> <marquee><span style=" font-size:30px;background-color:white">Kmicine dogodovštine...</span></marquee> - Čučka - Blog.hr Kmicine dogodovštine...,blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" /> Kmicine dogodovštine...,blog.dnevnik.hr/cucka" />

CuCka

07.05.2006., nedjelja

Kmicine dogodovštine...


Isprićati ću Vam jednu istinitu basnu o jednom ŠVALERU iz Feška koji za sve svoje pogreške okrivljuje roletne!
Kmic:= ŠVALER i kaskader
Maja:= razlog zašto je roletna pokidana
Stipix:= pasivni protagonist i nosač cigli
Tommasi:= pripovjedač i prepričavač

Bilješke o djelu:

Prije par dana Kmic je zamolio Stipix_a da mu pomogne oko njegova ljubavnog čina. Naime Stipix je morao naslagati blokove ispod Majinog peđera da se Kmic onako krotak ne bi strmopizdio kad bude kidao iz majine sobe kroz windows(penđer). U Majinu sobu je ušao pomoću svoje poznate tehnike "žaba peder" i kojekakvih rekvizita u obliku polraspadnutog kombajna sa kukama na stražnjoj strani. Š njima se je uzveretao do dimnjaka i kasnije se spustio kroz njega. Mislio je da je Maji uzavrela strast u njenim črljenim eritrocitima pa da ne će naložiti vatru ALI jebiga Maja je pokušala ugasiti dosadu čekajući ga tako da je gledala Harry Potter_a(malter mudraca) pa joj je postalo hladno te založi VATRU. Ispeko se Kmic tada gore nego žablji batkovi u brudetu i poslo joj sve pod piksu!
Dalje su radili tri točkice ... pa opet malo tri točkice ... i tako dok se točkice nisu istrošile, ili dok se netko drugi nije istrošio...........nije bitno!
Ali BITNO je to da je ljubavni brlog otkrila Majina stara pa svoje nevinušce krenila zaštiti kalašnjikovom KREK_prc_47.5 sa promjerom koji je omogučavao da se ispale čahure promjera poveče sarme i normalne knedle(po mogučnosti sa šljivama). Čuvši repetanje kalašnjikova Kmici je proradila probava kao da se naroljo ricinusovog ulja te se pokušao skriti ali probleme su stvarale njegove peraje(stopala). Ona mu nisu stala ni u jedan Maji kredenac, pa čak ni po dijagonali!
Morao je stisnuti oči i zatvoriti zube te glavom kroz nepoznato, kroz roletne. Mnoge psovke tada su mu se glavom vrtle ali znao je da mora ćuvati ono svoje najdraže muško, mušku thing!
ZA ljubav everything, pa i kroz žbuku ako treba....!
Stipix se zajebo pa stavio cigle malo dalje pa Kmic promaši tu naslagu i dok je padao 3 metra napravi piruetu od 360 stupnjeva okomito, zatim vijak te na kraju maticu sa navojem od ne hrđajućeg drveta. Žali Bože onog truda koji je uložen u onaj travnjak ispred Majine hiže jer đe je Kmica pao trava više rasti ne će. Od onih polomljenih čempresa, omorike i ebanovine što ih je Kmic strgao dok se nije zaglavio u šamcu moglo se napravit 4 metra drva!
Plakalo se danima za tim...
Da li ste primjetili kako roletne imaju one sitne malo rupice............e Majine sada imaju jedno poveču rupu promjera kace od 7000 litara --> dostojno Kmcinog prodora! Znate Kmic voli jako koristit slalom na tekmi, protiv Šipovca prešao je šestoricu i dao gol ali tu NOĆ nisam vido pravilnijeg pravca bežanja, koja je to štrafta bila.........šprica jebote!
Sada Kmic plaće doma jer Maja stavlja PVC stolariju i blindirana stakla( od 9 mm ) po nalogu njezine stare..........for safe!
On plaće a Stipix i ja se klebarimo!

Peace...

<< Arhiva >>