Klikeri i druge igre
[ # ]

www.delije.net
delije

Ko zna kakve motive je imao predsednik kulskog prvoligasa kad je prvo trazio da se utakmica igra bez publike, a zatim i odredio cenu karte od 800 dinara. Malo je falilo da mec i ne bude odigran jer su neke od ukupno 34 osobe pristune na nasoj tribini kad je utakmica trebalo da pocne, grlenim povicima skrenuli paznju igracima i strucnom stabu na ono sto se zbiva, a ovi su odbili da igraju dok se ljudi ne puste na tribine.

Popustio je Dzomba, a mi mu nismo ostli duzni i uzvratili mu onako kako smo mogli - verbalno.
Ipak, sva ta tenzija oko ulaska na tribinu, a ulazak je trajao celo prvo poluvreme, dovela je i do vise medjusobnih carki na tribini koje su kasnije i uticale na navijanje.

Kad je na novu ogradu okacen transparent "Iako ne budes prva ti, uz tebe bice blokovi" upaljeni su dimovi raznih boja. Ogroman broj papira pobacali smo na pocetku drugog dela, takodje uz nekoliko dimova, a posle toga smo se bacili na prozivke upucene Dzombi.

Pred kraj susreta nasumicno se pale baklje, uglavnom uz najnoviju pesmu. Na kraju podsecanje i poziv za koncert koji se 3. juna odrzava na Marakani. Prodaja karata pocinje u utorak na blagajni stdiona.

26.05.2008. ...13:07 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi