Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danya

Marketing

ZNAM SE PROVODiT i UZiVAT U ZiVOTU, i NiSTA Mi NE FALi!

Znam pogledat ljude i vidim da imaju sve ,a opet nisu sretni.. Znalo mi se dogadjat,ali vec neko vrijeme jednostavno volim zivot.. I sve sto je vezano s njim.. Imala sam par puta crne misli nedavno,ali osobe koje trebaju znati znaju zasto je tako bilo.. Kazu mi ljudi kad pitam mogu li negdje ici: "Idi,zabavi se!" Ali ja cu se zabavit gdje god ja bila.. Uvijek cu nac neku zanimaciju i nikad mi nije dosadno.. Radim sto me volja i mrzim kad mi se zapovijeda.. Pretvrdoglava sam,ali sto cu.. Takva sam kakva sam.. Ovaj vikend sam otisla prvo u Zd kod moje V@NjUsK!c€ i u petak smo isle s njenim frendovima iz razreda na neki ajmo rec koncert.. Stvarno mi je bilo super iako su me posli noge bolile,ali nema veze :) A u subotu sam bila s njom na Salima.. Upoznala je dio moje ekipice i kolko cujem svidili su joj se.. Ah a kako nece kad su zakon.. Rekla mi je da joj je sad jasno zasto toliko volim otic tamo..
Ali nisu u pitanju samo ti ljudi.. Prvih godinu dana mog zivota provela sam tamo.. A kad nisan zivila bila sam svaki vikend i sve i jedan blagdan do moje negdje 4 godine.. Tamo sam progovorila,napravila prve korake.. Kako necu voliti to mjesto?
I mama mi je rekla da za Uskrs idem tamo :)))) hihi...
I da.. Dvije su posebne osobe u mom zivotu koje nezelim izgubiti za nista na ovom svitu..
To je moj maleni i Vanja.. Znam da na nju uvijek mogu racunati jednostavno to znam.. Imam ja jos frendica nemojte mislit da mi je to jedina,ali druge nisu poput nje.. Niti jedna.. Malo sam gledala Josipa i Marina su bile najbolje prijateljice i cim je ova napravila malo vecu gresku ova ju je otkantala.. Mislim to nije ok!!! Ja s Marinom sam bila dobra,ali nikad nismo bile najbolje i ja joj se jos uvijek javim,a ona nista.. Ona nikad nece znati biti prava prijateljica,NIKAD!
Napravila je ogromnu pogresku,ali zbog jedne pogreske da si unisti cjeli zivot? Nemojte misliti da ja tu ikog branim ili napadam ili nesto slicno, ali neke stvari zbilja nisu ok..
Iam jos par super super frendica,ali bas super,ali niti jednoj od njih ja ne vjerujem.. Ja znam kad kazem Vanji da ona nece tracat okolo.. A kolko zna o meni mogla me vec odjebat tako da.. To su po meni pravi prijatelji i ja s njom zbilja uzivam..
A moj mali je poseban na drugi nacin.. Njega volim.. Ok vjerovatno cu morat obrisat ovaj post kad ovo procita,ali nije me briga.. I mama mi uvijek kaze: "Dana ti se zbilja volis provoditi i uzivati!" O da..Volim.. Jer imamo jedan zivot tu na ovoj zemlji zar cu ga upropastit na gluposti? Starci mi uvijek udovolje i nebi ih minjala za nista.. Svi se mi naljutimo na njih ,ali to je sve normalno.. Jer gdje nema svadja nema ni ljubavi...
S ovom recenicom sam sve rekla :)
Idem ja.. I uzivajte mi jer zivot je kratak da bi se trosio na gluposti!

Post je objavljen 22.02.2007. u 16:21 sati.