Tražim curu - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 21.01.2019.

Tražim curu u Bosni i Hercegovini










Click here: Tražim curu






Sve zavisi od osobe do osobe. Meni to bilo zanimljivo. Zato sam odlučio pronaći curu ili žensku osobu koja je ne plodna i koja bih voljela biti sa mnom. Pošalji SMS sa tekstom JA TEKST PORUKE na 5887 Objavljeno Kategorije , IME: Ivana TRAZI: Opusteni sex, moze i par O SEBI KAZE: Sisata, Mala, bezobrazna, punoletna.



tražim curu

Ili ako imas nesto sto ti nij e jasno, pitaj me. Dvojka, trojka, grupnjak, ma sve moze. Ako me se plasis i ako ne znas kako da izadjes na kraj sa divljom cica macom nemoj ni da se javljas. A tebi bolan samo da se malo izvrnes, i zamisljas kako ti nene govori da si lijep...



tražim curu

Tražim curu u Bosni i Hercegovini - KONTAKT: Pošalji SMS sa tekstom PILE TEKST PORUKE na 5887 Objavljeno Kategorije , , , IME: Marija GODINE: 48 god ZANIMANJE: Sekretarica u jednoj manjoj firmi Mesto: Pancevo OPIS: Starija bucka 48, iz Panceva. Kad pogledas sta je sve po vjeri zabranjeno ne ostaje im nista drugo nego cim napuni 18 zeni se i udaji.



tražim curu

Oglas: Sretna nova godina 2018 Situiran momak 40g crna kosa i crne visok 172cm težak 77 kg. Vitak, slobodan, pošten, ozbiljan, ljubazan, lijep, kulturan, iskren i fin tako tražim kod ženske osobe i to da je iskrena i ozbiljna. Tražim curu u Bosni i Hercegovini i to da ima do 44g. Da ne puši i pije. Nadam se da takva osoba postoji i željno očekujem da mi se javiš. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina.



Devojka sa Sela Traži Muža da Živi i Radi sa Njom! A Ona za Uzvrat Nudi Ovo!
Sada joj je 20. Od malena me prati ovaj nadimak i od malena imam problem sa viskom kilograma. Ne mogu da izgovorim slovo lj. Veliki je to trošak i pomažem im koliko mogu jer nisam htio biti gad koji ne želi priznati svoje dijete. Pošalji SMS sa tekstom ZOKA TEKST PORUKE na 5887 Objavljeno Kategorije , , IME: Milana GODINE: 40 godina ZANIMANJE: varanje muza, pravim poslom nisam imala prilike da se bavim, jer sam dobro koristila muza sto se tice para Mesto: Beograd OPIS: Beogradjanka, udata, 40 godina, Proputovala svet, videla mnoge gradove sveta, a ostala zeljna paznje, ljubavi i seksa. Treba mi neko iskusan, da me nauci pameti, a moze i neki mlad da ga ja malo vaspitam! Nana kaže da sam lijep ko lutka. Telefon u ruku, drugu ruku na … i hajde da se mazimo, malo … za pocetak … KONTAKT: IME: Gordana GODINE: 22 god ZANIMANJE: Prodavacica pljeskavica Mesto: Beograd OPIS: Nevalja, nevaspitana, seksi, napaljena … Sve ovo kazu za mene. Znam da je problem taj jer se boje da ne bih i njima napravio dijete. Imam par jarana što su se ženili isključivo radi boce. Posalji sms ako te jos nesto interesuje, mada prvo pogledaj moje slike pa odluci da li ces mi se javiti! Mlada sam, imam samo 19 godina i zivot je predamnom i zato hocu da isprobam sve!

[Radio dopisivanje balkan|Pink tv uzivo olweb|Porfilmovi]






Oznake: forum, Klix.ba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.