Daydreamin'23

25.03.2007., nedjelja

KANYE WEST!!!!konačno post o najvećem Kralju!!

Evo malo ću van ja pisat o Kanyeu i zašto ga ja ovoliko obožavan...
Pa ako vam se da samo nastavite čitat....
Virujen da ste već svi čuli za njega jer je on već duže vrime najbolji , i najtraženiji raper i producent u Americi, i šire.. 2002 Doša je u Roc-A-Fella Records, i prvo je producira pisme Jay-Z-u, Talibu, Mos Defu, Twisti, i Dmx-u...Pa i nekim pop zvjezdama, ka npr-J.Lo, i J.Jackon..
Nakon teške prometne nesreće 2003, posvetio se svom solo projektu. Iako je svima to bilo čudno, jer su ga svi poznavali kao odličnog producenta , ali nikako kao rappera.
Alik nije Kanyeu dogo tribalo da se dokaže kao i kvalitetan rapper.naughty
Njegov prvi album je College Dropout, koji se uvelike razlikuje od mnogih već viđenih albuma. Album ima 21 stvar i savaka je predobra i posebna na svoj način...Na albumu gostuje Jay-z, Talib Kweli, Mos Def...
Uz pjesmu Through the wire Kanye je izdao još 3 singla za album, a to su Slow Jamz, i All Falls Down, i još Jesus Walks.
Meni su sve pisme s tog albuma preeeedobre, ali ove 3 bi posebno istakla:2 words(pismu ako niste čuli ooobavezno poslušajte)
The new workout plan_pisma priča o onome šta bi mi nazvali sponzoruše
Last Call-pisma traje 12:40 minuti, ali je preeemoćna, u toj pismi možete čut kako mu je bilo teško probit se na sceni, i dokazat da nešto valja kao i rapper...
Sve u svemu odličan album, i stvarno ga morate nabavit garantiram nećete požalit....party


A sad malo o njegovom drugom albumu...
Kanye je vrhunski odradio svoj posao, s izvrsnim stvarima u kojim je spojio rap i soul i odlučio nam pružiti nesto što još nismo prije ima priliku čuti.Album je proslavio singl Gold Digger, ali puno boljih se pjesama nalazi na albumu...Recimo Roses -pjesama koju je posvetio svojoj baki, ili Hey Mama(pjesma za njegovu mamu.btw pisma je preeelipa), također tu je i Crack music politički obojena pisama s The Gameon(iako bi po meni bilo bolje da je Nas gostova na Crack Music)Samo poslušajte cili album od početka do kraja i svatit cete zašto ovoliko volim i cjenim Kanyeacerek! Ma ustvari pogledajte malo strane hip hop ljestvice i sama činjenica što se u top 20 nalaze čak 4 Kanyeove stvari ili stvari na kojim gostuje (Selfish, All Falls Down, This Way i Slow Jamz) je podatak koji govori sam za sebe, iako to ne treba uvijek biti potvrda kvalitete, u ovom slučaju definitivno JE… DA NAM JE DANAS MALO VIŠE LJUDI KA ŠTA JE KANYE WEST HIP-HOP BI DEFINITIVNO BIO NA VIŠOJ
RAZINI...
Toliko od mene ...Pozzz ljudiwave


Image Hosted by ImageShack.us






Evo van i spot od Kanyea.





- 15:01 - Komentari (79) - Isprintaj - #

15.03.2007., četvrtak

The Game_KRALJ

Sad ću ja malo o Gameu!yes
A šta da van napišen, lik je kraljina najveća...aj nećemo sad pretjerivat...
Uglavnom, njegov prvi album THE DOCUMENTARY ga je proslavia. Na tom albumu gostuju Eminem; Kanye West, Busta Rhymes i naravno tu je 50 cent , inače nisam baš neka obožavateljica G-unitaburninmad, ali The Game se od samog početka razlikova i od 50-a i svih onih iz g-unita, on se nije preserava sa pizdarijama..Već je on stvarno odlučia vratit West od the map, ka šta i govori u pismi the documentray. Album je stvarno prejeben i ima samo 2-3 slabije stvari ali cili album odiše jakim beatom i žestinom. Najdraže pisme s tog albuma su mi: Dreams, Like Father like Son, Put you on the Game, The documentary...Ali sve u svemu album ako niste obavezno poslušajte.. Uostalon album je producira Dr.Dre.
Nakon svađe s 50-en the Game nastavlja dalje i izda je novi album možda čak i bolji.
The doctor's Advocate je Gameov novi album na kojem surađuje s Kanyeonnaughty; Buston , ali ovaj album mu nije Dre producira . A Game se jasno izjasnia u pismi The doctors advoate šta misli o dreu, i kada slušamo pismu možemo čut da mu i nije svejedno zbog odlaska Dre jednog od The Gameovih uzora, što često i jasno ističe.
Također mi se jako sviđa pisma California Vacation preedobra je, i još Wouldn't get far (inače ta je pisma s Kanyeon i naravno preeedobra je)
The Game je rapper it Comptona koji zna šta želi i koji je već puno napravia za Rap, ali još se on triba dokazat da dođe blizu svojih uzora-N.W.A!!!zujo
u komentarima mi pišite koji van se album više sviđa, jel volite g-unit, i kakav van je The game...
pozzz ljudi!!



Evo spot od gamea let's ride, pisma mi nije nešto, ali spot je prejeben...smokin



- 14:58 - Komentari (35) - Isprintaj - #

10.03.2007., subota

Evo nešto o članovima najbolje grupe svih vremena:
ICE CUBE:
Pravo mu je ime:O'shea jackso.
nakon Dre bio je najvažniji član grupe, njegov prvi samostalni album AMERIKKKA MOST WANTED je izdao 1990. Karijeru je nastavio glumeći u filmovima , i snimajući. Šta se glazbe tiče napravio je stanku od 8 godina , a najnoviji album koji je izdao je LAUGH NOW, CRY LATER.

Eazy-E:
Zbog njega je došlo do svađa u grupi, i Dr.Dre i Cube su prvi napustili grupu i nastavili graditi samostalnu karijeru.1988 izado je svoji prvi album eazy-duzit. 1995 je obolio od AIDS-a od kojeg je i umro. Njegov sin lil Eazy nastavlja očevu karijeru...

Dr.Dre:
Ime : Andre Young
Nakon šta je napustia grupu počea se bavit s karijerom, i u tome je bio najuspješniji. Njegov prvi album THE CHRONIC je postigao veliki uspjeh.Album je izdan 1992.
Dr.Dre je otkria puno rappera ka šta su Snoop Dogg, Eminem , The Game...
Najveći je uspjeh upravo Dre postiga od svih članova, on je upravo producira sve Eminemove albume, i djelom je zaslužan za njegov uspjeh.

Mc ren:
Ime.Lorenzo Patterson
On je napisa neke najveće hitove N.W.A , ali nije bio popularan, i najmanje se istica u grupi.
Poslje raspada grupe naravno pokuša je napraviti karijeru ali bez večih uspjeha je izdao svoj prvi album SHOCK OF THE HOUR. Gostovao je na dreovom albumu 2001, i na albumu od public enemya, ali od tada ga nema na sceni...

DY JELLA:
Nakon rspada grupe on ostaje u eazyevoj producenskoj kući. surađiva je sa eazyen na njegovon posljednom albumu.1996 je izda svoj prvi samostalni album.
Danas surađuje s Dreon u studiju .

Image Hosted by ImageShack.us







Straight Outta Compton - N.W.A












- 10:27 - Komentari (27) - Isprintaj - #

07.03.2007., srijeda

Late Orchestration - Kanye West


Jedan od najboljih svjetskih hip-hop producenta Kanye West sa svojim najnovijim izdanjem predstavlja nam se u sasvim novom svjetlu. "Late Orchestration" naziv je DVD-a koji nam donosi snimku nastupa u Abbey Road studiju od 21. rujna 2005. godine gdje je u prisutnosti osobno pozvanih 300 uzvanika West održao vrhunski nastup.

Samim nastupom u legendarnom Abbey Roadu Kanye se upisao u listu najvećih koji su prolazili ovim legendarnim studijem, a prije svega tu mislim na The Beatlese kojima je na neki način i odana počast omotom za ovaj DVD.

U početku je publika bila prilično suzdržanazaliven što je i sam Kanye u intervjuu koji dolazi kao specijani dodatak naveo. Trebale su proći čak tri stvari da se opuste i prepuste atmosferi. U "Touch The Sky" Westu se pridružio Lupe Fiasco koji je svojom odjećom poprilično odskakao od stila koji je na stageu bio prisutan.

Naime, uz Westa i DJ koji su bili elegantno obučeninaughty (West u odijelu s ružom u reveru i crvenim rupčićem u džepu) poseban dojam ostavljale su i djevojke iz gudačkog orkestra sa svojim divnim dugim, uskim haljinama i našminkanim povezima preko očiju.

Pjesme za koncert su pažljivo odabrane pa tako od dvanaest skladbi koje su na DVD-u većinu sačinjavaju Westovi veliki hitovi i stvari kojima se proslavio tj. po kojima je postao najprepoznatljiviji. Uz maločas navedene "Diamonds From Sierra Leone" i "Touch The Sky" tu su još i "Heard 'Em Say" te "Through The Wire", "Bring Me Down", "Late" i "Jesus Walks".

Kanye je od trenutka kada je izašao na stage djelovao moćno, samouvjereno i snažno pa čak i početna hladnoća publike nije ni na trenutak utjecala na kvalitetu nastupa. Dojam je pojačan dolaskom na stage već spomenutog Lupe Fiasca te ne nešto kasnije i John Legenda i Consequence.

Od bonus materijala ovaj DVD nam nudi intervjuu s Kanye Westom snimljen u jesen prošle godine, video spotove skladbi "Diamonds From Sierra Leone", "Touch The Sky" i "Heard 'Em Say" (u dvije verzije) te "Follow The Bear" i DVD trailer.

Kanye West ovim je nastupom i intervjuem pokazao da je svjestan svoje veličine i mjesta koje mu pripada što je s obzirom na njegov potencijal i kvalitete sasvim razumljivo.yes
ako ima kakvigh grešaka nisan ja kriva ovo je skinuto s jedne stranice..






Evo šta čovik radi kad ima love:NARUČUJE HRANU S PRIKO OCEANA??eek

REPER Kanye West smatra da u New Yorku nema dovoljno dobrog indijskog restorana, pa se odlučio na dostavu - sa drugog kontinenta.
Restoran Raj iz grada Rogerstonea u južnom Walesu, ne samo da je počašćen što će reperu dostaviti hranu preko Atlantika, nego i šalje svog glavnog kuhara Kaysora Ahmeda, kojega je zbog iznenadnog puta "oprala trema".

"Svi smo jako nervozni zbog ovog obroka, pogotovo Kaysor. Samo se nadamo da će u utorak sve proći dobro i da ćemo dostaviti dobru hranu. Kada sve bude gotove, onda ćemo osjetiti olakšanje. Ovo je zbilja jedinstveno, i dešava se za vrijeme Plavog mjeseca, ali zadovoljni smo što ćemo moći isporučiti narudžbu", rekao je menadžer restorana Raj, Masud Ahmed.

Westu iz Walesa stiže jedan i pol metarska riba Ayre u umaku od curryja, a cijena ove poslastice kreće se do dvije tisuće funti.njami



- 15:12 - Komentari (21) - Isprintaj - #

05.03.2007., ponedjeljak

Alo

Koja pisma..auuuuzujo
Just waking up in the morning gotta thank God
I don't know but today seems kinda odd
No barking from the dogs, no smog
And momma cooked a breakfast with no hog
I got my grub on, but didn't pig out
Finally got a call from a girl wanna dig out
Hooked it up on later as I hit the do'
Thinking will i live, another twenty-fo'
I gotta go cause I got me a drop top
And if I hit the switch, I can make the ass drop
Had to stop at a red light
Looking in my mirror not a jacker in sight
And everything is alright
I got a beep from Kim and she can fuck all night
Called up the homies and I'm askin y'all
Which court, are y'all playin basketball?
Get me on the court and I'm trouble
Last week fucked around and got a triple double
Freaking niggers everyway like M.J.
I can't believe, today was a good day
Drove to the pad and hit the showers
Didn't even get no static from the cowards
Cause just yesterday them fools tried to blast me
Saw the police and they rolled right past me
No flexin, didn't even look in a niggaz direction
as I ran the intersection
Went to $hort Dog's house, they was watchin Yo! MTV Raps
What's the haps on the craps
Shake em up, shake em up, shake em up, shake em
Roll em in a circle of niggaz and watch me break em
With the seven, seven-eleven, seven-eleven
Seven even back do' lil Joe I picked up the cash flow
Then we played bones, and I'm yellin domino

Plus nobody I know got killed in South Central L.A.
Today was a good day Left my niggaz house paid
Picked up a girl been tryin to fuck since the twelve grade
It's ironic, I had the brew she had the chronic
The Lakers beat the Supersonics I felt on the big fat fanny
Pulled out the jammy, and killed the punanny
And my dick runs deep so deep so deep
put her ass to sleep Woke her up around one
she didn't hesitate, to call Ice Cube the top gun
Drove her to the pad and I'm coasting
Took another sip of the potion hit the three-wheel motion
I was glad everything had worked out
Dropped her ass off, then I chirped out
Today was like one of those fly dreams
Didn't even see a berry flashing those high beams
No helicopter looking for a murder
Two in the morning got the fat burger
Even saw the lights of the Goodyear Blimp
And it read Ice Cube's a pimp
Drunk as hell but no throwing up
Half way home and my pager still blowing up
Today I didn't even have to use my A.K.
I got to say it was a good day.
Hey wait, wait a minute fool
Stop the shit
What the fuck am I thinking about?

Image Hosted by ImageShack.us


Još jedan car_the game

Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us
MOS DEF
this is for....hehe znat će ona...dead




- 14:49 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Ma Blog van je ono o svemu, i o sranjima razno raznim...
i o Kraljini Kanyeu a ne...Evo cam sad par slikica KRALJEVA...i tako to...
Inače ja sam obična cura koja će uskoro napunit 15 godina. Obožavam rap, i hip hop, i sve šta je za to vezano.Također volim poslušat koju dobru r'n'b pismu...
Ne volim fejkere, ni umišljene ljude, ni G-unitheadbang , volin Kanyeovu muziku, prijetelje(posebno jednu Kraljicu), i zabaVu!!! malo iman čudan ukus šta se tiče muzike, mixsan NWA, The game, 2Pac, i Kanyea,JAY-Z i Dmx-a i NASA i Taliba, i Mos Defa, i Snoopa jbg....Takva san ja- malo zbunjena... Živin za vikende i za lito.wink..Jedva ga čekan..Eto nadan se da ćete nać štagod zanimljivo na mom blogu...


Image Hosted by ImageShack.us
Kanye West



Image Hosted by ImageShack.us
KanYe




Image Hosted by ImageShack.us
KanYe




Image Hosted by ImageShack.us
KanYe West





Image Hosted by ImageShack.us
TaliB KwEli





Image Hosted by ImageShack.us KanYe West





Image Hosted by ImageShack.us
Kanye


Image Hosted by ImageShack.us
Jay-Z



Image Hosted by ImageShack.us
The Game


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ICe Cube



Image Hosted by ImageShack.us
NaSir Jones



Najbolji rapper od ovih je??
Kanye west
Dr.Dre
Jay-Z
Nas
DMX
The Game
ICE CUBE
Eminem
  
pollcode.com free polls





Image Hosted by ImageShack.us
2Pac



Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Snoop Dogg



Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nas...Is Like..



Timbaland Apologize Lyrics
Preedraga mi e ta pisma





Mario-How do I breathe-preeelipa pisma



Mario - How Do I Breathe lyrics




MALO KOSARKEE


VInce Carter..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kobeee


-------------------------------------------



Jessica Alba--Moa najdraza glumica...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Linkovi