CrUella De ViL

28.02.2007., srijeda

Tko je on?

Postoji jedan mali, rekli bismo mi plavi, ali ovaj je crni i to friško ošišani. S vječnim osmijehom na licu i s dubokim, prodornim pogledom osvaja ljepše polovice ovoga svijeta. Vedre naravi i velikog srca uvijek je tu kad nastupi frka. Savršene strukture tijela pravi je mačak svoga sela. Odjeven po posljednjoj modi veselo hodi k metkovskoj školi. Bistre glave i vitkog stasa curama jednostavno nema spasa. On je zavodnik starog kova i veliki kavalir svoga doba. Neodoljiv u svakom pogledu stvara kaos u ženskom redu.

Što još reći? Pa našlo bi se, ali da zaključim on je jedan mali koji pali naughty.
p.s
( vidite cure tu perfekcioznost savjetujem vam da odmah navalite na tu čeljevsku savršenost ) naughty

Sretno!!!!! wave

- 21:50 - Prosvijetli me (45) - Napravi nešto pametno - #

16.02.2007., petak

Gdje se skrila mudra sova??

Ovih dana smo bili upoznati s jednim posebnom blogom, mudrom sovom. No, očito im je velika slava udarila u glavu jer su brzo nestale. Ipak, ima istine u onoj poznataj izreci Tko visoko poleti nisko pada. Upravo se to dogodilo i našim ptičicama. Pomislile su da su dobile krila, ali nisu bile dovoljno spretne pa su na prvom skretanju odmah pale. Kako su samo bile vješte u igri riječi, čak sam pomislila da imaju mozak, ali prevarila sam se. Čula sam da su se pokušale cijepiti protiv ptičje gripe. Odbili su ih i dr. Martens i dr. Oetker. Naime, ustanovljeno je da im fali tiroksina i da su zaraženi posebnom bolešću koja se zove kretenizam i na našu sreću nije prijelazan. Što ćete nije svatko rođen pod sretnom zvijezdom, ali baš se pitam kome će uskoro trebati posebne maramice s okusom mentola?? Čini se da ih je zameo vjetar ili su možda prohujale s vihorom??

( p.s. Kako su i same govorile, citiram ih: Mudra sova nikome ne ostaje dužna, tako ni ja wave)

Zahvala jednoj osobi... kojoj? Nije važno, ta osoba zna... nut

- 23:50 - Prosvijetli me (12) - Napravi nešto pametno - #

07.02.2007., srijeda

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzimaju dah

Byron je jednom napisao:
"Bilo je tu uzdisaja, to dubljih što su bili prigušeni
I tajnih pogleda, to slađih što su bili ukradeni
I jarkog crvenjenja, iako nije bila nikakva prestupa"

Mali broj ljudi cijeni trenutke koji u našim srcima ostavljaju prekrasne tragove, tragove koji su obilježili naš život. Oni shvaćaju da je dragocjen svaki dan, svaki sat, svaka minuta. Shvaćaju da jedan osmijeh predstavlja puno i da skriva mnoge tajne. Kažu da najcrnje nebo nagoviještava veliku oluju, a da uzbudljiv dodir izaziva silne osjećaje koji se poput tankih niti vežu za naše srce.

Jučer je povijest. Sutra jedna zagonetka. Danas je poklon. Dajmo si priliku da uživamo u životu i da upijamo svaki njegov trenutak, jer tko zna kada ćemo napraviti posljednji udisaj.

- 19:40 - Prosvijetli me (24) - Napravi nešto pametno - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga