plivalište jedne delfinke

30.11.2004., utorak

kad će vikend?

Jooj kako sam ja umorna i pospana. Tako je to kad vikend provedeš u primanju gostiju, kuhanju i čišćenju. E, da mi je sada vikend da se naspavam i odmorim.
A sad mi je još i zakoniti bolestan. Valjda neću i ja pokupiti virozu. Baš mi još i to fali.


- 10:25 - Komentari (3) - Isprintaj - #

26.11.2004., petak

godinu dana starija

Danas sam starija godinu dana. Mobitel je krenuo zvoniti od jutra. Kolači su ispečeni. A ja..... ne znam! Osjećam se jednako kao i jučer. Ne volim slaviti vlastite rođendane. Draži su mi tuđi. Rođendani su mi samo podsjetnik da starim, koliko god to blesavo zvučalo. Sad će mi čitav vikend biti ludnica kod kuće. Od večeras očekujem da svi pomalo počnu dolaziti sa čestitkama i dobrim željama. Ja bi to sve najradije preskočila i prespavala.
- 09:26 - Komentari (9) - Isprintaj - #

24.11.2004., srijeda

slatki i dobri

...ovo je tekst zbog kojeg sam se jutros naježila od glave do pete...(izvor: Monitor )


Jato delfina skupinu plivača spasilo od morskog psa
Najbolji čovjekov prijatelj u moru je delfin – jato ovih simpatičnih životinja spasilo je skupinu novozelandskih plivača od bijele morske psine koja ih je htjela baciti pod zube. Spasitelj Rob Howes, njegova kćer i još dvije žene plivale su 100 metara od obale Sjevernog otoka u Novom Zelandu kad su ih okružili delfini. Delfini su ih počeli gurati tako što su radili krug oko njih, a Howes je pokušao pobjeći odvajanjem od grupe, ali su ga dva snažnija delfina vratila u skupinu kad je on uočio tri metra dugu bijelu morsku psinu na udaljenosati od dva metra. Tad je shvatio da su ga delfini okružili da ih spase, što je potrajalo 40 minuta kad su plivači sigurno otplivali do obale. Grupa Orca Research veli da delfini napadaju morske pse da zaštite sebe i svoje mlade pa nije čudno što su spasili ugrožene spasitelje.

- 09:15 - Komentari (3) - Isprintaj - #

19.11.2004., petak

zub i zmotani muž


24.11.2004.
Na ovome mjestu do jučer stajao je moj post na temu zuba i zmotanog muža. Gdje je sad? Samo nebo zna. Od pada servera nestao je netragom. Da odmah ne pomislite kako je vaša delfinka glupa i netalentirana kokoš koja je sama slučajno pobrisala vlastiti post - VARATE SE. Žao mi je samo što ga nisam negdje spremila. Ali nema veze. Oni koji su ga željeli pročitati, pročitali su ga, a sad zaista nemam inspiracije da improviziram i ponavljam što je pisalo.



(par minuta kasnije) .....evo posta natrag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Zahvaljujući pomoći FELICIJE preko Monitor foruma uspjela sam preko Google-a pronaći svoj izgubljeni post. Tehnologijom copy - paste vraćam vam ga u cjelosti. Felicija još jednom se zahvaljujem!!



Joooj. Kako je jučer bilo dobro kod zubara. I to samo zato jer me NIŠTA nije boljelo!
Bzzzzz, Bzzzzz.........pljuni. Bzzzzz, Bzzzzzzzzzzzzzzzzz........pljuni. Pa onda nekakva "svrdla" ušarafi u zub, i onda izvlači van (nemam pojma kaj radi niti kako se to zove). I tako 10-15 puta. Pa me pita: "Jel' osjećaš ovo?"
Isuse....ja se već pripremila na boli neviđenih razmjera. Kad ono .....NIŠTA!!!
Došla sam doma sretna ko mala beba. Muž je mislio da sam dobila na lutriji! Čak me i glava prestala boljeti kad sam izašla iz ordinacije. Boljela me cijeli božji dan i već sam mislila da ću poludjeti. Šta ti je stres!
A jutros!!! :-)))
Nakon kraćeg izljeva nervoze (s moje strane) izađem iz stana i krenem na posao. Na pola puta zvoni mobitel. Muž! Šta je sad, koji vrag!?

"Samo da ti kažem da nisam zaboravio. SRETAN TI ROĐENDAN!"

??????????????????????????????????????????????????????????????

"Jel' ti to mene zezaš?"- pitam ja njega. – "Znaš li ti koji je danas datum?"
"Pa, 26. NARAVNO!" – nadobudno će on.

"Malo si pobrkao lončiće. Danas ti je 19.!!! 26. je idući petak!!!" – umirem od smijeha
...sa druge strane samo muk. Ja ne mogu k sebi doći od smijeha. Jadan!
"A ja sam zabrijao da je danas 26.!" – snuždeno će on.

Nisam se mogla prestati smijati. Morat ću ga danas utješiti.

- 10:50 - Komentari (4) - Isprintaj - #

18.11.2004., četvrtak

malo i o zeki

Juri zeka iz daleka,
Obljeva ga znoooooj.

Trči jadan, žedan, gladan,
I uzdiše jooooooj.

......pa onda nešto.....

"Ako me pitate kako glasi poruka dana:
ne pokušavajte baš sve sa TeVe ekrana........."

...itd.

....e, stvarno je super pjesmica. Ali slušam je već po x-ti puta. Svaki dan je puste 25 puta na radiju.
Čudno kako mi već nije dosadila.



- 11:11 - Komentari (2) - Isprintaj - #

17.11.2004., srijeda

nije loše...sve u svemu

Gužva na poslu. Dave me ko' blesavi. Ali je zato sunčan dan! I baš je super. Nema onog groznog vjetra i toplo je. Dovoljan dokaz za to sam ja. Ovakva zimogrozna do bola sjedim u uredu sa širom otvorenim prozorom već 3 sata. A-ha! Kaj to nije super. Ko' da je došlo proljeće nakon onog užasa.
Danas čak ne moram kuhati. Idem kod staraca na ručak. Tata je kuhao neki od svojih eksperimenata a mama nakon njega dobra stara probrana jela. Već se guštam.
Raspoloženje mi jedino kvari dogovoreni odlazak zubaru sutra nakon posla. Jeza me hvata.

- 13:25 - Komentari (3) - Isprintaj - #

12.11.2004., petak

......konačno petak

Danas se osjećam malo bolje. Ali samo zato jer je PETAK! Znate kako volim petak. Ovi drugi problemi ostali su ali jako se trudim potisnuti ih jer.........DANAS JE PETAK!!!!!!!!

Izgleda da sam malo poblesavila. Danas na poslu nije neka frka pa sam, evo, do sada uspjela riješiti sve tekuće poslove. Kaj to nije super? Nadam se samo da će tako potrajati i da mi neće uvaliti neku svinjariju, koja je jaaaaaako hitna, na kraju radnog vremena. E, na to tek popizdim!!! Ali, za sada je sve ok. Malo surfam, pričam sa kolegama ... i sve u svemu, laganini.

- 11:37 - Komentari (4) - Isprintaj - #

11.11.2004., četvrtak

o Adamu, Evi i EVOluciji

Ajme meni!! Trebala sam danas ostati doma umjesto što sam se pojavila na poslu. Loše mi je od jutra. Ovaj PMS je živo sranje. Svaki mjesec isto. Bolovi, mučnina, depresija, pospanost. Ma, nek sve ide u krasni k**** (kad moram biti prosta).
Pa zar se sva sranja ovoga svijeta moraju, po fuckin evoluciji, sručiti baš na leđa žena?
Imaš mjesečnice skoro pa čitav život – sranje! Rađanje je baš nas dopalo – sranje! Pa onda držiš tri čoška doma svoga – sranje! Pa odgajaj djecu, budi žena i ljubavnica mužu, a usput mu nemoj zaboraviti oprati i ispeglati gaće, skuhati ručak, oprati posuđe i očistiti stan – SRANJE!

Pa zar se od cijelog ovog govanluka nije ništa moglo pronaći i utrapiti muškarcima? Jebena Eva je baš morala nafukati Adama da proba jabuku. Normalno, kad pičkica nije mogao odlučiti u svoje ime pa je trebao dadilju. Pa smo sad mi žene „za kaznu“ dobile ...to što smo dobile. Ne vjerujem u cijelu tu pizdariju o Adamu i Evi i nemam pojma zašto mi je to sad palo na pamet. Znam samo da mi je pun K ovih mjesečnih pizdarija. Ne mogu normalno funkcionirati.

- 10:48 - Komentari (5) - Isprintaj - #

08.11.2004., ponedjeljak

............brrrrrrrrrrr............

Kako je danas hladno. Puše neki ledeni vjetar i još mi samo fale pahulje snijega da ugođaj bude potpun. Smrzla sam se čekajući kolegu da dođe po mene a čekala sam svega pet minuta. Iako sam se obukla ko' medo (dolčevita....kaput) bilo mi je žao što nisam nabacila još i kapu, šal i rukavice. Baš bi mi dobro došli danas. Za sutra ću znati. Čim stignem doma vadim ih iz ormara. Nema više toplih dana. Ja sam zimogrozna, smrznuta i nema više zajebancije. I nemojte mi samo reći da bi me ljubav trebala grijati. Te si priče okačite mačku o rep. Nema te ljubavi koja u isto vrijeme grije i dušu i tijelo. Ne padam ja na te štoseve.

Ako sutra vidite ženu sa šalom, rukavicama i kapicom, mahnite joj jer to je vjerojatno vaša delfinka.

- 10:30 - Komentari (3) - Isprintaj - #

05.11.2004., petak

petak je!

Jučerašnji posjet teti zubarki prošao je ....hm....dobro. Dobro zato jer nije ništa boljelo, ali na žalost nisam još završila priču sa tim zubom tako da me za 14 dana čeka nova tura torture. Jedini užas koji sam doživjela bio je kad je rekla da ukoliko ne uspije ništa riješiti popravkom, zub mora VAN!!!! Skoro sam posrala gaće. Mislim da ću sljedeća dva tjedna samo na to misliti.

Kako ja ne volim zubare!
Pitam se imaju li oni prijatelje? Imaju li njihovi prijatelji stres od njihovih profesionalnih deformacija proučavanja zuba u prijateljskim posjetima i zajedničkim druženjima.

Serem bezveze. Nemam prijatelja zubara. Možda i bolje.

...ah, valjda sam pod stresom. Veseli me jedino vikend.

Petak je.....volim petak. Petak je dan kad se popravlja raspoloženje. Petak je dan kada u 16.30 počinje vikend. To je vrijeme kad puštam mozak na pašu, da se odmori od svakodnevnih pizdarija na poslu. Petak navečer je vrijeme kada se potpuno opustim jer znam kako je vikend ispred mene. Zanimljivo je jedino to što u samom vikendu uživam s nešto manjim intenzitetom. Zašto? To samo nebo zna! Petak uveče je vrijeme kada sam totalno opuštena i sretna.
Glupi ženski mozak. Samo meni takve stvari mogu pasti na pamet. Ali eto, svaka luda na ovom svijetu ima svoj privatni cirkus.

Još malo........vikend je bliiiiiizuuuuuuuuuu.

Tjedan je bio naporan.

- 13:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.11.2004., četvrtak

ludi dan

E, danas je stvarno za poluditi.. Na poslu je prava ludnica. Rješavam samo sranje za sranjem. Ljudi ko' da su omutavili. Ne možeš ni sa kime normalno razgovarati. Ma, nek' sve ide u PM. Uopće se ne isplati sekirati. Samo sebe žderem.
A najgore od svega danas tek slijedi. Nakanila sam opet zbaru . Valjda se ona moja kokoška vratila sa bolovanja. Nek mi sredi taj zub sa što manje boli i onda ću smatrati da je dan uspješno zaključen.
Jooooojjj, jedva čekam vikend.
- 15:01 - Komentari (4) - Isprintaj - #

03.11.2004., srijeda

kad zubi polude

jooojjjjj. Jučer sam morala zbrisati sa posla. Mučio me zub. Bolje rečeno nateklo mi je zubno meso tako da je krvarilo za poludit. Odmah sam otišla zubaru. Kad ono.......moja zubarka je bolesna! Da poludiš. Na svu sreću primila me jedna dobra duša vrata do. Odmah me pregledala i poslala na snimanje. E, snimanje je tek zanimljivo. Otvori ti vrata jedan ćelavi mrgan koji liči na doktora iz hororca ali znamo da izgled ponekad i vara. Na sreću to je bilo tako i u ovom slučaju. Zbilja simpa striček. Kad mi je rekao da snimanje moram platiti 1 kunu samo sam ostala blejati u njega. "Nešto nije u redu?"- pita on mene. "Ma ne sve je ok, ali do sada me nitko STVARNO nije tražio TOLIKO novaca!" Samo mi se slatko nasmijao. Pa nakon nalaza natrag doktorici, pa lupeta žena nešto o kolegijalnosti i kako ne može ona sada popravljati zub nego će samo malo isprati....bla, bla, bla......i izvadi injekciju. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kad je vidjela moju izbezumljenu facu samo je rekla "Neću te pikati!"
A, KOJEG ĆE TI VRAGA ONDA TA INJEKCIJA?!? Ukočila sam se od muke
Na kraju nije boljelo, samo je malo isprala, ali moram se javiti svojoj zubarki kad se vrati sa bolovanja a kod NJE me tek čeka tortura.
- 09:15 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>