Konkursi za posao mostar - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 24.12.2018.

Mjesto/grad: Mostar










Click here: Konkursi za posao mostar






Pored traženih specijalnih zadataka za svako radno mjesto, pošaljite nam Vaš CV sa pismom namjere u koje su indirektno ili direktno uključeni odgovori na sljedeća pitanja: - Koji je Vaš profil na OLX? Svi oni koji zele da objave svoj mali oglas mogu to uciniti preko forme. Vaše obaveze: - osmišljavanje i kreiranje prodajne strategije - uspostavljanje kontakata sa novim klijentima - ugovaranje sastanaka i prodaja oglasnog prostora - potpisivanje ugovora sa klijentima - monitoring i analiza oglasnog prostora na drugim medijima - dnevno, sedmično i mjesečno planiranje i izvještavanje o poslovnim rezultatima - kreiranje redovnih izvještaja Znanja i kvalifikacije: - SSS ili VSS bilo kojeg smjera - komunikativnost, inovativnost i kreativnost - iskustvo na komercijalnim poslovima - poznavanje rada na računaru posebno excel, word - bogato iskustvo korištenja i istraživanja interneta - organizovana, odgovorna i samoinicijativna osoba - mogućnost rada pod pritiskom Specijalni zadaci Prodajni agenti : - Koje klijenti bi Vama bili primarna fokus grupa za oglašavanje na OLXu?



konkursi za posao mostar

Brzi članci koje smo uveli za mobilne posjetitelje su olakšica Vama da Vam brže otvori konkurs koji objavimo na našoj Facebook stranici, a nama to ne donosi ni 5 dolara mjesečno, Bosna i Hercegovina je po svemu u svijetu na posljednjim mjestima pa tako i u tehnologijama i društvenim mrežama kada su u pitanju reklame i vrednovanje Bosanaca i Hercegovaca. Vaše obaveze: - osmišljavanje i kreiranje prodajne strategije - uspostavljanje kontakata sa novim klijentima - ugovaranje sastanaka i prodaja oglasnog prostora - potpisivanje ugovora sa klijentima - monitoring i analiza oglasnog prostora na drugim medijima - dnevno, sedmično i mjesečno planiranje i izvještavanje o poslovnim rezultatima - kreiranje redovnih izvještaja Znanja i kvalifikacije: - SSS ili VSS bilo kojeg smjera - komunikativnost, inovativnost i kreativnost - iskustvo na komercijalnim poslovima - poznavanje rada na računaru posebno excel, word - bogato iskustvo korištenja i istraživanja interneta - organizovana, odgovorna i samoinicijativna osoba - mogućnost rada pod pritiskom Specijalni zadaci Prodajni agenti : - Koje klijenti bi Vama bili primarna fokus grupa za oglašavanje na OLXu? Mnogi su nam se javili i zahvalili, bilo je i poklona što nam je dobro došli da unaprijedimo naš portal i proširimo listanje dnevne štampe. Pošto logotipi, znakovi, imena i adrese lako mogu biti kopirani ili umnoženi, savjetujemo Vam da obratite posebnu pažnju kod prijavljivanja za posao, uključujući poduzimanje svih odgovarajućih mjera kako biste se zaštitili od neovlaštene upotrebe bilo koje lične informacije koju ste s nekim možda podijelili kao rezultat prevare.



konkursi za posao mostar

Mjesto/grad: Mostar - Napomena Praksa UNDP-a je da ne naplaćuje nikakve provizije za prijave, intervjue, sastanke, putovanje, obradu ili obuku u bilo kojoj fazi procesa zapošljavanja. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase u kome nekoga za nesto optuzuju, već da te navode prijave nadleznim drzavnim organima cija je nadležnost rješavanje takvih problema.



konkursi za posao mostar

Razvojni program Ujedinjenih nacija UNDP je UN-ova globalna razvojna mreža, koja zagovara promjene i povezivanje država sa znanjem, iskustvom i resursima kako bi se omogućilo ljudima da izgrade bolji život. Ukoliko ste visoko motivirani, proaktivni, energični, imate entuzijazma, uživate u izazovima i sposobni ste raditi nezavisno u složenim okruženjima, želimo Vas ohrabriti da se prijavite za sljedeće pozicije. Napomena Praksa UNDP-a je da ne naplaćuje nikakve provizije za prijave, intervjue, sastanke, putovanje, obradu ili obuku u bilo kojoj fazi procesa zapošljavanja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za oglase za posao koje ste možda primili, molimo Vas da odgovore potražite na ovoj web stranici. UNDP je svjestan fiktivnih oglasa za posao koji cirkuliraju internetom, a čija je svrha da uvjere ljude da se prijave za obuku i uplate novac za obuku. Ukoliko smatrate da ste primili takvu obavijest, molimo da nam je proslijedite, kao i sve druge povezane informacije koje ste primili, na e-mail adresu scamalert undp. Pošto logotipi, znakovi, imena i adrese lako mogu biti kopirani ili umnoženi, savjetujemo Vam da obratite posebnu pažnju kod prijavljivanja za posao, uključujući poduzimanje svih odgovarajućih mjera kako biste se zaštitili od neovlaštene upotrebe bilo koje lične informacije koju ste s nekim možda podijelili kao rezultat prevare. Ako ste pogreškom dali vaše lične podatke nekome za koga sumnjate da je prevarant, molimo vas da to prijavite lokalnim vlastima za sprovođenje zakona ili, ako se jedno ili dva lica nalaze u Sjedinjenim Državama, prijavite Internet centru za žalbe na kriminal Internet Crime Complaint Center za odgovarajuće korake. RURALNI RAZVOJ U BOSNI I HERCEGOVINI: MIT I STVARNOST Kakav je društveni razvoj u ruralnim područjima Bosne i Hercegovine? Gdje većina tih ljudi živi? Da li imaju poslove i pristojna primanja? Da li imaju odgovarajući pristup zdravstvenoj zaštiti i obrazovanju? Kako im je razvijena saobraćajna infrastruktura? Kakav imaju pristup uslugama i telekomunikaciji? Da li su uključeni u društveni i politički život? Koliko je poljoprivreda važna u ruralnom životu? Ovo su pitanja na koja ovaj osmi Izvještaj o društvenom razvoju pokušava odgovoriti.



MUP HNK: Još se nisu stoposto stekli uvjeti za rađenje uviđaja u Bingu
Finansijski analitičar, 1 izvršilac Sarajevo Vi ćete biti odgovorni za uspostavljanje i primjenu računovodstvenih sistema i politike za poboljšanje transparentnosti finansijskog izvještavanja. Nadamo se da će što više osoba preko našeg portala pronaći posao, slobodno nam se javite i prenesite nam vaše utiske, mi smo tu zbog Vas. Oglasi neprimjerenog sadržaja ili više puta uzastopno postavljeni isti oglasi će, bez predhodne najave, biti uklonjeni sa portala. Zbog toga se štediše u potrazi... Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase neprimjerenog sadržaja i da uzastopno ne postavljaju iste oglase. Nailazili smo na konkurse iz Federacije koji su objavljeni na ćirilici u drugom entitetu, zaključit ćete i sami zbog čega. RURALNI RAZVOJ U BOSNI I HERCEGOVINI: MIT I STVARNOST Kakav je društveni razvoj u ruralnim područjima Bosne i Hercegovine? Živogošće Špoljar transport d. Sada je to prošlost, kupujući svakodnevno dnevnu štampu, prelistavamo i objavljujemo konkurse do kojih je teško doći jer je teško upratiti neki konkurs koji je objavljen u niskotiražnim novinama.

[Avanture ljubljana|Mamare sex|Filmovi sa stvarnim scenama sexa online]






Oznake: Mjesto/grad:, mostar

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.