Janković:Lepe uspomene iz Smedereva
[ # ]

Photobucket
Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je da je optimista pred prvenstveni duel sa Smederevom, posebno zato što je upravo u duelu sa tom ekipom, u novembru, debitovao na klupi beogradskog tima i to ubedljivom pobedom od 5:2. "Smederevo mi budi prijatne uspomene. Nikada neću zaboraviti debi, baš na utakmici sa Smederevom, nezgodnom ekipom, jednom od najiskusnijih u srpskom prvenstvu, sa dosta igrača sa međunarodnim iskustvom", rekao je Janković na konferenciji za novinare.

"Crveno-belima" je pobeda na utakmici 30. kola Meridijan Superlige neophodna kako bi ostala u trci za šampionsku titulu, pošto za vodećim Partizanom trenutno ima tri boda zaostatka.

"Siguran sam u pobedu. Optimizam je opravdan, jer je baziran na dobrim igrama i rezultatima. Igramo dosta lako, a posebno me raduje što lako pravimo šanse", naveo je trener Zvezde.

Janković je, na insistiranje novinara, prokomentarisao i reprezentativni spisak koji je juče objavio selektor Srbije Miroslav Đukić, a na kome su se, od igrača Zvezde, našli Pavle Ninkov i kapiten Dejan Milovanović.

"Dolazimo do apsurda. Imamo dvojicu igrača u reprezentaciji, Partizan ima jednog. Bez poraza smo u prvenstvu, dali smo najviše golova, primili najmanje, imamo bolji skor u međusobnim duelima sa Partizanom, a postoji mogućnost da ne osvojimo titulu", naveo je Janković.

"Verovatno ćemo odgovor dobiti sredinom sledeće sezone. Verovatno ćemo dobiti konstataciju da je to prvenstvo regularnije od prethodnog...Evropa je, ipak, najbolji pokazatelj kvaliteta, a Zvezdi očajnički nedostaje dobar rezultat u Evropi", dodao je Janković.

09.05.2008. ...15:18 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi