Osobne Iskaznice

10 lipanj 2007

Bloger MiTo mi je skrenuo pažnju na "nove" osobne iskaznice, meni su nove jer još imam onu veliku staru. Naime, na nove osobne su uveli engleski jezik, što po meni nema smisla...vama? Ne znam baš hoćemo li ulaskom u EU moći putovati samo s osobnim iskaznicama..ako hoćemo onda je sasvim opravdan engleski jezik.
Sada ću se malo okrenuti zavjerama,matrixu i subliminalnim porukama hehe.



Kada gledamo nove osobne iskaznice u pozadini vidimo šahovnicu i mrežu pomoću koje teoretičari zavjera prikazuju matrix. Matrix kao današnji sustav i programiranje. Ako gledamo još preciznije, primjetiti ćemo kako R u RH krvari. Crvena "zavojnica" je naknadno dodana, nije dio "mreže" i nju također možemo protumačiti kao i zmiju, neću sada tumačiti što zmija znači.



U Nostradamusovim proročanstvima se spominje veliki rat koji dolazi s Istoka u kojem se Hrvatska briše s lica zemlje. To bi prije shvatila kao osvajanje teritorija Republike Hrvatske od strane neke države ili saveza, a možemo shvatiti to i na način da će nam Sanader prodati cijelu zemlju, pa ćak i njeno ime zujo



Na što vas ovo podsijeća? Na desnoj strani imamo veliku zgradu, a desni zid predstavlja DNA lanac kojem točke predstavljaju A,T,G i C (adenin, timin, guanin i citozin). Znamo da su u DNA lancu spareni A-T i G-C.



Zgrada s DNA lancem je NWO obilježje. Glavna zgrada iz koje se kontrolira i upravlja cijeli svijet.
Na istoj slici (gledaj umanjenu), na lijevoj strani imamo RH i plamen. Mislim da ne trebam to tumačiti. Slika govori sama za sebe.

Značenje ovog plavog znaka prepuštam vama.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.