Konferencija za novinare u Lučanima
[ # ]

lucani
Aleksandar Janković:

„Odigrali smo jednu tešku utakmicu protiv ekipe koju do danas nismo uspeli da savladamo ove sezone. Oba remija su bila zaslužena, iskreno-na zadnjem gostovanju na Marakani Mladost je zaslužila i više boda. Prema tome smo imali respekt i znali smo koliko su Lučanci dobro organizovani u svim linijama tima.

Gol na početku utakmice nam je bio od ogromnog značaja i ja čestitam svojim igračima na igri, zalaganju, volji i osvojenim bodovima. Takođe i igračima Mladosti na fer i korektnoj muškoj borbi kakvu smo i očekivali. Kolega Milovanović je jedan od veoma retkih trenera u Superligi koji ima kontinuitet rada i to se itekako oseća u igri njegove ekipe. Za igru Mladosti se mođe reći da ima dušu i u svakom momentu se znaju zaduženja svakog igrača. U nekim normalnim okolnostima oni ne bi smeli da se bore za opstanak jer im je realno mesto na tabeli mnogo bolje od onog koje sad zauzimaju.

Mi se okrećemo jednoj mirnoj nedelji u kojoj, nažalost, nećemo igrati utakmicu u sredu. Okrećemo se radu, koncentraciji i mobilnosti za sledeću utakmicu protiv Smedereva.



Nenad Milovanović, šef stručnog štaba Mladosti:
„Kada god nam dolaze Zvezda i Partizan to predstavlja pravi praznik za ceo naš kraj. Danas smo imali čast da ponovo ugostimo jednog bivšeg svetskog prvaka. Tribine su bile pune a dobra fudbalska predstava je protekla bez ijednog incidenta, što mi je posebno drago.

Zvezda je danas bila konkretniji rival i stvarala je više šansi. Nas je prosto presekao taj rano primljen pogodak i tu su naši igrači malo pali. U poluvremenu sam pokušao da ih vratim, i kasnije smo odigrali nešto bolje. Imali par šuteva sa distance i prodora po bokovima ali to danas nije bilo dovoljnu za jednu Crvenu zvezdu.

Čestitam Zvezdi na pobedi i želim joj sve najbolje u nadaljem takmičenju a nama preostaje da jurimo tih 4-5 bodova koji će nas uvesti u luku spasa.“

04.05.2008. ...23:51 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi