Na Pagu pronađeno misteriozno golemo jaje

05 listopad 2007



Još jedna misterija koja dolazi s otoka Paga. 1967. godine se prvi put pojavio NLO koji su mještani pratili oko 3 dana, nakon toga se pojavio NLO, također tri večeri za redom, 30 godina nakon, pa 2002. godine. I poznat nam je Paški trokut koji je otkriven mjesec dana nakon pojave NLO-a 1997. godine.
Ovog puta se ne zna što je posjetilo Pag, ali je nađena "posjetnica". Radi se o velikom jajetu teškom 1,3 kg koje je našao Josip Paladina (50), ugostitelj iz Kolana u Potočnici kraj ornitološkog rezervata Kolanjsko blato. Kad se jaje obriše krpom, ono ispušta nekakve kapljice koje neugodno mirišu, tj. smrde zubo
U srednjoj su vikali na mene kada bi u kemijskom laboratoriju rekla da nešto smrdi. To ne smrdi, neugodno miriše lud
Uglavnom, na Pagu nema nojeva, a kako lovci kažu, noj ne može snijeti toliko jaje. Naš gospodin Josip je stavio jaje na sijeno nebi li se izleglo što.

"Stručnjaci" iz Ornitološkog zavoda kažu da je riječ o jajetu noja koje smrdi zbog truljenja. Otkad se jaje "znoji" i ujedno smrdi? rofl Imala sam prilike imat pokvareno jaje u frižideru i nisam znala da je pokvareno dok ga nisam razbila pri čemu sam se ugušila od smrada.

Što mislite čije je to jaje i tko bi mogao, ako je jaje zdravo, upoznati svijet?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.