Brak i veza oglasi - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 21.01.2019.

Bračne ponude










Click here: Brak i veza oglasi






Većinu tih oglasa postavili su muškarci, ali može da se probere i poneki oglas koji je postavila neka žena u potrazi za vezom ili brakom. Pa ipak, najbolji način da vam se jave osobe koje razmišljaju u istom pravcu je da postavite svoj oglas.



brak i veza oglasi

Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Napišite ko ste i šta tražite, dodajte svoj kontakt telefon i sve to pošaljite na naš broj telefona.



brak i veza oglasi

Bračne ponude - Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Visoka sam 161 cm, a teška 64 kg.



brak i veza oglasi

>;5A0 =58AB>2> 2@0I0;8AL =0 @KE;>9 75<;5. 0;><>I=K9 42830B5;L >BG0O==> 2K;, AB0@0OAL >4>;5BL ?>4J5<. 5::5@ 2K60; 87 =53> 2A5, GB> <>3, 8 >BG0O==> 1>O;AO, GB> <>B>F8:; 703;>E=5B 2 ;N1CN <8=CBC. 5;L7O 1K;> 4065 >3;O=CBLAO: B0:A8 >AB0=>28BAO 2 ;N1>9 <><5=B 8 A=>20 =0G=5BAO AB@5;L10. 4=0:> 2KAB@5;>2 =5 ?>A;54>20;>.



Trazim decka ,smjeh do suza
U horoskopu sam Djevica. Kosa mi je Plava, a boja očiju Zelena. Neozbiljne ponude ne dolaze u obzir. Na ovim stranicama pronaći ćete veliki broj intimnih poruka. Sigurno možemo da vam pomognemo. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Inace iskrena, intelegentna, voli druzenje, brizljiva, romanticna a ujedno i ozbiljna zena koja trazi slicnog sebi.

[Burza mali oglasi poznanstva|Upoznavanje dama za sex|Posao u inostranstvu oglasi 2018]






Oznake: brane, ponude

Kamera u pički - Pronađi pratnju

Jebanje dlakave picke










Click here: Kamera u pički






Luckily you can have FREE 7 day access! You will never see ads again! Luckily you can have FREE 7 day access! Luckily you can have FREE 7 day access!



Kamera u pički

Watch this 1080p video only on pornhub premium. Luckily you can have FREE 7 day access! Watch this 1080p video only on pornhub premium.



Kamera u pički

Kompletan popis kategorija - You will never see ads again!



Kamera u pički

-  0A?0405BAO BC==5;L=K9 1;>:! - ?>A;KH0;AO 2>73;0A >4=>3> 87 B5E=8:>2.  - >;=0O =570I8I5==>ABL =0ABC?8B <0:A8B GB> O 20< A:06C, - @5H8B5;L=> 70O28; 48@5:B>@.  - '5@57 ?OB=04F0BL <8=CB 2A5 AB@0=K «B@5BL53> <8@0» =0 =0H59 ?;0=5B5 1C4CB 7=0BL, :0: ?>AB@>8BL <56:>=B8=5=B0;L=CN 10;;8AB8G5A:CN @0:5BC.



Kamera u sijalici HD - Kamera sijalica - Spijunska kamera
You will never see ads again! Luckily you can have FREE 7 day access! Luckily you can have FREE 7 day access! By upgrading today, you get one week free access No Ads + Exclusive Content + HD Videos + Cancel Anytime By signing up today, you get one week free access No Ads + Exclusive Content + HD Videos + Cancel Anytime Offering exclusive content not available on Pornhub. Watch this 1080p video only on pornhub premium.

[Gay oglasi hrvatska|Milface u akciji|Letovanje u crnoj gori bijela]






Oznake: u, pički

Tražim curu - Stranica za upoznavanje

Tražim curu u Bosni i Hercegovini










Click here: Tražim curu






Sve zavisi od osobe do osobe. Meni to bilo zanimljivo. Zato sam odlučio pronaći curu ili žensku osobu koja je ne plodna i koja bih voljela biti sa mnom. Pošalji SMS sa tekstom JA TEKST PORUKE na 5887 Objavljeno Kategorije , IME: Ivana TRAZI: Opusteni sex, moze i par O SEBI KAZE: Sisata, Mala, bezobrazna, punoletna.



tražim curu

Ili ako imas nesto sto ti nij e jasno, pitaj me. Dvojka, trojka, grupnjak, ma sve moze. Ako me se plasis i ako ne znas kako da izadjes na kraj sa divljom cica macom nemoj ni da se javljas. A tebi bolan samo da se malo izvrnes, i zamisljas kako ti nene govori da si lijep...



tražim curu

Tražim curu u Bosni i Hercegovini - KONTAKT: Pošalji SMS sa tekstom PILE TEKST PORUKE na 5887 Objavljeno Kategorije , , , IME: Marija GODINE: 48 god ZANIMANJE: Sekretarica u jednoj manjoj firmi Mesto: Pancevo OPIS: Starija bucka 48, iz Panceva. Kad pogledas sta je sve po vjeri zabranjeno ne ostaje im nista drugo nego cim napuni 18 zeni se i udaji.



tražim curu

Oglas: Sretna nova godina 2018 Situiran momak 40g crna kosa i crne visok 172cm težak 77 kg. Vitak, slobodan, pošten, ozbiljan, ljubazan, lijep, kulturan, iskren i fin tako tražim kod ženske osobe i to da je iskrena i ozbiljna. Tražim curu u Bosni i Hercegovini i to da ima do 44g. Da ne puši i pije. Nadam se da takva osoba postoji i željno očekujem da mi se javiš. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina.



Devojka sa Sela Traži Muža da Živi i Radi sa Njom! A Ona za Uzvrat Nudi Ovo!
Sada joj je 20. Od malena me prati ovaj nadimak i od malena imam problem sa viskom kilograma. Ne mogu da izgovorim slovo lj. Veliki je to trošak i pomažem im koliko mogu jer nisam htio biti gad koji ne želi priznati svoje dijete. Pošalji SMS sa tekstom ZOKA TEKST PORUKE na 5887 Objavljeno Kategorije , , IME: Milana GODINE: 40 godina ZANIMANJE: varanje muza, pravim poslom nisam imala prilike da se bavim, jer sam dobro koristila muza sto se tice para Mesto: Beograd OPIS: Beogradjanka, udata, 40 godina, Proputovala svet, videla mnoge gradove sveta, a ostala zeljna paznje, ljubavi i seksa. Treba mi neko iskusan, da me nauci pameti, a moze i neki mlad da ga ja malo vaspitam! Nana kaže da sam lijep ko lutka. Telefon u ruku, drugu ruku na … i hajde da se mazimo, malo … za pocetak … KONTAKT: IME: Gordana GODINE: 22 god ZANIMANJE: Prodavacica pljeskavica Mesto: Beograd OPIS: Nevalja, nevaspitana, seksi, napaljena … Sve ovo kazu za mene. Znam da je problem taj jer se boje da ne bih i njima napravio dijete. Imam par jarana što su se ženili isključivo radi boce. Posalji sms ako te jos nesto interesuje, mada prvo pogledaj moje slike pa odluci da li ces mi se javiti! Mlada sam, imam samo 19 godina i zivot je predamnom i zato hocu da isprobam sve!

[Radio dopisivanje balkan|Pink tv uzivo olweb|Porfilmovi]






Oznake: forum, Klix.ba

KOMBINACIJE LJUBAVNIH PAROVA (4 od 4) - Brzog datiranja

Article content










Click here: KOMBINACIJE LJUBAVNIH PAROVA (4 od 4)






Kombinacije 6 6 i 6 Ljubav, porodica i dom — to je njihovo obeležje. Oboje su skloni eksplozivnim ispadima jer se i Lav i Škorpija izuzetno bore za ono što žele. Ovnovima nedostaje otvorenost u emocijama što Raku, koji je u konstantnoj potrazi za potvrdom ljubavi i privrženošću svog partnera, teško pada.



KOMBINACIJE LJUBAVNIH PAROVA (4 od 4)

Dodela Oskara definiitvno je jedno od najvažnijih holuvudskih događaja u svetu poznatih. Dakle, odaberite najbolji način da to doživite! Na ljubavnom polju je mnogo teža situacija.



KOMBINACIJE LJUBAVNIH PAROVA (4 od 4)

Horoskop otkriva: 14 ljubavnih parova čija veza je osuđena na propast - Oni ne traže bezuslovno duboka osećanja, već život udvoje i ravnomernu podelu odgovornosti.



KOMBINACIJE LJUBAVNIH PAROVA (4 od 4)

U početku se doduše može osjećati zaštienom pod sigurnim plaštom Jarčevog utjecaja, no vrlo brzo njena se društvenost počinje gušiti kroz uhodane obrasce koje Jarac postavlja. S druge strane, jednom određenom Jarcu koji obično zna što želi, teško pada Vagina neodlučnost i potreba da sve uravnoteži, što može potrajati, a da se i ne konkretizira. Bolje se nadopunjavaju u poslu. VAGA — Oboje vole društvo, pa lako i brzo uspostavljaju kontakt. Bez problema jedno slijedi drugo jer imaju slične ideje i temperament. Podrška također neće izostati, pa čak i kad se radi o nekim ludorijama. Vaga će Vodenjaku držati leđa jer joj je druga strana važnija od nje same, dok će od kreativne Vage dobivati inspiraciju za svoje eksperimente. Brzi su kako na riječima, tako i na djelima. VAGA — Ova je veza dobra za razvoj pijanstva. Oboje nisu skloni konkretizaciji nego esetici ili maštanju, pa lako jedno drugo gurnu u stranoputicu iluzija i zabluda. Samo ako su im Saturni ili Marsovi međusobno dobro položeni, moguće je ostvariti uspješnu vezu u realnosti. Sve ostalo vrlo brzo postaje i ostaje samo puka tlapnja. Dobro je na primjer za virtualnu , a nerijetko je samo platonska ljubav. Ovdje je sve moguće. S obzirom da su oboje dosljedni u svojim principima, mogli bi se dogovoriti i dogovora držati. Najčešće tako ova veza i opstaje. U dogovoru treba biti jasno tko dominira, kad dominira, u čemu dominira, a kao prvo na listi prioriteta bit će seks i novac. Ako dogovora nema, onda je to obično dugotrajni rat u kom se ne biraju sredstva, a motivi idu od ljubomore pa sve do čiste ratničke zabave. ŠKORPION — Simpatija postoji na prvi pogled, ali Škorpion teži učvršćenju odnosa, što vrlo brzo prepoznaje kao sputavanje. Stoga je ova veza na dulje staze problematična. Škorpion će intuitivno dokučiti prirodu Strijelca i shvatiti njihove međusobne razlike, pa će se pokušati prilagoditi, i to najviše jer im je seks obično dobar. No za cjelovitiju vezu potrebno je još dosta usporednih dobrih aspekata. Ako ih ima, onda može. ŠKORPION — JARAC Kad se sretnu, prepoznaju se po unutrašnjoj čvrstoći i snazi koja izvire iz njih. Oboje su ozbiljni i ono što zamisle obično i provedu u djelo. Odlično surađuju i nadopunjuju se u zajedničkim ciljevima, ali su i jaka podrška jedno drugome na individualnom planu. Zajedno se drže i u borbama i nedaćama koje im dolaze na njihovom putu. Svoj odnos grade dugo i strpljivo, a ne nedostaje im ni strasti. Mogu ostati vječno zajedno. ŠKORPION — VODENJAK Ponekad se ova veza razvije kao iznimno ekscentrična. Jednim vlada Mars, a drugim Uran, pa njihov spoj može biti poput groma. Nedostaje im osjećaj za zlatnu sredinu i nerijetko idu iz krajnosti u krajnost. U tome su jaki — Vodenjak voli eksperimentirati, a Škorpionu ne treba mnogo da plane kad se isprovocira. Ovo nije mirna veza, a ako su vladajući planeti u dobrim aspektima, može potrajati kao dinamična. ŠKORPION — RIBE Jednoj nesigurnoj Ribi imponirat će sigurnost Škorpiona i ona će se uz njega osjećati zaštićeno. Istovremeno će ona Škorpionu pružati toliko potrebnu nježnost kojom će njegov život biti bogatiji i oplemenjen mirnijim tonovima nakon borbi koje vodi. Često se nađu i kroz intuitivna djelovanja ili se prepoznaju čitajući između redova. Ponekad su im riječi sasvim suvišne jer im je jedan pogled dovoljan da sve bude jasno. STRIJELAC — STRIJELAC Većini je jasno da je ovo dvoje vječnih putnika. Ukoliko imaju uvjete da ostvare takav stil života ili da se barem nađu u dosta kretanja, veza će se razvijati dobro. Problemi mogu nastati ako se ne mogu dogovoriti kamo će, pa jedan vuče na jednu, a drugi na drugu stranu. Nerijetko su to i veze na daljinu koje začudo sasvim dobro funkcioniraju i opstaju. Toleriraju jedno drugo, pa si dopuštaju i periode odvojenosti. STRIJELAC — JARAC U početku sve može izgledati kao bajka. Reumatičnom Jarcu godit će Strijelčeva toplina, a njegovu otvorenost rado će prihvaćati kao pomoć u uspostavljanju kontakata. Strijelcu pak imponira Jarčeva ozbiljnost i ugled. No sve to može samo dok se Strijelac ne razmaše i ne pokaže svoju pravu prirodu koja se zove sloboda. Onda obično nastaju problemi jer Jarac ima svoja pravila u kojim nema toliko prostora za Strijelčev pojam slobode. STRIJELAC — VODENJAK Ovo je par slobodnjaka koji su spremni podržati svaku naprednu ideju. Uvijek ćete ih naći u neformalnim udrugama ili u demonstracijama kojim treba podržati neku humanu ideju. Od silne angažiranosti ponekad zanemare svoju vezu. Da bi uspostavili čvršći kontakt dobro je da se povežu još preko nečega. Ako su to obitelj i djeca, u redu je. Nerijetko su preslobodni kao roditelji i svojoj djeci dopuštaju svašta. STRIJELAC — RIBE Oboje su skloni nadilaženju granica, ali na različite načine. Riba to radi iznutra i diskretno, a Strijelac otvoreno i nema stida od javnosti. Zato se ove veze obično razvijaju na intelektualnoj razini, no kad nešto od toga treba primjeniti u praksi, mogu nastati problemi. Riba je za intimistički stil, a Strijelcu ne bi smetale ni pozornice. Stoga se ponekad nadmudruju, a potom raziđu kao prijatelji. JARAC — JARAC Ovakav spoj može proći, a i potrajati godinama. Ipak, kad se pogledaju zajedno kao par, ne može se oteti dojmu da im nešto nedostaje. To je ona kemija različitosti, te još više toplina kojom zrače zaljubljeni parovi. Previše je tu organiziranosti, određnosti, sheme. Ukoliko imaju dobro postavljene i međusobno aspektirane planete koje daruju više otkačenosti i mašte, onda su kompletan par koji ima sve. Inače sve izgleda kao posao. JARAC — VODENJAK Oboje su bistri, ali svatko na svoj način. Jarac je pametan na način mudraca, a Vodenjak na način genija koji spoznaje u trenutku. Važno je da su iskreni jedno prema drugome, kako ne bi bilo spoznajnih iznenađenja, jer kad tad jedno će otkriti drugo na dubljoj razini. Ponekad Jarcu smetaju Vodenjačke ludosti, a ponekad mu baš odgovaraju kao način da razbiju njegovu krutost. Opet, Jarac može ukrotiti Vodenjaka. Sve ovisi o njima. JARAC — RIBE I ovdje će Riba naći sigurno utočište od vanjskih nedaća koje je plaše. Rado će se vezati uz Jarca. Jarac će pak uživati u Ribljim pričama i idejma, jer će mu one obogatiti sivu svakodnevnicu. Ipak, Riba u ovoj vezi mora biti poštena i iskrena, jer ako upadne u iskušenje laži, a Jarac to otkrije, šteta može biti nepovratna. Uz taj uvjet ovo dvoje uvijek će se dobro nadopunjavati i surađivati. VODENJAK — VODENJAK Ovo dvoje izgledaju kao da su upravo stigli s neke druge planete i to iz druge galaksije. Jedno drugo potpuno podržavaju u svakoj vrsti ekscentričnosti i eksperimenta, a rezultat je iznenađenje za svakog tko ih sretne. Njihova veza je neobična i ima svoja pravila različita od svih drugih. Oni se vole na svoj način koji je ponekad nedokučiv drugima. Ponekad se dogodi da jedno poželi opet nešto novo, te ode svojim putem. VODENJAK — RIBE Lako se nađu preko alternativnih bavljenja i vežu se intutivno. Moguće je razviti dublji odnos na duhovnoj razini, ali sve ostalo nerijetko ostaje neopipljivo ili neorganizirano na konkretnoj razini življenja. Odlično je za platonsku ljubav, za duhovne veze, ali sasvim su nepraktični u svakodnevnom životu. Jedino ako se radi o vrlo zrelim ličnostima koje su dosta toga prošle, onda će znati svoj odnos graditi i u materjalnom svijetu. RIBE — RIBE Ovo dvoje romantičara lako se prepoznaju i vežu kao u nekim starim filmovima. Obično u zbližavanju sudjeluje i nešto pića, no to im je samo sredstvo za skupljanje hrabrosti. Ako su iskreni jedno prema drugom, mogu opstati na dulje staze. Potrebno je samo malo više truda oko realnih zahtjeva života. U suprotnom, lako upadaju u zablude, a u svakodnevnom životu tada nastaje kaos.



Horoskopski znaci i ljubavne veze – koje su prave kombinacije
Ovaj film, snimljen 1939. Da biste izračunali svoj lični broj saberite sve cifre iz datuma vašeg rođenja i konačan zbir svedite na jednocifren broj. Vaš jedini učitelj bili bi vi sami, biće Svjetlosti koje jeste, u tom trenutku, upravljali bi u Ljubavi vašim fizičkim tijelom. KOMBINACIJE 8 8 i 8 Autoritet, moć, ambicija - osmice govore o istom. Ukoliko ne nauči da bolje kontroliše ovakve svoje porive, vremenom može takvim svojim razmaženim ponašanjem samo udaljiti Ribe od sebe jer je poznato da Ribe ne vole kada im neko preterano deli savete i kritikuje njihovo ponašanje. Da se malo svi zajedno odmorimo od ozbiljnih tema, pripremili smo vam ljubavni horoskop - odnosno pregled svih mogućih kombinacija horoskopskih znakova i.... Drew Barrymore i Anjelica Houston sjajne su u ulogama Danielle i maćehe.

[Dodirni mi kolena tekst|5 trikova koji će ga definitivno naterati da se zaljubi u vas|Upoznavanje starijih zena]






Oznake: horoskop, najbolji, Parovi

Sexy shop eros - Datiranje za seks

Une boutique de charme pour des sensations extręmes, Attignat










Click here: Sexy shop eros






Vous recevez vos produits dans un colis discret, expédié par notre propre logistique, sans aucune marque extérieure identifiant son contenu. š±»Î ®Á¸±Äµ ĂÄż Sex shop Eros MegastoresŚÄ±˝ ±łżÁ¬¶µÄµ sex toys ±ŔĚ Äż •ros Megastores µŻ˝±ą ñ˝ ˝± ČÉ˝Ż¶µÄµ ±ŔĚ ­˝± sex shop Ľµ ­˝± ĆŻ»ż ŔżĹ µĽŔąĂĵ͵Ăĵ ĂÄż 100%. Profondément ancrés dans leur ville, toujours ŕ l'affűt des nouveaux projets et des nouvelles tendances, nos auteurs passent chaque année au banc d'essai les adresses-clés de la vie locale dans tous les domaines. Le délai de livraison est compris entre 24h et 48h, selon le mode d'expédition choisi.



sexy shop eros

Réservez dčs maintenant votre démonstration érotique ŕ domicile! Réservez dčs maintenant votre démonstration érotique ŕ domicile!



sexy shop eros

Une boutique de charme pour des sensations extręmes, Attignat - La sélection de lingerie romantique de notre love shop est large et variée, vous y trouverez les plus grands noms de la lingerie romantique de séduction. — µŔŻĂşµČ· õ ­˝± sexshop µŻ˝±ą łą± ĽµÁąşżÍ Ľą± µ˝żÇąş® ±ŔĚƱ÷ ş±ą łą± ¬»»żĹ Ľą± Ŕ·ł® ­ĽŔ˝µĹĂ·Â.



sexy shop eros

ErosEtCompagnie est la boutique érotique par excellence au Québec sex shop qui vous offre des produits érotiques achat vente de Sex Toys, Vibrateurs pour adultes, des services de conseils, d'achat de jouets érotiques et de divertissement réservés aux adultes. Nous sommes aussi des spécialistes de la présentation ŕ domicile de produits érotiques. Réservez dčs maintenant votre démonstration érotique ŕ domicile! Notre boutique érotique accepte plusieurs modes de paiement, dont Paypal. La boutique érotique Eros et Compagnie vous offre une trčs large sélection de jeux érotiques et sexy pour adulte, pour elle ou lui, pour le couple, qui saura mettre du piquant dans votre vie sexuelle. La sélection de lingerie romantique de notre love shop est large et variée, vous y trouverez les plus grands noms de la lingerie romantique de séduction. La lingerie érotique est disponible aussi dans les tailles fortes. Notre boutique érotique en ligne est totalement sécuritaire, notre service de livraison est hyper-discret et rapide, et notre personnel est professionnel et ŕ l'écoute de vos besoins. Notre boutique érotique en ligne dessert tout le Québec. ErosEtCompagnie, c'est votre sexshop en ligne. Que vous soyez ŕ la recherche de Lingerie sexy, de dessous coquins ou de jouets érotiques, notre boutique romantique saura vous satisfaire. Vous retrouverez sur la boutique érotique un vaste choix de produits pour adultes afin de mettre du piquant dans votre vie de couple, explorer de nouvelles sensations ou simplement passer un agréable moment avec vous-męme. Visitez les sections suivantes de notre boutique virtuelle: Lingerie, vibrateurs, dildos, fétiche, vagins et masturbateurs, pompes et anneaux pour pénis, poupées gonflables, potions et lubrifiants, plaisir anal, condoms et saveurs gourmandes. Passez une soirée romantique grâce ŕ nos huiles de massage et autres aux propriétés excitantes. Et pourquoi ne pas sortir votre côté sexy en visitant la section lingerie fine et sexy de notre boutique érotique qui sera vous vętir pour toutes occasions enfin presque! Entrez visiter notre boutique érotique en ligne tout en profitant du confort et de la discrétion de votre foyer! C'est avec plaisir que nous vous aiderons ŕ réaliser tous vos fantasmes. Et n'hésitez-pas ŕ venir nous rencontrer en personne, dans nos grandes boutiques érotiques situées ŕ Montréal, Laval, Terrebonne, Mascouche, Trois-Rivičres, McMasterville, Chicoutimi, Saint-Eustache et Lévis. Toute l'équipe de la boutique érotique Éros et Compagnie vous remercie de votre visite et de votre confiance.



EROS SEXY SHOP PRESENTS: Lelo Gigi Vibrator Description
ErosEtCompagnie, c'est votre sexshop en ligne. Trouvez dans notre boutique de charme la sexy qui fera craquer votre partenaire. Pour de nouvelles expériences, essayez le « sexe aspiration pompe » pour un agrandissement du pénis, seins, clitoris, vulves, etc. Avec 250 marques et 7500 références, vous trouverez ŕ coup sűr ce qui vous fait le plus envie! Passez une soirée romantique grâce ŕ nos huiles de massage et autres aux propriétés excitantes.

[Horoskopski parovi 2017|Masaza oglasi brcko|Body to body masaža forum]






Oznake: Une, boutique, de, charme, pour, des, sensations, extręmes, Attignat

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.