na vernost klubu stavio je malo pre ulaska u avion za Rim, gde će biti u timu protiv Lotomatike.

Crvena zvezda i Lotomatika odigraće dve prijateljske utakmice u petak i subotu.

Šepa je visok 196 centimetara i ima 18 godina, a izabrao je dres sa brojem 24.

Nemanja Bjelica i Stevan Milošević takođe su uspeli da se pokažu u pravom svetlu na Pešićevim treninzima, tako da će naredne sezone nositi crveno-beli dres. Prvi će nositi 44, a drugi 10 na leđima.

Bjelica, krilni centar (209 cm, 19) je pre Zvezde nastupao u Austriji, dok je Milošević, inače centar (211 cm, 23), igrao u Budućnosti iz Podgorice.

Pre njih trojice, ugovore su potpisali Marko Kešelj, Vladimir Štimac, Marko Marinović, Milan Milošević, Andre Ovens i Lorens Roberts. Od prošlogodišnjeg tima, ostalo je samo četiri igrača: kapiten Tadija Dragićević, Mirko Kovač, Elmedin Kikanović i Boris Bakić.

Narednih dana očekuje se kraj pregovora sa nekadašnjim igračem Zvezde Nemanjom Aleksandrovim. Možda će i on obući stari dres u nedelju u 19 časova u "Pioniru", kada je zakazano zvanično prestavljanje novog tima.

26.09.2008. ...17:14 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi