CRNI BLOG KOMUNIZMA https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

četvrtak, 14.11.2013.

Prosječna Amerikanka izdala svjedodžbu o mandatu vladavine predsjednika Obame

 photo StilizacijapredsjednikaObame_zps04e2123e.jpg

„Dragi predsjedniče Obama!

Želim iskoristiti jedan trenutak kako bih Vam zahvalila za sve što ste učinili, i što radite.

Znajte, samohrana sam majka iz jednog malog grada Palmer u Texasu. Živim sa svoje dvoje djece u jednoj maloj kući koju sam iznajmila. Vozim stari auto, i molim svakodnevno da još malo izdrži. Imam prosječno radno mjesto, i donosim doma plaću zbog koje si Vi i Vaša supruga ne možete ni zamisliti da biste od nje mogli živjeti. Jako se brinem zbog „Obamacare“ [Obamino zdravstveno osiguranje, op. a. CBK] pored svih drugih poreza koji se nama Amerikancima nameću, i dugova koje tovarite na leđa naše zemlje. Imam nekoliko pitanja za Vas, gospodine predsjedniče:

Jeste li ikada imali poteškoća u plaćanju svojih računa? Ja jesam.

Jeste li ikada okrali Petera da biste platili Paulu, i ipak čak ni to nije bilo dovoljno? Ja jesam.

Jeste li ikada bili tako bolesni da ste morali potražiti liječnika, ali niste imali zdravstveno osiguranje, jer je preskupo? Ja jesam.

Jeste li ikada svojoj djeci morali reći NE kad su Vas nešto molili što im je bilo potrebno? Ja jesam.

Jeste li ikada krpali hlače, lijepili cipele, zamjenjivali zatvarače, jer je bilo jeftinije tako nego kupiti nešto novo? Ja jesam.

Jeste li ikada u trgovini s prehrambenim namirnicama morali ostaviti jedan ili dva proizvoda, zato što niste imali dovoljno novca? Ja jesam.

Jeste li ikada zaspali plačući, jer niste imali pojma kako da sve to prebrodite? Ja jesam.

Mogla bih tako postaviti bezbroj pitanja. Vjerujem da nemate pojma kroz što prosječni Amerikanci uopće prolaze, i iskreno rečeno, vjerujem da Vam je svejedno. Ne živi svatko ekstravagantno dok Vaša obitelj odlazi na skupa putovanja koja više stoje nego što najveći broj nas može zaraditi za dvije do četiri godine. Ima nas tolikih koji patimo. Pri tome sve činite da povećate naše patnje.

Vjerujem da ste jedan sebičan čovjek bez empatije u svom srcu, kojemu je svejedno što je najbolje za one koji su birali da ih zastupa, ali još više za slavu Vašeg imena u povijesti.

Stoga, hvala Vam predsjedniče Obama, hvala zbog kažnjavanja onih među nama, koji plivaju taman toliko da se ne utope, ali ipak ispod površine, i hvala što ste Ameriku odveli preko ruba u ponor.

Ostavili ste traga u povijesti kao apsolutno najlošiji i najomrznutiji predsjednik Sjedinjenih Država. Neka Bog bude milostiv Vašoj duši!

Uz srdačni pozdrav,

Yolanda Vestal,

jedna prosječna Amerikanka.“


Ovo svoje otvoreno pismo je Amerikanka iz Texasa, gospođa Yolanda Burroughs-Vestal, objavila [2013., op. a. CBK] na svom Facebook-profilu povodom gostovanja predsjednika Obame u texaškom gradu Dallasu gdje je sudjelovao na jednoj donatorskoj večeri za elitu, dakle, zatvorena za javnost, koju je organizirala vladajuća Demokratska stranka, na kojoj je sakupljao novčanu potporu za svoj politički program uvođenja obaveznog zdravstvenog osiguranja za 30 milijuna Amerikanaca koji ga nemaju, ali je pitanje hoće li si ga moći priuštiti, jer nemaju s čim platiti osiguranje.

Trenutno stanje s Obaminim zakonom o obveznom zdravstvenom osiguranju je takvo, da je zakon zapeo u gornjem domu sabora Sjedinjenih Američkih Država, u Senatu, u kojemu većinu čini republikanska oporba. Republikanska većina argumentira odbijanje „Obamacarea“ time da se radi o uvođenja socijalizma, što u tradicionalno antikomunističkim Sjedinjenim Američkim Državama predstavlja crvenu krpu kao za bika u španjolskoj areni, jer je sloboda u zemlji s 50 saveznih Država drukčije shvaćena nego u Europi, naime, Amerikanci ne trpe ništa što se nameće kao nešto obvezujuće, u smislu da se nešto mora; tako Amerikanci ne moraju uplaćivati u državni ili privatni fond za zdravstveno osiguranje ako ne žele, ili ako nemaju novac da to plate, (to će se uskoro promijeniti uvođenjem "Obamacarea"), tako da praktički dobivaju brutto-plaću umjesto netto-plaće, odnosno dohodak uvećan za onaj dio koji bi išao na plaćanje zdravstvenog osiguranja.

Biti će sreća ako „Obamacare“ kao najveća reforma i politički projekt predsjednika Obame ne bude prošao u Senatu, jer je predsjednik najavio, da će njegovo zdravstveno osiguranje postati obvezujuće 2017. godine, s tim da će, kako je naglašeno na tiskovnoj konferenciji predsjednika Obame, bolesnici imati sreću da će biti čipirani, što će pomoći čuvanju njihovog zdravlja. Tako govore oni koji su inspirirani „nečastivim“, kako nam Biblija prenosi da je Isus Krist nazvao sotonu, ne želeći negativnost imenovati imenom da joj ne daje na snazi.

Već je rečeno na ovom blogu, CBK, da će prve žrtve čipiranja odnosno obilježavanja kao Židovi u 3. Reichu postati oni najnemoćniji kojima je potrebna zaštita, bolesni ljudi, i djeca. Iako je čipiranje ljudi u Sjedinjenim Američkim Državama već počelo najkasnije 2012. godine, i u tijeku je, ono ipak još nije masovno, ali kroz akcije tipa uvođenja zdravstvenog osiguranja otvaraju se vrata za mogućnost čipiranja milijuna ljudi; ponegdje se čipiranje provodi tajno, kao npr. kada se rođenčadi ili bebama ugrađuju minijaturni odašiljači (chip) veličine rižina zrna, i to bez znanja i odobrenja roditelja; minijaturni čipovi se također već nalaze u nekim generičkim lijekovima. Tko ima psa u Hrvatskoj zna da je obavezno čipiranje pasa, međutim, taj chip ipak nije povezan s GPS-sustavom, dakle, satelitski računalno upravljani sustav, međutim, svejedno je i to moralno i etički upitno, a ne samo „zgodno i praktično“; čipiranje pasa je u biti uvod u čipiranje ljudi, a čipovi koji se ljudima implementiraju ispod ljudske kože, u području čela ili na desnoj šaci, povezani su sa satelitskim i računalnim GPS-sustavom.

Na navedenom skupu elite u Dallasu se ulaznica za sudjelovanje plaćala 15.000 US$, a osobni prijem/kratki osobni razgovor s predsjednikom stajao je 30.000 dolara.

Kao što je poznato, predsjednik Kennedy je ubijen u Dallasu, 22. studenog 1963. godine, jer je predsjedničkim ukazom ukinuo ono što je uzrok današnjoj gospodarsko-financijskoj krizi u Sjedinjenim Američkim Državama i Europskoj uniji, odnosno na liberalnom Zapadu – Sustav federalnih rezervu ili FED-banku, privatnu banku međunarodnih bankara, koja je korupcijom Kongresa i američkog predsjednika Woodrowa Wilsona osnovana 1913. godine, dobivši ovlast tiskanja valute Sjedinjenih Američkih Država, čime su S.A.D. izgubile svoju nezavisnost, jer je američka vlada postala ovisna od privatnih i klijentelističkih interesa jedne „urotničke klike“, kako je bankarsku trojku John D. Rockefeller – J.P Morgan – Paul Warburg nazvao predsjednik Wilson, priznavši da je od industrijskog diva U.S.A. učinio invalida.


 photo PlakatopredsjednikuKennedyu_zps94d70525.jpg

35. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, John F. Kennedy, ubijen u Dallasu, 22. 11. 1963., u uroti čiju je mrežu ispleo 'Wall Street', odnosno najmoćniji (privatni) bankari, koji su ovim javnim ubojstvom, ne samo utjerali javnosti strah u kosti, nego je time izvršen državni udar, tako da su na vlast došli politički podobni koji su (korumpirane) marionete kriminalaca koji konce vuku iza kulisa politike u Washingtonu. Od 1963. S.A.D. nisu više imale niti jednog predsjednika koji bi bio suvereni vladar. Pored predsjednika Lincolna je karizmatični JFK najznačajniji predsjednik i državnik u povijesti Sjedinjenih Američkih Država. John Fitzgerald Kennedy budio je nadu, a njegovi besmrtni ideali i njegova pozitivna djela pružaju realnu nadu da su pozitivne promjene uvijek i u svako doba moguće, jer one ovise samo o nama.

Točno prije 100 godina je uz FED-banku, koja nema slučajno svoje sjedište u gradu New Yorku na Manhattanu u blizini burze u ulici Wall Street, odnosno sjedištu privatnog bankarskog sustava kolokvijalno zvan 'Wall Street', a ne u glavnom gradu Washington D.C., kroz Kongres, na praznike za Božić, šiban zakon o porezu na dohodak s kojim je američkim posloprimcima nametnut porez koji do tada nisu morali plaćati, a inače porez na dohodak služi otplaćivanju državnog duga Sjedinjenih Američkih Država; Amerikanci ga ne moraju ni danas plaćati, s obzirom da nekoliko saveznih Država nije nikada potvrdilo (ratificiralo) ovaj nesuđeni savezni zakon koji se, međutim, od izvršnih vlasti, tako i porezne uprave, provodi kao da postoji, iako je protuustavan, a mnogobrojni Amerikanci su odslužili zatvorsku kaznu jer nisu htjeli platiti porez na svoj dohodak. Na koncu, nije normalno ni logično da radnici plaćaju porez na svoj dohodak koji im je jedini izvor prihoda u životu i za svakodnevni život njihovih obitelji; druga je stvar da poslodavci (i kapitalisti) plaćaju porez na svoj dohodak ili profit.

U Hrvatskoj radni narod uopće nije svjestan da je plaćanje poreza na dohodak, koji u našoj zemlji za posloprimca plaća poslodavac ali zato radniku isplati netto-dohodak umanjen za porez na dohodak koji iznosi i do 70 posto, u prosjeku oko 25 do 30 posto, što znači da hrvatski radnik umjesto prosječne plaće od, na primjer, 6500 kuna dobiva svaki mjesec isplaćeno 5000 kuna, ako je sreće da mu poslodavac uopće isplati plaću, ne samo na vrijeme, nego uopće.

U Sjedinjenim Američkim Državama u međuvremenu od 1913. naovamo porez na dohodak ne plaća oko 60 milijuna Amerikanaca, svjesni da ne postoji zakon o plaćanju poreza na dohodak, iako taj porez američka vlada ilegalno ubire od naivaca, dok one druge straši sudskim postupcima koji se u biti pretvaraju u politički motivirane i montirane procese kao u fašizmu i komunizmu, ako odvjetnik nije toliko spretan pa sucu postavi zahtjev da će njegov klijent otići dragovoljno u zatvor ako se na sudu predoči na uvid zakon o porezu na dohodak; pošto taj zakon ne postoji, sudac u tom slučaju oslobodi optuženu nevinu osobu – poreznog obveznika.

Gospođa Yolanda Vestal nije ni u snu mislila, da će njeno pismo postati poznato u cijeloj Americi, jer je na desetke tisuća „fejsovaca lajkalo“ njenu stranicu; očito je žena pogodila živac nacije i sve ono što narod muči. Bankari s Wall Streeta su, naime, američki narod osiromašili i poslali ga u dužničko ropstvo, dok je vlada američkog predsjednika Busha poklonila privatnim bankama, koje su prouzročile krizu, preko 700 milijardi US$ novca poreznih obveznika nakon izbijanja svjetske financijske krize na Wall Streetu 2007.2008. godine.


 photo PlakatfilmaKillingThemSoftlyiliUbijihnje17E0no_zpsec7dc24b.jpg

Možda je američka i zapadna kriza najbolje opisana u hollywoodskom igranom filmu „Killing Them Softly“ (Ubij ih nježno), u kojemu Brad Pitt glumi plaćenog ubojicu Mafije, i u kojem je redatelj inteligentno prikazao da u stvarnosti nije klasična Mafia glavni kradljivac javnog novca nego korumpirani vladajući političari u Washingtonu kao marionete 'Wall Streeta'. Naime, u samo nekoliko rečenica, koje Brad Pitt izgovara na kraju filma, opisano je što su Sjedinjene Američke Države u stvarnosti, a ne u mitu kojeg poznajemo s TV-ekrana i kroz propagandu:

[U pozadini dijaloga Brada Pitta s mafijaškim računovođom svira pjesma IT'S ONLY A PAPER MOON, i vidi se, i čuje, na tv-ekranu pobjednički govor Baracka Obame, izgovoren u noći predsjedničkih izbora 2008. godine u Chicagu.]

Barack Obama: „To je odgovor [izborni rezultat odnosno njegova pobjeda na izborima] izrečen od mladih i starih, bogatih i siromašnih, od Demokrata i Republikanaca, od crnih.-, bijelih.-, latino.- i azijatskih-, urođenih i izvornih Amerikanaca, gay, hetero, sposobnih i onesposobljenih. (…)“

Brad Pitt.: [Upravo ušao u bar nakon što je likvidirao trećeg s popisa nepoželjnih, i sjeda za šank za kojem sjedi mafijaški računovođa, te pali cigaretu, i umjesto pozdrava počne ironično komentirati Obamin pobjednički govor.]

„O da, svi smo isti, svi smo jednaki.“

Barack Obama.: „(…) Nikada nismo bili samo kolekcija pojedinaca, ili kolekcija crvenih i plavih država. [Asocijacija na elektorske glasove po saveznim državama, ovisno je li većina dala glas kandidatu Demokrata, označena na političkom zemljovidu crvenom bojom, ili Republikanaca, označena plavom bojom]. Uvijek smo bili, i uvijek ćemo biti, Sjedinjene Američke Države…“

Brad Pitt.: „Slijedeće što će nam reći je, [obraćajući se računovođi, ali gledajući u tv-ekran], da smo zajednica, jedan narod.“

Barack Obama: „U ovoj zemlji mi rastemo, ili padamo, kao jedna zajednica, kao jedan narod. Iza naših obala, onima koji su se okupili oko radija, u zaboravljenim krajevima svijeta, naše priče su zasebne, ali naša sudbina je zajednička. Večeras smo još jednom dokazali, da prava snaga naše nacije ne izvire iz snage našeg oružja, ili veličine našeg bogatstva, već od trajne snage naših ideala – demokracije, slobode, prilika i mogućnosti, i nepopustljive nade.“

[Okupljena masa birača i simpatizera skandira Obamino predizborno geslo: „YES WE CAN, yes we can, yes we can…“]

[Računovođa Mafije obavještava Brada Pitta, da je Mafija u recesiji, tako da mu neće isplatiti 15 tisuća US$ po glavni ucijenjene i nepoćudne žrtve s crne liste Mafije koje je likvidirao, nego samo 10 tisuća dolara, i kad je Obama ponovo naglasio riječi Thomasa Jeffersona, i računovođa ga uputio neka posluša riječi o tome da su svi ljudi isti i jednaki, i da tvore zajednicu, Brad Pitt je odgovorio u monologu…]

Brad Pitt.: „Ne nasmijavaj me! Mi smo jedan narod?“

[Računovođa Mafije mu je predbacio, da se sada obrušava i na Thomasa Jeffersona kojeg je Obama citirao u svom govoru, a ne samo na mafijaške šefove, na što mu je ovaj odgovorio:]

Brad Pitt.: „To je mit, izmišljen od Thomasa Jeffersona. Prijatelju moj, Thomas Jefferson je ovdje svetac, jer je napisao riječi: 'Svi su ljudi rođeni jednaki', riječi u koje nije iskreno vjerovao otkad je svoju vlastitu djecu pustio da žive u ropstvu! [Thomas Jefferson imao je svoju biološku djecu koju je začeo u spolnom donosu sa svojim crnim ropkinjama na svojoj plantaži, op. a.CBK] On je bio bogati, vinski snob, bolestan od plaćanja poreza Britancima, dakle, da, fakat, napisao je neke lijepe riječi, i izazvao je pobunjeničku rulju, a ova se išla boriti za te riječi [u Američkom ratu za nezavisnost i Američkoj revoluciji], dok je on sjedio u zaleđu, pio svoje vino, i jebao svoje ropkinje.

Ovaj dečko nam želi reći [misleći na Baracka Obamu], da živimo u zajednici. Ne nasmijavaj me! Čovječe, ja živim u Americi, a u Americi si prepušten sam sebi. Amerika nije država nego 'Business', a sad mi, jebo te, plati!“ [Počinje svirati pjesma MONEY (THAT'S WHAT I WANT).]

U Hrvatskoj se pak narod i ne bavi teškom gospodarskom krizom pod kojom stenje dok si vladajući političari kupuju s novcem poreznih obveznika skupe limuzine, i ne bavi se astronomskom nezaposlenošću zbog koje propada, jer radikalni članovi vladajuće koalicije plaćaju samozvanog zastupnika srpske nacionalne manjine da Srbe u Hrvatskoj radikalizira, i getoizira, kako bi stvorio lažni dojam o ugroženosti Srba u Hrvatskoj – stara špranca kojom se koristio i Slobodan Milošević u svojoj politici Divide et impera. Zato i napetosti u Vukovaru i drugim dijelovima Hrvatske zbog postavljanja dvojezičnih natpisnih ploča na institucije, tako da se kao obrambeni mehanizam javlja hrvatski otpor kako bi se Hrvate prikazalo kao „nacionaliste“, a „nacionalizam“ ima u EU konotaciju gotovo kao da se radi o fašizmu, uostalom, u bivšoj komunističkoj Jugoslaviji je optužba za nacionalizam bila dio kaznenog zakona; u Republici Hrvatskoj takva optužba ima moć etiketiranja i diskvalificiranja sugovornika, odnosno mehanizam za stvaranje politički nepodobnih osoba, s posljedicom eliminacije i isključivanja iz javnog i političkog života, prešućivanja, cenzure, i sudskih optužbi za „klevetu i uvredu“ i „mržnju“. Neke se pak kritičare režima šalje i u umobolnice kao u „dobra i stara“ komunistička vremena. Živimo danas navodno u demokraciji i pravnoj državi.

Što se pak tiče gornjeg navoda o „antikomunističkim Sjedinjenim Američkim Državama“, i to je mit, jer je američka demokratska marionetska vlada komunistima diljem svijeta uvijek držala štangu, kao npr. kada se Američka vojska naprasno povukla 1920. iz revolucijom uništene Rusije u kojoj je tada bjesnio građanski rat, kada je liberalni Zapad na cjedilu ostavio antikomunističku Bijelu armiju u boju protiv Crvene armije sovjetskih boljševika pod vodstvom Lenjina, nakon čega su počeli masovni progoni stanovništva i masovna ubojstva, kako pod Lenjinovom diktaturom, tako poslije pod Staljinovom tiranijom. Oktobarsku revoluciju, koju su novcem i agentima tajne službe sponzorirali zapadni masoni, među njima britanska vlada, i Nijemci (vlada Njemačkog Carstva), odnijela je u Sovjetskom Savezu i diljem svijeta 100 milijuna žrtava (totalitarnog) komunizma. Savezništvo Zapad sa Staljinom u Drugom svjetskom ratu ne treba ni spominjati, a prije toga uspostavu diplomatskih odnosa Washingtona s Moskvom u vrijeme kada je komunistički režim počinio genocid nad ukrajinskim narodom tridesetih godina 20. stoljeća. Nakon Drugog svjetskog rata imamo harmonizaciju odnosa Amerike s komunističkom Kinom za vrijeme predsjednika Nixona, a u pozadini je konce vukao diplomatski spletkaroš Henry Kissinger, „odvjetnik“ Wall Streeta. Odlične odnose Zapada s Titovom Jugoslavijom ne treba također posebno elaborirati kada je Jugoslavija bila američki komunistički saveznik koji je kod kuće gazio ljudska prava, a o „antikomunizmu“ liberalnog Zapada mogu posvjedočiti i Mađari i Česi, a ne samo Hrvati, kada su komunistički tenkovi gazili civile po Budimpešti 1956. i Pragu 1968. godine, a "antikomunistički" na to šutio. Na pokolj tenkovima na trgu Nebeskog mira, Tijen An Menu, u komunističkoj Kini 1989. također nije bilo značajne reakcije „antikomunističke Amerike“, naprotiv, američki koncerni, poput nekih velikih internetskih nosača pristali su na državnu cenzuru korisnika svojih stranica samo da sudjeluju na kineskom tržištu. Zato je Bill Gates „težak“ 50 milijardi američkih dolara, ali za svog života neće dostići bogatstvo Rockefellera i Rothschilda koje broji preko 1000 (tisuću) milijardi US$. Sapienti sat!


CBK

Oznake: Ljetovanje..

14.11.2013. u 01:09 • 3 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga Black Blog of the Communism

Prosvjećivanje o totalitarnom komunizmu / titoizmu, posljedicama marksističke (titoističke) ideologije danas, o žrtvama komunizma/socijalizma, kao i komentiranje političkih zbivanja u našem društvu i svijetu oko nas.
Zanima me prošlost onakva kakva je zaista bila kako bih imao miran i siguran život u sadašnjosti i budućnosti, jer:

Samo nas istina može spasiti!

Zanimaju me svi hrvatski i svjetski politički, ekonomski, kulturni i socijalni događaji, ali onako kako su se zaista dogodili.
Mišljenja sam da nam se servira potpuno kriva slika svijeta i povijesti. Korumpirani političari, pokvareni tajkuni, ratni profiteri, stvaraju nam iluziju koju održavaju mas-mediji, ujedno skrivajući istinu.
Mas-mediji ne služe narodu i ne služe kao pas-čuvar i korektiv vlade i vlasti nego predstavljaju instrument propagande za širenje velikih laži i pokoravanje čovjeka, naroda i većine društva volji materijalno bogate, utjecajne, pohlepne, bešćutne, parazitske manjine.
Stoga izvještavam o onome što se zaista dogodilo, i slobodan sam komentirati, a vi ste slobodni izreći svoje mišljenje, i ako se s vašim mišljenjem neću složiti, žrtvovat ću svoj život da možete izreći vlastito mišljenje. Mislite samostalno, razmišljajte autonomno i budite solidarni s dobronamjernim ljudima poput vas. Gori od onih koji čine zlo su samo oni koji o zlu šute!
Vaš CBK:-)

Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




Erich Fromm

“Zar nije želja za preoblikovanjem svijeta po nekoj idealnoj slici važan dio čovjekovog bića? Osim toga komunističko društvo potkrada pojedinoj osobi njenu odgovornost: uvijek su “oni” ti koji odlučuju, a ne “on ili ona”. Privlačnost totalitarnog sistema, kojeg su nesvjesno iskusili mnogi ljudi, povezana je izvjesnim strahom od slobode i odgovornosti. To pojašnjava popularnost mnogih autoritarnih sistema.”

Link

CroSirmium
Korak od sna
Tragična misao
ZoomPolitikONjavascript:%20void(0);
Žubor vode
Borgman
ludlud
45 lines
Tinolovka
Krmeljava
Vjetar Tuge
Nova politika


Tisak i portali vijesti:

HRVATSKO PRAVO ONLINE
Tinolovka-News
Hrvatski online dnevnik SLOBODA
DRAGOVOLJAC
Dnevno.hr
Javno novinarstvo
Večernji list u Zagrebu
Zdravstveni (pre)odgoj
Anti-globalistički portal vijesti i komentara ASR
Geo-politički Europsko-Azijski Magazin
Skrivena am. povijest 20. st.
Svjetski antiglobalistički pokret ATTAC
Web-arhiva
Advance - Dnevne vijesti iz svijeta
Analiza i kritika politike Zapada
IX BOJNA HOS


www.crniblogkomunizma.blog.hr

e-Mail Hrvatskog centra za istraživanje zločina komunizma:
hrcentar.izk@gmail.com

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Memorijal žrtvama komunizma u Pragu, dok u Zagrebu imamo Trg maršala Tita i četvrt milijuna maršalovih žrtava ali ne i Trg žrtava komunizma


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"POWER TO THE PEOPLE!"
(John Lennon)

John Lennon je rekao:

"Naše društvo vode luđaci, u svrhu ostvarenja luđačkih ciljeva.
Vjerujem da nama upravljaju luđaci, i da nas vode do ludoga kraja, i
vjerujem da će me luđaci zatvoriti, zato što to tvrdim."

PS: ubio ga je luđak.

“Za mene se bogatstvo jedne zemlje i snaga jednog naroda mjeri kvantitetom i kvalitetom intelektualnog potencijala. Revolucija ima samo onda smisla ako podupire rast i razvoj tog potencijala: znanstvenicima se treba ukazati respekt a dok spašavamo vlastitu kožu obezglavljujemo naš narod, mozak našeg naroda.” (Književnik i zagovornik Oktobarske revolucije Maksim Gorki u prosvjednom pismu boljševičkom vođi Vladimiru Iljiču Uljanovu Lenjinu.)

Kao što je Gorkijevo pismo bilo vidovito, tako je Lenjinov odgovor bio brutalan i primitivan:

“Nije pravilno bacati intelektualne snage naroda u isti koš s građanskim intelektualcima. Intelektualne snage radnika i seljaka rastu i učvršćuju se u borbi za pad buržoazije i njene pomagače – intelektualce, lakaje (sluge) kapitala koji su si umislili da su mozak naroda. U stvarnosti to nije mozak, to je drek.”

(Izvor: „Crna knjiga komunizma“, München – Zürich, 1998., izvorni naslov: „Le livre noir du communisme“, Pariz, 1997. Pozitivna kritika o Crnoj knjigi komunizma u svjetski poznatom i renomiranom „The New York Times – International“, od 21. studenog 1997. u članku Alana Ridinga pod naslovom: „Komunizam i zločni – Francuska četka za „best-sellere“)

Vrijeme preziranja uskoro je zamijenilo vrijeme hladnokrvnog ubijanja nevinih ljudi. Lenjin je uspostavio komunističku diktaturu jednog politički crvenog, ultralijevog, ekstremnog režima koji se odmah pokazao kao krvavi, teroristički režim. Brzo revolucionarna vlast više nije stupala reaktivno, kao obrambeni refleks protiv nasilnih carskih postrojbi već je nastupala aktivno. O karakteru Lenjinovih boljševika svjedočio je u kolovozu 1918. vođa menjševika Jurij Martov:

“U prvim danima njihovog dolaska na vlast, iako su ukinuli smrtnu kaznu, boljševici su počeli ubijati. Ubijali su zarobljenike iz građanskog rata, kao što rade još samo divljaci. Ubijali su svoje neprijatelje koji su se nakon bitke njima predali s lažnim obećanjem boljševika da će ih amnestirati. Nakon što su likvidirali desetke tisuće ljudi bez sudske presude, boljševici su krenuli u sveopće likvidacije ljudi. Osnovali su revolucionarni tribunal za suđenje neprijateljima sovjetske vlasti. Beštija je uhvatila miris tople ljudske krvi. Stroj za ubijanje ljudi u punom je pogonu. Gospoda Medvedev, Bruno, Peterson i Karelin, suci Tribunala, zasukali su rukave postajući krvnici. Politički teror kojega su boljševici uveli u listopadu proširio je svoje papke po cijeloj Rusiji.”

(Izvor: 'Crna knjiga komunizma'. Titova tzv. Socijalistička revolucija, raspaljena 22. lipnja 1941. kroz partizansku ustaničku pušku, kopirala je Oktobarsku revoluciju Lenjinovih boljševika, i po istom obrascu se od 1941. do 1945. obračunavala sa zarobljenim neprijateljima, kao u Rusiji 1918. – 1920. godine.)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

„Ask not what your country can do for you
ask what you can do for your country“

(Predsjednik John F. Kennedy, anti-fašist, demokrat i
anti-komunist)


„Ich bin ein Berliner“

(JFK, u Berlinu, 1963. u znak prosvjeda protiv početka gradnje komunističkog Berlinskog zida.)

CROATIAN CENTER OF SURVEY THE CRIMINAL COMMUNISM - VOICE OF THE VICTIMS
e-Mail: hrcentar.izk@gmail.com

Photobucket
HRVATI, PROBUDITE SE!
Dobroslav Paraga

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"Ne, nećemo biti zadovoljni dok pravo ne teče kao voda a pravda kao ogromna bujica!"
(Borac za ljudska prava Martin Luther King Jr.)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

„Tko je radeći za neprijatelja vršio agitaciju i propagandu rječju, djelom i pismom, naročito književnošću i umjetnošću, kažnjava se smrću, a samo u slučajevima vrijednim naročitog obzira prinudnim radom i gubitkom građanskih prava, proglašenjem za neprijatelja naroda te konfiskacijom imovine.“
(Predsjednik boljševičkog, protunarodnog tzv. 'Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Hrvatske', Vladimir Nazor, u Topuskom, 18. svibnja 1944. godine.)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

„Goli otok“ – jugoslavenski „Dachau“, logor koji vlasti RH uporno odbijaju proglasiti edukacijsko-memorijalnim centrom po uzoru na jasenovački logor.

Photobucket
Povijesni dokumenti o cinkeru
Josipu Brozu "Valteru Titu"

„Ubrzo nakon okupacije svakog grada i sela, partizani su uveli strašnu diktaturu komunističke Partije. Počeli su s „likvidacijom” svih „sumnjivih” elemenata ili onih koji su im se činili dovoljno sumnjivima. Ali, kakvo je to „čišćenje” bilo!!“
(Iz dopisa britanskog veleposlanika u Vatikanu britanskom ministru vanjskih poslova, Anthonyu Edenu, 11. svibnja 1945. o događajima u Titovoj Jugoslaviji i obračunu jugokomunista s hrvatskim stanovništvom pod lažnim izgovorom klasne borbe s „ostacima fašizma“)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Centar medijske cenzure u Hrvatskoj
Prisavska kratkovidnica

Bez obzira kako se neka TV u Hrvatskoj zvala, TV laže!

TV ne predstavlja istinu. TV je zabavni park. Nikada od nas na televiziji nećete čuti istinu! Pričat ćemo i pokazati vam svako sranje koje poželite čuti i vidjeti. Lažemo kao na tekućoj traci, i notorni smo lažljivci. Trgujemo iluzijama, i ništa od toga nije istina. Stvarno mislite da je TV ujedno i realnost? To je ludost. Pogledajte se! Radite sve što i TV, govorite kao što govori TV, oblačite se kao što se TV oblači, jedete kao što TV jede, odgajate vašu djecu kao što to čini TV, i mislite isto kao i TV. Stoga, isključite taj TV, zdravlja i pameti radi!!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Die Intelligenz einer Leserschaft erkennt man an ihren Fragen!
Inteligenciju čitateljstva prepoznaje se po njegovim pitanjima!
Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ)

Ne živite s lažima!
HRVATSKO PRAVO ONLINE
www.hrvatsko-pravo.hr
(Citat žrtve komunizma Aleksandra Solženjicina)

"Kad smo u ranu zoru napustili Užice, poput lopova, nitko nas nije ispratio, čak ni oni koji su nas voljeli." (Titov suborac, crnogorski boljševik, i disident, Milovan Đilas, o odlasku Josip Broza Tita i njegovih partizana iz srbijanskog grada Užice, koncem 1941. godine.)

Novinarka Hrvatskog Radio Vukovara, Alenka Mirković, kolegica Siniše Glavaševića, zapisala je ove retke u svojim uspomenama na bitku za Vukovar:

Photobucket

"Napokon sam uspjela upoznati i famozne hosovce. Stigli su još krajem rujna (1991. u Vukovar), no, odmah su otišli na položaje na Sajmištu gdje je bilo tako žestoko da se nismo usuđivali ići tamo, niti su oni imali vremena dolaziti k nama u štab. Prije nego su i došli u grad, izazvali su pravu buru. O njima su se pričale bajke: da su prošli specijalnu obuku, da su savršeno opremljeni i naoružani, da slušaju samo Paragu, da će, kad obrane Vukovar, krenuti do Zemuna, da su strojevi za ubijanje, gotovo šehidi (Božji ratnici)… Dugo nismo bili svjesni onoga što se s Hrvatskim obrambenim snagama i Paragom događalo u Zagrebu. Kada smo u (hrvatskim) vijestima čuli da ih nazivaju paravojnim formacijama bili smo ogorčeni. Naši su hosovci držali najteže položaje u gradu, ginuli danomice, a civili koji su se povlačili u sigurnije dijelove grada pričali su sa divljenjem i zahvalnošću kako je jedan od njihovih zapovjednika svojim ljudima rekao da će osobno ustrijeliti svakoga tko se sa položaja (prema neprijatelju) povuče a ne evakuira i posljednjeg civila… Vrijeđali su naše dečke koji su, vojni ili paravojni, u Vukovar došli. Od onih «regularnih» nije bilo ni traga…" (Izvor: knjiga Alenke Mirković pod naslovom "Glasom protiv topova")

<strong>"Ne bojte se Hrvata. To su plašljive životinje, strvinari. Ja sam se sa njima obračunavao u prošlom ratu /WWII/... Zapamtite, sa Hrvatima ne sme biti nikakvih razgovora - sa njima možemo razgovarati samo kroz puščane cevi. Oni su crna vojska Vatikana, a i sami ne znaju ko su. Granice srpskih zemalja dopiru doklen su naši hramovi, naši domovi, naši grobovi. Bog je s nama, jer ne otimamo ništa tuđe, nego tražimo svoje. Nek se Hrvati ispreče ispred nas, pa da vidimo kom obojci, kom opanci!"

Izjava srpskog šovinista i četničkog "vojvode", zapovjednika zloglasne tzv. "Dinarske četničke divizije" iz Knina u Drugom svjetskom ratu, "popa" Momčila Đujića, na beogradskom "nezavisnom" Radiju B-92 poslije pokolja nad 12 hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu na Dunavu kod Vukovara, svibnja 1991.
Ratni zločinac Momčilo Đujić se s Hrvatima obračunavao na način da je njegova četnička jedinica izvršila etničko čišćenje hrvatskih civila u Dalmatinskoj zagori i kninskoj krajini. Ministarstvo pravosuđa SAD odbilo je zahtjev Ministarstva pravosuđa RH za izručenjem "popa" Đujića hrvatskom pravosuđu zbog optužbe za ratne zločine, jer Momčilo Đujić i njegova četnička jedinica imaju antifašistički status.

Dopisnik britanskog The Guardian iz bivše Jugoslavije, g. Ian Traynor, svjedočio je o odgovornosti britanske vlade premijera John Majora za ratnu agresiju Jugoslavije i Srbije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu:

„Britanci su pomagali Miloševića najprije u Hrvatskoj, a onda na još teži način u Bosni. Britanski lordovi, nasljeđujući jedan drugoga kao međunarodni posrednici /lord Carrington, lord Owen/, i visoki vojni časnici na zapovjednim položajima u operacijama Ujedinjenih naroda (UNO), čuvali su Miloševića od intervencije Natopakta. Britanska vlada stavila se na stranu Rusa protiv Amerikanaca, otklanjajući pritisak od /srbijanskog i jugoslavenskog predsjednika/ Miloševića, a tog ratnog zločinca tretirala je kao ključ rješenja, dok je on bio najveći problem.“

Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo, i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učine.
Ali, mi bar za čas, u sadanjosti, ne primamo pljuske za poljubce, krivicu za pravo, tlačenje za ljubav; mi ćemo današnje zlo i krivicu današnju do sutra zaboraviti, pa ako nam tko liepu rieč kaže, ponašati ćemo se kao da nismo bili prevareni, kao da krivica ni zala nikada nije bilo i kao da ih već nikada ne može biti; nu danas, dok ne zaboravimo zlo i dok nove prazne rieči ne čujemo, mi se držimo kako valja.

Pametan čovjek, Dr. Ante Starčević, slijedite njegove ideale!

"Tko može pogledati u povijest Jugoslavije sa svim tim prevarama, ubijanjima, zavišću, osvetom, bijedom, ponižavanjima i drugim simptomima mentalnih bolesti, i zaključiti da je to bila normalna zemlja? Nije bila! Normalne osobe su bile pregažene tom abnormalnom poviješću, ali narcisi su cvali, uključujući i mojega djeda jer su se osjećali kao kod kuće u tako nestabilnom okruženju. Njihova bolest je funkcionalna u zatrovanom društvu, a disfunkcionalna u mirnom i stabilnom okruženju. Pa karijera mojega djeda je krenula nizbrdo čim se preselio u stabilnu, demokratsku Ameriku. Jedva da je znao što će sa sobom kad ga više nitko nije kanio ubiti!.”

Sociolog Stjepan Meštrović (profesor na sveučilištu u Texasu/USA), unuk kipara Ivana Meštrovića

George Orwell:

U ovo vrijeme univerzalnoga /globalnog/ varanja, revolucionarni akt predstavlja izreći istinu.

Sloboda je slobodno reći da je 2+2=4

Predsjednik Ab Lincoln:

Sila novca izrabljuje narod u mirnodopsko vrijeme, i kuje zavjeru u vrijeme rata. Sila novca je više despotskija od monarhije, bezobraznija od autokracije i više sebična nego birokracija.

Mathias Richling:

Moral je uvijek dolazio s ljevice, onoliko dugo dok nije došla na vlast. Otkad je ljevica na vlasti, moral više ne postoji!

Slobodan čovjek kaže:

Smisao totalnoga nadziranja građana nije u tome da se uhvati teroriste nego smisao nadziranja leži u identificiranju i eliminaciji svjedoka koji skidaju krinku sa zločina vlasti i njihovih doušnika i ljudi u sjeni.

Sloboda mišljenja u liberalnoj demokraciji vrijedi samo onoliko dugo koliko govoriš ono što vladi odgovara.

Predsjednik Thomas Jefferson:

Tko si dozvoli jednom lagati, lakše će lagati drugi ili treći puta, sve dok čovjek koji laže s vremenom postane notorni lažljivac.

Filozof Voltair:

Službena povijest je laž o kojoj su se neki dogovorili da tako bude iako se tako nije dogodilo kako se tvrdi.

Jean de la Bruyere:

Sušta suprotnost od onoga što se općenito vjeruje je istina.

George Bernard Shaw:

Sve velike istine počinju kao blasfemija.

Mark Twain:

Dok istina oblači cipelu, laž je već tri puta obišla globus.

H.G. Wells:

Povijest čovječanstva sve više postaje utrka između prosvjećivanja i katastrofe.

Njemački novinar Peter Scholl-Latour:

Sloboda zapadnoga tiska, koja je veća nego u ostalim dijelovima svijeta, u konačnici je sloboda 200 bogatih ljudi da objave svoje mišljenje.

Burkhard Hirsch:

Država u kojoj su svi sumnjivi, sama je sumnjiva.

Halo robovi:

U starom Rimu je jedan senator predložio da se sve robove označi bijelom trakom, kako bi ih se bolje uočilo. "Nikako", reče jedan mudri senator, "Kad vide koliko ih ima, pobunit će se protiv nas!"

Evolucija svjesnog čovjeka:

Htio sam mlijeko, dobio sam svoju bočicu. Htio sam roditelje, dobio sam igračke. Htio sam učiti, dobio sam svjedodžbe. Htio sam posao, i dobio sam posao. Htio sam živjeti smisleno, dobio sam karijeru. Htio sam sreću, dobio sam novac. Htio sam istinu, dobio sam laž. Htio sam nadu, a živio sam u strahu. Htio sam živjeti... no životarim, ali, hvala Bogu, probudio sam se!

Oni kažu - terorizam mora biti iskorijenjen - a sami ga proizvode!
Oni kažu da se mora izvršiti atomsko razoružavanje, a sami posjeduju atomsko oružje!
Oni kažu da se treba boriti protiv diktature, a sami su diktatori!
Oni kažu da se demokracija mora širiti, a ukidaju je kod sebe!
Oni kažu da žele mir, a raspaljuju ratove!
Oni kažu da se bore za ljudska prava, a krše ljudska prava bez kajanja!
Po njihovim će te ih plodovima prepoznati!!!

Ono što oni drugi žele od tebe jeste: živi u strahu, bulji u TV, konzumiraj, budi poslušan, drži svoju gubicu zatvorenu i nastavi sanjati.
Stoga, budi hrabar, isključi TV, odjebi konzum, uspravi se, reci nešto, i probudi se!!!

Vladajući političari u Hrvatskoj nisu tu da nešto promijene na bolje; oni postoje jer je njihova zadaća u ime vlasti održavati status quo.

Oni koji iz ljubavi prema miru vlastito oružje pretvaraju u plug, obično poslije oru za račun tuđinca i porobljivača!

Kaže bankar medijskom tajkunu: ti ih učini bedastima, ja ću ih učinit siromašnima.

Najveća zavjere od strane vlasti je kad vlasti tvrde kako ne postoji zavjera vlasti protiv naroda.

Liberalna demokracija je kao teatar - smijemo gledati, pljeskati i diviti se onima na vlasti.

Oni ljudi koji se ne zanimaju za istinu, bivaju kažnjeni tako da nad njima vladaju korumpirani zločinci; tako su npr. kažnjeni Hrvati!

CO2 ima udjel u atmosferi od samo 0.03% (po Wikipediji), a čovjek doprinosi tome samo 5% (po izvješću OUN), znači, samo 0,015%. I sada takav mali udio šteti atmosferi i vodi do promjene klime? Gluposti!!!! Promjene klime nastaju uslijed ciklusa Sunca.

Globalna elita ne producira vrijednosti nego manipulira i profitira od vrijednosti koje mi svi zajedno proizvedemo.