Janković : Ulazimo u finalne 4 utakmice sa verom i nadom u odbranu titule prvaka
[ # ]

Photobucket
Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u 30. kolu Meridijan Superlige Srbije sa ekipom Smedereva. Utakmica na stadionu Crvene zvezde, igra se u subotu sa početkom u 15 časova i 30 minuta. Cena karte se kreće od 100 dinara za severnu do 300 dinara za zapadnu tribinu.

Trener Aleksandar Janković je zajedno sa celom ekipom svestan da je ostalo još samo 4 utakmice do kraja, ali i da svi možda još više veruju da će sezonu završiti na 1. mestu.

„Smederevo je privatno za mene divna uspomena jer sam protiv te ekipe debitovao na klupi Crvene zvezde. Pobedili smo sa 5:2 i to na uvek teškom gostovanju, uz het trik Jestrovića.
Smederevci imaju odličnu ekipu sa mnogo iskusnih igrača. Veliki broj njih je igrao i u inostranstvu i u ostalim domaćim klubovima. Mi smo optimisti jer igramo dobro, pobeđujemo i već smo postigli dosta golova u ovoj polusezoni. Imamo još 12 bodova do kraja ali njih ne možemo da osvojimo odjednom, već 3 po 3, a Smederevo je prvo na tom putu.
Nalazimo se u jednoj specifičnoj siuaciji jer nismo izgubili nijedan meč, dali smo najviše golova a najmanje primili, imamo pozitivan skor sa prvoplasiranom ekipom na tabeli a ipak smo drugi. Ali mi nastavljamo da radimo i pružamo partije koje nas vode do pobeda, jer još uvek verujemo da je do kraja sve moguće."

Aleksandar Janković, nada se i veruje u veliku podršku navijača, a većih problema sa sastavom nema.

“Nemamo veće kadrovske probleme, jedino još uvek ne znam ko će sutra stajati na golu. Ranđelović se posle bolesti tek vratio punom treningu ali je sada Bajković bolestan. Bronovicki je još uvek u Poljskoj i može se desiti da tamo i ostane. Pripreme poljske reprezentacije za Austiju i Švajcarsku počinju pre kraja našeg prvenstva i trenutna situacija je takva da neće biti potrebe da se Bronovicki na kratko vraća.
Pozivam navijače da na sutrašnju utakmicu dođu u što većem broju jer samo uz njih imamo šanse da dođemo do uspeha. Želim da njihova brojnost bude odgovor na ono što se Delijama desilo u Hrvatskoj, u Boboti.”

09.05.2008. ...15:20 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi