Mišković:Dovešću Zvezdi igrače top-klase!
[ # ]

miskovic

Marko Mišković najavio je vrelo leto na "Marakani" i moćan tim Crvene zvezde za narednu sezonu. Finansijer i član UO kluba, u intervjuu za "Press", otkrio je da novac neće biti problem u nameri da se povrati primat u zemlji.

Jedino o čemu nije želeo da priča su - imena.

"U ovom trenutku mogu samo da prokomentarišem to, da zaista planiramo dovođenje nekoliko pojačanja, među kojima će, naravno, biti i igrača za koje se slobodno može reći da su top-klasa. Ali, o tom - potom, jer je do kraja prvenstva preostalo još jedno kolo i samim tim postoji pritajena nada da možemo da odbranimo titulu", nedorečen je ostao Marko Mišković, sin vlasnika "Delta Holdinga" Miroslava Miškovića.

Do sada su crveno-beli dresu oblačili uglavnom fudbaleri iz Afrike i Južne Amerike. Ima li Crvena zvezda ima moć da dovede i neko zvučno evropsko ime...

"Ne želim da pominjem imena. Jer, u poslednje vreme u medijima se sve češće spekuliše imenima fudbalera koji će navodno u predstojećem prelaznom roku obući dres Crvene zvezde. A, moram da budem iskren i kažem da sam za pojedince prvi put čuo".

Nije se spekulisalo samo o igračima, već i novom treneru. Konkretno, radi se o Erniju Brandsu, šefu Brede.

"Bio sam iznenađen kada sam saznao da se u javnosti spekuliše o tome, da se pominju navodni pregovori sa holandskim stručnjakom. Dakle, ista je to priča kao i sa ovim igračima koji navodno dolaze u Zvezdu. Zaista sam sad prvi put čuo za tog čoveka, što je ujedno i odgovor na pitanje da li smo vodili neke razgovore s njim i njegovim menadžerom. Po svemu sudeći, Holanđani pokušavaju da se izreklamiraju preko Zvezde. Stvarno ne znam šta bih drugo rekao", ograđuje se Mišković od navodnih pregovora sa Brandsom.

To što sa Brandsom nije razgovarano (i dalje) ne znači da će trener za narednu sezonu biti sadašnji šef struke Aleksandar Janković.

"O tome će odluku doneti Upravni odbor. Tamo će biti analiziran svačiji rad, pa i Jankovićev. Toliko o tome mogu da kažem".

Miškoviću je posebno teško pao poraz od Partizana u polufinalu Kupa, toliko da je čak pominjan i njegov odlazak iz Zvezde, fudbala...

"Tačno je da mi nije bilo svejedno posle tog poraza, međutim, neistina je da sam planirao da napustim klub. Kao što rekoh, samo čekamo završetak prvenstva, posle čega ćemo pristupiti formiranju jednog novog, moćnog tima Crvene zvezde", ponavlja Mišković.

20.05.2008. ...12:59 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi