Promocija replike dresa iz Barija
[ # ]

dika

U Medija centru, danas je održana promocija replika dresova iz Barija, u kojima je Fudbalski klub Crvena zvezda osvojio Kup Evropskih Šampiona. Dresovi će se naću u prodaji od sutra, a mogu se kupiti u „Red Star Shop"-u na zapadnoj tribini našeg stadiona.

Direktor Marketinga Fudbalskog kluba Crvena zvezda, otkrio je da to neće biti jedina akcija koja će se dešavati u narednim danima.

„Ovu godinu nažalost obeležavamo, u odsustvu ljudi koji su jako puno doprineli da Crvena zvezda osvoji Evropu. Zbog njih, ali i zbog budućih šampiona, imamo veliku obavezu da ovaj datum obeležimo na dostojanstven način i da učinimo što više na promociji ovog velikog uspeha Crvene zvezde, kako bi generacije koje dolaze imale veliki motiv i želju da nastave da idu tim putevima.
U sklopu obeležavanja sedamnaestogodišnjice, kao i početka rekonstrukcije stadiona Crvene zvezde koja počinje u narednim danima, omogućeno je navijačima da kupe busen trave sa Marakane, a sav prihod od toga će ići u razvoj Omladinske škole. I ta akcija, počinje u četvrtak 29. maja ispred „Red Star Shop-a“, a limitirana serija će se prodavati samo 4 dana, tačnije do kraja nedelje.“

Dragan Novaković, Direktor kompanije „Zvezda Forever“, koja je zadužena za promociju i prodaju opreme sa obeležjima našeg Kluba, objavio je da će sutrašnja promocija biti održana u 14 časova u „Red Star Shop-u“, gde će svi prisutni imati priliku da kupe repliku dresa, ali i da vide repliku pehara iz Barija.

„Želim da istaknem, veliko zadovoljstvo što imamo priliku da učestvujemo u ovom poduhvatu, koji predstavlja podsećanje na najveći uspeh u istoriji našeg Kluba. Od kada postoji naša kompanija ovo predstavlja najveću akciju, u kojoj smo imali priliku da stupimo u kontakt sa svim ljudima koji su 1991. godine, učestvovale u istorijskom finalu. Svi oni, preko Dike Stojanovića pa do Prosinečkog, Savićevića, Binića i trenera Ljupka Petrovića, ali i svi ostali, istakli su veliko zadovoljstvo i podršku da se na ovaj način obeleži 17 godina od Barija.
Sem „Red Star Shop-a“ na Marakani, dres se može kupiti i u prodavnici u Kralja Milana, kao i preko oficijalnih sajtova Kluba i Delija. Sledeće nedelje će krenuti i prodaja širom Srbije.“

Kapiten generacije koja je trijumfovala na stadionu Sveti Nikola, Stevan Dika Stojanović, istakao je zadovoljstvo što je imao priliku da učestvuje u ovoj akciji i da ipak za sutrašnji dan ostavlja utiske i podsećanje na 29. maj 1991.

„Drago mi je što sam bio deo tima koji je sproveo ovaj poduhat, kojim obeležavamo sedamnaestogodišnjicu trijumfa u Bariju. Uspeli smo da kontaktiramo sve igrače koji su igrali 1991. godine i svi su sa oduševljenjem dali svoju saglasnost da se njihov potpis nađe na ovom dresu.
Sa svim bivšim saigračima sam u kontaktu, kao i sa trenerom Ljupkom Petrovićem koji će sutra biti sa nama.“

29.05.2008. ...01:54 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi