CRNI BLOG KOMUNIZMA https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

ponedjeljak, 30.12.2013.

SVJETSKI ROULETTE WASHINGTONA

 photo WasingtonskiRoulette_zpsd5c6428b.jpg




Analiza svjetske politike 2013. i prognoza za 2014.

Zagreb, 30. XII 2013.

Godinu iza nas ispratili smo s dva teroristička napada islamskih militantnih skupina u Rusiji, koje su izvršile dva samoubilačka bombaška napada u povijesnom gradu na Volgi – nekadašnjem Staljingradu iz Drugog svjetskog rata gdje je Crvena armija razbila zube Wehrmachtu, uništivši njemačku VI armiju i njezine rumunjske i hrvatske savezničke jedinice u okviru Osovine (hrv. 369. legija). Kad je već spomenuta njemačka vojska Wehrmacht iz Drugog svjetskog rata, zanimljiva je konstatacija šest nekadašnjih šefova izraelske tajne službe Šin-Bet, koji u izraelskom dokumentarcu 'The Gatekeepers', dobitnik filmske nagrade 'Cinema for Peace Award' na Berlinskom festivalu, i nominiran za Oscara u Hollywoodu, kritiziraju svoju vladu u Tel Avivu da Izrael najkasnije nakon izraelsko-arapskog rata iz 1967. godine, kada je izraelska vojska osvojila povijesni Jeruzalem, vodi potpuno pogrešnu politiku prema Palestincima, da izraelske vlade lažu kako navodno nemaju sugovornika s druge, „neprijateljske“ strane, a nekadašnji šef izraelske unutarnje tajne službe od 1980. – 1986., Avraham Šalom, naglasio je, da se izraelske okupacijske snage prema Palestincima ponašaju kao Wehrmacht u okupiranoj Europi tijekom Drugog svjetskog rata. Da to nije rekao jedan Židov, i k tome iz izraelskog "establishmenta", žigosali bi takvu tvrdnju kao antisemitsku, a DORH bi podnio optužnicu za "pozitivnu diskriminaciju"; u takvom licemjernom svijetu živimo.

Samoubilački bombaški napadi u Volgogradu od 29. i 30. 12. 2013. odnijeli su 32 života ruskih civila; jedan napad dogodio se na glavnom kolodvoru, drugi u jednom trolejbusu, a od konca listopada 2013. godine, (kada je u jednom napadu na autocesti, kada je bomba također razorila jedna autobus, poginulo sedam ruskih civila), to je već treći napad takve vrste u roku od dva mjeseca, počinjen od strane udovica čečenskih boraca koji su poginuli u ratu protiv Rusije devedesetih godina. Da se podsjetimo, prvi ruski predsjednik Boris Jeljcin je prvo priznao državnu nezavisnost nekadašnjoj sovjetskoj republici Čečeniji na Kavkazu, bogata naftom, koja je postala nezavisna država, da bi se nakon toga predomislio, ruska tajna služba likvidirala prvog čečenskoga sekularnoga predsjednika Džohara Dudajeva, (nekadašnji pukovnik sovjetskih strateških nuklearnih zračnih bombardera), i ova mala kavkaska republika s 1 milijun stanovnika otklizila nakon toga u terorizam s islamskim predznako, i u dugogodišnji rat protiv Ruske Federacije, koji je završio ruskom Pirovom pobjedom, uz cijenu stalnih terorističkih napada Čečena po Rusiji, uključujući navodno i u Moskvi. Rusija je tako žnjela ono što je posijala, međutim, to je stvar krive procjene ruske politike da se ratnim terorom može pokoriti jedna mala zemlja i mali narod, o čemu govore bivši šefovi izraelske tajne službe Šin-Bet da Izrael može dobiti svaku bitku, ali ne i rat protiv palestinskog naroda, ali druga je stvar tko danas upravlja čečenskim pobunjenicima i teroristima.

Zanimljivo je da tisak na liberalnom Zapadu i upravljani masovni mediji troše malo riječi o terorističkim napadima u Volgogradu, dok su, npr., za teroristički napad u Bostonu iz 2013., koji je odnio tri života nevinih, utrošili tjedan dana non-stop izvješćivanja, dok im smrt 39 ruskih civila, žrtav terorističkih napada, ništa ne znači, što znači da se rukovode različitim mjerilima koja glase: U Siriji nema terorista nego boraca za slobodu, isto kao u Libiji, a teroristi koji ubijaju na Zapadu su teroristi. Za podsjetnik, ruska tajna služba je američki FBI, prilikom emigriranja dvastudenta iz Rusije u Sjedinjene Američke Države, upozorila na oba brata koji su optuženi kao navodni počinitelji napada u Bostonu, (od kojih je jedan odmah nakon napada likvidiran, a drugi onesposobljen i ušutkan), da imaju policijski dossier u Rusiji, i da su bliski s čečenskim teroristima. (U stvarnosti je napad u Bostonu bio napad pod lažnim stijegom, a dvojica braće, koji su očito bili doušnici tajne službe FBI, su postali žrtveni jarci koji vjerojatno uopće nisu podmetnuli bombe za vrijeme održavanja maratona, već su počeli bježati kad su vidjeli da im se lica odjednom nalaze na policijskoj potjernici, kako bi se američku javnost od "11. rujna" držalo stalno u izvanrednom stanju, a vladajuća politika tumačila kako je, eto, nužno da građani odstupe još malo od svojih ionako u međuvremenu osakaćenih građanskih prava radi povećanja sigurnosti od terorističkih napada, i slično.)

Za terorističke napade u Rusiji koncem 2013. odgovoran je šef saudijske tajne službe, kraljević Bandar bin Sultan, koji je napade takve vrste najavio u svojoj prijetnji koju je koncem srpnja 2013. izrekao u lice Vladimiru Putinu od kojeg je bio zatražio sastanak u jeci Sirijske krize. Kraljević Bandar rekao je tada predsjedniku Putinu:

„Daj da dogovorimo zajedničku rusko-saudijsku strategiju oko nafte. Cilj je ugovaranje cijene nafte i proizvodnih količina koje cijenu drže stabilnu na globalnom tržištu. (…) Mi razumijemo veliki ruski interes za naftom i plinom u Sredozemlju, iz Izraela i na Cipru. Također razumijemo važnost ruskog plinovoda do Europe. Nemamo interes da si budemo konkurenti, jer na tom planu možemo surađivati.“

Bandar je istaknuo, da ono što kaže, da je dogovoreno s Washingtonom, i da vlada Sjedinjenih Američkih Država stoje u potpunosti iza toga.

U daljnjem razgovoru između Arapina i Rusa dotaknuta je ponuda o savezu između kartela proizvođača nafte (OPEC) i Rusije, koji zajedno proizvode preko 40 milijuna barela nafte dnevno, što iznosi 45 posto svjetske proizvodnje. Takav savez bi trajno promijenio stratešku panoramu svijeta. Bandar je svom ruskom sugovorniku u Moskvi obećao masovnu kupovinu ruskoga oružja od strane Kraljevina Saudijske Arabije, i to u vrijednosti od preko 15 milijardi US$, uz uvjet da se Moskva u Vijeću sigurnosti ne protivi uvođenja zone zabrane leta za sirijske vojne zračne snage u Siriji. Kao šlag na tortu je američko-izraelski izaslanik Bandar bin Sultan naveo, da će njegova zemlja spriječiti Katar u izgradnji svoga plinovoda preko Sirije, kako se ne bi plin isporučivao u Europu, i time isključila konkurencija za ruski 'Gazprom'. Ponuda je uključivala i obećanje, da će Rusija nakon pada Bašara a-Asada moći zadržati svoju pomorsku bazu na sirijskoj sredozemnoj obali.

Kako je ovaj saudijski 'đavoljev odvjetnik' u Moskvu došao s mrkvom u jednoj ruci, u drugoj je držao batinu, i izrekao slijedeću prijetnju Rusiji:

„Jamčim Vam sigurnost za slijedeće zimske olympijske igre, [u Sočiju, opaska CBK]. Mi kontroliramo čečenske skupine koje ugrožavaju igre, [čečenski vođa je u tom smislu objavio prijetnju, op. CBK], i one ništa ne čine bez da se s nama usuglase.“ Za čečenske borce u Siriji je kraljević rekao, da ih oni ne brinu, i naglasio: „Mi ih koristimo kao sredstvo pritiska na sirijski režim, ali oni neće igrati nikakvu ulogu u političkoj budućnosti Sirije“.

Nakon uzbuđenog i vatrenog uvoda saudijskog potrčkala Washingtona, predsjednik Putin se nije dao smesti, i kako bi Amerikanci rekli, „cool“ je odgovorio svom drskom samozvanom gostu:

„Znamo da ste desetljećima podupirali čečenske terorističke skupine. Podrška o kojoj ste upravo tako otvoreno govorili je potpuno inkompatibilna sa zajedničkim ciljem – borbe protiv globalnog terorizma. Mi smo zainteresirani za razvijanje prijateljskih odnosa na osnovi jasnih i jakih načela. (…) Naše stajalište glede Asada neće se nikada promijeniti. Vjerujemo da je sirijska vlada najbolji zastupnik sirijskoga naroda, a ne ovi kanibali“, [misleći na teroriste u Siriji iz ogranka al-Kaide, tzv. al-Nusra fronte, koji svojim zaklanim žrtvama iz redova sirijskih ratnih zarobljenika ritualno vade organe i žderu ih, op. CBK].

Kao što je poznato, nakon ovog tajnog razgovora je 21. kolovoza 2013. došlo u predgrađu sirijskoga glavnoga grada Damaska, Gouti, do napada s kemijskim oružjem, za koji je liberalni Zapad optužio sirijskoga predsjednika Asada, da je navodno napao vlastito stanovništvo s međunarodno zabranjenim oružjem za masovno uništenje života. Optužba se naknadno pokazala klevetom, jer je za napad odgovorna saudijska tajna služba, tako da Rijad u suradnji s Katarom predstavlja glavni generator terorizma u Siriji, ali uz pomoć Izraela i Sjedinjenih Američkih Država (i uz Tursku i Jordan), koji u stvarnosti čine Bushovu „Osovinu zla“, a ne Iran, Kina, Rusija i Sirija.

Zahvaljujući mirovnoj inicijativi pape Franje, i diplomatske akcije ruskog predsjednika Vladimira Putina zatim ministra vanjskih poslova Ruske Federacije, Sergeja Lavrova, te odlukama britanskog parlamenta u Londonu koji je odbio prijedlog za rat protiv Sirije, i Sabora Sjedinjenih Američkih Država koji je odgodio glasovanje o objavi rata Siriji, nakon prijetnje predsjednika Obame da će S.A.D. napasti Siriju zbog napada s bojnim otrovima od 21. kolovoza 2013. spriječena je, ne samo agresija liberalnog Zapada na Siriju, nego i mogući napad na Iran, eskalacija sukoba na Bliskom istoku, i na koncu je spriječen Treći svjetski rat, jer su Sirija i Iran ruski saveznici, i saveznici Kine. (Naknadno se vidi dalekovidni potez pape u mirovini Benedikta XVI koji je kao jedan od rijetkih doživotnih državnika dao 2013. ostavku, i povukao se, i time otvorio put za izbor novoga i moralno jakoga pape.) Tako je pravoslavni i katolički svijet spasio svijet 2013. od novog svjetskog rata koji bi imao svoju dimenziju nuklearnoga holokausta odnosno masovnog ubojstva civila širom svijeta, što priželjkuje masonerija da se svjetsko stanovništvo smanji kroz novi svjetski rat s preko šest milijardi na cca. 1 milijardu ljudi koji bi onda, čipirani i ispranih mozgova, bili robovska radna snaga za „svjetsku elitu“ od 1 posto materijalno bogatih koji u svojim rukama drže 95 posto resursa i imovine na svijetu.

Komunistička Kina, koja pretendira preuzeti svjetsko vodstvo od Sjedinjenih Američkih Država, i to na gospodarskom, vojnom i geo-političkom planu, imala je do 2013. otprilike 330 milijuna prisilnih abortusa, što će ovu najmnogoljudniju zemlju svijeta u skoroj budućnosti učiniti zemljom s masovno raspadnutim dušama, tako da ništa neće biti od želje za postavljanjem Kine u centar svijeta kako to inače mnogi zapadni analitičari predviđaju, poput pokojnog geo-ppolitičara Samuela Huntingtona koji je imponirao Franji Tuđmanu. Uz to postoji mogućnost da S.A.D. u planiranom i mogućem preventivnom ratu protiv Narodne Republike Kine dokrajčiti Kineze atomskim napadom, i eliminirati Kinu iz svjetske politike, što na liberalnom Zapadu planiraju učiniti i s Rusijom na isti način, zato i stalno okruživanje Rusije od strane Sjevernoatlantskoga pakta NATO, postavljanje protuzračnih raketa na granici između EU i Ruske Federacije, pod izgovorom navodne opasnosti od iranskih raketa, koji u Moskvi izaziva opći smijeh, jer iranske rakete nemaju takav domet, ali i protumjere u vidu instalacije ruskih raketa uperene prema Zapadnoj Europi i američkim i britanskim vojnim bazama u Poljskoj i Njemačkoj, i drugdje. Pored toga postoji i rezervni plan za Rusiju, i to ubacivanje „crva revolucije“ kao 1917. godine, i uništenje Rusije iznutra putem tzv. liberalnih snaga. Uz to je Kina rastrgana nacionalnim pitanjem brojnog muslimanskog stanovništva na istoku Kine, i Tibetanskim pitanjem, s obzirom na polustoljetnu kinesku okupaciju zemlje u području vječnoga snijega u Himalaji, Tibetu; i 2013. su se brojni Tibetanci dragovoljno spalili, i tako žrtvovali svoj život za slobodni Tibet. Peking pak prijeti Sjedinjenim Američkim Državama i njezinim saveznicima i marionetama, Južnoj Koreji, Tajvanu i Japanu, zveckanjem oružjem preko svog živčanog satelita Sjeverne Koreje, tako da je korejski poluotok, uz Bliski istok, potencijalno krizno područje za izazivanje novog svjetskog rata koji može izbiti i zbog „balkanske bačve baruta“ u Bosni i Hercegovini koja je Daytonskim sotonskim sporazumom podijeljena na dvije utjecajne sfere, (rusku i Zapadnu, odnosno na genocidnu tzv. Republiku Srpsku, i Federaciju BiH), i može poslužiti jednoj od suprotstavljenih strana kao 'casus belli' za novi rat, s tim da genocidnu „Republiku Srpsku“ nije stvorila Rusija nego ju je stvorio liberalni Zapad koji je poticao Miloševićev režim, tzv. JNA i srpske pobunjenike i četnike da u BiH izvrše 1992. – 1995. genocid nad političkim Hrvatima i nesrpskim bosansko-hercegovačkim pučanstvom, pretežito nad muslimanskim življem koje je hrvatskog etničkog podrijetla.

Dok liberalni Zapad podupire u Siriji pobunjenike i teroriste iz ogranaka al-Kaide, u Siriji i na cijelom Bliskom istoku uslijedio je žestoki progon kršćana, a jedan od konkretnih progonitelja sirijskih kršćana je saudijski salafistički ekstremist, kraljević Bandar bin Sultan, bivši veleposlanik Kraljevine Saudijske Arabije u Washingtonu za vrijeme terorističkih napada od '11. rujna', koji zajedno s tajnim službama Izraela i Sjedinjenih Američkih Država stoji iza tog napada pod lažnim stijegom, koji su formalno izvršili 19 terorista i otmičara putničkih zrakoplova koji su zabijeni u Twinse na Manhattanu u gradu New Yorku, i navodno u Pentagon u Washingtonu, od čega je 16 iz Kraljevine Saudijske Arabije. Kršćane se uz to progoni u Egiptu, Turskoj, Saudijskoj Arabiji, Somaliji gdje je čak i Božić zabranjen, zatim, u Sudanu i Nigeriji, ali i na liberalnom Zapadu, i u Republici Hrvatskoj, uvođenjem verbalnog delikta i zločinačke tzv. pozitivne diskriminacije, sudskih progona, i cenzure, te klevetničkim medijskim napadima na Katoličku Crkvu koja je brana lihvarskoj kamati wallstreetskih bankara, i homoseksualnoj propagandi.

Liberalni Zapad se 2013. zgražao nad sudbinom ženskih članova kontroverzne, prosvjedničke skupine provokativnog i nemoralnoga naziva 'Pussy Riots', koje su zbog svog bizarnog i bludnog performansa na oltaru u moskovskoj prvostolnici završile u ruskom radnom logoru, ali licemjerno se banalizira američki logor 'Guantanamo', dok se od amnestije dvije članice navedene skupine, koju je proglasio predsjednik Putin, pravi u zapadnim medijima sprdačinu, i omalovažava taj čin; istovremeno se u zapadnim medijima sotonizira američkog vojnika Bradleya Manninga, (osuđen od am. pravosuđa na dugogodišnju zatvorsku kaznu), koji je Jullienu Assangeu iz Wikileaksa predao brojne dokumente o ratnim zločinima Zapadnog okupatora u Iraku, i druge dokumente, npr., od State Departmenta koji su razgolitili američku diplomaciju do gole kože, pokazujući svo licemjerje Zapadne politike. Julliena Assangea se također sotonizira u liberalnim medijima na Zapadu, kao i Edwarda Snowdena koji je svijetu pokazao orwellovsku megalomaniju masovnog špijuniranja od strane američke tajne službe N.S.A., i što čeka svijet u neposrednoj budućnosti ako globalisti iz redova međunarodnih bankara i masonerije budu odnijeli konačnu pobjedu ili „Endsieg“, namećući ostatku svijeta svoj liberalni fašizam koji se forsira uvođenjem homoseksualnih brakova, i, kako ruski izvori opravdano i argumentirano navode, pokušajima legalizacije pedofilije, uz prisilno nametanje za ljude i životinjski i biljni svijet izuzetno štetnih genetsko modificiranih organizama, (GMO), u prehrambeni lanac čovječanstva, što također služi uništenju poljoprivrednih površina, sakaćenju ljudi, i smanjenju broja svjetskog stanovništva, jer izaziva smrtonosnu bolest rak, i neplodnost, i dr. Liberalni Zapad je 2013. pokazao na primjeru Julliena Assangea, koji se skriva u veleposlanstvu Ekvadora u Londonu, da ne poštuje međunarodno pravo na politički azil, a na vlastitoj koži što to znači iskusio je i predsjednik Bolivije, čiji je zrakoplov prisilno spušten u Beču na putu iz Rusije, radi prisilnog pregleda na temu skrivanja Edwarda Snowdena, valjda u Moralesovom džepu; barem je austrijski predsjednik odbacio suludu i nepravednu zapadnu politiku tihog bojkota zimske Olympijade u ruskom Sočiju, u veljači 2014. godine, nakon što je svoj dolazak već otkazao njemački predsjednik Joachim Gauck, i drugi neki europski čelnici zbog krize u Ukrajini, i natezanja Zapada s Rusijom oko ove najveće zapadnoeuropske zemlje.

Milanovićeva vlada je pak 2013. pokazala potpunu gluhoću i anti-smisao za poštivanje demokratske procedure o kojoj je u Zagrebu, prosinca 2012. godine, govorio i objašnjavao predsjednik Gauk za vrijeme svog službenog posjeta Zagrebu, na svom predavanju na Sveučilištu u Zagrebu.

Prognoza za svijet 2014. godine je umjereno optimistična, ali realno pesimistična, jer ratni 'Lobby' u Washingtonu, i u redovima međunarodnih bankara u New Yorku, i Londonu, nije odustao od izazivanja novog svjetskog rata.

Barack Obama je kao liberal i borac za ljudska prava potpuno podbacio, jedino što ga do sada drži na rubu jest činjenica da još nije zapovjedio izravne aktivnosti u smjeru ratnog sukoba protiv Rusije i Kine preko njihovih saveznika, ali je pritisak na Bijelu kuću ogroman u tom pogledu. Čini se da samo molitve Bogu mogu svijet u 2014. spasiti od Trećeg svjetskog rata, jer su mehanizmi svjetske diplomacije i politike tako postavljeni da je situacija slična kao 1914. godine. Tada su Srbi iz beogradske terorističke organizacije Crna ruke ('Ujedinjenje ili smrt'), i njezinih pomoćnih organizacija, beogradskog 'Slavenskog Juga', i 'Mlade Bosne', poslužili britanskom 'Establishmentu' da preko srpskog socijalista Gavrila Principa, i terorističkim napadom pod lažnim stijegom, raspali novi rat u Europi. Atentat u Sarajevu bio je ondašnji '11 rujan'.

Udbaško divljanje u Republici Hrvatskoj dostiglo je svoj vrhunac tijekom 2013. s Lex Perković, i pokušajima vladajućih ekstremista (titoista) da zaštite komunističke i udbaške zločince od ruke pravde. Vlastodržački koalicijski režim, ne samo da zataškava komunističke (titoističke) zločine, nego partizanski rat iz Drugog svjetskog rata na području bivše N.D.H., i totalitarni komunizam (titoizam) iz razdoblja socijalizma i jugoslavenske „tamnice naroda“, licemjerno naziva „antifašizmom“, i sve svoje političke oponente kleveće kao „fašiste“ i „ustaše“, kontrolirajući medije. Tako smo se naslušali „ustaških zmija“ na „predavanju“ Ive Josipovića u Knesetu, klevetničkih napada na Judith Reisman u Zagrebu, i domoljubnih pokliča u Maksimiru, 2013., koje su domaći režimski mediji odmah proglasili „ustaškim“, nakon što se hrvatska reprezentacija u odlučujućoj utakmici protiv Islanda plasirala na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, 2014. godine.

Bivši komunisti su, naime, komunizam nakon pada Berlinskog zida „krstili“ antifašizmom, i time izbjegli nužnu katarzu, ali svojim unucima učinili medvjeđu uslugu, jer otrežnjenje za njih će jednoga bliskoga dana biti traumatično kada bude ukinuta cenzura, i na svjetlo dana izbije sva zla ćud titoizma, i povijesna istina o masovnom ubojstvu preko pola milijuna Hrvata, od 1941. do 1990. godine, odnosno do pada Berlinskog zida i sloma komunizma u Europi. Sve vlade, i svi predsjednici Republike, iz redova stranaka HDZ i SDP, su od hrvatske nezavisnosti do gubitka nezavisnosti ulaskom u članstvo Europske unije, 2013. godine, zataškavali jugo-komunističke zločine, i štitili partizansko-komunističke (ratne) zločince, i kriminalce udbaše, a Hrvate optuživali i optužuju za „fašizam“ – dok pljačkaju zemlju i uništavaju njezino gospodarstvo, i budućnost hrvatskih građana.

Doktrina o „izuzetnosti“ Sjedinjenih Američkih Država, koju u Ujedinjenim narodima 2013. promovira tragični predsjednik Obama, govori o opasnoj umišljenosti u vrijeme nakon '11. rujna' kada su S.A.D. pretvorene u policijsku državu s potencijalom izbijanja građanskog rata zbog velike nezaposlenosti i socijalne bijede, i nasilnog nametanja homoseksualnih brakova. Proporcionalnom stavljanju američkog ustava izvan snage, ukidanju građanskih prava radi navodnog povećanja sigurnosti zbog izmišljene terorističke prijetnje, i uvođenju policijske države u Sjedinjenim Američkim Državama, jača demokracija i sloboda u nekadašnjoj despotskoj Rusiji. Zapad je zbog Svjetske financijsko-ekonomske krize iz 2007./2008, koju su prouzročili wallstreetski međunarodni bankari, izgubio status, ne samo vodećeg gospodarstva svijeta, već i vodeće nacije demokracije i sloboda, a „unije“ S.A.D. i EU postale su veliki logor za kršćane i politički nepodobne ljude, kao nekoć SSSR i 3. Reich.

Godine 2014. predviđa se konačni slom euro-zone u Europskoj uniji, kolaps hrvatskoga gospodarstva s preko pola milijuna nezaposlenih i općeg socijalnog kaosa u zemlji, daljnje provokacije vlastodržačke ekstremne ljevice i nastavak sotonizacije hrvatskih branitelja, i općenito patriota Hrvatske, zatim, udar na nacionalno dostojanstvo i ljudski dignitet, i nastavak politike suradnje Banskih dvora i Pantovčaka s Dedinjem, to jest nastavak tuđmanizacije Hrvatske i obnovu suradnje u politici i tajnoj diplomaciji između Beograda i Zagreba kao u vrijeme suradnje Franje Tuđmana i Slobodana Miloševića.

Tko preživi 2014. godinu, raznorazne nove epidemije i sukobe u svijetu, i ostane zdrav i normalan, razgovarat će o svojoj budućnosti, slobodi i nezavisnosti, o svojim ljudskim pravima, i svojoj sreći u životu, ako svijet ne završi baš kao 1918. i 1945. nepravednim mirovnim sporazumima, i izručenjem i ubijanjem nevinih, kao što su Roosevelt i Churchill 1945. izručili Staljinu i Titu ratne zarobljenike antikomuniste nad kojima je izvršen komunistički genocid, to jest organiziran novi holokaust, i pobili japanske civile atomskim bombama.

Dok se kineska automatska letjelica spustila 2013. na Mjesecu, što Zapad omalovažava i cenzurira, a indijska poletjela prema Marsu, što se općenito prešućuje, Washington igra ruski rulet, naslanjajući revolver na sljepoočnicu čovječanstva i svijeta; ove godine je opalio jednom, i bubanj u revolveru se okrenuo za jedna okretaj, bez ispaljenog taneta, vidjet ćemo kako će završiti drugi pokušaj 2014. No, prije će možda izbiti Treći svjetski rat nego što će Vatreni postati svjetski prvaci u nogometu, osim ako se ne dogodi čudo u jednom i drugom slučaju. Što nam, međutim, vrijedi, da i postanemo svjetski prvaci u nogometu, ako ostajemo svjetski prvaci u pljačci vlastite zemlje, i uništenju njezine nezavisnosti? Što nam vrijedi da smo u Brazilu prvi, a na domaćem terenu gubitnici? Što nam vrijedi prvo mjesto na travnjaku, ako smo za dom pasivni, i toleriramo blaćenje Domovinskog rata, te držimo bivše komuniste na vlasti i u saborskoj oporbi? Biti će kruha i igara 2014. godine, ali Hrvatske biti neće!?


Svim čitateljicama i čitateljima bloga Crni blog komunizma Sretna Nova godina!

CBK






30.12.2013. u 18:09 • 10 KomentaraPrint#^

utorak, 24.12.2013.

SRETAN BOŽIĆ - FROHE WEIHNACHTEN - MERRY CHRISTMAS 2013

 photo TrgsvetogPetrauRimunaBo17E0i1070_zpse1710233.jpg

Sretan Božić svim kršćanima i drugim ljudima dobre volje želi Crni blog komunizma (CBK) u suradnji s Hrvatskim centrom za istraživanje zločina komunizma!

Božić ili rođenje, po Bibliji, „Sina Čovječjega“, Isusa Krista, u Betlehemu, koji katolici i protestanti obilježavaju u noći s Badnjaka 24. prosinca na 25. XII svake godine, a pravoslavci po starom kalendaru dva tjedna poslije, je blagdan nade u čovjekovo spasenje:

„… Ja sam se zato rodio i zato došao na svijet da svjedočim za istinu. Svatko tko je prijatelj istine sluša moj glas.“ (Isus iz Nazareta na suđenju pred rimskim upraviteljem Pilatom, 33. godine.)

U čemu se nalazi čovjekovo spasenje? Kao prvo, u vječnom životu…

… Nakon smrti na ovom svijetu, planetu Zemlji, nakon ovozemaljskoga života čovjekova duša nastavlja postojati. (Odumire samo tijelo koje se pretvara u prah i pepeo.)

Bog je Stvoritelj svemira, i svega živoga, a čovjeka je stvorio na svoje lice i naličje, stvorio je čovjekovo tijelo, i njegovu dušu. Po tome je čovjek savršen, sve dok sebe ili bilo što na ovome svijetu ne pretpostavi Bogu, i dok se ne izdigne iznad Boga koji se nalazi iznad Svemira, i izvan prostora i vremena, tako da pretpostavljanje Bogu vodi ravno do izravnog sukoba s Bogom koji niti jedan čovjek i njegovo potomstvo ne može preživjeti, već može računati s najtežim posljedicama po sebe i potomstvo na koje prenosi grijeh.

Svaki napad čovjeka na drugog čovjeka, mišlju, riječju, djelom i propustom, ili osuđivanje, ogovaranje, mržnja, prijezir, i ljutnja, laž, prijevara, pohlepa, oholost, ubojstvo i ubojstvo ljubavi općenito i kolokvijalno rečeno je grijeh koji se kažnjava po automatizmu Božjeg mehanizma regulacije odnosa na svijetu i u životu, i to bolešću radi zaštite daljnjeg propadanja čovjekove duše. Roditelji svoje grijehe prenose izravno na djecu ako se ne pokaju.

Pokajanje je jedini način čišćenja duše, pri čemu je potrebno pomoliti se Bogu ne samo za čišćenje vlastite duše, nego i duše svoje djece, čak i onih nerođenih, i svog potomstva do nekoliko koljena, kao i predaka.

Svaka čovjekova bolest povezana je s njegovim grijesima. Obole i zločesti i dobri ljudi, a dobri zato što, nakon što dožive nepravdu, počinju u mislima odbacivati takav svijet i osuđivati ga, i podsvjesno razvijaju mržnju i prijezir, jer ne mogu promijeniti svijet, a odbijaju u pravilu promijeniti sebe da otpuste ljutnju, i da se pokaju, tako da dolazi do onečišćenja duše koje se zaustavlja bolešću, jer bolestan čovjek nema vremena mrziti i prezirati. (Djeca su bezgrješna, ali obole zbog svojih roditelja, i/ili predaka koji grijeh prenose u njihove duše čak i dok još nisu začeta; roditelj počini grijeh ako pomisli da ne želi začeće i/ili rođenje djeteta, kao i svađe i mržnja među roditeljima, i između djece i roditelja. Obiteljske svađe i svađe među rođacima vode do teškog grijeha, jer je ljubav u obiteljskim odnosima pojačana, tako i mržnja i prijezir.)

… Kao drugo, spasenje se nalazi u pokajanju koje ne samo da može spriječiti bolesti, uključujući najtežih i smrtonosnih tipa onkoloških bolesti, nego može dovesti do konačnog ozdravljenja koje je u medicini nepostojeće, jer doktori liječe samo posljedice, a ne uzroke bolesti, a uzrok bolesti nalazi se u čovjekovoj podsvijesti, dakle, u njegovoj duši.
Medicinsko liječenje organizma, koje ne eliminira uzrok bolesti, vodi samo do odgode nastanka slijedeće bolesti jer bolest putuje organizmom, od jednog organa do drugog.
Kad je čovjek zdrav, onda ima sve preduvjete da ostvari osobnu sreću, a osobna sreća na prvome mjestu uključuje zdravlje, a zatim sve ostalo poput sreće u ljubavi, obiteljske sreće, blagostanje, i ovozemaljske blagodati koje, ako se ne pretpostavljaju Bogu, nego služe za povećanje ljubavi prema Bogu, čine čovjekovu sreću, a za vjernike je najveća sreća ljubav prema Bogu koju čovjek dobiva, dakle, vraća svome Stvoritelju, a ostaje mu onda i dovoljno za ljude i svijet oko sebe, kao i za sebe samoga, jer moramo voljeti i sebe kako bismo mogli voljeti druge i svijet oko sebe.

Isus je došao na naš svijet da spasi čovjeka od sebe samoga, od njegove pohlepe, bahatosti i oholosti, od njegovih laži i samoobmane, od mržnje i prijezira, jer osnovna poruka Isusa iz Nazareta je „ljubav i mir“, ljubav i prema neprijatelju, a ne samo prema bližnjemu; ljubav prema neprijatelju, i okretanje drugog obraza za primitak pljuske ne znači fizički i drukčije se ne braniti, nego znači da je blagotvorno kada se molimo Bogu za Njegovu ljubav da ju podari našim neprijateljima, i da im oprostimo kada zatraže oprost.
Što nam vrijedi ako podignemo vlastito dijete koje padne, a pasivno promatramo kako pada dijete susjeda, i ne činimo ništa da mu pomognemo ako možemo? Što nam vrijedi materijalno bogatstvo ako smo sebični, a to bogatstvo gomilamo, iako ga ionako ne možemo ponijeti sa sobom u grob kad dođe vrijeme konačnog odlaska s ovog svijeta, prije ili kasnije, kako tko. Jako grješni ljudi znaju čak i dugo živjeti, jer poput „vampira“ drugima kradu njihovu (pozitivnu) energiju, što bi se reklo životnu energiju, rušeći im ujedno njihov imunološki sustav, a to čine neargumentiranim kritikama, zanovijetanjem i ogovaranjem, notornim lažima, prijetnjama i ucjenama, prevarama, dijeljenjem pameti kao da su najpametniji na svijetu, ohološću, pakošću i osvetoljubivošću, i ljubomorom. (Obrana od „vampira“ je da se molimo Bogu da mu prosvijetli pamet i podari svoju ljubav, i da se fizički maknemo od takvoga „krvopije“, te da ga po mogućnosti izbacimo iz naše glave; ako je u pitanju član obitelji i rodbine, onda je molitva pogotovo na mjestu.)
Jedini koji ima pravo na ljubomoru je Stvoritelj koji nas je stvorio. Bog ima pravo i uništiti život ako hoće, jer ga je i stvorio, a osnovni razlog postojanja čovjeka je da svjedoči Božju kreaciju, i da širi ljubav koju od svog Stvoritelja dobiva.
Mi ljudi nemamo pravo se miješati u Božju kreaciju, niti znanstvenim kloniranjem ljudi, niti stvaranjem i širenjem genetski modificiranih organizama, niti rušenjem prirodnih zakona, i uništenjem čovjeka i prirode. Uništenje čovjeka je i uništenje njegove sreće, i slobode, a čovjekova sloboda ograničena je jedino Božjim zakonima, što znači da ne smijemo činiti baš sve što nam padne na pamet! Bog nam je ostavio slobodu izbora, a svog Sina je poslao među nas, da nas nauči milosrđu, i objavi naše spasenje. Izbor je na nama hoćemo li prihvatiti Njegovu ljubav, ili slijediti vlastitu životnu filozofiju koju hrani naš ego, i s kojom nas zavodi „nečastivi“, kako je Isus nazvao pronositelja zla. Zlo je u nama ako nemamo ljubavi u sebi.

Stoga je Božić radosna vijest. Božić je blagdan za čovjeka dobre volje, vjernika, obiteljski blagdan kada se u tišini i miru slavi rođenje Isusa Krista, našeg Spasitelja. Pored Uskrsa je Božić najveći povod slavlju i radosti, jer Isus bez svoje Božje dimenzije samo je „dobar čovjek“ koji je prelazio etničke, rasne i spolne granice, (ženu je učinio ravnopravnu muškarcima), cjelivao bolesne, obraćao se, ne našemu mozgu nego našoj empatiji, ali Isus kao Bogočovjek koji je nakon raspeća uskrsnuo od mrtvih i uzašao na nebo, u Kraljevstvo Božje, je naš Spasitelj, a ne samo dobročinitelj.

Isus je stvorio novu vjeru i religiju, kršćanstvo, a na svom apostolu Petru stvorio je Crkvu, koja je Stijena koju ni vrata paklena ne mogu razoriti.

Kršćanska religija je čuvarica čovjekove duhovnosti, i zaštitnica obitelji u kojoj nastaje brak temeljen na ljubavi i ljubavni odnos supružnika i potencijalnih roditelja, i odnos ljubavi između roditelja i njihove djece i obratno. Božić je ljubav, temelj obitelji, osnovne ćelije društva.

„Mirna noć, sveta noć“ je noć s Badnjaka na Božić kada se rodio Isus. Sretan Božić obiteljima žrtava komunizma/titoizma! Sretan Božić svima!


"Sretan" rođendan Wall Streetu – i stogodišnjem ropstvu nekadašnjeg kršćanskog Zapada!

Ove 2013. godine navršilo se 23. prosinca 100 godina od najveće zavjere u modernoj povijesti čovječanstva kada je stvorena središnja banka Sjedinjenih Američkih Država zvana „Federal Reserve System“, koja je formalno javna ustanova, a u stvarnosti jedna privatna banka s kojom upravljaju privatni interesi tzv. međunarodnih bankara s Wall Streeta i londonskog Citya. Osnivanje FED-banke predstavlja najveći udarac čovjekovoj slobodi u povijesti.

Zakon o osnivanju ove banke zla, „Federal Reserve Ac“t, donijet je na perfidan način u vrijeme kada je apsolutna većina kongresnika iz Washingtona otputovala doma svojim obiteljima povodom Božića. Tako je za ovaj perfidan zakon, koji je, dakle, donijet s trikom, glasovalo od 435 parlamentaraca odnosno predstavnika demokracije samo 43, a 25 protiv, uz 27 suzdržanih glasova. Zakon je potom odmah potpisao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Woodrow Wilson, koji će poslije priznati da je od industrijske sile S.A.D. stvorio invalida, i S.A.D. izručio bankarskoj mafiji s Wall Streeta, učinivši američku vladu i američki narod ovisnima poput roba od beskrupuloznih bankara koji su preko Federalnih rezervi počeli kreditirati američku vladu i Sjedinjene Američke Države; od toga vremena počelo je i zaduživanje Sjedinjenih Američkih Država, i gomilanje državnoga duga koji je u eri administracije predsjednika Obame premašio preko tisuću milijardi US$, i raste kao tumor iz dana u dan.

Zakon o Federalnim rezervama, koje su dobile ovlast tiskanja dolara, nikada nije stupio na snagu jer ga nekoliko saveznih država nije ratificiralo, ali se i dan-danas američka vlada ponaša kao da je ovaj zakon zakonit, što svjedoči o korumpiranosti i oportunizmu svake vlade u Washingtonu. Praktički su bankari stavili Washington u svoj džep, i k tome preko svojih privatnih para-parlamentarnih političko-ideoloških organizacija poput njujorškog Vijeća za vanjske odnose (CFR), i Bilderbeg-organizacije, vode unutarnju i vanjsku politiku iza kulisa službene politike, a političari i državnici su u pravilu njihove marionete.

Jedan senator koji nije marioneta Wall Streeta, bivši senator iz Texasa, Ron Paul, rekao je, da je kao parlamentarac bio dobio veći uvid u tajnu C.I.A. nego u Federalne rezerve.

Uz kontroverzni i protuustavni Zakon o federalnim rezervama je bankarski krug oko Johna D. Rockefellera, Paula Warburga, i J.P. Morgana korupcijom „progurao“ i Zakon o porezu na dohodak, tako da su od Badnjaka 1913. godine američki radnici (posloprimci) po prvi puta počeli plaćati porez na dohodak koji se ne koristi, kako je u američkoj javnosti i dan-danas rasprostranjeno mišljenje, za financiranje javnih radova i javnih službi poput FBI, vojske, javnoga školstva, ili za izgradnju infrastrukture, nego za otplatu državnog duga Federalnim rezervama, i lihvarskih kamata. Naravno, i zakon o porezu na dohodak je protuustavan, odnosno nepostojeći, što je potvrdio i Vrhovni sud Sjedinjenih Američkih Država, ali se i nadalje naplaćuje, to jest izvršna vlast ruši američki Ustav. (Niti jedan sud, od općinskog preko okružnog do vrhovnog suda u nekoj saveznoj državi ne može optuženome za pronevjeru poreza dokazati postojanje zakona o porezu na dohodak, a bez zakona ne bi smjelo biti ni osude, međutim, desetci i desetci tisuća Amerikanaca znali su provesti godine u zatvoru, jer se nisu sjetili da im predsjedavajući sudac pokaže zakon o porezu na dohodak.)

Kongresnik afroameričkog podrijetla iz Floride, Allen West, priznao je američkoj javnosti 2013. godine, da Sjedinjene Američke Države u stvarnosti nisu Država nego korporacija, a da „je predsjednik u stvarnosti glavni izvršni direktor korporacije zvana Sjedinjene Američke Države.“

Odmah nakon osnivanja Federalnih rezervi počeo je Prvi svjetski rat u kojemu su „međunarodni bankari“ financirali zaraćene strane i time produljili rat. Samo bankar J.P. Morgan je na smrti jednog američkog vojnika zaradio 10 tisuća dolara, a gdje je profit od kreditiranja vojne opreme i materijala za Englesku, Italiju, Francusku i dr. To je u stvarnosti ratno profiterstvo. Njegova banka je pak jedna od banaka s Wall Streeta koja je stvorila tzv. Svjetsku financijsku krizu koja je pogodila liberalni Zapad, i krizu u euro-zoni u Europskoj uniji, visoku nezaposlenost, i kreditno ropstvo sjevernoameričkih i zapadnoeuropskih radnika, tako i hrvatskog radništva nad kojim vladaju korumpirani zločinci u Banskim dvorima, Saboru i na Pantovčaku; bez obzira na to, i ta banka je od strane Kongresa opskrbljena nakon izbijanja krize s nekoliko desetaka milijardi dolara pomoći, naravno, novca od poreznih obveznika. Zvuči kao šala ali je gola istina.

Republika Hrvatska također u stvarnosti nije Država nego servis za plaćanje lihvarskih kamata na tzv. državni dug, odnosno dug „građana“, jer ga posloprimci (radnici) otplaćuju. Istina je ta, da se Država kao takva ne može zadužiti, tako da se na svjetskom tržištu kapitala zadužuju samo nepostojeće države, odnosno ogranci korporacija s kojim upravljaju marionete washingtonskih marioneta. Zato i je stvoren korporacijski konglomerat zvan EU, u koji je 2013. učlanjena Republika Hrvatska kao 28. članica, izgubivši atribute državnosti, i državnu nezavisnost. Kaže se da čovjek koristi samo dva posto svoga mozga, a visoko-obrazovani sveučilišni profesor između tri do pet posto; stoga nije čudno, da je hrvatski narod pristupanjem RH u EU brutalno prevaren, jer su ljudi površni, ljudi u pravilu ne razmišljaju nego samo plaćaju, kako svoje pogreške, tako i svoje račune korporacijama (krupnom kapitalu).

Prva korporativna država u Europi, osim Sjedinjenih Američkih Država u svijetu, bila je Mussolinijeva fašistička Italija koju je financirao Wall Street, a zatim Sovjetski Savez i sve druge komunističke zemlje koje su za Wall Street bile vezane koncesijama, i kreditima preko Međunarodnog monetarnog fonda i Svjetske banke u Washingtonu, koje su stvorili isti ljudi koji su stvorili i središnju (privatnu) banku Federalne rezerve u gradu New Yorku na otoku Manhattan blizu ulice Wall Street gdje se nalazi špekulantska burza preko koje „međunarodni bankari“ stvaraju svjetske financijsko-ekonomske krize, i svjetske ratove.

„Banka“ Federalne rezerve je majstorski trik za obmanu nevinih ljudi, jer predstavlja novčarski sustav temeljen na dugovima koje otplaćuje narod, čime narod postaje rob, odnosno radnici postaju robovska radna snaga koja se iscrpljuje do (često prijevremene) smrti da bi ratnim profiterima namaknula golema materijalna bogatstva, odnosno to je sustav za isisavanje svake zemlje koja se nalazi u mreži liberalnog Zapada.

Kad je riječ o FED-banci, i općenito o „narodnim bankama“, radi se o genijalnom izumu pohlepnog i zločinačkog uma, s kojim je stvorena vrijednost iz ničega. To je u stvari i stvarnosti 'Perpetuum Mobile' koji je u Sjedinjenim Američkim Državama nametnut 'de facto' u državnom udaru. To je najveća krađa u povijesti čovječanstva koja traje i danas, ali krađa u kojoj ne odgovaraju kriminalci, nego nevini građani koje se preko duga pretvara u kriminalce kojima se pljenidbama oduzima njihova imovina i predaje u ruke kriminalnim bankarima.

Kad bankari sami posrnu zbog svojih pohlepnih špekulacija da ukradeno još više uvećaju, onda ceh plaća opet porezni obvezni, (kreditni rob), kao što se vidjelo na primjeru krize iz 2007./2008. koju su prouzročili bankari, a porezni obveznici fiktivnih država, USA i EU, otplaćuju stotine i stotine milijarde dolara i eura, novac koji je praktički poklonjen bankama. (Kako bi se čovjeka svelo na bezimenu oznaku, svaki je „građanin“ dobio svoj broj, i tako postao bezimeni rob. U Hrvatskoj je taj broj „OIB“, a prije je bio „JMBG“. Koliko pak ljudi u Bosni i Hercegovini još manje koriste dva posto svog mozga vidi se po primjeru da su se 2013. u prosvjedima izborili da dobiju „konačno“ svoj „JMBG“.)

FED-banka tiska novčanice, a preko Međunarodnog monetarnog fonda (IWF) i poreza dobiva konkretne materijalne vrijednosti. To znači iz ničega stvoriti sve. Uz to bankari dodatno zarađuju kroz inflaciju, odnosno stalno smanjenje vrijednosti novca. Vrijednost dolara je od 1913. do 2013. pala za 95 posto. Za jedan dolar danas možete kupiti nešto što je 1913. vrijedilo 5 centi. U tome profitiraju samo bogataši, dok prosječni građanin-štediša samo gubi. Štedjeti je izgubilo danas svaki smisao jer štediša postaje još i jamac bankama, to jest ako banci prijeti odlazak u stečaj ili ode u stečaj, krade se s računa u banci ušteđevina štediša, što je odnedavno regulirano propisima u Europskoj uniji. 100 dolara u gotovini iz 1913. godine danas vrijedi samo pet dolara, ali zato nekretnina koja je tada vrijedila 5000 dolara, danas vrijedi 1 milijun US$. Najveći vlasnici nekretnina su banke, odnosno vlasnici banaka, među njima najveći 'međunarodni bankari'. Inače je osnovni i objavljeni razlog osnivanja FED-banke glasio, da služi održavanju stabilnosti valute. Umjesto toga međunarodni bankari se igraju Boga, i potkopavaju narodne ekonomije. Svojim djelovanjem 'međunarodni bankari' time imaju više ovlasti i moći od demokratskih i nedemokratskih vlada pojedinih zemalja. Narodne banke diljem zemalja svijeta, tako i Hrvatska narodna banka, (HNB), neovisne su samo od suverena, to jest od demokratskih predstavnika, od predsjednika, premijera i parlamenata.

Trenutno, dakle, nakon izbijanja svjetske krize iz 2007./2008. jedina zadaća FED-banke jest, da mjesečno upumpava u burzu na Wall Streetu 82 milijarde dolara kako bi na umjetan način održavala visinu dionica, jer 'međunarodni bankari' misle, da će se tako dioničari osjećati bogatijima, trošit će više, a nezaposlenost će padati, umjesto da se gospodarstvo opskrbi s kreditima za investicije. Tu leži i problem zašto nema investicija u Republici Hrvatskoj kad ih nema ni u Sjedinjenim Američkim Državama, toj otetoj Državi koja je pretvorena u jednu veliku korporaciju spojena pupčanom vrpcom sa svojom sestrom blizankom – Europskom unijom. Na kraju će takav mjehur zvan 'Wall Street' opet puknuti; onda će opet narodi odnosno porezni obveznici plaćati ceh, i još više osiromašiti, sve dok nekoć bogati zapadni radnik ne postane sovjetski 'proleter'. To će trajati sve dok se banke budu nalazile pod državnom zaštitom kao što će udbaška posla u Hrvatskoj trajati sve dok se udbaši i drugi komunistički zločinci budu nalazili pod zaštitom Republike Hrvatske. Neke banke imaju u međuvremenu, npr., bilancu dobiti veću nego bruto-nacionalni proizvod pojedinih zemalja, što je suludo. To zato što su to dozvolili korumpirani vladajući političari. Ovakav bankarski tumor pretvara se u rak koji razara tkivo naroda i njegovih nekadašnjih nacionalnih država. Najbolju zaradu banke, međutim, ostvaruju preko ratova, jer rat stoji, a zemlje koje ratuju moraju se zaduživati kako bi mogle voditi ratove. Zato narodi žive u stvarnosti između dva rata.

Čovjek pobjeđuje rak na različite načine: Jedan je način da ne živi u grijehu, a drugi je da ne hrani tumor i karcinom hranom, odnosno da gladuje, kako bi zloćudna stanica, koja se pohlepno pobunila protiv organizma, odumrla; isto tako je s bankama: Nemojmo koristiti uslugu banaka, kako na privatnoj ili osobnoj, tako i na nacionalnoj odnosno državnoj razini, i bolest zvana bankarski sustav će odumrijeti. Republika Hrvatska bi već ovog trenutka trebala prestati vraćati bilo kakve kamate na kredite, i kredite same, odnosno tzv. državni dug koji su ionako stvorili korumpirani vladajući političara kojima treba suditi za veleizdaju. Jedino tako se krvopije možemo riješiti. Paralelno s tim treba ukinuti porez na dohodak u Republici Hrvatskoj, i smanjiti i druge poreze, i tako omogućiti postupni gospodarski rat. Vladajuće stranke u Hrvatskom saboru to neće napraviti jer su potkupljene da čine zlo, i u tome vladajući političari čak uživaju. Narodne banke postoje samo da se imovina stanovništva transferira bogatoj eliti, kako domaćoj, tako još bogatijoj inozemnoj tzv. svjetskoj eliti od 1 posto svjetskog stanovništva, koja u svojim rukama drži 95 posto bogatstva svijeta, i to sve od 1913. godine do danas, za 100 godina je uspostavljen faraonski sustav na liberalnom Zapadu pokriven smokvinim listom liberalne demokracije, odnosno liberalizam i neoliberalizam uništio je demokraciju, i potkopao pravnu državu.

Od 1913. godine svijetom, i Zapadom, vladale su 18 umjetne recesije u gospodarstvu: 1918., 1920., 1923., 1926., 1929., 1937., 1945., 1949., 1953., 1960., 1969., 1973., 1980., 1981., 1990., 2001. i posljednja u nizu počela je 2007./2008., i traje do danas, 2013. godine. Ovu posljednju se misli „riješiti“ kroz novi rat na Bliskom istoku, sukobom sa Sirijom i Iranom, i Sirijsku krizu pretvoriti u Treći svjetski rat.

Jedino rješenje da se trajnije izbjegne novi svjetski rat je ukidanje Federalnih rezervi u New Yorku. Drugo rješenje ne postoji.

Katolička Crkva i Sveta Stolica nisu bez veze na meti zapadnih liberalnih korporativnih medija, jer Crkva kritizira ovu farizejsku kreditnu politiku, i stavlja žig na lihvu. Kada prosječni domaći kritičar „opali“ po Crkvi, nije ni svjestan koliko radi u korist krupnoga kapitala, i koliki je u stvarnosti bedak kada govorom mržnje napada Crkvu koja je jedina kakva-takva brana pred naletom krupnoga kapitala koji parazitski ždere sve pred sobom.
Marksizam nije nikakvo rješenje za ljude pošto su marksizam stvorili vlasnici krupnoga kapitala kao modus za pljačku naroda, što se vidi iz programa zvan Manifest komunističke partije čiji pravi autor nije Karl Marx, nego Clinton Roosevelt, sjevernoamerički visokopozicionirani mason, i član tajne organizacije Iluminati. Srž Komunističkog manifesta je kroz revoluciju osnovati „narodnu banku“. Jedini pravi odgovor na to je kontra-revolucija, i to bez obzira na pad Berlinskog zida odnosno upravo zbog toga, jer se stvorilo uvjerenje kako je komunizam pao. Da, pao je, doživio je slom, ali su „narodne banke“ i dalje nastavile djelovati isto kao i udbaši koji su 1990. samo kapute promijenili. Nema više Narodne banke Jugoslavije, zato Hrvatske narodne banke od koje hrvatski politički narod nema ništa jer je HNB samo mjenjačnica za devize, tako da, niti stoji iza vrijednosti kune, niti služi za investicije u hrvatsko narodno gospodarstvo koje se topi kao snješko na suncu.

Stanje će u 2014. biti još gore nego 2013. i prethodnih godina, kako u politici, tako i u gospodarstvu, i tako isto u Republici Hrvatskoj gdje će nezaposlenost preći pola milijuna, jer čovjek još spava dubokim snom. Čovjek je čovjeku postao vuk u kojega su ga pretvorili tzv. liberalni mas-mediji koji ljude svađaju međusobno, jer im lažima i perfidnim metodama apeliraju na njihovu empatiju i ispiru im mozak. U biti, mediji se igraju Boga, i preoteli su Božić, jer jedino Isus Krist na pravi način apelira na empatiju ljudi i njihova srca; sve drugo je nešto drugo, a u Bibliji i stoji zapisano: „Po plodovima će te ih prepoznati“. Vidimo kakvi su „plodovi“ naših medija i njihovih malih mangupskih „firera“ u vladajućoj politici. Takvi loši mediji mogu pasti samo ako takva politika doživi slom. Stoga, ljudi, probudite se! Isus nas poziva na revoluciju naše savjesti. To je osnovna poruka svakog Božića.


CBK

Oznake: plaža

24.12.2013. u 16:28 • 8 KomentaraPrint#^

četvrtak, 12.12.2013.

APOKALIPSA DANAS

 photo PapaFranjo_zps6fc7c29a.jpg

Papa Franjo nosi svoj križ u vrijeme Apokalipse

 photo Mismosijakova17E0nibritpremijerCamerondanskapremijerkaiampredsjednikBarackObamanamemorijalnomskupuzapreminulogNelsonaMandelu_zps51a58832.jpg

Svjetska elita dovoljna sama sebi: britanski premijer David Cameron, danska premijerka Helle Thorn-Schmidt, i predsjednik Barack Obama, veselo se druže i zabavljaju na komomoraciji preminulog Nelsona Mandele u Južnoafričkoj Republici, prosinca 2013. godine; foto Agencija France Press, AFP.

 photo Plakatobrakuhrvatskegra1110anskeudrugeUimeobitelji_zpsd9f25ead.jpg

Pobjedu na referendumu o braku, izborena protiv titoističke balkanske falange-sluga krupnoga kapitala, i falange režimskih medija, pokušava obezvrijediti i potkopati Milanovićev režim i predsjednik Josipović ustavnom definicijom obitelji za isto-spolne parove, i zakonskom regulacijom definiranja isto-spolnih partnerstva kao "obitelj", iako je obitelj zajednica tate, djeteta i mame, odnosno muškarca, žene i djece ili samohranih majki i samohranih očeva

 photo Family_zps1bed940d.jpg

Vlada predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Baracka Obame, manipulirala je informacije o napadu s kemijskim oružjem (bojnim otrovima) koji se dogodio u kolovozu 2013. u predgrađu Damaska, Gouti, u Siriji, izvještava istraživački novinar i dobitnik Pulitzerove nagrade, g. Seymour Hersh.

 photo SeymourHersh_zpsbb03ac6d.jpg

Istraživački američki novinar Seymour Hersh, oštar kritičar američke vlade, kroz desetljeća

To je samo još jedan u nizu dokaza da je zločesti i zločinački liberalni Zapad htio sirijskom predsjedniku Asadu prikvačiti ratni zločin protiv čovječnosti, i stvoriti lažni alibi za napad na Siriju, iako su Zapadni čelnici sa svojim saudijskim i izraelskim saveznicima (nove sile osovine – Osovina zla) krivi za masovni zločin počinjen nedopuštenim oružjem za masovno uništenje.

Seymour Hersh je svojedobno razotkrio masakr američkih snaga u vijetnamskom selu "My Lai" (Maj Laj), i skandal zbog mučenja ratnih zarobljenika od strane američkih istražnih organa u iračkom zatvoru Abu Graib koji je zloglasan još iz doba diktatora Sadam Huseina.

Za britanski 'The Guardian' je Hersh izjavio da je priča o ubojstvu Osame bin Ladena 2011. od strane američkih specijalaca iz postrojbe 'Navy Seals' „velika laž“, i naglasio je da „niti jedna riječ o tome nije istinita“.

Ovaj američki novinar se požalio da ga američki mediji u pravilu cenzuriraju, i bojkotiraju, tako da američka javnost ne može izravno saznati istinu, dok ju američka vlada laže, te je stoga svoja saznanja počeo objavljivati svijetu preko britanskog tiska na kojeg britanski premijer Cameron pravi veliki pritisak da cenzurira izvješća o 'NSA' skandalu ilegalnog prisluškivanja cijelog svijeta, državnika, i stanovništva, civilne i privatne korespondencije koju štiti sloboda govora i javne riječi, i izražavanja, i po Povelji UN.


„Najbolji put skinuti krinku s neke diktature jest prisiliti ju, da se ponaša kao diktatura kako bi je svatko vidio.“

Sada je koncem 2013. godine jasno da je liberalni Zapad prikrivena diktatura ništa manje opasna od bivšeg staljinističkog Sovjetskog Saveza, titoističke Jugoslavije, i Hitlerove Njemačke. EU je postao 'EUSSSR'.

Zapadni vladari, političari i državnici – ratni zločinci

Vladajući političari, čelnici i državnici na liberalnom Zapadu (EU, USA), među njima i Kabinet vlade Kukuriku-koalicije u Banskim dvorima na Trgu svetog Marka u Zagrebu, počinili su 'de facto' ratni zločin kada su u ljeto 2013. godine prijetili agresivnim ratom članici Ujedinjenih naroda, Arapskoj Republici Siriji, i zračnim napadima i uništenjem, što je po međunarodnom pravu zabranjeno prijetiti oružanom intervencijom protiv neke nezavisne države, i upotrijebiti oružanu silu u napadačke svrhe protiv neke nezavisne države, bez odobrenja Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda, i ako ista nije nikoga napala odnosno izvršila agresiju i invaziju na zemlju koja prijeti. Oružana intervencija je po međunarodnom pravu dozvoljena samo u samoobrani, kao u slučaju Hrvatske i velikosrpske agresije. Vesna Pusić i Zoran Milanović i dr., bez obzira kada siđu ili padnu s vlasti, za dvije, ili 10 godina mogu računati s kaznenom prijavom za ratne zločine i optužnicom Državnog odvjetništva radi osnovane sumnje u počinjenje ratnih zločina, s obzirom da po međunarodnom pravu nema zastare za ratni zločin.

Svjetska osoba godine: papa Franjo

 photo TimePopeFrancis_zpsa07321ba.jpg

Osoba godine za 2013. godinu je, po izboru britanskog političkog časopisa TIME, papa Franjo, (Jorge Maria Bergoglio, izabran za papu od strane konklave kardinala dana 13. 3. 2013. godine), Pontifex Maximus ili Vrhovni poglavar svete Katoličke Crkve, državnik Svete Stolice, i Rimski biskup, podrijetlom Talijan, i nekadašnji kardinal u glavnom gradu Argentine, Buenos Airesu, južnoameričkoj zemlji u kojoj je neodgovorna svjetovna vlast uvela homo-seksualne „brakove“, i gdje je ispred katedrale u Buenos Airesu 2013. fanatična rulja borbenih ateista spalila ilustriranu lutku pape Franje koji je, kao i njegov prethodnik papa Benedikt XVI (Ratzinger), odlučan protivnik rodne ideologije i tzv. gay-brakova, a ZA očuvanje tradicionalnog crkvenog i civilnog braka koji čini jedna žena i jedan muškarac koji zajedno čine obitelj u kojoj se rađa i odgaja potomstvo čovječanstva. (Civilni brak kao životna zajednica između žene i muškarca nastao je na valu Francuske revolucije nakon odvajanja Države od Crkve, i Napoleonovog Građanskog zakonika, 'Code civil'.)

Papa Franjo je zaista svjetska osoba 2013. godine, ne samo po izboru magazina 'Time', nego i inače zbog svoje zasluge što je zajedno s ruskim predsjednikom Putinom spriječio da u rujnu 2013. godine izbije Treći svjetski rat za vrijeme Sirijske krize koja podsjeća na kubansku raketno-nuklearnu krizu iz 1962. godine.

Uz papu Franju je u izboru londonskoga magazina na drugome mjestu kao najzaslužnija osoba svijeta u 2013. godini Amerikanac Edward Snowden, bivši djelatnik (analitičar) tajne službe N.S.A. čiji je direktor član Bilderberga, koji je razotkrio zavjeru globalniih razmjera: elektronsko prisluškivanje cijelog svijeta.

 photo Zvi17E0da10D0EdwardSnowden_zps04c685ea.jpg

U krugu počašćene trojke Time-magazina nalazi se i sirijski predsjednik Bašar al-Asad koji je uz papu Franju i predsjednika Putina značajan za sprečavanje izbijanja Trećeg svjetskog rata jer je pristao na razoružanje sirijskog arsenala kemijskog oružja u zamjenu za najavljeni napad Zapadne alijanse na njegovu zelju. (Mora se odati priznanje i am. predsjedniku Obami koji na kraju ipak nije izdao zapovijed Američkoj vojsci za agresiju na Siriju, iako joj je prijetio, i tragično 'de facto' počinio kazneno djelo ratnog zločina.)

Iza prijetnje Siriji je u pozadini, iza kulisa svjetske politike, konce vukla bjelosvjetska mafija iz kruga tzv. međunarodnih bankara s Wall Street-a i iz 'City of London', sa svojim izvršnim organizacijama, Kraljevskim institutom za međunarodne odnose, (RIIA), koji je krovna organizacija njujorškom (privatnom) Vijeću za vanjske odnose (CFR), i org. Bilderberg, koje manipuliraju sa zapadnim vladama, američkom i britanskom vanjskom politikom, i s NATO-paktom. Ove mračne snage vidjele su Sirijsku krizu, koju su prouzročile i stvorile, kao priliku za novi svjetski rat i obračun s Rusijom i Kinom koje su još jedine preostale svjetske sile koje su u stanju kako-tako se nositi s pritiscima Novog svjetskog poretka koji sa sobom nosi tzv. globalizacija koja je ništa drugo nego perfidan način da nekakva autoritarna 'Svjetska vlada' zavlada svijetom.

Marionete Novog svjetskog poretka

Koliko su zapadni čelnici marionete Novog svjetskog poretka i navedenih, što javnih, što tajnih privatnih organizacije zapadne svjetske elite, vidi se, ne samo na primjeru sramotnih čelnika Hrvatske iz Socijaldemokratske partije i tzv. Hrvatske narodne stranke-Liberalni demokrati, dakle, lažni socijaldemokrati i lažni liberali, (u stvarnosti titoisti - ekstremni ljevičari), nego i na primjeru njemačkog predsjednika Gaucka, i povjerenice Europske komisije za pravosuđe, Vivian Reding, koji su bez ikakve osnove i povoda otkazali svečani dolazak na otvaranje zimske Olympijade u ruskom Sočiju, a izgovor im je navodno kršenje ljudskih prava, principa pravne države i tlačenje oporbe u Rusiji, što bi bilo smiješno da nije tragično, da se s takvim kritikama javljaju upravo oni zapadni državnici i čelnici koje narod nije izabrao na demokratskim izborima dok je ruski predsjednik Putin izabran od većine naroda, i to izravno, a ne neizravno imenovanjem od strane parlamenta. Osim toga, je li ruska tajna služba masovno prisluškuje svoje građane ili su to zapadne (američka i britanska) tajne službe (anglo-američke) koje građanima krše osnovna ljudska prava na privatnost, i to masovnim prisluškivanjem njihove elektroničke pošte? Tko uvodi policijsku državu nakon „11. rujna“, Rusija ili USA? Tko je uveo orwellističko-futurističko 'ministarstvo domovinske sigurnosti', vlada Sjedinjenih Američkih Država ili vlada Ruske Federacije? Tko je u gradu New Yorku i drugim američkim gradovima brutalno razbio masovne prosvjede Occupy Wall Street-pokreta (pokret protiv bankarsko-financijske oligarhije i tzv. elite), ruska ili američka policija? Osim toga, kakva su to dvostruka mjerila da su jedni prosvjedi, npr., oni u Ukraini, dobrodošli, dok drugi prosvjedi istoga karaktera, npr. u Zemlji Thai, nisu dobrodošli, a narod je i tamo i ovamo ogorčen zbog korupcije vlasti i izdaje zemlje koja nastaje zbog političke korupcije.

Međunarodni bankari, (tzv. svjetska elita liberalnog Zapada koja predstavlja potomke istočnoeuropskih Hazara, doseljenici iz Azije u I. stoljeću nakon Krista, koji se od 9. st. nazivaju Židovima koji potječu od antičkih farizeja), su borbeni ateisti koji pripadaju svjetskoj masoneriji i tajnoj urotničkoj organizaciji 'Iluminati', i koriste svjetski homo-seksualni pokret, kojeg su i financirali i financiraju, za ostvarenje svojih sebičnih interesa ratnog profiterstva, pljačke sredstava i porobljavanja čovječanstva svijeta kroz uništenje osnovne ćelije društva, obitelji, uvođenjem homo-brakova i davanjem isto-spolnim partnerstvima obiteljski status, zatim, čipiranjem ljudi, i uvođenjem za ljudsko zdravlje opasan i štetan GMO u čovjekov prehrambeni lanac, te izazivanjem regionalnih i svjetskih sukoba, revolucija (npr. Arapsko proljeće) i ratova; pod zadnje je ova zavjerenička elita bjelosvjetske mafije pokušala prijetnjom Siriji i njenom savezniku Iranu izazvati Treći svjetski rat radi eliminacije glavnih protivnika globalizma, Rusije i Kine, saveznika Irana i Sirije. Na tom tragu su i konstantne tenzije između komunističke Sjeverne Koreje i Sjedinjenih Američkih Država, kao i između Kine s jedne strane, i Japana i Tajvana i Južne Koreje s druge strane. Zveckanje oružjem na korejskom poluotoku, koji je bačva baruta isto kao i balkanska bačva baruta, i Bliskom istoku (Izrael – Palestina, Egipat, Sirija, arapski poluotok i Mezopotamija odnosno Irak, i arapski polumjesec općenito – od Sjeverne Afrike do Irana), može u svakom trenutku poslužiti zločinačkom liberalnom Zapadu kao povod ratu ('casus belli').

Pentagon je u jednom non-paper-dokumentu procijenio da je atomski napad na Kinu idealan u ovo vrijeme (2013. godine), s obzirom na zastarjeli arsenal atomskog oružja s kojim Kina raspolaže, kao i s obzirom na nadmoć američkih snaga ratnog zrakoplovstva, raketnih i maritimskih snaga (nosači borbenih zrakoplova, atomske podmornice i pomorsko-desantno pješaštvo).

Povod ratu može uvijek biti iskonstruiran, kao što su nakon ubojstva predsjednika Kennedya njegovi nasljednici iz urotničkog kruga poništili Kennedyev ukaz o povlačenju američkih snaga iz Indokine, i pojačali američke vojne snage u tom području svijeta 10.000 km udaljeno od kopna Sjedinjenih Američkih Država, i iskonstruirali lažni napad na jedan američki ratni brod u Tonkinškom zaljevu u području sjeverno-vijetnamske obale kako bi planeri Pentagona, vojno-industrijski kompleks, i urotničke organizacije tipa Bilderberg dobile svoj rat, na isti način kao što je Hitler dao napasti njemačke graničare od strane pripadnika njemačke tajne službe preobučeni u odore poljskih vojnika, i tako stvorio izgovor za napad na Poljsku od 1. rujna 1939. godine. Na sličan način su i Japanci upali u zamku kada su 7. prosinca 1941. napali američku vojno-pomorsku i zračnu bazu na hawaiiskom otočju odnosno luku Pearl Harbor.

 photo HonoluluAdvertiserOPREDSTOJE1060EMJAPANSKOMNAPADU_zps1baa6577.jpg

Američki list 'Honolulu Advertiser' s Hawaiia piše o predstojećem japanskom napadu na Peral Haboru, što znači da su Amerikanci očekivali japanski napad, i laž je službene povijesti da je napad od 7. prosinca 1941. bio neočekivan, a shodno tome kukavički čin Japanaca

Predsjednik Roosevelt je unaprijed znao za predstojeći japanski napad, (o tome je imao obavještajne podatke svoje tajne službe koja je razbila japanske komunikacijske zaporke, tako da su Amerikanci prisluškivali svu komunikaciju japanskih oružanih snaga, i točno znali kretanje i poziciju japanske carske flote), i priželjkivao ga je, uostalom kao što je i američka javnost očekivala napad, (dok se u službenoj povijesti govori o potpunom iznenađenju kojem su Amerikanci navodno bli izloženi zbog napada), čak je postojao prijedlog ondašnjeg Pentagona, (zvan 'Ministarstvo rata' u Washingtonu, dakle, ministarstvo rata, a ne ministarstvo mira ili obrane), o američkom vojnom napadu na japanske snage, samo što je to Roosevelt odbio iz taktičkih razloga da Amerika ne ispadne u očima svjetske javnosti kao krivac za izazivanje svjetskog rata.

Japanski napad na politički teritorij Sjedinjenih Američkih Država, bez objave rata, bio je ekvivalentni odgovor na ekonomske sankcije i naftni embargo bez najave, koje su Sjedinjene Američke Države proglasile protiv Japanskog Carstva još tridesetih godina 20. stoljeća, i pojačale ga upravo u proljeće i ljeto 1941. godine, što je značilo smrt za budućnost japanskog naroda koji na svome otočju nemaju prirodnih resursa (bez nafte i čelika nema industrijske proizvodnje u to vrijeme).

Preko svojih baza na Filipinima, i preko baza svojih britanskih saveznika u Singaporeu i Hong Kongu, i drugdje, su Amerikanci i te kako učinkovito provodili proglašene sankcije protiv Japana. To se, međutim, u službenoj povijesti lukavo i pokvareno prešućuje, a Japanci ispadaju kao „bad guy“ ili „loši dečki“, kao zlo, „Osovina zla“ i slično.

Činjenica da je predsjednik Franklin Delano Roosevelt namjerno žrtvovao živote gotovo 3000 američkih mornara, vojnika i časnika pilota se u službenoj povijesti prešućuje, iako je to u stvarnosti djelo zločina koje je počinio nad vlastitim narodom, uvlačeći ga u rat koji se tek ulaskom Sjedinjenih Američkih Država pretvorio u svjetski rat, odnosno u Drugi svjetski rat.

Japanci svojim napadom na Pearl Harbor nisu izvršili invaziju i okupaciju američkog tla, nego su američke snage time odsjekli od njihovih baza u Aziji i na zapadnom dijelu Pacifika, kako bi mogli skršiti anglo-američki ekonomski embargo. Zato su japanske snage i išle osvajati Filipine da izbace Amerikance i njihovu vojsku iz ove azijsko-pacifičke zemlje na Dalekom istoku. Japanci su napali sve one zemlje u kojima su se nalazile britanske kolonijalne i imperijalističke snage, i snage Američke vojske, koje su uspjeli svugdje izbaciti, ali nisu uspjeli dobiveni rat pretvoriti u konačnu pobjedu, kao što je i Hitler dobiveni rat na Zapadu izgubio na kraju protiv Churchilla koji je dobio izgubljeni rat, zahvaljujući Amerikancima, odnosno anglo-američkoj masoneriji koja se nije libila ispod stola šurovati s Hitlerom i dijeliti s njim profit od gospodarske i vojne suradnje.

Produžena ruka tzv. međunarodnih bankara, privatno Vijeće za međunarodne odnose, (CFR), sa sjedištem u gradu New Yorku na Manhattanu, koje je, pored tajne Bilderberg-organizacije, udarna šaka masonerije, se 2012. otvoreno na stranicama svog službenog glasila 'FOREIGN AFFAIRS' zalagalo za napad Zapada na čelu sa Sjedinjenim Američkim Državama i njenim najužim saveznicima Ujedinjenim Kraljevstvom Velike Britanije, i Državom Izrael, na Islamsku Republiku Iran koju se od Pustinjske oluje 1991. godine (napadački rat protiv Iraka) lažno optužuje da radi na izgradnji svoje prve atomske bombe, dok Izrael raspolaže s arsenalom od otprilike 200 komada atomskih bombi, i kemijskog oružja koji nije pod kontrolom agencije Ujedinjenih naroda za nadzor oružja za masovno uništenje.

 photo FOREIGNAFFAIRSItsTimetoAttackIran_zps00674ffe.jpg

Službeno glasilo masonskog Vijeća za vanjske odnose, (CFR), 'FOREIGN AFFAIRS', sa sjedištem u gradu New Yorku na Manhattanu, 2012. predlaže Bijeloj kući da oružanom intervencijom napadne Iran, odnosno da izvrši agresiju na ovu nezavisnu državu, članicu Ujedinjenih naroda

Nekako su Iranci nesposobni ako u 20 godina nisu uspjeli proizvesti svoj prvu atomsku bombu, a imaju je, npr., Pakistanci, i Koreanci u Sjevernoj Koreji, dok su Iranci potomci drevne perzijske civilizacije ali nikako ne uspijevaju proizvesti atomsko oružje, ili su pak tvrdnje liberalnog Zapada da Iran radi na svojoj prvoj bombi potpuno lažne i izmišljene kako bi se imalo razlog za uništenje tog velikog konkurenta u proizvodnji nafte, zaštitnika Sirije i organizacije Hisballah u Libanonu, i saveznika Rusije i Kine.

 photo Svjetskiteroristi_zps194a7ac1.jpg

Od napada na New York i Washington, na Twinse i Pentagon, od 11. rujna 2001. godine, je kao najozloglašeniji svjetski terorist označen Osama bin Laden iz Kraljevine Saudijske Arabije koji se odmetnuo od saudijskog režima, međutim, Bandar bin Sultan bin Abdul Azis al-Saud je vjerojatno najveći terorista na svijetu dok je Osama bin Laden žrtveni jarac, i naivac kojeg su Amerikanci iskoristili za nametanje svojih interesa u svijetu.

 photo BandarbinSultan_zpse989e6ca.jpg

Kraljević Bandar bin Sultan, zvan "BandarBush", šef saudijske tajne službe, i bivši veleposlanik Kraljevine Saudijske Arabije u Washingtonu u vrijeme terorističkih napada od '11. rujna' (9/11)

Kraljević Bandar bin Sultan je šef saudijske tajne službe, a bio je u vrijeme „11. rujna“ veleposlanik svoje kraljevine u Washingtonu (otuda i njegov nadimak „Bandarbush“), i odgovoran je praktički za svaki teroristički napad s islamističkim predznakom u posljednja dva desetljeća na svijetu.

 photo GeorgeBushJriBandarbinSultan_zps8254d779.jpg

Predsjednik George Bush Jr., i saudijski veleposlanik Bandar bin Sultan

Ovaj zločinac, koji ima najuže veze s američkom administracijom, i Henryem Kissingerom, (nositelj visokog izraelskog državnog odličja), čelnikom navedenog njujorškog Vijeća CFR, i predsjednikom povjerenstva za istragu terorističkih napada od „11. rujna“, koje je zataškalo uzroke i pozadinu napada i zaštitilo prave nalogodavce ovog kukavičkog i zločinačkog napada, ubojice za pisaćim stolom, prezentirajući svjetskoj javnosti krivotvoreno i manipulirano izvješće, dakle, Bandar bin Sultan uzdržava cijelu vojsku sunitskih džihadista („svetih ratnika“) koji se bore u mnogobrojnim zemljama i sudjeluju u revolucijama i sličnim prevratima, iako ovaj vahabitski nevjernik i borbeni ateist nema veze s Bogom (Alahom). Najveći je neprijatelj šijita (muslimanskog dijela islamskog svijeta), i Irana, i uski suradnik rasističkog cionističkog režima u Tel Avivu.

Kraljević Bandar bin Sultan ima namjeru u nekim drugim muslimanskim zemljama uspostaviti ubilački, zločinački i sotonski kult vahabita (muslimanska fanatična sekta s izokrenutim tumačenjem Kur'ana), koji uništava sve vjerske objekte, od džamija do crkava i samostana, i koji je u svetim muslimanskim svetištima Meki i Medini dao dinamitom srušiti i radikalno ukloniti sve najvažnije muslimanske svete i povijesne objekte iz doba proroka Muhameda i srednjeg vijeka, uništavajući u stvarnosti Islamsku zajednicu. Bandar bin Sultan postao je i veliki progonitelj kršćana, ne samo u svojoj Kraljevini na arapskom poluotoku, (umjetna država koju su osnovali Englezi u kolonijalno doba i doba imperijalističke politike, instalirajući na vlast u toj zemlji korumpiranu dinastiju Saud koja raspolaže s basnoslovnim bogatstvom od nafte, s kojim „podmazuju“ zapadne čelnike i medije kao što su nekoć Kartažani „podmazivali“ rimske senatore sve dok Kartaga nije uništena; uz Saudijsku Arabiju je Katar najuži saveznik u organiziranju i financiranju pobune i terorističkih napada u Siriji; to je ona zemlja iz Perzijskog zaljeva koja Hrvatskoj stalno nudi ulaganja svog krvlju sirijskog naroda uprskanoga kapitala; zbog financiranja Hamasa u Gazi od strane katarskih šejkova je čak i palestinski Hamas jedno vrijeme prekinuo suradnju sa sirijskim predsjednikom Asadom, a ne samo vlada premijera Milanovića; sjećamo se putovanja izaslanstva na čelu s predsjednikom Josipovićem i ondašnjim ministrom Radimirom Čačićem u emirat Katar.)

Papa Franjo nije slučajno upozorio i naglasio da kršćani današnjice proživljavaju najveće progone od doba rane faze Rimskog Carstva i pokolja u Rimskoj areni, što se odnosi na progone kršćana u muslimanskim zemljama, npr., u afričkoj Nigeriji s muslimanskom većinom, i drugim afričkim muslimanskim zemljama, npr., u Sudanu, (prije također u Istočnom Timoru koji je koncem 20. st. izborio državnu nezavisnost od sto milijunske muslimanske Malezije), zatim u Kraljevini Saudijskoj Arabiji u kojoj je kažnjivo djelo posjedovanje Biblije, i gdje ne postoji niti jedna jedina crkva, i u Siriji od strane pobunjenika odnosno terorista iz ogranka Al-Kaide, Al-Nusra Fronte, te u komunističkoj Kini, i na koncu na liberalnom Zapadu gdje su kršćani izloženi ponižavanjima i kršenjem njihovi vjerskih i ljudskih prava nasilnim nametanjem homo-seksualne propagande, čak i među djecom, (npr. kroz zdravstveni odgoj u školama), i uvođenjem tzv. homo-seksualnih sudova koji kažnjavaju kršćane pod izgovorom optužbe za tzv. homofobiju i za kršenje zakona o tzv. pozitivnoj diskriminaciji (obespravljivanja) heteroseksualne većine, (homofobija ili širenje straha od homoseksualaca, odnosno kritiziranje homoseksualnog lobija i homo-skesualne politike), uvođenjem homoseksualnih „brakova“ odnosno krađom identiteta većinske heteroseksualne ljudske zajednice.

Vrhovni sud Kanade je 2013. kaznio kršćane zabranom objavljivanja nekih citata iz Apokalipse Biblije koji se odnose na homoseksualce, npr. spominjanje „Sodome i Gomore“ i dr., a Vrhovni sud Republike Hrvatske kaznio je jednog čovjeka, (bivšeg upravitelja osječkog zatvora), nakon što ga je nadležni Županijski sud bio oslobodio, koji je u svom tekstu (internom zatvorskom pravilniku) citirao sa službenih stranica jednog ministarstva vlade RH u vezi promiskuiteta homo-seksualne zajednice, što je obrazloženo kao „homofobija“, i kršenje zakona o tzv. pozitivnoj diskriminaciji koji je svojedobno donio HDZ radi dodvoravanja Europskoj komisiji Europske unije prilikom pristupnih pregovora. Nevin čovjek osuđen je tako zbog „govora mržnje“. Kakvo li poniženje za nevinog i slobodnog čovjeka koji je, k tome, po svojoj profesiji vodio računa o ljudima s kriminalnim dossierom koji služe zatvorsku kaznu u ustanovi kojom je bio ravnateljem dok nije smijenjen. Samo ovaj slučaj pokazuje da je u Hrvatskoj vrag odnio šalu, i da je vrijeme da se ljudi hitno probude iz sna, jer kad 63 posto stanovništva na dan referenduma o braku ostane kod kuće kad se odlučuje o tako važnom pitanju za društvo i njegovu budućnost, onda to nije samo neodgovorno nego totalno neodgovorno, gotovo na granici zločina prema samome sebi. Ispada da je Hrvate Bog spasio od propasti, ali zato što je u samo još jednoj maloj jezgri Hrvata ostala ljubav prema Bogu, i ovaj referendum je bio posljednje upozorenje da se ljudi trgnu!

Na ovome mjestu potrebno je citirati iz Apokalipse Biblije, dakle, iz poglavlja Biblije o Otkrivenju ili proročanstvu Isusa Krista koje je zapisao Evanđelist Ivan:

„(...) Poznam tvoju nevolju i tvoje siromaštvo – ali ti si bogat! – i grdnje koje su ti nanijeli oni koji tvrde da su Židovi, a nisu, nego sotonina sinagoga. (...)“

(Biblija, Novi zavjet, Otkrivenje/Apokalipsa, sv. Ivan, Crkva na Zemlji, Progonjenoj Crkvi u Smirni, poruka potlačenom čovjeku.)

Ovaj dio Apokalipse odnosi se na situaciju kada nevin čovjek doživi veliku nepravdu od onih koji su moćni, ali svoju moć ne koriste za dobro naroda nego služe zlim silama, kao, npr., danas što u Hrvatskoj vlast (vlada, predsjednik Republike) i sudska vlast, te Hrvatski sabor, služe stranim interesima, i to međunarodnim bankarima, odnosno vladajući bivši komunisti služe krupnom kapitalu protivno interesima stanovnika, građana, političkog naroda; izdali su svoju zemlju, i kažnjavaju njezine stanovnike, što se vidi i po bahatom ponašanju dužnosnika bivše vladajuće stranke HDZ i aktualne koalicije predvođene strankom SDP, koji preziru radnike, seljake, branitelje, liječnike, nastavnike, ideološke protivnike, i sve drukčije misleće ljude koji se ne uklapaju u njihov svjetonazor sluganstva, grabeža i pljačke, i lažnog antifašizma koji vlastitu zemlju kleveću da je fašistička, a u stvarnosti eskalira ekstremistički ljevičarski teror (agitacijska propaganda, laži i „spinovi“) koji služi prikrivanju velike gospodarske krize i socijalnog kaosa i moralnog raspada zemlje. Ti isti ekstremni ljevičari na vlasti besramno služe krupnom kapitalu, i skidaju gaće pred svjetskim homoseksualnim lobijem, a o upravljanju državom nemaju pojma jer vladaju mržnjom pa su slijepi za sve.

„Grdnje“ koje su obespravljenom čovjeku nanijeli „Židovi“ u Apokalipsi odnosi se na međunarodne bankare koji su u pravilu potomci Židova, a ne na židovski narod, isto kao što talijanska Mafia nije talijanski narod nego su mafijaši iz Cosa Nostre ili američka Mafia i dr. potomci Talijana, odnosno međunarodni bankari su potomci u biti azijatskih Hazara koji su preuzeli židovsku vjeru odnosno farizejštinu, jer židovski rabini tvrde da je židovska vjera utemeljena na farizejskom učenju iz Isusovog doba s kojim je Isus vodio polemiku, i kritizirao farizeje kao što su i oni Njega kritizirali, tako da se židovski Talmud temelji na farizejštini. Prije je u izvornom prijevodu Biblije umjesto riječi „Židov“ stajalo „Judejac“, jer je sama riječ Židov izmišljena tek u 17. stoljeću prilikom engleskog prijevoda Biblije kralja Jamesa kada je radi ekonomičnosti rječnika korištena nova i skraćena riječ „Jew“ za latinsku riječ „Judeorum“ ili Judejac/judejski (INRI, „Iesus Nazarenus Rex Judeorum“, naslov koji je Pilat stavio na križ na kojem je razapet Isus Krist, što znači da nije Isus Nazarećanin kralj židovski nego kralj judejski, jer inače bi bio kralj farizejaca što je apsurd pošto je Isus utemeljio sasvim novu religiju, kršćansku, (Novi zavjet), koja nema veze sa židovskom religijom).

Međunarodni bankari su 2007./2008. na Wall Streetu izazvali novu Svjetsku financijsko-gospodarsku krizu sa ciljem da se kapital prelije s dna prema vrhu, što znači da se običnom čovjeku dere koža radi otplate kredita s lihvarskim kamata, i poreza koji se poklanja bankarima radi sanacije štete koji su počinili svojom pohlepom za profitom, kao što se vidi i u zaduženoj i prezaduženoj Hrvatskoj gdje je već stotinama tisuća ljudi blokiran račun u bankama, a poduzeća odlaze masovno u stečaj dok banke u slučaju stečaja i osobnog bankrota plijene vrijedne nekretnine građana i poduzeća, i općenito privatnu imovinu, to jest pljačka se u velikom stilu, uz zaštitu korumpirane vlasti.

Od 2005. godine je Bandar bin Sultan šef saudijske tajne službe, (želja mu je postati saudijskim kraljem, te se uzda u tom smislu u pomoć svojih izraelskih, američkih i britanskih saveznika), i njegova aktualna zadaća je da koordinira pobunu u Siriji, da u ovu napadnutu bliskoistočnu zemlju infiltrira tisuće terorista koji dolaze iz mnogih muslimanskih zemalja ali i zemalja Europske unije gdje žive milijuni muslimana, koji u Siriji vode „džihad“ („sveti rat“), i kolju civilno stanovništva i likvidiraju ratne zarobljenike, miniraju džamije, crkve i samostane, vrše otmice i silovanja, te kanibalske rituale žderanja organa ubijenih žrtava kojima pred mnoštvom „zaluđenih“ pristaša nožem sijeku glave, vade srce, i sl.

Njegovo veliko (ne)djelo jest napad s kemijskim oružjem u Gouti kod Damaska, 21. kolovoza 2013. godine, kada je ubijeno stotine sirijskih civila, sa ciljem da se za ovaj napad koji je izvršen pod „lažnim stijegom“ („False Flag“) optuži sirijskog predsjednika Asada i njegove snage, odnosno regularnu sirijsku vojsku. Užasne slike plinom ubijene sirijske djece trebalo je svijet na liberalnom Zapadu mobilizirati za rat protiv Sirije, (nakon toga bi uslijedio i napad na Iran kao glavni cilj Sirijske krize), i pružiti alibi da je Asad prešao Obaminu „crvenu crtu“ koju je američki predsjednik povukao 2012. godine sa ciljem da ako ju Asad pređe, da će uslijediti vojna intervencija Zapada ako Asadove snage počnu u ratu protiv pobunjenika koristiti kemijsko oružje. Skoro je saudijski kraljević uspio u tom zločinačkom naumu.

 photo Istra17E0iva10D0kinovinarSeymourHershHufftingtonPost_zps7147560b.jpg

Američki novinar Seymour Hersh potvrdio je, da je američka vlada manipulirala s informacijama o napadu s kemijskim oružjem u Siriji, kako bi Zapad optužio Asada za ratne zločine, i imao 'casus belli' za agresiju protiv Sirije. Međutim, Sirijska vojska i predsjednik Asada bili su nevini optuženi, jer su napad bojnim otrovima izvršili sirijski pobunjenici koje kontrolira Kraljevina Saudijska Arabija koja im je to oružje za masovno uništenje i izručila. Bandar bin Sultan postao je time ubojica djece! (Uoči napada s kemijskim oružjem je kraljević Bandar bin Sultan prijetio ruskom predsjedniku Putinu, da ako Rusija ne pusti da Asad padne s vlasti, uslijediti će napadi čečenskih pobunjenika na zimsku Olympijadu u ruskom Sočiju, koje kontrolira on, kraljević osobno, kako je naglasio; Putin je odbio prijetnje, i lukrativnu ponudu, zapravo maxi-mito u vidu učlanjenje Ruske Federacije u elitni svjetski naftni klub OPEC, i kupovinu ruskog oružja u vrijednosti od 15 milijardi US$, i poručio ovom američkom potrčkalu, da Rusija neće nikada dopustiti da Asad padne s vlasti u pobuni, jer je on za Rusiju najbolji predstavnik sirijskog naroda.)

Al-Kaidu je stvorio upravo Bandar bin Sultan u suradnji s američkom tajnom službom C.I.A. za vrijeme rata u Afganistanu protiv Crvene armije. (Tada je Osama bin Laden bio važan i vrijedan saveznik Amerikanaca.)

Bandar bin Sultan stoji također iza terorističkih napada od „11. rujna“, predočivši javnosti 19 žrtvenih jaraca iz Kraljevine Saudijske Arabije, koji su oteli američke civilne putničke zrakoplove i zabili ih u 'Twinse' nakon čega se tornjevi nisu srušili nego je uzrok rušenju oba nebodera eksplozija u njihovim temeljima koju je izazvao najsnažniji dinamit na svijetu kojeg posjeduje jedino Američka vojska, (što je pokazalo neovisno istraživanje sveučilišnih profesora analizom prašine s tla 'Ground Zero' odnosno s mjesta zločina), na kraju krajeva, jako je čudno da u službenom izvješću o terorističkim napadima od '11. rujna' stoji zapisano kako nakon rušenja tornjeva i izgaranja ljudi, građevinskog materijala i stvari u vatri nije ostao cijeli niti jedan jedini predmet veći od telefonske slušalice, dok su nadležne službe pronašle na 'Ground-Zero' svih 19 putovnica otmičara zrakoplova, i to cijele!?

U rat u Siriju je ovaj korumpirani saudijski kraljević poslao sve kriminalce iz saudijskih zatvora koji su za svoj teror još i plaćeni.

Izostao je prosvjed liberalnog Zapada protiv progona kršćana u Siriji od strane onih terorističkih skupina koje se zajedno bore sa sirijskim pobunjenicima protiv režima predsjednika Bašara al-Asada, što nije iznenađujuće, jer Zapadu i nije u interesu zaštita kršćana i starokršćanske kulture u Siriji kada i sam vrši žestoki progon kršćana kod sebe.

Davno je Zapad prestao biti kršćanski Zapad, postavši liberalni Zapad sa svojom ideologijom liberalnog fašizma koju nameće svijetu.

Brak

 photo Family2_zps34ddc7c8.jpg

Hrvatska je 2013. preživjela „cunami“u vidu nasrtaja na brak, koji je došao sa Zapada, i obranila pravo narodne većine na brak kao životne zajednice između žene i muškarca.

Time se ostvaruje Nostradamusovo proročanstvo da će država s vijencem na grbu koja 2012. pristupi Europi odigrati važnu ulogu u Novom svjetskom poretku, (NWO), u smislu da će biti povod nečemu.

Možda primjer političkih Hrvata i njihov referendum o braku potakne Francuze i druge narode na pobunu, i da pokrenu novu revoluciju i sruše NWO u svojim zemljama, i u Francuskoj koja je 2013. uvela homoseksualne „brakove“. (102 prefekta francuske policije, načelnika policijskih uprava, su u tajnim izvješćima za socijalističkoga predsjednika Hollandea, koji je dao uvesti kontroverzne homo-brakove, utvrdili 2013. godine činjenično stanje da se francuska nacija nalazi pred oružanom pobunom protiv režima vlasti.)

Hrvatska je za svoj referendum o braku dobila čestitke iz slobodnih dijelova zapadnih zemalja i ostatka slobodnog svijeta koji nije vezan za liberalni Zapad, (koje su od režimskih medija u Hrvatskoj prešućene odnosno cenzurirane), zatim od mnogobrojnih udruga za zaštitu ljudskih prava (samo iz EU je inicijativa U ime obitelji dobila podršku od preko 80 udruga za zaštitu ljudskih prava koje imaju stotine tisuća članova), kao i pojedinaca iz cijelog svijeta, slobodnih ljudi i građana, a među onima koji su uzeli u zaštitu hrvatsku, demokratsku, građansku udrugu 'U ime obitelji', koja je organizirala peticiju za raspisivanje referenduma o braku, nalazi se i Europski rabinat (organizacija koja okuplja židovske vjeroučitelje), što je posebno težak udarac za lažnu „antifašističku“ vladajuću kastu eks-komunista i udbaša u Hrvatskoj koja ljubi zločinca Tita, i mijenja hrvatski Ustav kako bi zaštitila komunističke zločince, i zaštitila od izručenja njemačkom pravosuđu bivšeg šefa zagrebačke Udbe i jugoslavenske državne sigurnosti, Josipa Perkovića, (kojeg se optužuje za organizaciju ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića), i Zdravka Mustača, nekoć šefa osiguranja velikosrpskog skupa Slobodana Miloševića na Gazimestanu, 1989. godine, kao i odgovornog za ubojstvo zagrebačkog aktivista za ljudska prava, Ernesta Brajdera, koji je sa Dobroslavom Paragom sakupljao peticiju za oslobođenje političkih zatvorenika u komunističkoj Jugoslaviji. Hrvatska se referendumom o braku i njegovim pozitivnim ishodom svrstala u najnaprednije kulturne zemlje svijeta.

U situaciji kada je cijeli državni aparat (vlada, ministri, predsjednik Republike i Hrvatskog sabora i saborska parlamentarna većina i dio oporbe, u dosluhu s režimskim medijima) agitirao PROTIV ustavnog i demokratskoga referenduma, i braka, 1 milijun Hrvata je zapovjedilo na narodnom referendumu da je brak životna zajednica između žene i muškarca koja je od 1. prosinca 2013. zaštićena Ustavom Republike Hrvatske. Pobijedili su Bog i Hrvati! Oni hrvatski građani koji su na referendumu glasovali PROTIV nisu državni neprijatelji, nego naivni ljudi kojima je režim s medijskom falangom isprao mozgove u višegodišnjoj medijskoj homo-seksualnoj propagandi, i koje je na koncu crveni režim titoista ustrašio da bi glasovanjem ZA navodno diskriminirali isto-spolne zajednice, kršeći homo-seksualnim osobama navodno njihova ljudska prava uskraćivanjem prava na konzumaciju institucije braka, iako je Europski sud za ljudska prava utvrdio da brak ne spada u univerzalna ljudska prava, i da se homo-seksualnoj manjini ne krše ljudska prava ako joj se uskraćuje pravo na brak kao što ga prakticira heteroseksualna većina.



Iz Proglasa homoseksualnog lobija u Sjedinjenim Američkim Državama:

„Obiteljska zajednica biti će ukinuta, sodomizirat ćemo vaše sinove, dršćite hetero svinje!“

„Sodomizirat ćemo vaše sinove, simbole vaše nemoćne muškosti, vaših plitkih snova i prostačkih laži. Zavest ćemo ih u vašim školama, u vašim đačkim domovima, u vašim gimnazijama, u vašim garderobama, u vašim sportskim arenama, na vašim seminarima, grupama mladih, toaletima kino dvorana, u vojnim barakama, na odmorištima za kamione, u svim vašim muškim klubovima, u vašim parlamentima, gdjegod da su muškarci s muškarcima zajedno. Vaši će sinovi postati naše sluge i izvršavati će naše zapovjedi.
Vi žene vapite za slobodom. Kažete da više niste zadovoljne s muškarcima, da vas čine nesretnima. Onda ćemo mi, poznavatelji muškog lica, muškog tijela, uzeti vaše muškarce od vas. Mi ćemo ih zabaviti, podučiti, zagrliti ih kada plaču. Vi žene kažete da želite živjeti jedna s drugom umjesto s muškarcima. Onda idite i budite zajedno. Mi ćemo vašim muškarcima pružiti užitke kakve nikada nisu upoznali, jer smo i mi prije svega muškarci, a samo muškarac zna kako uistinu zadovoljiti drugog muškarca; samo muškarac može razumjeti dubinu i osjećaje uma i tijela drugog muškarca.
Svi zakoni koji zabranjuju homoseksualne aktivnosti će biti ukinuti. Umjesto njih biti će provedeno zakonodavstvo koje će začeti ljubav među muškarcima. Svi homoseksualci trebaju stajati zajedno kao braća; moramo biti zajedno ujedinjeni umjetnički, filozofski, društveno, politički i financijski. Trijumfirat ćemo samo kada se zajedno suprotstavimo opakom heteroseksualnom neprijatelju.
Pisat ćemo pjesme o ljubavi među muškarcima; postavljat ćemo predstave u kojima muškarci otvoreno miluju muškarce; snimat ćemo filmove o ljubavi između hrabrih muškaraca koji će zamijeniti jeftine, površne, sentimentalne, neukusne, mladenačke heteroseksualne filmove o zaljubljenosti koji sada vladaju na filmskom platnu. Izradit ćemo kipove lijepih mladih muškaraca, odvažnih atleta, koji će biti postavljeni u vašim parkovima, na vašim trgovima i otvorenim prostorima. U svjetskim muzejima biti će izložene samo slike skladnih golih mladića.
Naši pisci i umjetnici učinit će da ljubav između muškaraca bude u modi i obvezno potrebna; i uspjet ćemo u tome jer smo vješti u uvođenju novih načina života u modu.
Uništit ćemo heteroseksualne veze koristeći dosjetke i podrugivanje, u čemu smo vrlo vješti. Razotkrit ćemo moćne muškarce koji se pretvaraju da su heteroseksualni. Biti ćete šokirani i preplašeni kada saznate da vaši predsjednici, njihovi sinovi, vaši industrijalci, senatori, gradonačelnici, generali, atletičari, filmske zvijezde, televizijske ličnosti, društveni vođe, vaši svećenici nisu sigurne, poznate, građanske heteroseksualne osobe kakvim ste ih smatrali. Mi smo posvuda; uvukli smo se među vas. Budite oprezni kada govorite o homoseksualcima jer smo mi uvijek među vama; možda sjedimo preko puta vas, možda spavamo s vama u istom krevetu.' Neće biti kompromisa. Mi nismo slabići srednje klase. Kao vrlo inteligentni, mi smo prirodna aristokracija ljudske rase, a nesmiljeni aristokrati nikada ne pristaju na manje. Oni koji nam se suprotstave biti će izgnani.
Da bismo vas pobijedili, okupit ćemo velike privatne vojske. Osvojit ćemo svijet, jer su ratnici koji su inspirirani i povezani homoseksualnom ljubavlju i čašću nepobjedivi, kao što su bili i vojnici stare Grčke. Obiteljska zajednica – leglo laži, izdaje, osrednjosti, licemjerja i nasilja – će biti ukinuta. Obiteljska zajednica koja samo guši maštu i zauzdava slobodnu volju mora biti uništena. Savršeni dječaci biti će začeti i uzgojeni u genetičkim laboratorijima. Povezat će se u društvenu zajednicu pod kontrolom i uputama homoseksualnih učenjaka.
Sve Crkve koje nas osuđuju biti će zatvorene. Naši jedini bogovi su naši lijepi mladići. Pripadamo kultu ljepote, morala i estetike. Sve što je ružno, prosto i obično biti će uništeno. Kako smo se odmaknuli od običaja hetero-seksualaca srednje klase, slobodni smo živjeti naše živote prema putokazu čiste mašte. Za nas previše nije dovoljno.
Odabrano društvo koje se pojavljuje voditi će elita sastavljena od pjesnika homoseksualaca. Jedan od glavnih uvjeta za položaj u vlasti novog društva homo-erotike biti će uživanje strasti na grčki način. Svaki muškarac zaražen heteroseksualnom žudnjom biti će automatski izuzet s pozicije utjecaja. Svi muškarci koji budu inzistirali na svojoj heteroseksualnosti biti će suđeni na homoseksualnom sudu, i postati će nevidljivi ljudi.
Ponovo ćemo napisati povijest, vašu povijest ispunjenu i poniženu vašim heteroseksualnim lažima i iskrivljavanjima. Opisat ćemo homoseksualnost velikih vođa i mislilaca koji su oblikovali svijet. Pokazat ćemo da su homoseksualnost, inteligencija i mašta neraskidivo povezani i da je homoseksualnost uvjet za pravu plemenitost i ljepotu u čovjeku. Pobijedit ćemo jer smo ispunjeni oštrom gorčinom potlačenih, prisiljenih da glume uloge u vašoj glupoj heteroseksualnoj igri kroz sva vremena.“


(Proglas je prvi puta objavljen u bostonskom tjedniku 'Gay Community News' 15. 21.02.1987.)

U Sjedinjenim Američkim Državama je Vrhovni sud u Washingtonu, lipnja 2013. godine, donio presudu s kojom se legaliziraju homo-seksualni „brakovi“, što znači da može izbiti građanski rat u toj zemlji pošto je 30 saveznih država u svojim ustavima, a neke od njih i na narodnom referendumu, zabranilo homo-seksualne brakove, odnosno odredilo brak kao životnu zajednicu žene i muškarca dok ih je samo pet legaliziralo homo-seksualne brakove, dok bi na osnovi navedene presude Vrhovnog suda sada svih 30 saveznih država trebalo revidirati svoje odluke kako se ne bi nalazile u protuustavnom stanju u odnosu na američki Ustav; međutim, kako opovrgnuti narodnu volju?

Uz Francusku je i Velika Britanija 2013. legalizirala homo-seksualne „brakove“, dok je konzervativni premijer Cameron poslije zažalio što je na to pristao pod pritiskom lobija, rekavši najužim stranačkim suradnicima da je sada izložen strahovitom bijesu javnosti, to jest hetero-seksualne narodne većine. (Gotovo u svim južnoameričkim državama je legaliziran homo-brak, što je na prvi pogled čudno ako se uzme u obzir da su to sve redom katoličke zemlje, ali to su zemlje koje su socijalno siromašne, i u kojima je zbog krupnog kapitala s Wall Streeta utemeljen snažan ljevičarski pokret koji je ujedno borbeno-ateistički, a to se slaže s homo-seksualnim pokretom koji mrzi Katoličku Crkvu.)

Siromašni ljudi koji jedva preživljavaju nisu ni svjesni značaja promjene društvenih odnosa kroz uvođenje homo-brakova i posvajanje djece od strane isto-spolnih partnera, dok marksistički pokreti govore o „progresu“ odnosno napretku, a da bi se postigao napredak moraju se mijenjati društveni odnosi u pogledu socijale, što siromašnima odgovara, pa kada siromašnim ljudima propaganda tumači da je i homoseksualizam „napredan“, postanu lak plijen obmane, te se uz to apelira i na njihovu empatiju, dakle, ide se s najperfidnijim sredstvima djelovanja na čovjekov um, da se dođe do cilja.

Ista stvar kao i u južnoameričkim državama je i u katoličkoj Španjolskoj i katoličkom Portugalu gdje postoje snažni pokreti političke ljevice i ljevičarskih ekstremista, i gdje vlada velika ekonomska kriza i kriza euro-zone koja stvara krizu identiteta, ljudi se izgube u kaosu velike nezaposlenosti i drastičnog pada standarda, tako da i ne obraćaju pažnju na nastojanja za mijenjanjem društvenih odnosa u pogledu uvođenja homo-brakova.

Vrhovni sud Savezne Republike Indije ukinuo je 2013. zakon iz 2009. s kojim je bio ukinut stari britanski kolonijalni zakon o zabrani homoseksualizma pod prijetnjom kazne, tako da je zemlja s gotovo najviše stanovnika na svijetu (gotovo milijarda ili šestina stanovnika planeta Zemlje), po broju stanovnika odmah iza Kine, zabranila homo-seksualne brakove, i to s obrazloženjem, da to nije u skladu s tradicijom narodne većine koju čine vjernici, hinduisti i muslimani, a sud se pri tome pozvao i na kršćanstvo, odnosno na univerzalne mono-teističke relgije. Homo-seksualizam je zabranjen i u Kini koja ima 1,3 milijarde stanovnika, dok je u Rusiji uz zabranu homo-seksualnih „brakova“, zabranjena i homo-seksualna propaganda među djecom, u školi, i drugdje, što je pametno, i humanistički. Naime, barbarski je eksperimentirati s djecom.

Homo-seksualne „brakove“ su u Europi osim Hrvatske i Rusije zabranile još Ukraina, Bjelorusija, Poljska, Mađarska, Crna Gora, i Bugarska, kao i Srbija. Režimski mediji u Hrvatskoj lažu, i tvrde da su to nazadne zemlje. Upravo suprotno, to su zemlje u kojima raste duhovnost stanovništva. To su napredne zemlje koje imaju budućnost.


„KAKO SU ME DISKRIMINIRALI GEJEVI (DOBRO, NE BAŠ MENE...)“

„Sjedim ja tako s frendicom na kavi kod Šekoranje. Za neupućene: 'Šekoranja' je, prema onoj stilskoj figuri 'autor za djelo' za koju se sad ne mogu sjetiti kako se zove, zapravo Velvet, zagrebački super uređeni arty farty birc na Tuškancu s predobrom kavom (to kažem ja koja inače ne pijem kavu), prefinim kolačima i svemu tome adekvatnim cijenama; inače je okupljalište urednika modnih editorijala, dizajnera, Đurđe Tedeschi i pokojeg običnog smrtnika.

Elem, sjedim ja tamo s frendicom na kavi, a frendica ima bebu. U jednom trenutku beba postane nervozna i frendica diskretno izvadi sisu pa ju podoji.

To izazove blagu konsternaciju (hm, može li konsternacija biti blaga?) kod ekipe za susjednim stolom, gdje sjede, između ostaloga, dva fino stajlirana geja koji se počnu diskretno okretati u našem smjeru s diskretnim zgražanjem na facama.

Nato ja, diskretno, popizdim.

Naime, ovako: premda dojenje u javnosti ne smatram nečim izvanredno ljupkim, a posebno ne dirljivim, i premda su naci-dojilje s foruma ostavile trajne traume na mojoj psihi, militantno i fundamentalistički zastupam gore spomenuto dojenje u javnosti na temelju dvije jednostavne premise:

a) kad je beba gladna, treba joj dat jest, i

b) žene, pa makar bile i majke, slobodno šeću javnim prostorima svugdje osim u
Saudijskoj Arabiji.

I mislim si ja bijesno: jebemti, zašto se ja toliko pjenim zbog protivnika gej parada, te šeram kojekakve tekstove po fejsu, te dobivam čir na želucu od kojekakvih komentara, te zahtijevam da se svi LGTBQ ako hoće mogu ženit i udavat i djecu usvajat, a ako se hoće javno držati za ruke i žvaljakat i dirat gdje god stignu zahtijevam da ih se pusti da to rade do mile volje, te trpam sve koji tako ne misle u ladicu s etiketom 'kromanjonci', pa sam jedno vrijeme mislila i sama otići na paradu da pružim tom zahtjevu moralnu podršku (dobro, u Zagrebu, ne u Splitu)... da bih na kraju doživjela...ovo?

I mislim si ja gnjevno: eto ti na, glupačo, kad se zalažeš za tuđa prava, eto što ti se onda dogodi, kad se ne držiš fino vlastite skupine, jebali te pederi?!

I mislim si ja već skroz izbezumljeno: eto ga! Ugrožene su tradicionalne obiteljske vrijednosti! Eto ga! There goes the neighbourhood!!!

Onda gutnem jedan gutljaj fine, prefine kave s mlijekom pa se malo priberem.

Jer na kraju krajeva, što ja mogu kad u ama baš svakoj društvenoj skupini ima budala.

Jer na kraju krajeva, ako ništa drugo, zbog još neizvjesne im i nepoznate spolne i rodne orijentacije ove bebe koju sada doje u javnosti, majke podržavaju prajdove.“


(Jedna hrvatska blogerica iz Zagreba, u subotu, 9. lipnja 2012.)

Komentar jedne čitateljice: „kaj se tiče pedera uopće ne mislim niš komentirat, eventualno ovo; da si im kaj spustila, bilo kaj, rekli bi ti da si im to rekla jer si homofob, najvjeorjatnije.....
uglavnom slažem se s tobom, a drugi put odbrusi direkt u oči, pa nek misli...!“ Tina. • 09.06.2012. u 22:06


Što se može zaključiti iz ove priče? Ljudi su naivni do bola, i zato su i jako ranjivi kada se apelira na njihovu empatiju, i na njihov um, jer su dobri ljudi koji nikoga ne žele povrijediti, i tu ih vreba pro-homoseksualna propaganda koja apelira na njihovu empatiju, i vodi ih do apsurda da se kao hetero-seksualne osobe, od kojih je većina u braku, izjašnjavaju protiv braka kao jedine životne zajednice između žene i muškarca, i time se odriču vlastitog identiteta koji im se krade.

Blogerica, i nakon što je doživjela da joj je prijateljica doživjela diskriminaciju od strane „gejeva“, i dalje je za „Pride“, i da „gejevi“ dobiju „svoja prava“, kao da su do danas uskraćeni za bilo koja prava, već se radi o tome da histerično zahtijevaju posebna, ekstra-prava, a da se prava hetero-seksualcima postupno ukidaju, kao, npr. ljudsko pravo na slobodu govora, kao i da obitelj čine mama, tata, i dijete (djeca). Ujedno je naivna i u neznanju ako misli da su djeca u pravilu seksualno neopredijeljena u smislu za što se osjećaju do puberteta; jednim manjim dijelom jesu na podsvjesnoj razini neopredijeljena, ali kroz homo-seksualnu propagandu u školama se i taj mali postotak okreće protiv suprotnog spola, što znači ništa drugo nego ružno pranje mozga, zbog čega je Četvrti modul Zdravstvenog odgoja u hrvatskom školstvu, koji bazira na rodnoj ideologiji, tako opasan, jer se neku djecu kroz propagandu uskraćuje da u buduće budu sretni ljudi u braku i da budu roditelji. Možda je blogerica čak lukavo ispričala jednu priču u korist lobija za legalizaciju homoseksualnih „brakova“, i posvajanje djece od strane isto-spolnih zajednica, kako bi se apeliralo na empatiju (heteroseksualnih) čitatelja, jer „u ama baš svakoj društvenoj skupini ima budala“. Samo budala ne bi shvatila skrivenu poruku. Kao što reče jedan drugi hrvatski bloger uoči referenduma o braku protivnicima braka: „Morati će te progutati referendum“.

Aktivistica svjetskog homo-seksualnog pokreta, lezbijka Mash Gessen, inače novinarka, rekla je na jednom skupu na kojemu je njen govor popraćen aplauzom, da oni, homo-seksualci, ionako lažu da žele brak, naprotiv, tvrdi ona, brak kao instituciju treba uništiti, obitelj treba uništiti, da ne bi trebale postojati, i da će kroz homo-brakove biti uništene.


Ivo Josipović gazi Povelju UN o ljudskim pravima i međunarodne konvencije o zaštiti obitelji

Na tragu odluke Ustavnog suda RH kada je referendum o braku proglasio ustavnim, da se zakonom o isto-spolnim partnerstvima isto odredi statusom „obitelji“, predsjednik Republike predložio je Hrvatskom saboru da ode korak dalje od Ustavnog suda kako bi obiteljski status isto-spolne zajednice bio odmah definiran u Ustavu. Time je, kako od strane Ustavnog suda, tako još drastičnije od strane predsjednika Republike, brutalno izigrana volja narodne većine koja se na referendumu o braku opredijelila za ustavnu zaštitu braka i obitelji, jer što je brak nego formalni okvir obitelji, koju kao takvu čine majka, dijete i otac kako je određeno u Obiteljskom zakonu.

Isto-spolni parovi ne čine brak niti obitelj, jer su drukčiji, što ne znači da su manje vrijedni kao ljudi, ali su drukčiji, i na osnovi ove činjenice, kao i tisućljetne i stoljetne tradicije, obitelj čini bračni ili izvanbračni par, majka i otac ili žena i muškarac, i samohrani roditelji.

 photo Family3_zps5da70ef6.jpg

Father, Mother, I Love You - FAMILY, najvažnija stvar na svijetu - obitelj

Obitelj kao pojam čine bračni drugovi i njihova djeca, posvojena, i biološka, začeta od strane svojih roditelja majke i oca, rođena od majke i odgajana od oba roditelja, te i samohrane majke, ili samohrani očevi, čine obitelj, koji odgajaju svoju djecu.

Ako se isto-spolnim parovima legalizira obiteljski status, to opet narušava brak u smislu krađe identiteta braka, jer brak je po međunarodnim konvencijama zaštićena kategorija životne obiteljske zajednica između žene i muškarca, odnosno obitelj čine otac, majka i dijete ('Father, Mother I Love You', 'Family'). Stoga je i Ustavni sud RH u svojoj odluci o proglašavanju ustavnim referendum o braku bio oprezan, i nije zahtijevao ustavnu definiciju obitelji za isto-spolne parove nego zakonsku regulativu. Predlagatelj referenduma o braku, građanska inicijativa U ime obitelji, nije ni u snu mislio da će se pojaviti takva zločesta drskost da se u pitanje dovede definicija tisućljetnog pojma obitelji, ali u ovako važnim pitanjima nije smjelo biti nikakve naivnosti.

Vrhovni sud Australije je u prosincu 2013. godine zabranio homo-seksualne „brakove“. Očito je hrvatski referendum o braku imao pozitivan efekt na ovu daleku prekomorsku zemlju Zapadne civilizacije, kao i odluka Vrhovnog suda Indije koji je poništio zakon o homo-seksualnim „brakovima“. Odluka Vrhovnog suda Australije je ujedno i čin nezavisnosti (suvereniteta) Dominiona Australije u odnosu na matičnu zemlju Englesku odnosno Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske, koja je legalizirala homo-brakove.

Po shvaćanju izvrnute logike režimskih medija u Hrvatskoj se sada i civilizacijsko-tehnološki moderna i napredna Australija svrstala u „nazadne zemlje“, s tim da valja reći kako napredak ne čini samo civilizacijska dostignuća tipa novih tehnologija, nego i kultura jednog naroda i njegova duhovnost. Poganstvo je uvijek bila oznaka barbarizma. Liberalni Zapad postao je barbarski.

Kakvi su to napredni i 'liberalni' Europljani, na primjer, u Kraljevini Belgiji, čiji parlament raspravlja o zakonskom prijedlogu legalizacije ubojstva teško bolesne djece, i to bez pristanka roditelja, odnosno o eutanaziji djece? Po čemu se to onda Europljani razlikuju od Hitlerove Njemačke u kojoj je para-znanost eugenika bila legalizirana, te je Hitlerov režim ubio preko 100 tisuća mentalno-retardiranih osoba (Nijemaca), među njima i oboljelu djecu? Po tome ispada da je Hitler bio u pravu, ili?


Stožer

 photo ProsvjedHrvatauVukovaruprotivdvojezi10D0neagresijeZahrvatskiVukovarNE1070irilici_zps57806774.jpg

Prosvjed političkih Hrvata u Vukovaru protiv dvojezične agresije i protuustavnog uvođenja dvojezičnosti u Vukovaru, žrtvi velikosrpskoj agresiji devedesetih

 photo PlakatoknjiziopovijestivelikosrpskeagresijenaHrvatskudevedesetih_zps5fa7d391.jpg

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, u stvarnosti stožer za obranu Hrvatske, prikupio je 690 tisuća potpisa za referendum o srpskoj ćirilici u svezi kontroverznog pitanja dvojezičnosti koju je u Vukovaru preko noći i skrivečki od očiju javnosti uveo Milanovićev režim, na tragu velikosrpske politike kada je srpski okupator u Vukovaru uveo dvojezičnost, nakon što je velikosrpski agresor i osvajač srušio Grad-heroj do temelja, i ubijao njegove stanovnike i odvodio ih u srpske koncentracijske logore. U isto vrijeme predsjednik Srbije Tomo Nikolić – Grobar je nakon svoje inauguracije rekao da je „Vukovar srpski grad“. Kako će li tek sada imati „argument“ tvrditi da je „Vukovar srpski grad“ ako ostane na snazi protuustavna odluka koalicijske Kukuriku-vlade RH o uvođenju dvojezičnosti u Vukovaru? Srpska ćirilica nije samo pismo jednog naroda (srpskog naroda u Srbiji) i srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj, i dio srpske kulture, nego i simbol velikosrpske agresije, oružje u rukama agresije, okupacije i etničkog čišćenja, i s tim povezanog posrbljivanja osvojenih područja, i zato je neprihvatljivo da na području od posebnog pijeteta prema žrtvama velikosrpske agresije i okupacije bude u opticaju pismo okupatora, jer to nije samo pismo jedne nacionalne manjine nego oružje u rukama velikosrpske politike, kao što je i Srpska pravoslavna crkva, SPC, „duhovna JNA“ kako reče Beograđanka i hrvatska povjesničarka Ljubica Štefan.


CBK

Oznake: Ljetovanje..

12.12.2013. u 14:30 • 9 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga Black Blog of the Communism

Prosvjećivanje o totalitarnom komunizmu / titoizmu, posljedicama marksističke (titoističke) ideologije danas, o žrtvama komunizma/socijalizma, kao i komentiranje političkih zbivanja u našem društvu i svijetu oko nas.
Zanima me prošlost onakva kakva je zaista bila kako bih imao miran i siguran život u sadašnjosti i budućnosti, jer:

Samo nas istina može spasiti!

Zanimaju me svi hrvatski i svjetski politički, ekonomski, kulturni i socijalni događaji, ali onako kako su se zaista dogodili.
Mišljenja sam da nam se servira potpuno kriva slika svijeta i povijesti. Korumpirani političari, pokvareni tajkuni, ratni profiteri, stvaraju nam iluziju koju održavaju mas-mediji, ujedno skrivajući istinu.
Mas-mediji ne služe narodu i ne služe kao pas-čuvar i korektiv vlade i vlasti nego predstavljaju instrument propagande za širenje velikih laži i pokoravanje čovjeka, naroda i većine društva volji materijalno bogate, utjecajne, pohlepne, bešćutne, parazitske manjine.
Stoga izvještavam o onome što se zaista dogodilo, i slobodan sam komentirati, a vi ste slobodni izreći svoje mišljenje, i ako se s vašim mišljenjem neću složiti, žrtvovat ću svoj život da možete izreći vlastito mišljenje. Mislite samostalno, razmišljajte autonomno i budite solidarni s dobronamjernim ljudima poput vas. Gori od onih koji čine zlo su samo oni koji o zlu šute!
Vaš CBK:-)

Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




Erich Fromm

“Zar nije želja za preoblikovanjem svijeta po nekoj idealnoj slici važan dio čovjekovog bića? Osim toga komunističko društvo potkrada pojedinoj osobi njenu odgovornost: uvijek su “oni” ti koji odlučuju, a ne “on ili ona”. Privlačnost totalitarnog sistema, kojeg su nesvjesno iskusili mnogi ljudi, povezana je izvjesnim strahom od slobode i odgovornosti. To pojašnjava popularnost mnogih autoritarnih sistema.”

Link

CroSirmium
Korak od sna
Tragična misao
ZoomPolitikONjavascript:%20void(0);
Žubor vode
Borgman
ludlud
45 lines
Tinolovka
Krmeljava
Vjetar Tuge
Nova politika


Tisak i portali vijesti:

HRVATSKO PRAVO ONLINE
Tinolovka-News
Hrvatski online dnevnik SLOBODA
DRAGOVOLJAC
Dnevno.hr
Javno novinarstvo
Večernji list u Zagrebu
Zdravstveni (pre)odgoj
Anti-globalistički portal vijesti i komentara ASR
Geo-politički Europsko-Azijski Magazin
Skrivena am. povijest 20. st.
Svjetski antiglobalistički pokret ATTAC
Web-arhiva
Advance - Dnevne vijesti iz svijeta
Analiza i kritika politike Zapada
IX BOJNA HOS


www.crniblogkomunizma.blog.hr

e-Mail Hrvatskog centra za istraživanje zločina komunizma:
hrcentar.izk@gmail.com

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Memorijal žrtvama komunizma u Pragu, dok u Zagrebu imamo Trg maršala Tita i četvrt milijuna maršalovih žrtava ali ne i Trg žrtava komunizma


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"POWER TO THE PEOPLE!"
(John Lennon)

John Lennon je rekao:

"Naše društvo vode luđaci, u svrhu ostvarenja luđačkih ciljeva.
Vjerujem da nama upravljaju luđaci, i da nas vode do ludoga kraja, i
vjerujem da će me luđaci zatvoriti, zato što to tvrdim."

PS: ubio ga je luđak.

“Za mene se bogatstvo jedne zemlje i snaga jednog naroda mjeri kvantitetom i kvalitetom intelektualnog potencijala. Revolucija ima samo onda smisla ako podupire rast i razvoj tog potencijala: znanstvenicima se treba ukazati respekt a dok spašavamo vlastitu kožu obezglavljujemo naš narod, mozak našeg naroda.” (Književnik i zagovornik Oktobarske revolucije Maksim Gorki u prosvjednom pismu boljševičkom vođi Vladimiru Iljiču Uljanovu Lenjinu.)

Kao što je Gorkijevo pismo bilo vidovito, tako je Lenjinov odgovor bio brutalan i primitivan:

“Nije pravilno bacati intelektualne snage naroda u isti koš s građanskim intelektualcima. Intelektualne snage radnika i seljaka rastu i učvršćuju se u borbi za pad buržoazije i njene pomagače – intelektualce, lakaje (sluge) kapitala koji su si umislili da su mozak naroda. U stvarnosti to nije mozak, to je drek.”

(Izvor: „Crna knjiga komunizma“, München – Zürich, 1998., izvorni naslov: „Le livre noir du communisme“, Pariz, 1997. Pozitivna kritika o Crnoj knjigi komunizma u svjetski poznatom i renomiranom „The New York Times – International“, od 21. studenog 1997. u članku Alana Ridinga pod naslovom: „Komunizam i zločni – Francuska četka za „best-sellere“)

Vrijeme preziranja uskoro je zamijenilo vrijeme hladnokrvnog ubijanja nevinih ljudi. Lenjin je uspostavio komunističku diktaturu jednog politički crvenog, ultralijevog, ekstremnog režima koji se odmah pokazao kao krvavi, teroristički režim. Brzo revolucionarna vlast više nije stupala reaktivno, kao obrambeni refleks protiv nasilnih carskih postrojbi već je nastupala aktivno. O karakteru Lenjinovih boljševika svjedočio je u kolovozu 1918. vođa menjševika Jurij Martov:

“U prvim danima njihovog dolaska na vlast, iako su ukinuli smrtnu kaznu, boljševici su počeli ubijati. Ubijali su zarobljenike iz građanskog rata, kao što rade još samo divljaci. Ubijali su svoje neprijatelje koji su se nakon bitke njima predali s lažnim obećanjem boljševika da će ih amnestirati. Nakon što su likvidirali desetke tisuće ljudi bez sudske presude, boljševici su krenuli u sveopće likvidacije ljudi. Osnovali su revolucionarni tribunal za suđenje neprijateljima sovjetske vlasti. Beštija je uhvatila miris tople ljudske krvi. Stroj za ubijanje ljudi u punom je pogonu. Gospoda Medvedev, Bruno, Peterson i Karelin, suci Tribunala, zasukali su rukave postajući krvnici. Politički teror kojega su boljševici uveli u listopadu proširio je svoje papke po cijeloj Rusiji.”

(Izvor: 'Crna knjiga komunizma'. Titova tzv. Socijalistička revolucija, raspaljena 22. lipnja 1941. kroz partizansku ustaničku pušku, kopirala je Oktobarsku revoluciju Lenjinovih boljševika, i po istom obrascu se od 1941. do 1945. obračunavala sa zarobljenim neprijateljima, kao u Rusiji 1918. – 1920. godine.)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

„Ask not what your country can do for you
ask what you can do for your country“

(Predsjednik John F. Kennedy, anti-fašist, demokrat i
anti-komunist)


„Ich bin ein Berliner“

(JFK, u Berlinu, 1963. u znak prosvjeda protiv početka gradnje komunističkog Berlinskog zida.)

CROATIAN CENTER OF SURVEY THE CRIMINAL COMMUNISM - VOICE OF THE VICTIMS
e-Mail: hrcentar.izk@gmail.com

Photobucket
HRVATI, PROBUDITE SE!
Dobroslav Paraga

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"Ne, nećemo biti zadovoljni dok pravo ne teče kao voda a pravda kao ogromna bujica!"
(Borac za ljudska prava Martin Luther King Jr.)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

„Tko je radeći za neprijatelja vršio agitaciju i propagandu rječju, djelom i pismom, naročito književnošću i umjetnošću, kažnjava se smrću, a samo u slučajevima vrijednim naročitog obzira prinudnim radom i gubitkom građanskih prava, proglašenjem za neprijatelja naroda te konfiskacijom imovine.“
(Predsjednik boljševičkog, protunarodnog tzv. 'Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Hrvatske', Vladimir Nazor, u Topuskom, 18. svibnja 1944. godine.)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

„Goli otok“ – jugoslavenski „Dachau“, logor koji vlasti RH uporno odbijaju proglasiti edukacijsko-memorijalnim centrom po uzoru na jasenovački logor.

Photobucket
Povijesni dokumenti o cinkeru
Josipu Brozu "Valteru Titu"

„Ubrzo nakon okupacije svakog grada i sela, partizani su uveli strašnu diktaturu komunističke Partije. Počeli su s „likvidacijom” svih „sumnjivih” elemenata ili onih koji su im se činili dovoljno sumnjivima. Ali, kakvo je to „čišćenje” bilo!!“
(Iz dopisa britanskog veleposlanika u Vatikanu britanskom ministru vanjskih poslova, Anthonyu Edenu, 11. svibnja 1945. o događajima u Titovoj Jugoslaviji i obračunu jugokomunista s hrvatskim stanovništvom pod lažnim izgovorom klasne borbe s „ostacima fašizma“)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Centar medijske cenzure u Hrvatskoj
Prisavska kratkovidnica

Bez obzira kako se neka TV u Hrvatskoj zvala, TV laže!

TV ne predstavlja istinu. TV je zabavni park. Nikada od nas na televiziji nećete čuti istinu! Pričat ćemo i pokazati vam svako sranje koje poželite čuti i vidjeti. Lažemo kao na tekućoj traci, i notorni smo lažljivci. Trgujemo iluzijama, i ništa od toga nije istina. Stvarno mislite da je TV ujedno i realnost? To je ludost. Pogledajte se! Radite sve što i TV, govorite kao što govori TV, oblačite se kao što se TV oblači, jedete kao što TV jede, odgajate vašu djecu kao što to čini TV, i mislite isto kao i TV. Stoga, isključite taj TV, zdravlja i pameti radi!!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Die Intelligenz einer Leserschaft erkennt man an ihren Fragen!
Inteligenciju čitateljstva prepoznaje se po njegovim pitanjima!
Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ)

Ne živite s lažima!
HRVATSKO PRAVO ONLINE
www.hrvatsko-pravo.hr
(Citat žrtve komunizma Aleksandra Solženjicina)

"Kad smo u ranu zoru napustili Užice, poput lopova, nitko nas nije ispratio, čak ni oni koji su nas voljeli." (Titov suborac, crnogorski boljševik, i disident, Milovan Đilas, o odlasku Josip Broza Tita i njegovih partizana iz srbijanskog grada Užice, koncem 1941. godine.)

Novinarka Hrvatskog Radio Vukovara, Alenka Mirković, kolegica Siniše Glavaševića, zapisala je ove retke u svojim uspomenama na bitku za Vukovar:

Photobucket

"Napokon sam uspjela upoznati i famozne hosovce. Stigli su još krajem rujna (1991. u Vukovar), no, odmah su otišli na položaje na Sajmištu gdje je bilo tako žestoko da se nismo usuđivali ići tamo, niti su oni imali vremena dolaziti k nama u štab. Prije nego su i došli u grad, izazvali su pravu buru. O njima su se pričale bajke: da su prošli specijalnu obuku, da su savršeno opremljeni i naoružani, da slušaju samo Paragu, da će, kad obrane Vukovar, krenuti do Zemuna, da su strojevi za ubijanje, gotovo šehidi (Božji ratnici)… Dugo nismo bili svjesni onoga što se s Hrvatskim obrambenim snagama i Paragom događalo u Zagrebu. Kada smo u (hrvatskim) vijestima čuli da ih nazivaju paravojnim formacijama bili smo ogorčeni. Naši su hosovci držali najteže položaje u gradu, ginuli danomice, a civili koji su se povlačili u sigurnije dijelove grada pričali su sa divljenjem i zahvalnošću kako je jedan od njihovih zapovjednika svojim ljudima rekao da će osobno ustrijeliti svakoga tko se sa položaja (prema neprijatelju) povuče a ne evakuira i posljednjeg civila… Vrijeđali su naše dečke koji su, vojni ili paravojni, u Vukovar došli. Od onih «regularnih» nije bilo ni traga…" (Izvor: knjiga Alenke Mirković pod naslovom "Glasom protiv topova")

<strong>"Ne bojte se Hrvata. To su plašljive životinje, strvinari. Ja sam se sa njima obračunavao u prošlom ratu /WWII/... Zapamtite, sa Hrvatima ne sme biti nikakvih razgovora - sa njima možemo razgovarati samo kroz puščane cevi. Oni su crna vojska Vatikana, a i sami ne znaju ko su. Granice srpskih zemalja dopiru doklen su naši hramovi, naši domovi, naši grobovi. Bog je s nama, jer ne otimamo ništa tuđe, nego tražimo svoje. Nek se Hrvati ispreče ispred nas, pa da vidimo kom obojci, kom opanci!"

Izjava srpskog šovinista i četničkog "vojvode", zapovjednika zloglasne tzv. "Dinarske četničke divizije" iz Knina u Drugom svjetskom ratu, "popa" Momčila Đujića, na beogradskom "nezavisnom" Radiju B-92 poslije pokolja nad 12 hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu na Dunavu kod Vukovara, svibnja 1991.
Ratni zločinac Momčilo Đujić se s Hrvatima obračunavao na način da je njegova četnička jedinica izvršila etničko čišćenje hrvatskih civila u Dalmatinskoj zagori i kninskoj krajini. Ministarstvo pravosuđa SAD odbilo je zahtjev Ministarstva pravosuđa RH za izručenjem "popa" Đujića hrvatskom pravosuđu zbog optužbe za ratne zločine, jer Momčilo Đujić i njegova četnička jedinica imaju antifašistički status.

Dopisnik britanskog The Guardian iz bivše Jugoslavije, g. Ian Traynor, svjedočio je o odgovornosti britanske vlade premijera John Majora za ratnu agresiju Jugoslavije i Srbije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu:

„Britanci su pomagali Miloševića najprije u Hrvatskoj, a onda na još teži način u Bosni. Britanski lordovi, nasljeđujući jedan drugoga kao međunarodni posrednici /lord Carrington, lord Owen/, i visoki vojni časnici na zapovjednim položajima u operacijama Ujedinjenih naroda (UNO), čuvali su Miloševića od intervencije Natopakta. Britanska vlada stavila se na stranu Rusa protiv Amerikanaca, otklanjajući pritisak od /srbijanskog i jugoslavenskog predsjednika/ Miloševića, a tog ratnog zločinca tretirala je kao ključ rješenja, dok je on bio najveći problem.“

Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo, i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učine.
Ali, mi bar za čas, u sadanjosti, ne primamo pljuske za poljubce, krivicu za pravo, tlačenje za ljubav; mi ćemo današnje zlo i krivicu današnju do sutra zaboraviti, pa ako nam tko liepu rieč kaže, ponašati ćemo se kao da nismo bili prevareni, kao da krivica ni zala nikada nije bilo i kao da ih već nikada ne može biti; nu danas, dok ne zaboravimo zlo i dok nove prazne rieči ne čujemo, mi se držimo kako valja.

Pametan čovjek, Dr. Ante Starčević, slijedite njegove ideale!

"Tko može pogledati u povijest Jugoslavije sa svim tim prevarama, ubijanjima, zavišću, osvetom, bijedom, ponižavanjima i drugim simptomima mentalnih bolesti, i zaključiti da je to bila normalna zemlja? Nije bila! Normalne osobe su bile pregažene tom abnormalnom poviješću, ali narcisi su cvali, uključujući i mojega djeda jer su se osjećali kao kod kuće u tako nestabilnom okruženju. Njihova bolest je funkcionalna u zatrovanom društvu, a disfunkcionalna u mirnom i stabilnom okruženju. Pa karijera mojega djeda je krenula nizbrdo čim se preselio u stabilnu, demokratsku Ameriku. Jedva da je znao što će sa sobom kad ga više nitko nije kanio ubiti!.”

Sociolog Stjepan Meštrović (profesor na sveučilištu u Texasu/USA), unuk kipara Ivana Meštrovića

George Orwell:

U ovo vrijeme univerzalnoga /globalnog/ varanja, revolucionarni akt predstavlja izreći istinu.

Sloboda je slobodno reći da je 2+2=4

Predsjednik Ab Lincoln:

Sila novca izrabljuje narod u mirnodopsko vrijeme, i kuje zavjeru u vrijeme rata. Sila novca je više despotskija od monarhije, bezobraznija od autokracije i više sebična nego birokracija.

Mathias Richling:

Moral je uvijek dolazio s ljevice, onoliko dugo dok nije došla na vlast. Otkad je ljevica na vlasti, moral više ne postoji!

Slobodan čovjek kaže:

Smisao totalnoga nadziranja građana nije u tome da se uhvati teroriste nego smisao nadziranja leži u identificiranju i eliminaciji svjedoka koji skidaju krinku sa zločina vlasti i njihovih doušnika i ljudi u sjeni.

Sloboda mišljenja u liberalnoj demokraciji vrijedi samo onoliko dugo koliko govoriš ono što vladi odgovara.

Predsjednik Thomas Jefferson:

Tko si dozvoli jednom lagati, lakše će lagati drugi ili treći puta, sve dok čovjek koji laže s vremenom postane notorni lažljivac.

Filozof Voltair:

Službena povijest je laž o kojoj su se neki dogovorili da tako bude iako se tako nije dogodilo kako se tvrdi.

Jean de la Bruyere:

Sušta suprotnost od onoga što se općenito vjeruje je istina.

George Bernard Shaw:

Sve velike istine počinju kao blasfemija.

Mark Twain:

Dok istina oblači cipelu, laž je već tri puta obišla globus.

H.G. Wells:

Povijest čovječanstva sve više postaje utrka između prosvjećivanja i katastrofe.

Njemački novinar Peter Scholl-Latour:

Sloboda zapadnoga tiska, koja je veća nego u ostalim dijelovima svijeta, u konačnici je sloboda 200 bogatih ljudi da objave svoje mišljenje.

Burkhard Hirsch:

Država u kojoj su svi sumnjivi, sama je sumnjiva.

Halo robovi:

U starom Rimu je jedan senator predložio da se sve robove označi bijelom trakom, kako bi ih se bolje uočilo. "Nikako", reče jedan mudri senator, "Kad vide koliko ih ima, pobunit će se protiv nas!"

Evolucija svjesnog čovjeka:

Htio sam mlijeko, dobio sam svoju bočicu. Htio sam roditelje, dobio sam igračke. Htio sam učiti, dobio sam svjedodžbe. Htio sam posao, i dobio sam posao. Htio sam živjeti smisleno, dobio sam karijeru. Htio sam sreću, dobio sam novac. Htio sam istinu, dobio sam laž. Htio sam nadu, a živio sam u strahu. Htio sam živjeti... no životarim, ali, hvala Bogu, probudio sam se!

Oni kažu - terorizam mora biti iskorijenjen - a sami ga proizvode!
Oni kažu da se mora izvršiti atomsko razoružavanje, a sami posjeduju atomsko oružje!
Oni kažu da se treba boriti protiv diktature, a sami su diktatori!
Oni kažu da se demokracija mora širiti, a ukidaju je kod sebe!
Oni kažu da žele mir, a raspaljuju ratove!
Oni kažu da se bore za ljudska prava, a krše ljudska prava bez kajanja!
Po njihovim će te ih plodovima prepoznati!!!

Ono što oni drugi žele od tebe jeste: živi u strahu, bulji u TV, konzumiraj, budi poslušan, drži svoju gubicu zatvorenu i nastavi sanjati.
Stoga, budi hrabar, isključi TV, odjebi konzum, uspravi se, reci nešto, i probudi se!!!

Vladajući političari u Hrvatskoj nisu tu da nešto promijene na bolje; oni postoje jer je njihova zadaća u ime vlasti održavati status quo.

Oni koji iz ljubavi prema miru vlastito oružje pretvaraju u plug, obično poslije oru za račun tuđinca i porobljivača!

Kaže bankar medijskom tajkunu: ti ih učini bedastima, ja ću ih učinit siromašnima.

Najveća zavjere od strane vlasti je kad vlasti tvrde kako ne postoji zavjera vlasti protiv naroda.

Liberalna demokracija je kao teatar - smijemo gledati, pljeskati i diviti se onima na vlasti.

Oni ljudi koji se ne zanimaju za istinu, bivaju kažnjeni tako da nad njima vladaju korumpirani zločinci; tako su npr. kažnjeni Hrvati!

CO2 ima udjel u atmosferi od samo 0.03% (po Wikipediji), a čovjek doprinosi tome samo 5% (po izvješću OUN), znači, samo 0,015%. I sada takav mali udio šteti atmosferi i vodi do promjene klime? Gluposti!!!! Promjene klime nastaju uslijed ciklusa Sunca.

Globalna elita ne producira vrijednosti nego manipulira i profitira od vrijednosti koje mi svi zajedno proizvedemo.