27.02.2007., utorakSVAŠTA SE DOGAĐA.. jAKO ZANiMLjiVO =)

Kako mi je postalo dobro u životu iako je vruće za poludit.. ahh... Ovaj vikend u petak bila u Zd sa starcima i burazom na pizzi pošto je njemu bio rođendan.. I bilo je super.. Nemogu virovat da ja govorim da mi je sa starcima bilo super,ali je! =)
E da.. Danas imali natjecanje iz prve pomoći.. I da ja sam se ubila od učenja.. Nema što..
Najiskrenije: NiSAM Ni TAKLA ONE PAPiRE!!! I tamo smo dobili neke besplatne sokove,sendviče..
Ali bit je toga što ja ništa nisam znala ,a naša je grupa prošla :)
Ipak smo to mi.. Prošle godine su pravila bila puno strožija.. Ove godine PUNO LAKŠE!!!
Digla sam dvije nove knjige.. Ja to gutam ko ništa.. Sad san se i sitila da mi je sutra lektira na Hrvatskom.. Srićom sam ju pročitala dok san bila dežurna prije misec dana :)
Došle danas u školu 6. sat Mely,Gaby,Kiki i ja s rolama... hehe.. Mitro iz zafrkancije reka: "Dana i Kiki nemoraju skidat role,ali Mely i Gaby ak oće ostat u razredu moraju!" I oko toga nastala frka pa je rekla profesorica ajte vi bolje van.. I tako smo otišli.. I bili smo danas oslobođeni nastave :)))
Kako je to bilo lipo.. Sutra pišemo test iz tehničkog :(
Ajme ful sam hepi ovih dana.. Ljubavni život-savršeno.. Bar s moje strane,a ak on mene vara na njegovu dušu :)
Nešto sam ja bila tila pisat,ali nemogu se sitit što :(
Reka mi je jedan dečko u razredu da sam ja najbolja ženska u razredu.. Ja onako zbunjeno pitam ZAŠTO?
Kaže on jer jesi.. Velin ja,a fala..
I shvatili smo da je Gaby baš super dok nije s Ninom :)
Zahvaljujući njoj smo i rpošli prvu pomoć.. U petak bi mogla do Zadra kod Vanje.. Ako me moja mama pusti što nevirujen jer u petak donosi ispite iz Engleskog,a ja ću vjerovatno dobiti jako lošu ocjenu!!! :)
Sad bi mogla počet čitat jednu od one dvi knjige..
Još ću vidit što ću čitat..
Pozdrav svima :))
vanja: puŠa :)))
maleni:puŠa,volin te...
p.s. vanja volin i tebe:p


| 15:12 | Komentari (18) | Print | x |






22.02.2007., četvrtakZNAM SE PROVODiT i UZiVAT U ZiVOTU, i NiSTA Mi NE FALi!

Znam pogledat ljude i vidim da imaju sve ,a opet nisu sretni.. Znalo mi se dogadjat,ali vec neko vrijeme jednostavno volim zivot.. I sve sto je vezano s njim.. Imala sam par puta crne misli nedavno,ali osobe koje trebaju znati znaju zasto je tako bilo.. Kazu mi ljudi kad pitam mogu li negdje ici: "Idi,zabavi se!" Ali ja cu se zabavit gdje god ja bila.. Uvijek cu nac neku zanimaciju i nikad mi nije dosadno.. Radim sto me volja i mrzim kad mi se zapovijeda.. Pretvrdoglava sam,ali sto cu.. Takva sam kakva sam.. Ovaj vikend sam otisla prvo u Zd kod moje V@NjUsK!c€ i u petak smo isle s njenim frendovima iz razreda na neki ajmo rec koncert.. Stvarno mi je bilo super iako su me posli noge bolile,ali nema veze :) A u subotu sam bila s njom na Salima.. Upoznala je dio moje ekipice i kolko cujem svidili su joj se.. Ah a kako nece kad su zakon.. Rekla mi je da joj je sad jasno zasto toliko volim otic tamo..
Ali nisu u pitanju samo ti ljudi.. Prvih godinu dana mog zivota provela sam tamo.. A kad nisan zivila bila sam svaki vikend i sve i jedan blagdan do moje negdje 4 godine.. Tamo sam progovorila,napravila prve korake.. Kako necu voliti to mjesto?
I mama mi je rekla da za Uskrs idem tamo :)))) hihi...
I da.. Dvije su posebne osobe u mom zivotu koje nezelim izgubiti za nista na ovom svitu..
To je moj maleni i Vanja.. Znam da na nju uvijek mogu racunati jednostavno to znam.. Imam ja jos frendica nemojte mislit da mi je to jedina,ali druge nisu poput nje.. Niti jedna.. Malo sam gledala Josipa i Marina su bile najbolje prijateljice i cim je ova napravila malo vecu gresku ova ju je otkantala.. Mislim to nije ok!!! Ja s Marinom sam bila dobra,ali nikad nismo bile najbolje i ja joj se jos uvijek javim,a ona nista.. Ona nikad nece znati biti prava prijateljica,NIKAD!
Napravila je ogromnu pogresku,ali zbog jedne pogreske da si unisti cjeli zivot? Nemojte misliti da ja tu ikog branim ili napadam ili nesto slicno, ali neke stvari zbilja nisu ok..
Iam jos par super super frendica,ali bas super,ali niti jednoj od njih ja ne vjerujem.. Ja znam kad kazem Vanji da ona nece tracat okolo.. A kolko zna o meni mogla me vec odjebat tako da.. To su po meni pravi prijatelji i ja s njom zbilja uzivam..
A moj mali je poseban na drugi nacin.. Njega volim.. Ok vjerovatno cu morat obrisat ovaj post kad ovo procita,ali nije me briga.. I mama mi uvijek kaze: "Dana ti se zbilja volis provoditi i uzivati!" O da..Volim.. Jer imamo jedan zivot tu na ovoj zemlji zar cu ga upropastit na gluposti? Starci mi uvijek udovolje i nebi ih minjala za nista.. Svi se mi naljutimo na njih ,ali to je sve normalno.. Jer gdje nema svadja nema ni ljubavi...
S ovom recenicom sam sve rekla :)
Idem ja.. I uzivajte mi jer zivot je kratak da bi se trosio na gluposti!


| 16:21 | Komentari (10) | Print | x |






11.02.2007., nedjeljaVALENTiNOVO-KOMERCijALA!

14.02 datum zaljubljenih.. Ponekad se zapitam (najvise u ovom djelu godine) zasto je bas to dan zaljubljenih? Po meni je ako si zaljubljen svaki dan ,dan zaljubljenih.. Sad ce neki rec: "Vidi ove nezna ona sto je ljubav,nema nikog pa je ljubomorna."
To nije istina.. Ja znam sto je ljubav.. Jako dobro to znam.. I znam da je to najljepsa i najbolnija stvar na ovom svijetu..
Moja ljubav prema jednoj osobi je toliko jaka da kad se ujutro probudim sretno otvorim oci jer znam da imam nekog pored sebe,a isto tako i kad idem spavati prije nego utonem u dubok san nasmjesim se i odem spavati.. Bez njega dani bi mi bili dosadni,tuzni i jadni.. Sinoc san preslusala od Whitney Houston onu pjesmu " I WILL ALWAYS LOVE YOU" stvaaarno punio puta.. Racunajte od 00-03 koliko je puta bilo moguce preslusati.. U jedan sat sam skoro napisala post,ali nisam..
Bila sam tuzna.. Usrala sam sve.. Pogrjesila sam.. Moje pogreske su stvarno uzasne,ali jedna je najveca..
Ona pogreska kad sam se zaljubila.. Kada sam vidila one okice i onaj smjesak.. To je bila pogreska.. On se ugnjezdio
duboko u moje srce i svakim danom ga volim sve vise.. Sve vise sam zaljubljena u njega.. Ako ga izgubim izgubit ce i ovaj svijet mene.. Jer nebi mogla podniti da ga vidim s drugom.. I po cemu bi valentinovo trebalo bit drugacije od ostalih dana?
Nezelim poklone.. Tj. nezelim nikakve materijalne poklone.. Zelim da mi on pokloni svoje srce da je ono samo moje..
I da me voli.. Da je sve ko nekad.. Jedanput sam slucajno pogledala prema nekom ogledalu ili necem takvom kad smo bili zagrljeni.. Taj tren smo si tako pasali.. Sjecam se da sam se samo okrenula i poljubila ga.. Voljela sam ga tog trenutka,volim ga i dan danas.. Zelim ljubit njegove usne,izmamit njegov osmjeh kad me ugleda,grlit ga.. I sve me to tako boli..
Sve sam ja zafrknula.. Za sve sam ja kriva i moja glupa glava.. Ponekad pomislim da me voli,ali cesto mislim da me nevoli..
Kad je hladan,a za sve to sam kriva ja..
Mozda bi bilo najbolje da me nema.. I sad mi je stigla poruka toliko sam se ponadala da je njegova,ali nije..
Ako nekog volite dajte mu ono najbitnije.. Dajte mu svu ljubav ovog svijeta.. Nebudite idioti poput mene pa da sve uvik zafrknete.. I to uvik s njim.. Osobom koju volim vise nego ista..
Idem ca..
P.S. Opet slusam onui pjesmu od witney.. I tako me podsjeca na mene i njega... I evo vam rici od te pisme:

WHITNEY HOUSTON:
I WILL ALWAYS LOVE YOU


If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you ev'ry step of the way.

And I will always love you.
I will always love you.
You, my darling you. Hmm.

Bittersweet memories
that is all I'm taking with me.
So, goodbye. Please, don't cry.
We both know I'm not what you, you need.

And I will always love you.
I will always love you.

(Instrumental solo)

I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.

And I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I, I will always love you.

You, darling, I love you.
Ooh, I'll always, I'll always love you.


| 14:18 | Komentari (38) | Print | x |






08.02.2007., četvrtakDOGODiLO SE: KAP jE PRELiLA CASU!

U jednom prijasnjem postu sam navela da cu puknut da ce kap prelit casu no dogodilo se i puno vise od toga!
Se sjecate mog posta od negdje ovog ljeta? O ja se sjecam kad sam pisale hvale o svom treneru,ali znate krajem ljeta to se sve prominilo! Kod nas je bio jedan tkd klub i istina je izisla na vidjelo.
Ako imalo pratite vjesti primjetit ce te da se prica o silovanju maloljetnice evo jedan od naslova: "TRENER iSKORiSTiO UCENiCU.." Ima ih jos mnogo na istu bazu.. Sve danasnje novine preplavila je ta vijest. A to se sve desilo u mom klubu..
Mi medjusobno vec duze vrijeme pricamo o tome,ali napokon vise ne samo mi! Nitko nezna sto se tocno dogodilo osim dvije cure i trenera. I nitko nikad nece saznat cijelu istinu. Cura je zavrsila na psihijatriji,a jos prije 5 dana je bezbrizno skakala po dvoranama i po ulici,smijala se. A sad je po bolnicama,na ispitivanjima. Mladja sestra je izjavila da ga voli.
Nije mi jasno sta vidi u njemu,to mi nikako nije jasno!
Uzmite jedne novine visit ce te bar dio radnje. A sto je najgore citam danas novine i posto je u pritvoru mora imat branitelja i ja citam i naidjem na ime od prvog rodjaka.. Frapirala sam se! Shvacam da mu je to posao no ovaj put mislim da ce istina prevagniti.. Nece uspiti.
Ja nezelim pricat detalje iako ih poprilicno znam.. Meni je sve to uzasno i gadno!
Odvratno! Taj covjek ima 40 godina!!! Ima zenu! Ima dijete!!!!
I za njegov dosije sam znala od prije. I vec duze vrijeme planiram preselit se u drugi klub na kraju ovog ljeta kad podjem u srednju skolu jer bi trebala otic u drugi grad u srednju pa bi tamo i trenirala..
Nezelim vise o ovome pisati.. Ako vas zanima kupite novine,nemozete promasiti!!!
Danas sam procitala 5-6 clanaka..
P.S. bas me zanima kako je to na sudu i da li cemo ici :D


| 21:49 | Komentari (6) | Print | x |






03.02.2007., subotaNEKi OD OBiCNiH SMRTNiKA

Ovaj post bih htjela posvetiti nekim ljudima.. Neki su samo poznanici,a neki su prijatelji te mozda i nesto vise..
Posto je ovo blog pocet cu sa blog ljudima :)

-pandoja:prvo obicna cura s kojom sam sam tak blogala.. no ona ima nesto u sebi.. cura je super,
zabavna.. ma sve.. jednostavno zakon :) mala samo tako nastavi! blog ti rula ;)

-kisserica-lea:nasa hvaranka :)) a sta rec o njoj? nekad su joj misli precrne.. ma ona je nas pesimista..
tststs ;) ae mala puŠa,chitamo se mi jos ;)

-zrinka:slucajno mi je uletila na blog.. ostavila hrpuuuu komentara,, stavila me u linkiche..
inace blog joj je zakon.. puŠa ;)

-jeky:eh.. ljepsih postova nisam citala.. njezin blog jos uvijek posjecujem,nalazim nesto novo..
tekstovi su joj presuper.. ma zakon.. jednostavno.. svaka joj chast.. ponekad nisam znala
sto komentirat koliko je to bilo dobro napisano.. bravo!

-rhcp_girl:bas ju planiram stavit medju linkiche.. nemogu ju dovoljno iskomentirat,posto nisam
bas puno citala njen blog,,no sve u svemu super! ;)

-bocwa:ma skroz opaljena zenska,flegma,, sve pet! ;)

to su mi jedni od drazih blogova.. ako nekog nisam napisala a chitamo se,, slobodno se javi! napisa cem te ;)

ljudi s chata:


-fridge:e fridgek,, koliko me puta izvlacija iz beda.. koliko samo puta! trubija mi da zaboravim ovog lika..
mali puno ti fala! na svemu! vidimo se sto prije u zagrebu na jos jednoj kaFi ;)

-mario_stc:a depresivac moj tststs :) sram te bilo.. postat ces nam i metalac,,aj doro bolje i to nego
da si cajkas al ono,budi svoj.. nedaj se.. neradi si to.. neunistavaj si zivot, ima ljudi
kojima je jos uvik stalo do tebe!!! ;) p.s. javim kad stizem u zg XD

-lepi tj. nino:yoooy,, mali slatki nino :)) ahh,, dugo nisam s njim pricala onako ko nekoc.. ma
nadoknadit cemo mi to :)) nemoj mislit da si me se risija! tststs :)

-soul_of_darknes tj. bobo:pa i nejga sam nedavno upoznala.. likac je skroz ok,, puŠa :)

-vege:ahhh,, gay nas :))) ma shalim se ja ;) ma zakon likac,zajebant onak ful ok,, aj mali zelin ti
da sto prije ozdravis,risi se temperature tststs,, cuemo se jos ;) puFa :)
-psycho_devil:psihiiic :)) ajoooj,,tovar nas :)) hehe,, ae cuemo se,, puFa

-ero: vukovarac mali :) i s njim sam tek nedavno pocela pricat i shvatila da je decko ful ok,, puŠa

-just_in1987: tovar no2 :)) djubre musko neda mi sliku,,doro doro ovo cem ti zapamtit :)

-didi:hehe yoooy,, onak curka je ful ok ,zajebantica,otkacena,, ma sve pet,, mala pazi kad vozis motor
u buduce :) hehe,, ae puŠa

-chupava_darkerica: chupka :)) tek nedavno smo pocele pricat,mala je fkt super,, sve pet,, puŠa

-picek tj ana: anuŠka moja :) ma zakon cura.. onak mos se zajebavat šupej.. s njom sam tek nedavno
postala dora,, i nebi joj ni dala msn da nea psa :D djubre sam jelda :)? to je bila sam shala :)

-convy tj. samantha: curu sam upoznala na chatu no puno smo se vise zblizile na msn-u.. stvarno je
zakon zenska.. onak super.. s njom mozes o svemu pricat,,super,super,super:)
p.s. sretno na olimpijadi mladih! donesi zlato doma! ;)

-ana_banana: anche bananche :)) nju sam mal mjesala sa picekom,, dja ipak sam to ja :)
neojte mi zamjerit!!! ma puŠa,cuemo se jos ;)

-muwyca tj. lana:super cura.. onak s njom cesto pricam na msn-u i sorry na onome! i mala ima ful
lipog brata,,mmmmm :))) ev puŠa tebi i lucasu!! :)

-amerie tj. marina: ma supej cuja iz velike gorice,, puŠa

ak se jos kog sitim nadopisat cem,,,,, a sad posebni ljudi...koja poznam osobno,, onak jako dobro! :)

-vanja: a tko ce bit prvi nego moja mala slatka lezboljina :)? ma ljubav moja najvecha.. e nju nikom
nedam,,tucite me radite sta ocete,,nedam! :) luv ja sjche moje majo,,puŠa :)

-josipa: ahhh brbljavice moa tststs,, a da ti skratimo jezik :)? bilo bi pozeljno,, to vam je dora cura
koja voli puuuuuuuuuuuuuuuuuuno pricati :))) gora je od mene!! :) ma puFa

-kiky: jos jedna tracherica,, yoy ona josipa i andjela nema sto neznaju,, fali vam koja informacija
pitajte njih!! :)) hehe

-andjela k.: onak ful ok cura,, ona i ove dvi gore znaju mozda malo puno,ali nema veze.. svi smo mi
ljudi drugaciji zar ne:)?

-anamarija:cesto djelimo slichna misljenja.. mozda se nekad previse zali sto se tice materijalnog stanja
no nitko nije gori od petra! :)) lol,, tek tolko :) puŠa,, cuemo se,, i dja zakon si

-mely:curu koju znam vise od 10 godina.. skupa u vrtic itd.. pametna i ok je,, mozda nekad previse
ispravlja ljude no to se popravilo!! :) i uvik je puna novih viceva! ;)

-nina,gaby,antonia,matea: jedna grupica cura u nasem raz-u,,kad se meni cine dobre ja cu bit
dobra s njima kad mi idu na kurac ici cu i ja njima!! p.s. gaby mi je
bivsa best frendica...

-izak:yoy,, nema rjeci kojom bi opisala njega,, mozda jedina muska osoba od strane prijatelja kojoj
virujem bas sve.. on ovo bice nece procitat,ali on zna da to mislim! a i on to valjd misli o meni :)

-brina: izakova cura,njegova najveca ljubav :) super cura,, onak za zajebanciju,, kad popije 2-3 piva
to vec niej dobro! :) brina manje piti za festu! :))

-mate:strebi moj :) eh,, onak bili smo si the best frendovi od 1-4 raz-a i sad smo opet skupa u raz-u
i znate sto? on je fkt super,, e mate daj nauci taj poker vise da mozemo zaigrati! :))

-pop tj. šime :pop nas :) onak ful zakon lik,, samo sto me nekad naljuti sto je povodljiv za NEKIM
OSOBAMA KOJI SU IDIOTI IPO!! tek tolko,,ok je on :)

uf kolko bi ja ljudi jos treala nabrojiti,al meni se to vise neda,, e da jos neki samo tek tolko da spomenem tkd-oase..

dva meni najbolja trenera:

-ivica blatancic:trener kondora.. fala van sto ste dosli ovo lito jer da niste mozda nikad nebi spoznali
kako ste vi super trener,, dodjite i sljedece godine! :)

-zvonko bubalo:eh znam da ovo necete procitat pa SIN VAM JE AAAAAAAAA :)) PRVA LIGA!!!
u biti super ste,, svaka vam cast,,zao mi je sto se danas nismo vidili na natjecanju,al
nea veze,, i hvala sto ste pitali za mene :)

e sad neki zakon tkd ljudi:

-nikola:ajme,, nix,šime kak god,, uff,, on je super,, neznam sta bi rekla.. zakon frend.. cuemo se mali ;)

-stela:stelinjaaaa :))) yoooy,, ljutice jedna :) osvoji danas zlato u njemackoj!!! :) puŠa

-antonia:super cura za zabavu.zajebantica sve.. puŠa :)

-mihovil:sin od bubala!! :))) ah,, ja sma zakljucila da je on savrsen kako god okrenes!! bome i je :))

e meni se vise neda.. ovo su mi najdrazi ljudi.. ima ih jos puno.. ovim putem pozdravljam cijeli moj klub!!!
i SVAKA CAST LEGENDE STO STE OSVOjiLi 21/22 MEDALJE!!! SVE VAS VOJIM,, PUŠA :)))


ima jos puno,puno ljudi koje obozavam ,ali meni se vise stvarno neda pisati,mogu nekog dodat u medju vremenu jer ima
ih jos puno do kojih mi je stalo i koji su zakon.. puŠa svima :)


| 20:33 | Komentari (27) | Print | x |






01.02.2007., četvrtakNEMOZE MENE UDARiT SAMO SRECA,MORA Mi NETKO UViK POKVARiT TO!

