< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (3)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (8)
Studeni 2007 (7)
Listopad 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


komentari aha/ne

Opis bloga

Ovaj blog ovako ima u gornjem lijevom kutu slikicu, onda ima kalendar pa linkove, onda isto negdje pise komentari hoces iliti neces, u sredini su postovi a na dolje i desno su neke strelice, i onda jos ima slikica i gore je plava crta i ovo je blog osobe koja bi ubijala druge ljude, iz zabave, dosade ili zato sto nisu zavezali cipele kako spada ^_^.

Linkovi

Chapel of Sacred Mirrors ovisno o vasoj inteligenciji ova stranica ce vam biti sve bolja i edukativnija

TULŠED interact, pigs

Moj uzor

MSI U mocvari u cetvrtak. Imao netko kartu? Ne? To vam je kad neznate sha je glazba.

Mjuzika

Mjuzika ima svoj box lol.

The Cruxshadows <3 <3
Tool <3 <3
Mindless Self Indulgence <3 <3
My Chemical Romance <3
The Misfits <3
Apoptygma Berzerk
Zombie Girl
AngelSpit
Assemblage 23
Colony 5
Neuroticfish
Funger Vogt
Girls Under Glass
Deine Lakaien
God Module
Combichrist
Aural Vampire
Ayria
Clan of Xymox
Gothminister
HIM <3
Placebo <3
From First to Last
[From fags to lesbians ^^;]
Alesana [oni ce jednom vladat svetom..
yeah right] <3
Asian Kung Fu Generation <3
Ashbury Heights <3
Pearl Jam
Marilyn Manson
Walls Of Jericho
Joy Division
Jamiroquai [Gaara of the Funk]


Sidhe

Scolex


My Gaara


The Teacher


The Shmex


The Bunny [Nailbunny :Đ]


The Idol


The Saint


The Enemy

YA RLY.

The Divine



The Mad


The Genious


The Art


The Anime


The Comic


The Beauty


The Invader


The Love


..
...

četvrtak, 17.01.2008.

Waste of time [what life is].

Sad tu pisem ovaj post umjesto da radim osam drugih stvari. Sest zadaca, pjesme i lektira. Ajme kud je mene nasla za pjesme pitam se iz dana u dan when I cry myself to sleep, aka go to krevet. U zivotu sam prije toga napisala dvije pjesme. Jedna je bila o ubijanju iz ljubavi, mrznji i ljubavi istovremeno, a druga pa.. o ubijanju. >_>. Da. I JA trebam pisat pjesme. WTH. <_<.

Ok sad kad smo to presli, idemo na Dr. Housea <3. U danasnjoj epizodi je bila TRAKAVICAAAAAAA <3. Za one koje su se pitali, ne ona slika dolje nije kurac, ponavljam. To je glava trakavice, Scolex. Tapeworm. Sucking out your life force. How beautiful that is.... Bas je bila slatka i glava joj se vidjela. Awww... [OMG How sick is she!? is what you're thinking now, but if I'd care I wouldn't write this. Za vas engleski retardirane- tough luck.]. Epizoda je bila predobra kao i sve druge. Obozavam kad on kaze ''Let's stick a needle in her brain.'' za biopsiju a danas je rekao ''Come on, let's go break her arm.'' I uhodio Cuddy. ''You forgot the third option- that I'm an evil bastard tht loves to mess up other ppls lives.'' Mislim da mi je suza krenula na to. Shala.

Anyways danas mie bilo lose u skoli. Strava! Ruke i noge su mi se tresle, i to NIJE bilo zbog lijepe profesorice. Lawl ali highlight dana je bilo kad nisam htjela da nitko ide sa mnom doma: ''Znam da nitko nebi htio propustiti ovo prekrasno gradivo.'' kazem dok Ana mase da nju pozovem. Hehe. Mislim da mie htjela oci iskopati. A profesoric mi je rekla ''Hehe, svinjo!'' Lawl. Jesmo elokventni.

Gawd knows how long will I be up today. Strava. Dok sve to zavrsim... A pisem post. Waste of time.

What life is.

- - 23:50 - Waste time (14) - Be special - *

Dizajn napravio:Poison Angel


nedjelja, 13.01.2008.

Sutra the hell beginz againz

Gah.
Necu.
Ovo mie prvi put da mi se bas neda u skolu. Mislim obicno mi nedostaju ljudi i to. Sad nisam palila MSN tek toliko da im ne vidim screenname. Heh. Takoder prvi put da nemam ama bas nisha pametno za reci u postu i pisem ga tek tako da zabiljezim kraj budenja u dvanaest i spavanja u tri ili pet. Moram reci da mie cilj koi sam si zadala preko praznika ostvaren- lvlat se od 36 ili 37 do 40. Eh 43 sam thank you very much. Ostvarih svoj guild. Nazalost Des je slomio ruku. Jer je bio pijan na Novu godinu lawl. Ali Sok je ovoljno dobar da se prepucavamo. Pa nam je trio malo ostecen privremeno, ali nisha sha je lijpo ne trahe dugo. Ide to polako. I sada su mi se otvorile dvije nove opsesije WoW i dr. House. Dobro nisu nove, nego sam tek sada shvatila ili odlucila shvatiti. Jao kako mi se neda u skolu. Gledati vrlu profu iz matematike i Arabasica koi ce me pitati. Imam jedva tri iz latinskog a iz svih jezika pet. Stravicno.
Jedino mi profa iz hrvatskog relativno nedostaje, jer je zena carica. A zao mi je sha je ova iz engl bzvz. Moja profa iz engl je najbolja profa ikad, IKAD.
Tako palim mirisne stapice [sha se jedino radi kad slusa Nirvana]. Nasla sam kewl grupu, tj. sjetila sam je se jer je imala hit kojeg su svi pjevali davno. Apoptygma Berzerk [recite to tri puta zaredom!]. Onako je spot bio nesho s televizorima i plasticnim stolicama i curicama, a vukao ih je uzasno ruzan lik. Televizore mislim.
Bas mi je krevet, kako Mlinaric kaze, sha idem u skolu. Mislim da sam od tebe pokupila perut btw! Drago mie sha cu vidjeti Ifu. Ona je kewl. Davor je ljut na mene. I jos dvije osobe ce mi biti drago vidjeti. I to je o osobama koje mi nedostaju.

Birth is pain.
Life is pain.
Death is pain.

But check out this! Anagram.
GREGORY HOUSE!
HUGE EGO, SORRY!

Lawl.

- - 23:53 - Waste time (2) - Be special - *

Dizajn napravio:Poison Angel


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.