24.12.2006., nedjeljaHOHOHO..MERRY CHRISTMAS! ;)

Boook :))) Evo mene da vam cestitam Bozic...
Prvo da kazem sta se sve nadogadjalo o.O Prekjucer ja budem na msn-u i onda mi dodjes lucas :))) i bil je do 1.. Pa sam osla gledat tree hill reprizu i u krpe.. Narafno probudila sam se iza podne i nak cujem da sestari negdi spremam i pitam mama di ce tata? Ona veli da ide an Sali ja onak..MOGU JA MOGU JA???
Ona kaze neces se stic spremit ja onak ocu samo mogu liii?? Onda me pustila a ja sam sespremila u 15 min XD!!! i Dosla tamo prvo sam u brodu srela ivanu i rodice..i Saru fkors..I pricam s njima..Dodjem na Sali isla van sa Mirtom,Ivonom i onim klinkama o.O
I u biti Ivana i Mirta si kupile vino a ja im ga nosila do neke kucice jer meni puca *urac oce mi ko sta rec..
Navecer sam tek izasla u 00!!!Bemti Izaka..I onak izadjem i sretnem njih kad vidim SIMU PASETU- KASETU LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL...Kako sam se smijala :))))
A on meni posli ide iza mene i vice kako si smrsala,primsrsava si kad te gledam ozada, ne nemoze to tako i ode naprid :D Ajme super je bilo.. Neznam sta vam vise rec..
Pa zelim svima Sretan Bozic i sve najbolje vama i vasim familijama!
pusa svima kiss

P.S. jUCER SAM ViDiLA DANijELA iZ BB-KUCE!!! ZGODAN jE jAAAAKOOO :))) Cak mu se moj stari javija a on mu zna ime i sve dahahahahah... ajte puŠa =)

MySpace

christmas images


Image hosting

christmas images



| 12:22 | Komentari (18) | Print | x |






<< Arhiva >>

Postovi

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

something about me...
MeNi JeDnA zAkOn PjEsMa =))
Dizajn