Dobra vecer.. Ovo je trebala biti moja sretna vecer. Je da me oko 18:30 vatala trema,ali nije to nista.. Sad se pitate kakva pak trema? Danas sam imala polaganje za plavi pojas.. Pa bilo je poprilicno naporno :) Ali polozila sam..
Nakon svega bilo je lijepo cuti kako nas je trener svih pohvalio.. Rjeci su isle otprilike ovako:
"Mislio sam bacit vise od 50% vas,ali ste me iznenadili.. I nesramin se rec koji ste pojasevi,jer zasluzili ste to! Puno ste bolji nego sam ocekivao!!" To nije 100% tako od rici do rici ,ali je tako otprilike..
I sve je bilo super do veceras.. Dok sve nije izaslo na vidjelo.. Dok jedna osoba nije pokazala svoje lice..
Dok mi nije pokazala kako stvari zapravo stoje.. Zasto se ja uopce mucin? Sad bar znan kako stvari stoje..
I mislila san da mu je bar mrvu stalo do mene.. Ali nije ni toliko..
Ni tu *ebenu mrvu.. Ispricavam se na izrazu! A ja san se trudila ka' idiot.. Vjerujte mi da jesam.. Al' sve ima svoje granice.
Ja vise nemogu. Nemogu dopustit da me neko tako ponizava.. Ja tek sad vidin koja san ja bila budala..
Nemogu virovati.. I nemojte misliti ako seren po njemu da ga nevolin,jer volin ga i to mi je najgore od svega. Da ga nevolin nebi me moga vako povriditi! Jer nije mi stalo do necijih rici,ako mi nije stalo do te osobe!
Kad mi neka budala nesto kaze,ne smeta mi,moze mi govorit sta god oce.. Ali on nije bio bilo tko.
Ali kao da zeli to postat. Nadam se da i oce uskoro.. Jer ovako patiti.. Nije toga nitko vrijedan pa ni on.
Nitko nije vrijedan mojih suza ili su to rijetke osobe,ali on nije medju njima. On je moje suze potrosija vise nego itko.
Ali danas ih opet trosi. Opet ove krupne suzetine silaze niz moje lice. Peku moje obraze.
Zbog koga? Obicnog debila kojemu je stalo samo do sebe.
I ovo je tribala bit moj sretna vecer ipak sam polozila za visi pojas. No to u zadnje vrime nemoze.
Svaku vecer mi on mora s*ebat. Nebiste virovali kad bi van rekla da je to osoba zbog koje san najvise suza pustila. Baka mi je umrla prije malo manje od 3 godine nisan plakala. Sto se tice plakanja moras mestvarno povriditi.
I fizicka bol mi nista neznaci. Ali ono unutra. To je jace od icega. To me ubija.
Jedan moj frend koji je zaljubljen i hoda s jednom mojon frendicon reka je :"Kad bi me ostavila nebi me to ubilo fizicki,ali bi me to ubilo psihicki!" Bas tako. Moja psiha je skroz otisla. I lako mi je pomoc prijatelju,reci sto napraviti,ali sebi mi je najteze.
Neznam sto uciniti. Sto napraviti. Kako ga vise zaboraviti.
Jer jedna njegova losa rjec teza je od tisucu losih od bilo koje osobe. Ne bas bilo koje,ali vecine osoba.
I nemojte si dopustiti biti debilni kao sto sam ja. Nitko nije vrijedan vasih suza,ama bas nitko!
Dosli smo na ovaj svijet,imamo samo jednu priliku na njemu,iskoristite ju sto bolje mozete. Nemojte biti idiot poput mene pa bit tuzni radi nekog ko to nezasluzuje. Volite,zaljubljujte se,ali samo u one koji to zasluzuju.


| 22:23 | Komentari (6) | Print | x |






<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Postovi

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

something about me...
MeNi JeDnA zAkOn PjEsMa =))
Dizajn