Janković i Milovanović: Još jedna pobeda
[ # ]

konferencija za novinare

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u poslednjem, 33. kolu Meridijan Superlige Srbije sa ekipom Hajduka. Utakmica na stadionu u Kuli, igra se u nedelju sa početkom u 17 časova.
Crvena zvezda ima priliku da nastavi pobedničku seriju, a da li će eventualna pobeda biti dovoljna za odbranu titule, zavisi od drugih rezultata, tačnije od utakmice u Kruševcu.

Kapiten Dejan Milovanović sa velikim motivom očekuje meč u Kuli, kao i svaku utakmicu u crveno-belom dresu, nerazmišljajući u ovom trenutku o svojoj budućnosti na Marakani.

“Poslednju utakmicu u ovom prvenstvu, želimo da završimo pobedom i da se na taj način odužimo navijačima za podršku koju nam pružaju tokom cele sezone, u kojoj nijednom nismo poraženi. Znamo da u Kuli neće biti lako trijumfovati, jer to gostovanje predstavlja jedno od najtežih sa sve ekipe u našoj ligi. Hajduk predstavlja jednu odličnu ekipu, sa kojom nikada nismo lagano izlazili na kraj.
Hteo bih da se zahvalim navijačima na izvanrednoj podršci ove sezone. Pratili su nas u svakoj utakmici maksimalno, a verujem da smo se i mi na neki način odužili našim igrama i pobedama u drugom delu sezone. Verujemo da će nas bodriti u velikom broju i u ovom poslednjem kolu u Kuli. Ne želimo da gledamo šta se dešava u Kruševcu, jer je važno da mi damo sve od sebe da pobedimo, s obzirom da to predsavlja preduslov za još uvek moguću odbranu titule prvaka.”

Trener Aleksandar Janković, uverava da njegova ekipa ulazi u poslednje kolo, kao i u svaku prethodnu utakmicu, sa jedinim ciljom, a to je pobeda, neopterećujući se sa rezultatom duela u Kruševcu.

“Nema mnogo toga da se doda Dejanovim rečima. Pre svega, on kao igrač je više puta igrao protiv Hajduka iz Kule i najbolje zna da se radi o tradicionalno neugodnom protivniku. Nikada nije bilo lako protiv Hajduka, ni u Kuli, ni na Marakani. Poslednji slučaj nam i to dokazuje, jer smo izgubili 2 boda na poslednjem susretu sa njima kod kuće. To je još jedan motiv, koji povećava našu koncentraciju pred utakmicu koju igramo u Kuli. Nalazimo se u pobedničkom nizu, koji traje već 8 utakmica i silno smo motivisani i željni da i deveti put za redom slavimo i da se na taj način oprostimo od ovog prvenstva. Želimo to da ostvarimo uz veliku podršku naših navijača, koji najavljuju posetu u velikom broju na sutrašnjem meču, a mislim da je to najbolji način da se trijumfuje za kraj ove sezone.
Siguran sam da igrači Crvene zvezde zaslužuju podršku, jer su tokom cele godine pokazali veliki karakter i snagu kolektiva.

Svi znamo, da ne zavisi sve od nas da li ćemo završiti na 1. mestu na tabeli , ali u svakom slučaju mi smo skoncentrisani samo na našu utakmicu u Kuli. Ukoliko naša nova pobeda ne bude dovoljna za odbranu titule, umećemo da čestitamo našem rivalu na osvojenom trofeju.”

24.05.2008. ...16:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi