Janković: Bunjevčević je lažov i marioneta
[ # ]

Photobucket

Aleksandar Janković, bivši trener Crvene zvezde, replicirao je doskorašnjem sportskom direktoru crveno-belih Goranu Bunjevčeviću.

Izjave prilikom gostovanja Bunjevčevića na SOS kanalu u večeri kad je verifikovana njegova ostavka poput otrovnih strelica pogodile su Jankovića.

"Krajnje je nekorektno, neprofesionalno i sramotno da alibi za katastrofalno poslovanje traži u radu ekipe u prošloj sezoni. Njegova priča u prvom licu 'ja dovedem, ja prodam, ja stvorim' samo pokazuje da nije shvatio koja mu je bila realna uloga", rekao je Aleksandar Janković za beogradsku sportsku štampu.

"Žalosno je se što se služi lažima o ekipi iz prošle sezone. Nismo imali problema u svlačionici. Čarka između Barkosa i Jestrovića se dogodila na terenu, ali navodi o haosu i nedisciplini u svlačionici, u igri i u hotelu su notorne laži. Ta slika koju je Bunjevčević stvorio prositekla je iz mnogih laži kojima se služio".

Photobucket

Janković tvrdi da mu je otkaz potpisan mnogo pre kraja prošlog prvenstva.

"Koketirao je sa drugim trenerima, a meni je preko medija davao javnu podršku. Nije ga zanimalo da li će ekipa osvojiti titulu pošto je zacrtao šta će tokom leta da menja. Zašto ne govori o smejuriji tokom prelaznog roka u kome je doveo 15 igrača iako za mnoge nije ni čuo. Neka progovori ko ih je dovodio".

Bivši šef struke Zvezda smatra da je Bunjevčević mnogo ranije trebalo da podnese ostavku.

"Mislio je da je ostavka posle Apoela visokomoralni čin, ali to bi bio da je ostavku dao posle prelaznog roka, jer mu je igrače dovodio ko je hteo. Možda će vremenom shvatiti da je bio marioneta".

Aleksandar Janković još nije rešio svoj "odnos" sa Zvezdom.

"Doveo sam sebe u pat poziciju. Tri meseca gutam da ne bih ulazio u sporove sa klubom koji je već uzdrman. Sačuvao sam dostojanstvo", rekao je Aleksandar Janković.

04.09.2008. ...13:02 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi