Davorov info blog

ponedjeljak, 09.11.2009.

KOL komentar na utakmice 7.11.2009.

Prve utakmice su bile iz lige za djevojke. Što reći da me je iznenadilo jačine smeša.
Prva utakmica Špansko – Don Bosco nije donjela ništa značajno jer se kvaliteta vidjela iz daljine. Don Bosco koji trenira i s druge strane župna ekipa iz Španskoj. Na kraju očekivana pobjeda Don Bosca.
Druga utakmica Tavečić – Kazotić donjela je dosta izjednačenu utakmicu koja se igrala u tri seta. Na kraju tjesna pobjeda Tavelića.
Treča utakmica Špansko – Sv. Petar donjela je pobjedu Španskom. Obije ekipe su grešile tako da je ta utakmica bila ne gledljiva.
Četvrta utakmica Sv. Petar – Nebo iz Zaprešića. Po meni sam prvi puta vidio ovu ekipu jer sam očekivao stara lica a ono osnovnoškolke. U dva seta Sv. Petar je odnio pobjedu jer su cure igrale dosta oštro.
Nakon ovoga dizala se mreža i to je označilo da su došle utakmice mješovite lige.
Prva utakmica dana u mješovitoj ligi donjela je sraz Španskog i Utrina. Prvi set Špansko dobiva glatko 25:4 dok se u drugom setu Utrine bude ali to nije donjelo ništa novo. Ovu utakmicu dobilo je Špansko zasluženo.
Druga utakmica staz izjednačenih ekipa župa Trešnjevke i Stupnika. Ova utakmica se igrala u tri seta što sve govori. Prvi set su bili izjednačeni ali na kraju je ipak set uzela župe Trešnjevka. Drugi set Stupnik se budi tako da oni uzimaju drugi set. Ipak. Umor u Stupniku se osjetio tako da župe Trešnjevka uzimaju odlučujući treći set i odnose pobjedu.
Treča utakmica bila je Kazotić – Utina. Moram se pitat što ekipa Utrine rade u ligi jer ni ovu utakmicu nisu dobili. Razlika u igri i utakmica završava dva puta 25:7 za Kazotić
Četvrta utakmica donjela je debelo kašnjenje ekipe iz V. Gorice. Ipak ekipa sv. Antuna je poštena ekipa tako da su ih čekali, čekali i dočekali. U utakmici za koju se unaprijed znalo tko će pobjedit bilo je pitanje samo koliko će Padovanski osvojit bodova. Uspjeli su u dva seta osvojit 23 boda tako da ako će se gledat razlika sigurno će im to pomoći.
Za kraj utakmica u kojoj se isto tako znao pobjednik u naprijed ali ... Kazotić je odigrao utakmicu sezone i skoro ekipu sa Knežije bacio na koljena. Što reći da se drugi set igrao do 28:26 za Knežiju. Na kraju svaka čast ekipi sa Pešćenice koja se pokazala da može.
Na kraju kada se gleda pokazano bilo je dosta zanimljih utakmica. Isplati se biti od jutra do navečer. Zadnja utakmica je završila u 19:20 sati.
- 01:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.