> <span style="font-size:42px;background-color:white">Ana Jozetina feat. Kmica</span></marquee> - Čučka - Blog.hr Ana Jozetina feat. Kmica,blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" /> Ana Jozetina feat. Kmica,blog.dnevnik.hr/cucka" />

CuCka

18.05.2006., četvrtak

Ana Jozetina feat. Kmica

Jedno prijepodne dok su još obični seljaci išli musti krave i koze majka je kmicu poslala u minaco da kupi žele bombone. U tim kasnim satima rasvijeta još nije radila pa dok je kmic prelazio cestu mogao je doživjeti incest. Naime Ana Jozetina koja je vozila svoj tomos duž panonske magistrale zbog boleština koje su se nalazile na njezinim pepeljarkama( to zapravo nisu naočale nego neka dalekovidnica , takav teleskop nije ni Galileo imao...) nije opazila zgvrčenog Kmicu sa korpom od fino pletenog šiblja žalosne vrbe. Mladi šoštarac kad je vidio tu nakaradnu babu u poznim senilnim godinama počeo je bežati duž one žute linije koja je označavala mjesto za vožnju šukara. Kako kaže:"Cijeli život mi se ponovno prevrtio u mojoj čelrbuši"! Sjetio se on da ga Jozetinka želi pregazit jer joj je u narednih par godina konstantno krao jagode i jaja iz kokošinca te zaljevao joj đukelu bondekxom za premazivanje lamperije. "U pičku materinu" pa zar ću umrijet ovako mlad i nevin! Pa zašto, whaj Mama, mamaaaaa, maaaajčice........!
Sreća u nesreći, Ana se spucala u Čuprijinu čupriju, rekao sam kol'ko je sljepa.......prije bi ja na pupak progledo. Kmica iscipelari komšinicu Anu_babarogu pa krenuše dalje laganim kasom sa ranjikom u ruci! Usput je na harmonikama pjevušio poznatu pjesmu od Lipojke Radobimemrcnila :" Ringe, ringe maja, okoš bokoš prdne činčila"! Kmic voli dimiti skupe cigare ali najveći mu užitak kada napravi rizlu od peršina i artičoke pa doda još origana! Kaže da se od toga najbolje napušiš........poslije letiš 'ko aždaja i ajkula zajedno. Vrlo puno pažnje Kmica pridaje svom staylingu. Njegov konvekciski broj iznosi 3 štapa i 3/4 čardaka pa zato mu je najdnostavnije kupovati zavjese pa ih kasnije krojiti! Fura on neki svoj repejski look ali bogami izgleda kao Mojsije u tim žaluzinama. I the end Kmica nije bought eny žele bomboni nego si je kupio novi zavjet jer ti su papiri najbolji za učinit smotoljak za opušit se!
Pouka: Ako malom djetetu uzmete čupa čups velika je vjerovatnost da će vam za koju godinu posrat ispred ulaznih vrata!

Nije mi danas dan, bit će i boljih Kmico.......pokušao sam bez sentimentalnosti prema nježnijem spolu!
Mulac jel znaš da idući utorak zabijamo si golove međusobno! Jebeš mi sve bit će rutavo......bit će derby!

Svi mrš na spavanje........meni ostaje biologija!

<< Arhiva >>