Image and video hosting by TinyPic

nebuloze@nemampojma.hr

ponedjeljak, 20.02.2006.

vermilion




SLIPKNOT lyrics


otkad sam jučer stavila taj spot ovdje...pa ne mogu prestat slušat tu pjesmu... inače ju obožavam, čula sam ju milijun puta, ali jednostavno, toliko je savršena i sve da je se ne mogu nasititi..... cijele dane slušam samo tu jednu pjesmu.... to mi se stalno događa, zapnem za neku pjesmu i ne puštam....posljednje što sam toliko slušala je bila tristanija, no to nisam ipka slušala toliko koliko ovu pjesmu...jednostavno mi ne izlazi iz glave...a sad će i proljeće, pa je još gore ;)
inače obožam slipknot...ne znam, to je bend kojeg nikad dosta, nikad mi još nisu postali dosadni, jer sam inače u stanju toliko slušati neki bend da mi na kraju dojadi (npr. the rasmus ili evanescence....te stare pjesme jednostavno više ne mogu podnijeti, iako su nove od rasmusa također sranje..), no oni su mi nešto nevjeropjatno i fenomenalno, več ih slušam više od godinu dana, CD mi je na rubu slušljivosti ("malo" je izgrecan, a original je), zadnja mi pjesma katkad zašteka... no glavno da mi rade 8. i 11. naime to su vermilion 1 i 2....
inače, nisam mogla dokučiti što znači vermilion, pa sam kao svatko normalan pogledala u riječnik, kad ono, nešto sasvim neočekivano: boja! ne znam kake to ima veze s vezom, no to vam je kao ova nijansa crvene:

Image Hosted by ImageShack.us

toliko zasad o tome...

xoxo
- 15:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>