Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deardieary

Marketing

Sutra the hell beginz againz

Gah.
Necu.
Ovo mie prvi put da mi se bas neda u skolu. Mislim obicno mi nedostaju ljudi i to. Sad nisam palila MSN tek toliko da im ne vidim screenname. Heh. Takoder prvi put da nemam ama bas nisha pametno za reci u postu i pisem ga tek tako da zabiljezim kraj budenja u dvanaest i spavanja u tri ili pet. Moram reci da mie cilj koi sam si zadala preko praznika ostvaren- lvlat se od 36 ili 37 do 40. Eh 43 sam thank you very much. Ostvarih svoj guild. Nazalost Des je slomio ruku. Jer je bio pijan na Novu godinu lawl. Ali Sok je ovoljno dobar da se prepucavamo. Pa nam je trio malo ostecen privremeno, ali nisha sha je lijpo ne trahe dugo. Ide to polako. I sada su mi se otvorile dvije nove opsesije WoW i dr. House. Dobro nisu nove, nego sam tek sada shvatila ili odlucila shvatiti. Jao kako mi se neda u skolu. Gledati vrlu profu iz matematike i Arabasica koi ce me pitati. Imam jedva tri iz latinskog a iz svih jezika pet. Stravicno.
Jedino mi profa iz hrvatskog relativno nedostaje, jer je zena carica. A zao mi je sha je ova iz engl bzvz. Moja profa iz engl je najbolja profa ikad, IKAD.
Tako palim mirisne stapice [sha se jedino radi kad slusa Nirvana]. Nasla sam kewl grupu, tj. sjetila sam je se jer je imala hit kojeg su svi pjevali davno. Apoptygma Berzerk [recite to tri puta zaredom!]. Onako je spot bio nesho s televizorima i plasticnim stolicama i curicama, a vukao ih je uzasno ruzan lik. Televizore mislim.
Bas mi je krevet, kako Mlinaric kaze, sha idem u skolu. Mislim da sam od tebe pokupila perut btw! Drago mie sha cu vidjeti Ifu. Ona je kewl. Davor je ljut na mene. I jos dvije osobe ce mi biti drago vidjeti. I to je o osobama koje mi nedostaju.

Birth is pain.
Life is pain.
Death is pain.

But check out this! Anagram.
GREGORY HOUSE!
HUGE EGO, SORRY!

Lawl.

Post je objavljen 13.01.2008. u 23:53 sati.